Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
warna 1444

#2426 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by warna 1444 »

NenjiA wrote: pardon, 86.314% :D
:!: :D
Industrialyzer

#2427 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Industrialyzer »

NenjiA wrote:
Industrialyzer wrote:
Amoxicillin wrote:zar postoji neko ko razmislja kao i ja? Hvala bogu, samo teško ću nać' ovdje neku curu takvu, barem u Sarajevu, mislim na ove mlađe...starije me ionako neće :cry:

Jesi lafcina, ne mozes naci mladju, starije te nece. Pa moze li bolje 8-)

Ako si mislio na to da ce se neka forumasica "smilovati" na tvoje izjave, opasno si se zajebo :mrgreen:

Rece lik koji je stavio misice na avatar :lol:
Haj'mo realno, 90% korisnika ovdje dolazi u nadi da "ce se neka/neki smilovati" :zoka:

Popustite momka pobogu :D

Kakve to veze ima :lol:
Heller

#2428 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Heller »

Ko ovdje milost traži nek s mosta skoči
madFlava

#2429 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by madFlava »

Posto imamo kolegu koji je nevin u usta , ima li koja kolegica da je nevina u usta? :D
ZV Keli

#2430 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ZV Keli »

Chmoljo wrote:
Amoxicillin wrote:
Kona__ wrote:Malo te zekimooo! :kiss:
boli vas briga..a što meni hormoni rade to ništa..
da li sam poremećen ako mislim na romantiku i šetnje s curom a ne na žeganje? :-)
nisi, samo si nevin.
:lol: :lol: :D
ZV Keli

#2431 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ZV Keli »

SundanceKid wrote:
Amoxicillin wrote:čitajući ova vaša date iskustva, čisto poželim da ga nemam bar do neke 30te :O (sad mi je 18)
Ne bih se znao snaći s curama, ugl..kad slučajno budem s drugom, a on čeka curu pa budu njene jaranice, ja ne progovaram ni jedne, gledam samo u pod..i onda mi jaran kaže da sam bio crven k'o paradajz :(
jbg sta cu em me stid, em neka trema, em ne znam ni ja više...a da ne pricamo o tome kako sam nevin i u usta :) a kamoli šta drugo
Nemoj tako sine....pi*ka jest mala stvar..al covjeka veseli!

:)
mali korak za covjeka veliki za covjecanstvo,sve sto nas veseli :lol: :mrgreen:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2432 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Chmoljo »

Amoxicillin wrote:
NenjiA wrote: Haj'mo realno, 90% korisnika ovdje dolazi u nadi da "ce se neka/neki smilovati" :zoka:

Popustite momka pobogu :D
pa ima i to...volim ove osvještene, što se bave 'vako ovim pisanjem :D i slično :D društvene :mrgreen:
može biti i onako kako je Nenji rek'o da hoće. a može biti i da neće. najvjerovatnije da neće.

niko ne ubija romantiku u tebi, samo, ne budi naivan. ili ćeš biti objekat ove teme ;) a u suštini, krivo shvaćen.

mislim da je krajnje vrijeme da prestanemo sa off topicom, onako. čoporativno :)
radostan dan

#2433 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by radostan dan »

Amoxicillin wrote:čitajući ova vaša date iskustva, čisto poželim da ga nemam bar do neke 30te :O (sad mi je 18)
i ne treba ti šinko, na pravom si putu.
što fali ovom čiki? ništa, dapače...

Image

...
kokuz_sa

#2434 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kokuz_sa »

radostan dan wrote:
i ne treba ti šinko, na pravom si putu.
što fali ovom čiki? ništa, dapače...

