FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- Obuca9
#2426 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jebiga, Hajrović zabi onu golčinu, sjeba sve ove dežurne seratore, koji su se već bili pripremili da pljucnu po Papetu, po Džeki i njegovoj Amri, naravno i Spaha kao kolovođa je neizbježan, pa onde Misketove kile, a vjerovatno bi na red došla i Bičakčićeva frizura. Ali pošto dobismo, sve to propade u vodu, pa daj okreni se nekom drugom, udari po FaceTV-u.
Zanimljivo je kako je Marijan od prošle godine postao jedna od najomraženijih ličnosti u BiH, što li Bože? Nek vam je Šuko dobar, eto to nama treba. BHT-va slika koja izgleda kao da je snimano pomoću Nokie 3310, komentatori tipa Velida Spahe ili Keme Ahmetovića što ne znaju jesu li došli i pošli, specijalni program sa vazda jednim te istim gostima, Glavašom i Konjićem, te prilog za utakmicu, sa golovima Hasana i Bole protiv Italije, odavno ih vala nismo vidjeli.
Zanimljivo je kako je Marijan od prošle godine postao jedna od najomraženijih ličnosti u BiH, što li Bože? Nek vam je Šuko dobar, eto to nama treba. BHT-va slika koja izgleda kao da je snimano pomoću Nokie 3310, komentatori tipa Velida Spahe ili Keme Ahmetovića što ne znaju jesu li došli i pošli, specijalni program sa vazda jednim te istim gostima, Glavašom i Konjićem, te prilog za utakmicu, sa golovima Hasana i Bole protiv Italije, odavno ih vala nismo vidjeli.
Last edited by Obuca9 on 11/09/2013 12:21, edited 2 times in total.
- stari_rastafari
#2427 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kako god, meni je zasmetalo, zaparalo usi i eto, imao sam potrebu da to podijelim i ovdje... Ne u mene molim te, ne u mene ziva bila... Nisam kriv majke mi...ladyblue18 wrote:Prenos uzivo jedne od najbitnijih utakmica u historiji BiH nije politicka emisija ni emisija o kulturi pa da citaju sa idiota sve sa interpukcijom.stari_rastafari wrote:Pah, mozda tebi ne smeta... meni je zasmetalo... rijecnik na ulici i na tv se ne bi trebao porediti, barem sto se mene tice....
Emocije rade ko lude i ne ocekujem da novinari koji su na licu mjesta i vesele se, da vagaju rijeci.
I nije nista pogrijesio, Sarajevo jeste sinoc "gorilo" i "grmilo" i pucalo se, i neka je.
Ovo su nam svakako rijetki trenuci radosti u ovoj tami.
Nejse, pored toga, nije mi nista drugo smetalo, stavise mislim da su odradili simpa posao, cijeli centralni dnevnik odnosno prenos je bio dobar... narocito ukoliko se uporedi sa istim na BHT
- Korisnicko ime
#2428 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
bude wrote:zeko071 wrote:Dernuli smo Slovake, Izet dao go, Edin cestitao,Pape pogodio sa izmjenama.Reprezentaciju Jedine nema argumenata za pljuvati, ali hajte malo po FACE TVu.
Bolan da su sve skinuli goli, normalan covjek im ne bi mogao zamjeriti!!![]()
![]()
![]()
vise od face tv, meni smeta i strah me je da su oni oni izgleda prava mjera za vecinu u bih, da su malo i orgijali pred kamerama ko ga hebe, nema veze vazno je da smo pobijedili
Za Senada i Marjana samo jedna rijec...fuj! Odvratno da odvratnije ne moze biti.
I odvojite vise reprezentaciju, Savez, igru i pobjedu od FaceTV...kakve oni imaju zasluge za uspjeh reprezentacije???? To je isto kao da neko tvrdi da su direktor i komentator tadasnje Televizije Sarajevo zasluzni za Bosnino osvajanje titule prvaka Evrope 1979. jer je tadasnja TVSA prenosila sve Bosnine utakmice, ukljucujuci i finale iz Grenobla...doduse, ne u HD-u...
