I ja sam na ovom forumu procitao da je vlasnik isti lik sto Maredo drzi. Neki dan sam prolazio onuda i vidio da sad ima i natpis Pizzeria, ali i Klub i upucujuca strelica. Izgleda da ce biti klub, a sad koliki ce biti i na sta ce to liciti, vidjecemo. Inace raja kod nas non stop kuka kako je nocni zivot bezveze. I ja sam napisao na ovom forumu da bi stvarno mocno bilo da se sta novo otvori. Ali cinjenica je da se to desilo vise puta. Npr. otvori se novi klub u kinu, pa perco otvori gore kod bazena PP, pa i ekro otvori kao diskoteku, a opet nesto nisam vidio da se raja pomjerila sa trase Stari Sat-In Style-Ten. Mozda sto ide duz GGM hehe.Mustang1 wrote:Kad god se spomenje grijanje ili magistrala vi se uvijek raspisete i raspravljate![]()
Ima li sta o onom Klubu Mladih Hope ?Ja sam cuo da ce fakat biti diskoteka i da je vlasnik onaj sto Maredo drzi
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2426 Re: Zeničani
-
Mustang1
#2427 Re: Zeničani
Ma ja ne pamtim kad sam ovdje kod nas izasao.. Znam da je bilo stari sat,in style,ten pola sata i u vitez otisli u 3
Neki dan sam igrom slucaja bio vani u 1 i htio svratiti u in style ali nije mi se dalo .. Izadjem krug gore dole popijem sok i kuca 
-
Eborg
#2428 Re: Zeničani
A majku mu, gdje je i šta je taj "In Style"? 
-
Mustang1
#2429 Re: Zeničani
Dom RudaraEborg wrote:A majku mu, gdje je i šta je taj "In Style"?
- Partijaner
#2430 Re: Zeničani
Jbo kafane, imal kakvih partija kod nas ? 
-
Eborg
#2431 Re: Zeničani
Načuo sam nešto takvo ali je zvučalo predobro da bi bilo istinito.Mustang1 wrote:Dom RudaraEborg wrote:A majku mu, gdje je i šta je taj "In Style"?Prava birtijetina .. Ja sam bio jednom i 90 % je muskih bilo .. Kazu da je subotom vise zena
Ali ono sto sam ja vidio je da je to prava birtija samo sa vecim prostorom .. Pjevaljka kafanska kao i pjevac .. Uglavnom pjevaju one stare kafanske
Ko hoce da se napije tu nek dodje i ne moze proci da ne popije
Dom rudara je tamo u produžetku parkinga Hotela Rudar?
-
Eborg
#2432 Re: Zeničani
Nakon Kowalskog nita.Partijaner wrote:Jbo kafane, imal kakvih partija kod nas ?
-
Mustang1
#2433 Re: Zeničani
Ma ya tamo je .. Petkom i subotom poslije 11 odes i ne mozes ofulati drma muzika .. Mozes naruciti sta hoces .. Ja kad sam bio mi smo dosli medju prvima .. Mi usli sjeli i odmah pjevaljka uzela mikrofon i pita koju cemo
Dok se objekat napunio ja sam bio tabula raza 
- Partijaner
#2434 Re: Zeničani
Je li ovo opet neki kafic u pogonu ?
E jest naso lokaciju halal mu cufta.

E jest naso lokaciju halal mu cufta.

-
Eborg
#2435 Re: Zeničani
Da neće možda biblioteka, koja bi trebala biti premještena u objekat Gradske kafane, imati kakvu ljetnu baštu?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2436 Re: Zeničani
Nalazi se u drugoj sali Rudarskog hotela. Dakle ne u onoj gdje budu poneke mature i svadbe, nego se prodje jos malo prema upravi rudnika. Kao sto neko rece muzika štopa, pa ne mozes fulati, cak ni ako si potpuno anesteziran pivamaEborg wrote:Načuo sam nešto takvo ali je zvučalo predobro da bi bilo istinito.Mustang1 wrote:Dom RudaraEborg wrote:A majku mu, gdje je i šta je taj "In Style"?Prava birtijetina .. Ja sam bio jednom i 90 % je muskih bilo .. Kazu da je subotom vise zena
Ali ono sto sam ja vidio je da je to prava birtija samo sa vecim prostorom .. Pjevaljka kafanska kao i pjevac .. Uglavnom pjevaju one stare kafanske
Ko hoce da se napije tu nek dodje i ne moze proci da ne popije
Morat ćemo koju nepreboljenu tugu tamo pokušati odbolovati.
