Messi u mrežiAmiĐa_Idriz wrote:Ajax - Juventus![]()
Liverpool - Porto![]()
Tottenham - Man City![]()
![]()
opet nepravda radi Brexita
![]()
Barcelona - Man United
Plavi idu dalje .....
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Messi u mrežiAmiĐa_Idriz wrote:Ajax - Juventus![]()
Liverpool - Porto![]()
Tottenham - Man City![]()
![]()
opet nepravda radi Brexita
![]()
Barcelona - Man United
Onako, na prvu prolaze Juve, city, Liverpool i Barca.AmiĐa_Idriz wrote:Ajax - Juventus / Tottenham - Man City
Liverpool - Porto / Barcelona - Man United
Strašna polufinala u najavi.
Lakse ce Liverpool protiv Barcelone nego protiv Unitedaljevoruki wrote:Onako, na prvu prolaze Juve, city, Liverpool i Barca.AmiĐa_Idriz wrote:Ajax - Juventus / Tottenham - Man City
Ipak, mislim da ce biti iznenadjenja, svake godine bude po jedno veliko, mislim da United i Tottenham imaju neke sanse za prolaz. Ajax i Porto ne vidim u polufinalu.
Ako prodje United onda Liverpool ima velike sanse za finale.![]()
Protiv Barce bi bilo jako tesko ali ne i nemoguce. Pogotovo ako Salah proradi.
Može. Gdje trebam potpisati da ovako bude?vryzas wrote:Ajax - Juventus 1![]()
Liverpool - Porto 2![]()
Tottenham - Man City 1![]()
Barcelona - Man United 2![]()
Vrlo nezanimljiv žrijeb, bolje je bilo u 1/8vryzas wrote:Ajax - Juventus 1![]()
Liverpool - Porto 2![]()
Znači, Liverpool - Barcelona, Juventus - City.AmiĐa_Idriz wrote:Ajax - Juventus / Tottenham - Man City
Tesko, pogotovo Ajax. Kad skontas da i VAR (ne)radi za velike klubove (penal za Barcelonu)Logovan wrote:Može. Gdje trebam potpisati da ovako bude?vryzas wrote:Ajax - Juventus 1![]()
Liverpool - Porto 2![]()
vryzas wrote:Tesko, pogotovo Ajax. Kad skontas da i VAR (ne)radi za velike klubove (penal za Barcelonu)Logovan wrote:Može. Gdje trebam potpisati da ovako bude?vryzas wrote:Ajax - Juventus 1![]()
Liverpool - Porto 2![]()
. Nadam se da ce Tottenham izbaciti Man City.
Kakva je ovo nekultura, ja navijam da Spanci uzmimaju titule u Evropi pa makar i Real bioTomahawk11 wrote:
Pih, ode Barsa u finale
Nema više Španaca, ostali samo Kataloncituzlak1212 wrote:Kakva je ovo nekultura, ja navijam da Spanci uzmimaju titule u Evropi pa makar i Real bioTomahawk11 wrote:
Pih, ode Barsa u finale
A bili su Spanci kad se trebalo vezat 2 eura i svjetsko u nizu, cccTomahawk11 wrote:Nema više Španaca, ostali samo Kataloncituzlak1212 wrote:Kakva je ovo nekultura, ja navijam da Spanci uzmimaju titule u Evropi pa makar i Real bioTomahawk11 wrote:
Pih, ode Barsa u finale![]()
![]()
Red je da Juventus jednom uzme, nameračili su se
Ma i Španci su, svi oni ginu za španski drestuzlak1212 wrote: A bili su Spanci kad se trebalo vezat 2 eura i svjetsko u nizu, ccc
Sad su Katalonci
Jest red na Juve al moraju sazrijet vec jednom da savladaju zavrsnicu.