A kad cujes onoj pijanog Senada, kao da su oni (a on licno pogotovo) patroni cjelokupnog nogometa u BiH...on ce da nekoga smjenjuje, ostavlja na funkciji...
I jos jedno. Pored onoga vec spomenutog, izuzetno degutantnog za sve nas koji smo rat proveli u ovom gradu, "Gori li Sarajevo?" i "Puca li po Sarajevu?"...nevjerovatno me nervira Marjanov nacin komentarisanja koji bi kao trebao sugerisati da ne postoji niko kome je BiH draza nego njemu. Eto on je u ekstazi, on ne moze da izdrzi, on ce da umre sinoc...a juce dosao u Bosnu...
Covjece, gledam poslije na RAI-u, ljudi se nakon sinocnje pobjede nad Ceskom definitivno plasirali u Brazil ali niko ne skvici u mikrofon, niko pijan ne skace po drugima i grli ih k'o za kafanskim stolom u 3 ujutro...moji Juventini Giggi Buffon i Chiellini u sportskoj opremi ali sjede u foteljama, komentatori sminka u odjelima...i to sve u HD-u...
Jebo ih HD uz onoliku kolicinu papanluka...cuj oni ce da se kodiraju...aha, hau jes no... Jutros cujem od dosta ljudi (vecinom zena i, generalno, ljudi koje ne interesuje toliko nogomet) da nisu gledali utakmicu jer su ocekivali da je vide na nekom od javnih emitera a tamo je nisu nasli. Kad im kazes da je prenos bio na FaceTV-u kazu "Ne gledam ja taj kanal", "Nemam ja memorisan taj program" i slicno...
- Korisnicko ime
#2429 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Znaci, da su umjesto Marjana i Senada bili, recimo, Marijana i Senad, ili Marjan i Senada, ili da su njih dvojica homo, mogli su se i pojebati pred kamerama nakon tekme, sve u ime veselja, rijetkih trenutaka radosti i emocija koje rade kao lude...ladyblue18 wrote:Prenos uzivo jedne od najbitnijih utakmica u historiji BiH nije politicka emisija ni emisija o kulturi pa da citaju sa idiota sve sa interpukcijom.stari_rastafari wrote:Pah, mozda tebi ne smeta... meni je zasmetalo... rijecnik na ulici i na tv se ne bi trebao porediti, barem sto se mene tice....
Emocije rade ko lude i ne ocekujem da novinari koji su na licu mjesta i vesele se, da vagaju rijeci.
I nije nista pogrijesio, Sarajevo jeste sinoc "gorilo" i "grmilo" i pucalo se, i neka je.
Ovo su nam svakako rijetki trenuci radosti u ovoj tami.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2430 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Aham, bas tako.
Na ovakve komentare koji su tipicno forumski "iz krajnosti u krajnost" se nema sta pametno reci zaista.
Na ovakve komentare koji su tipicno forumski "iz krajnosti u krajnost" se nema sta pametno reci zaista.
- stari_rastafari
#2431 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
@Korisnicko ime,
Mozda jesi malo presao u krajnost sa orgijanjem ali definitivno se slazemo da je bilo neprijatno za cuti "Gori li Sarajevo?" i "Puca li po Sarajevu?". Da se radi o ne znam ti kakvom slavlju, za nas, koji smo prodeverali pucanje i vatru po Sarajevu i drugdje jednostavno nije primjerno cuti takve izjave, narocito u prilici takvog dogadjaja ovako bitnog za nas narod...
Al ko sto vidis, ne smijes se ovdje ni izraziti niti imati neko drugacije, objektivno, misljenje...
Mozda jesi malo presao u krajnost sa orgijanjem ali definitivno se slazemo da je bilo neprijatno za cuti "Gori li Sarajevo?" i "Puca li po Sarajevu?". Da se radi o ne znam ti kakvom slavlju, za nas, koji smo prodeverali pucanje i vatru po Sarajevu i drugdje jednostavno nije primjerno cuti takve izjave, narocito u prilici takvog dogadjaja ovako bitnog za nas narod...