Image

...
vjerski pedofil
Retro_Eskobar

#2435 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Retro_Eskobar »

Imal ko da prodaje hasis il hasisovo ulje(ono sto se mazu cigare)
honky tonk

#2436 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by honky tonk »

Retro_Eskobar wrote:Imal ko da prodaje hasis il hasisovo ulje(ono sto se mazu cigare)
imam ja, ho'š kupit? :D
Retro_Eskobar

#2437 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Retro_Eskobar »

honky tonk wrote:
Retro_Eskobar wrote:Imal ko da prodaje hasis il hasisovo ulje(ono sto se mazu cigare)
imam ja, ho'š kupit? :D
Imo sam katastrofalan dejt,da se uradim s hashom :D
honky tonk

#2438 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by honky tonk »

Retro_Eskobar wrote: Imo sam katastrofalan dejt,da se uradim s hashom :D
ti pisi, ja motam. :D
Retro_Eskobar

#2439 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Retro_Eskobar »

honky tonk wrote:
Retro_Eskobar wrote: Imo sam katastrofalan dejt,da se uradim s hashom :D
ti pisi, ja motam. :D
Javio ti se ja njoj na faceu,onako simpaticna mi se cinila,hispter neki.Krenu dospisivanje,ono sve normala.Tako zovnem ti ja nju na kafu.Tri puta pomjerala te nemoze sutra aj prekosutra,reko aj nije frka,kontam mozda ima obaveza.Vcrs konacno pade i izlazak,dogovorili se u 6 ispred BBI.Ja dolazim 10 do 6,kontam da ne ceka.Taman joj priazim kad me napade,kaze ja tebe vec cekam sat vremena.Ja ono koji ku*a*.Reko kako to?Kaze bila sam s mamom nes kupovala i ranije zavrsile pa dosla ovdje.Reko kako sam ja to mogao da znam,kaze ona pa muskarci uvijek ranije sat dodju,ja ono opet wtf :shock: .Reko ajmo negdje sjest.Kaze ona nemozemo,reko sto kaze nemam da platim,uplatila danas tiket.Ja se sav izgubio kontam namjestaljka neka.Kad ona govori ma 5 parova dosta,15KM dobitak jos govori ako dobije uplatice cenera na 2 para.Ja sta cu odvalim se smijati,fkt se nisam mogao suzdrzati.Reko ja sam ionako kontao placati,prvi nam je izlazak.Kaze ona citiram:"Joooooooj sviju mi,idemoooo,idemooo".Tad su mi se noge odsjekle.Sjeli mi gore u BBI kaze ona mogo si mi sutra dat ako imas 3 maruna da imam za faxa.Reko nije da sam cicija al zar nije malo cudno se tako ponasati na prvom sastanku.Kaze ona ma znam da jeste,al takva sam ti ja.Aj daj mi,makar sam ti priznala.Ja sta cu dam joj 3 maruna.Popila nakvih gore frapea,ja kafu pio sta cu.Racun dodje preko 20KM.Platim izadjemo dole,da je otpratim kad podape nakvom malcu.Ja sta cu pridjem,dodje od malog stara izdera se na nju,ja jadan otrcim dole prema sudu,na tramvaj i kuci.Evo sjedim jos uvijek nemogu da vjerujem sta se meni dogadja. :shock: Znam da mnogi nece vjerovati al prica fkt nije izmisljena.Nije mi se nikad nsita slicno desilo u zivotu.Mozda sam ispao kukavica al ja ono nisam mogao podnijeti.
honky tonk

#2440 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by honky tonk »