![]()
Dom rudara je tamo u produžetku parkinga Hotela Rudar?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2437 Re: Zeničani
Jutros počeli zemljani radovi na izgradnji one džamije kod socijalnog. Dakle gradske priče o odustajanju od te besmislene lokacije su se, nažalost pokazale netačnim. Govrorim ovo bez zelje da se upustam u raspravu o opravdanosti izgradnje iste, jer sam na tu temu, ali i na temu ideoloskog kursa kojim Zenica ide zadnjih 20 godina, već sve rekao. Pozdrav iz zemlje safari 
-
Eborg
#2438 Re: Zeničani
Probat ćemo, probat ćemo!
Je li sigurno nema ruralne muzike, samo stara kafanska tipa Toma Zdravković uz pokoji izlet Harisa Džinovića?
Je li sigurno nema ruralne muzike, samo stara kafanska tipa Toma Zdravković uz pokoji izlet Harisa Džinovića?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2439 Re: Zeničani
Hmmm uglavnom su Miroslav Ilic, Tozovac, Saban Saulic, Haris Dzinovic, oba Halida, ali ako me sjecanje dobro sluzi (a to je diskutabilno jer sam se ovaj vikend baš zgazioEborg wrote:Probat ćemo, probat ćemo!![]()
- snaga_znanja
#2440 Re: Zeničani
http://zenica.ba/fileadmin/user_upload/ ... uktori.pdf
Pod rednim brojem 74. nalazi se ultimativni mamojebac! Kako mi je ovo popravilo, dan, mjesec, godinu. Sve! Nisam se dugo ovako nasmijao!
Pod rednim brojem 74. nalazi se ultimativni mamojebac! Kako mi je ovo popravilo, dan, mjesec, godinu. Sve! Nisam se dugo ovako nasmijao!
-
kakavdanakneiskustvu
#2441 Re: Zeničani
Eborg wrote:Da neće možda biblioteka, koja bi trebala biti premještena u objekat Gradske kafane, imati kakvu ljetnu baštu?
valjda bi prvo premjestili biblioteku pa onda pravili ljetnu baštu
-
kakavdanakneiskustvu
#2442 Re: Zeničani
snaga_znanja wrote:http://zenica.ba/fileadmin/user_upload/ ... uktori.pdf
i kod nas ih znači ima,svaka čast
-
Mustang1
#2443 Re: Zeničani
-
kakavdanakneiskustvu
- jasko_ba
#2445 Re: Zeničani
nisam u zenici cesto, no sinoc se potrefi gore. Onaj display je uzasan, mislio sam da ce to puno bolje izgledati.Mustang1 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Ya debila majko moja .. Pa ono je ekran ono ne ide na zgrade da pokazuje podatke
![]()
![]()
Ja mislio bit ce nesto slicno onom starom samo malo modernizovanije .. Bolje sijalice ono digitalno i slicno .. Sad nek skinu ono i stave jedan na Bilino a jedan ili nek vrate ili neka ga negdje namontiraju .. Koji moroni ne znam odakle im ideja da ono moze ici ondje i raditi onako kako su zamislili
-
kakavdanakneiskustvu
#2446 Re: Zeničani
jasko_ba wrote:nisam u zenici cesto, no sinoc se potrefi gore. Onaj display je uzasan, mislio sam da ce to puno bolje izgledati.Mustang1 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Ya debila majko moja .. Pa ono je ekran ono ne ide na zgrade da pokazuje podatke
![]()
![]()
Ja mislio bit ce nesto slicno onom starom samo malo modernizovanije .. Bolje sijalice ono digitalno i slicno .. Sad nek skinu ono i stave jedan na Bilino a jedan ili nek vrate ili neka ga negdje namontiraju .. Koji moroni ne znam odakle im ideja da ono moze ici ondje i raditi onako kako su zamislili
ja ne vidim na onom displeju skoro ništa
-
kakavdanakneiskustvu
- Pisistratus
#2448 Re: Zeničani
To je ta muzika otprilike(nema tvog NIhada Alibegovića)Eborg wrote:Probat ćemo, probat ćemo!![]()
-
Mustang1
#2449 Re: Zeničani
Ja sam napisao da nema zena petkom jer sam ja petkom bio
A rekli su da subotom bude zena
Ja cu mozda sljedece sedmice navratit da se ubijem skupilo mi se masala 
- Pisistratus
#2450 Re: Zeničani
Mustang1 wrote:Ja sam napisao da nema zena petkom jer sam ja petkom bioA rekli su da subotom bude zena
Ja cu mozda sljedece sedmice navratit da se ubijem skupilo mi se masala
Ma bude i petkom, samo manje. Petkom generalno bude i manje raje.
Navrni pa ćemo zajedno saljevat' dok se boje ne rastope.