Al ko sto vidis, ne smijes se ovdje ni izraziti niti imati neko drugacije, objektivno, misljenje...
- Obuca9
#2432 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nek' si ti nama rek'o šta su radili tvoji Juventini. Šta kažu tvoji Juventini, znaju li za tebe, je li njima drago što je tvoja BiH dobila? Ili ti je draže i što je tvoja Italija prošla, a BiH ako ode ode?
- stari_rastafari
#2433 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Cini mi se da si fulio poentu njegovog postaObuca9 wrote:Nek' si ti nama rek'o šta su radili tvoji Juventini. Šta kažu tvoji Juventini, znaju li za tebe, je li njima drago što je tvoja BiH dobila? Ili ti je draže i što je tvoja Italija prošla, a BiH ako ode ode?
- Obuca9
#2434 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Čini mi se da me poslije priče o njegovim Juventinima, apsolutno ne interesuje poenta njegovog posta. Ima svoje Juventine i svoje Talijane, kad su već njegovi, pa nek se sekira za njih, a mi što volimo samo ovu domovinu i samo nju i njeno smatramo svojim ćemo već nekako izgurati sa Marjanom i Senadom.stari_rastafari wrote:Cini mi se da si fulio poentu njegovog postaObuca9 wrote:Nek' si ti nama rek'o šta su radili tvoji Juventini. Šta kažu tvoji Juventini, znaju li za tebe, je li njima drago što je tvoja BiH dobila? Ili ti je draže i što je tvoja Italija prošla, a BiH ako ode ode?Vjerujem da je prije svega htio ukazati na ponasanje profesionalne tv i novinara.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2435 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kako li onda jos uvijek vasi postovi stoje ako se ne smije izraziti misljenjestari_rastafari wrote:
To sto se neko ne slaze s vasim misljenjem, ne znaci da vi nemate pravo na svoje.
I ja sam prezivila i rat, i sve sto sa njim u paketu dolazi, ali ne pada mi na pamet nekome zamjerati kad kaze "gori", cak sta vise u onim trenucima slavlja sinoc nije mi palo na pamet tabiriti necije rijeci, ali eto nismo svi isti.
- stari_rastafari
#2436 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Naravno da cemo izgurati nekako sa njima, al je ponekad dobro se ugledati i na one sto to umiju bolje. Tu mi samo komentarisemo nase osobne dojmove. Meni je, kao sto i rekoh, cijeli program okolo prenosa bio sasvim na nivou, do ovih vec pomenutih par ispada, i opet ono nepotrebno ponasanje pri razgovoru sa igracima na kraju utakmice.
- Obuca9
#2437 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kao što reče ladyblue, blago vama kada ste u onoj ludnici sinoć imali vremena da slušate šta priča Marijan, a šta Senad, da to pamtite i zapisujete, pa ujutro po forumu pljujete.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2438 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kupili prava prijenosa utakmica, obavili prijenos, veselili se poslije utakmice (izgleda nekome više odgovara komentator sa TV BIh koji kao da prenosi sahranu i teško prevali preko usta "naši"), istina je ta babina gatka da nikada nisu uradili prijenos a da je BIH izgubila, rekli da su talični u tom smislu i ne vidim gdje je problem. Upsss, vidim, kombinacija ljubomore radi prava exluzive i bijesa što je BIH jednom nogom u >Brazilu 
- dust in the wind
#2439 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
kakav pogan narod...fuj... sada vam smetaju njih dvojica. nijednog ne gotivim previse, ali ljudi su se zezali, pa sta ako je senad bio pijan... pa sta? opustili se... desila se vazna stvar. . po meni je cijela drzava trebala biti pijana i vesela. i sinoc i narednih 5 dana. i isto tako u oktobru kada budemo ovjeravali odlazak u brazil. i sta ako pita gori li sarajevo... wow. kako je drzak.dira nam u rat. a to sto je glavna uzrecica ima po godine gori hala...e to nema veze... volim ove lingviste kojima sve smeta... dajte malo, opustite se i ne smarajte te tastature... sinoc je gorilo u sarajevu i mi na ulicama smo se zajebavali, a ne trazili greske i razgovarali fubokoumno o neprofesionalizmu senada i marijana... ohanite i ne mrzite sve i svasta
i da hvala reprezentaciji, cekamo ih dugo, predugo... ide nam divno ljeto...
