Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dokle god su u klubovima ljudi koji nemaju veze s derbijem i fudbalom ovo ce da bude ovako ogranicavanje neko bezze,treba nam hepek
Ocekujem pobjedu 2-1
pamet u glavu svi
Pa mjera, svaki naredni derbi po 5% i odosmo ionako u PM... Fudbal na terenu su ionao unistili, daj sad i navijace. Dok nas ne ostane milja. A blizu je...
BHF_Manijak wrote:Pa mjera, svaki naredni derbi po 5% i odosmo ionako u PM... Fudbal na terenu su ionao unistili, daj sad i navijace. Dok nas ne ostane milja. A blizu je...
Niste vala negodovali kad smo se mi gusili u zdenci, za prosli derbi jos dodatno podjebavanje i ismijavanje bilo. Sve evo dok vas nije snaslo isto. Nije posteno, nije u redu.
Ako treba milja, onda neka bude milja.
Fakat bi 5% bio glup odgovor uprave Sarajeva i samo bi pokazali da su na istom nivou sa rukovodstvom Zelje. Pa nisu Manijaci krivi sto njihova uprava nije dala vise karti Hordama. Pravi odgovor bi bio da ih se bas onako lijepo ugosti i time postidi njihovog postupka. Pa da se pocne graditi neki drugi odnos. Ja bi im jos i po sendvic dao na ulazu. Al' nismo svi isti.
Awakened wrote:Fakat bi 5% bio glup odgovor uprave Sarajeva i samo bi pokazali da su na istom nivou sa rukovodstvom Zelje. Pa nisu Manijaci krivi sto njihova uprava nije dala vise karti Hordama. Pravi odgovor bi bio da ih se bas onako lijepo ugosti i time postidi njihovog postupka. Pa da se pocne graditi neki drugi odnos. Ja bi im jos i po sendvic dao na ulazu. Al' nismo svi isti.
Manijaci su i trazili od uprave da nama smanji broj karata. a uradjeno je to, ako se sjecas sa DInom na celu kada su im date karte po cijeni od 6 km cini mi se za jug i opet to nije nista dobro uradilo. Nisam ovo podrzavao nikad, jer je smijesno da mi ovo radimo kada svudje u svijetu se derbiji gledaju drugacije, nemaju navijace roma ili lazija 5%, milana i intera, itd...zna se kako se daje za derby ali siljak, focak ocito misli da moze da radi sta hoce eh pa ne moze...ovo nigdje nece nas odvesti ali sto bi se reklo, niko ovdje nece pobijediti, svi cemo biti na gubitku, ali su se nasladjivali pojedicni s ovog foruma u prvoj utakmici a siguran da niko od tih navijacica, nece ni biti na kosevu...jer on ne zna sta je derbi...
sarajevo999999 wrote:
Niste vala negodovali kad smo se mi gusili u zdenci, za prosli derbi jos dodatno podjebavanje i ismijavanje bilo. Sve evo dok vas nije snaslo isto. Nije posteno, nije u redu.
Ako treba milja, onda neka bude milja.
I tad sam govorio da je odluka qrcina u saradnji sa morbidnim MUP-om. Jedni poceli, drugi reciprocno uzvratili, rezultat - qrac od ovce.
SmoLe wrote:nema razloga da ne dobijemo citav jug, nama dobro a i vama financijski
Nema više ni smisla ni razloga da se pravi sabirni centar od one zdenke.
Pa godinama smoriste zašto se prodaje više karata za zdenku nego što je kapacitet. Ja godinama govorim o tome kad bi vam se dalo onoliko karata koliko jeste kapacitet, da vam opet ne bi odgovaralo... i tako je i bilo.
Helem, ako se zatvori jug to je recept za belaj samo takav... ko će spriječiti par hiljada Manijaka da dođu na sredinu zapada? A ako se otvori onda ne možete provoditi 5%, jer neće policija ograđivati jedan sektor na tribini samo zato što je nekome tako ćeif.
SmoLe wrote:nema razloga da ne dobijemo citav jug, nama dobro a i vama financijski
Nema više ni smisla ni razloga da se pravi sabirni centar od one zdenke.
Pa godinama smoriste zašto se prodaje više karata za zdenku nego što je kapacitet. Ja godinama govorim o tome kad bi vam se dalo onoliko karata koliko jeste kapacitet, da vam opet ne bi odgovaralo... i tako je i bilo.
Helem, ako se zatvori jug to je recept za belaj samo takav... ko će spriječiti par hiljada Manijaka da dođu na sredinu zapada? A ako se otvori onda ne možete provoditi 5%, jer neće policija ograđivati jedan sektor na tribini samo zato što je nekome tako ćeif.
Kako bude klub odlučio danas ili sutra tako će i biti.Moguće je da i dobijete jug,u suportnom ne znam šta će će se dalje desiti.Problema neće biti ako ih vi ne budete tražili,jer organi reda na nasilje sigurno neće odgovriti cvijećem.
Last edited by SmokingMan on 16/05/2017 09:14, edited 1 time in total.