Retro_Eskobar wrote:
Javio ti se ja njoj na faceu,onako simpaticna mi se cinila,hispter neki.Krenu dospisivanje,ono sve normala.Tako zovnem ti ja nju na kafu.Tri puta pomjerala te nemoze sutra aj prekosutra,reko aj nije frka,kontam mozda ima obaveza.Vcrs konacno pade i izlazak,dogovorili se u 6 ispred BBI.Ja dolazim 10 do 6,kontam da ne ceka.Taman joj priazim kad me napade,kaze ja tebe vec cekam sat vremena.Ja ono koji ku*a*.Reko kako to?Kaze bila sam s mamom nes kupovala i ranije zavrsile pa dosla ovdje.Reko kako sam ja to mogao da znam,kaze ona pa muskarci uvijek ranije sat dodju,ja ono opet wtf :shock: .Reko ajmo negdje sjest.Kaze ona nemozemo,reko sto kaze nemam da platim,uplatila danas tiket.Ja se sav izgubio kontam namjestaljka neka.Kad ona govori ma 5 parova dosta,15KM dobitak jos govori ako dobije uplatice cenera na 2 para.Ja sta cu odvalim se smijati,fkt se nisam mogao suzdrzati.Reko ja sam ionako kontao placati,prvi nam je izlazak.Kaze ona citiram:"Joooooooj sviju mi,idemoooo,idemooo".Tad su mi se noge odsjekle.Sjeli mi gore u BBI kaze ona mogo si mi sutra dat ako imas 3 maruna da imam za faxa.Reko nije da sam cicija al zar nije malo cudno se tako ponasati na prvom sastanku.Kaze ona ma znam da jeste,al takva sam ti ja.Aj daj mi,makar sam ti priznala.Ja sta cu dam joj 3 maruna.Popila nakvih gore frapea,ja kafu pio sta cu.Racun dodje preko 20KM.Platim izadjemo dole,da je otpratim kad podape nakvom malcu.Ja sta cu pridjem,dodje od malog stara izdera se na nju,ja jadan otrcim dole prema sudu,na tramvaj i kuci.Evo sjedim jos uvijek nemogu da vjerujem sta se meni dogadja. :shock: Znam da mnogi nece vjerovati al prica fkt nije izmisljena.Nije mi se nikad nsita slicno desilo u zivotu.Mozda sam ispao kukavica al ja ono nisam mogao podnijeti.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ma ne mogu da vjerujem! hahahhahaa.. pa gdje nadjete takve cure za medalju?! :D
Retro_Eskobar

#2441 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Retro_Eskobar »

honky tonk wrote:
Retro_Eskobar wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ma ne mogu da vjerujem! hahahhahaa.. pa gdje nadjete takve cure za medalju?! :D
Ma ja sam ti peh u zivotu.Sutra se zaklinjem na celibat!
burek_in_space

#2442 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

Da se ti nisi napushio prije izlaska? :mrgreen:
honky tonk

#2443 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by honky tonk »

burek_in_space wrote:Da se ti nisi napushio prije izlaska? :mrgreen:
:lol: nista ne reci...
todd_smith

#2444 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by todd_smith »

mozda te namjerno cura zezala
Not My Idea

#2445 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

Pa ko ti nece vjerovat? Kao da se to moze izmislit?! :lol: :lol:

Nego, ako ti nije mrsko doc do Zenice...dat cu ti ja pare za taj hasis, zasluzio si.
Retro_Eskobar

#2446 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Retro_Eskobar »

burek_in_space wrote:Da se ti nisi napushio prije izlaska? :mrgreen:
Nisam pusio ima godina(paranoje me pucale).Ona jeste izgleda.Volio bi da vam mogu docarati njen bizarni izraz lica kad se ponasa.Sve radi s velikim jezivim osmjehom.Moracu stravu kod komsicine Suade sutra saliti.Ovo nece izdobriti :run:
burek_in_space

#2447 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

Retro_Eskobar wrote: Nisam pusio ima godina(paranoje me pucale).Ona jeste izgleda.Volio bi da vam mogu docarati njen bizarni izraz lica kad se ponasa.Sve radi s velikim jezivim osmjehom.Moracu stravu kod komsicine Suade sutra saliti.Ovo nece izdobriti :run:
Sreca sad te ne pucaju paranoje. :lol:
Retro_Eskobar

#2448 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Retro_Eskobar »

todd_smith wrote:mozda te namjerno cura zezala
Sta joj je onda dijete skrivilo.
Averus

#2449 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Averus »

To ba neka s ove teme izašla s tobom da te trolla :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2450 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by -LIBERO- »

Hajd mi na PP daj broj ili FB te cure, hocu i ja to....to ko na bobama da si bio, bas zanimljivo, nepredvidljivo :D :lol: :thumbup:
Post Reply