- stari_rastafari
#2440 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
@Obuca9,
Gledo tekmu na TV i jbg omace mi se pa sam cuo i sa komentarisu i kako...
@KatarinaKosaca
Opet vec rekoh, sav program, meni licno se svidio do tih par navedenih opaski... Definitivno su to odradili bolje nego oni kao sto velis "ko sahranu da prenose"... Al u novinarstvu ipak nesto znaci biti profesionalac
@dust in the wind
Ti si pasa oko fulio i peron i stanicu
Ovdje pricamo o servisu Face TV.
Gledo tekmu na TV i jbg omace mi se pa sam cuo i sa komentarisu i kako...
@KatarinaKosaca
Opet vec rekoh, sav program, meni licno se svidio do tih par navedenih opaski... Definitivno su to odradili bolje nego oni kao sto velis "ko sahranu da prenose"... Al u novinarstvu ipak nesto znaci biti profesionalac
@dust in the wind
- Bronco_Billy
#2441 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
dust in the wind wrote:kakav pogan narod...fuj... sada vam smetaju njih dvojica. nijednog ne gotivim previse, ali ljudi su se zezali, pa sta ako je senad bio pijan... pa sta? opustili se... desila se vazna stvar. . po meni je cijela drzava trebala biti pijana i vesela. i sinoc i narednih 5 dana. i isto tako u oktobru kada budemo ovjeravali odlazak u brazil. i sta ako pita gori li sarajevo... wow. kako je drzak.dira nam u rat. a to sto je glavna uzrecica ima po godine gori hala...e to nema veze... volim ove lingviste kojima sve smeta... dajte malo, opustite se i ne smarajte te tastature... sinoc je gorilo u sarajevu i mi na ulicama smo se zajebavali, a ne trazili greske i razgovarali fubokoumno o neprofesionalizmu senada i marijana... ohanite i ne mrzite sve i svasta![]()
-
Philax
#2442 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
marjan bi meščini platu dao samo da se na kraju neko od igrača pozdravio s njim... kako ga isfuraše
6:19
- dust in the wind
#2443 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
@KatarinaKosaca
@dust in the wind
Ovdje pricamo o servisu Face TV.[/quote]
ja fulala...ma da..ne prica se o tome kako ne treba reci sarajevo gori, kako marijan lupeta i krevelji se, kako to doticne mnogo nervira u danu kada ne bi trebalo nikoga nista nervirati...
ma da ti si iskljucivo vazio o kvalitetu slike...izvini. do mene je... sta cu, fulam vazda... jah
@dust in the wind
ja fulala...ma da..ne prica se o tome kako ne treba reci sarajevo gori, kako marijan lupeta i krevelji se, kako to doticne mnogo nervira u danu kada ne bi trebalo nikoga nista nervirati...
ma da ti si iskljucivo vazio o kvalitetu slike...izvini. do mene je... sta cu, fulam vazda... jah
- stari_rastafari
#2444 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Rekoh da je program bio sasvim dobar do tih par, po meni, ispada. To znaci da se podrazumijeva i kvaliteta slike. No samo kvalitet slike se ne podrazumijeva u cijelokupnom prodavanom paketu.dust in the wind wrote:@KatarinaKosaca
@dust in the wind
Ti si pasa oko fulio i peron i stanicuOvdje pricamo o servisu Face TV.
To sto tebi ne smeta nacin izrazavanja novinara/komentatora, je zaista samo tvoj problem. Licno mi je zasmetalo i pokvarilo dojam cjelokupnog servisa kojim sam dosta zadovljan.
- dust in the wind
#2445 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
bez ljutnje, ali zakljucak da si mnogo delikatan, ako ti u onoj euforiji ista zasmeta... ali dobro... heh. nismo svi isti. na srecu sviju nas... zivio ti menistari_rastafari wrote:Rekoh da je program bio sasvim dobar do tih par, po meni, ispada. To znaci da se podrazumijeva i kvaliteta slike. No sam kvalitet slike se ne podrazumijeva u cijelokupnom prodavanom paketu.dust in the wind wrote:@KatarinaKosaca
@dust in the wind
Ti si pasa oko fulio i peron i stanicuOvdje pricamo o servisu Face TV.
To sto tebi ne smeta nacin izrazavanja novinara/komentatora, je zaista samo tvoj problem. Licno mi je zasmetalo i pokvarilo dojam cjelokupnog servisa kojim sam dosta zadovljan.
- Korisnicko ime
#2446 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ali negdje mora postojati granica dobrog ukusa, zar ne? Ti kao moderatorica na ovom forumu bi trebala znati to...kao sto necije stanje ili neki dogadjaj ne opravdavaju krsenje pravila foruma, tako nikakva pobjeda nase reprezentacije u bilo cemu nije izgovor za degutantno ponasanje voditelja i komentatora i kresenja uzusa normalnih medijskih kuca...ladyblue18 wrote:Aham, bas tako.![]()
Moje preuvelicavanje je bilo u tom pravcu...da pokaze da se ne moze sve opravdati pobjedom, euforijom...
- stari_rastafari
#2447 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
@Dust in the Wind
Dobro opazanje, jesam dosta delikatan
Meni je euforija upalila tek malo kasnije, jer sam bio sav u grcu od tekme
Zivio i ti meni
vazno je da smo dobili, sve ostalo je vise manje nebitno...

Dobro opazanje, jesam dosta delikatan
- Korisnicko ime
#2448 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sta ima patriota?Obuca9 wrote:Čini mi se da me poslije priče o njegovim Juventinima, apsolutno ne interesuje poenta njegovog posta. Ima svoje Juventine i svoje Talijane, kad su već njegovi, pa nek se sekira za njih, a mi što volimo samo ovu domovinu i samo nju i njeno smatramo svojim ćemo već nekako izgurati sa Marjanom i Senadom.stari_rastafari wrote:Cini mi se da si fulio poentu njegovog postaObuca9 wrote:Nek' si ti nama rek'o šta su radili tvoji Juventini. Šta kažu tvoji Juventini, znaju li za tebe, je li njima drago što je tvoja BiH dobila? Ili ti je draže i što je tvoja Italija prošla, a BiH ako ode ode?Vjerujem da je prije svega htio ukazati na ponasanje profesionalne tv i novinara.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2449 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Korisnicko ime wrote:Moje preuvelicavanje je bilo u tom pravcu...da pokaze da se ne moze sve opravdati pobjedom, euforijom...
Granica dobrog ukusa kako kažeš je individualni doživljaj, za sve ostalo postoji Regulatorna agencija za komunikacije. Ne znam koja bi od naših vrlih Tv kuća bolje obavila prijenos sinoć. Kad pomislim na Nicaze i državnu televiziju i njihove nekompetentne komentatore, odmah zavolim Marjana sa svim fulovima koje ima i može imati.
- Korisnicko ime
#2450 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tebi je OK da komentator kaze "samar ćemo mu poslije utakmice opaliti"?????? Ili da su-voditelj (jos i vlasnik te TV kuce) pijan vodi program????? Ne znam, meni apsolutno nije...a ako pogledas na stranicama 97-98 ni mnogim drugim. Ali eto, nismo svi isti. Hvala Bogu...KatarinaKosaca wrote:Korisnicko ime wrote:Moje preuvelicavanje je bilo u tom pravcu...da pokaze da se ne moze sve opravdati pobjedom, euforijom...
Granica dobrog ukusa kako kažeš je individualni doživljaj, za sve ostalo postoji Regulatorna agencija za komunikacije. Ne znam koja bi od naših vrlih Tv kuća bolje obavila prijenos sinoć. Kad pomislim na Nicaze i državnu televiziju i njihove nekompetentne komentatore, odmah zavolim Marjana sa svim fulovima koje ima i može imati.