SDA-All about

Post Reply
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#2426 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

PapeSusic wrote:Dovode AC/DC u Sarajevo ako dobiju izbore :bih:
http://www.klix.ba/forum/acdc-u-sarajev ... 03838.html

Što znači da "Džehenemska zvona" u Sarajevu nećemo slušati! :wink:

StupskaBitanga wrote:Vidi vidi kako je ljubav TV1 prema SDA se otkrila
Naime SDA neće kandidovati načelnika Goražda a podržaće kandidata D.Žugu iz Stranke za BiH
Prozirni su ko flis papir

Ovo je čisti dokaz da se SDA ne bori za fotelje,podržaće bilo koga ko stoji na bedemima odbrane BiH! :lol: :lol: :lol:
kiky

#2427 Re: SDA-All about

Post by kiky »

tihić je bosanska snaga ...
:bih:
lacrima

#2428 Re: SDA-All about

Post by lacrima »

U ove dnevnopolitičke diskusije ne ulazim. Bilo bi nam svima bolje kad bi se više eksponirala javna politika ali hajde.
U skladu sa mojim prošlim postovima i doprinosu ovoj temi:

"Dolazim iz Tešnja, predivne čaršije, koja sama sebe izdržava, štiti svoj identitet, nema autoputa, aerodroma. Tešanj zovu slijepim crijevom, jer nema puta za druge gradove kroz njega, ali taj grad, ta čaršija hrani ZE-DO kanton godinama."
Enis Bešlagić :bih:
bogumila

#2429 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

lacrima wrote:U ove dnevnopolitičke diskusije ne ulazim. Bilo bi nam svima bolje kad bi se više eksponirala javna politika ali hajde.
U skladu sa mojim prošlim postovima i doprinosu ovoj temi:

"Dolazim iz Tešnja, predivne čaršije, koja sama sebe izdržava, štiti svoj identitet, nema autoputa, aerodroma. Tešanj zovu slijepim crijevom, jer nema puta za druge gradove kroz njega, ali taj grad, ta čaršija hrani ZE-DO kanton godinama."
Enis Bešlagić :bih:
Rece Enis nadahnuto i razguli ne iz Tesnja nego iz BIH. :D
lacrima

#2430 Re: SDA-All about

Post by lacrima »

pa šta će, glumiti u amaterskom pozorištu? :-)
a to koliko voli Tešanj i koliko ga promovira širom svijeta, ne treba ni trošiti riječi, zna se sve.
Maystor

#2431 Re: SDA-All about

Post by Maystor »

Sjećate li se onog idiota Džemića, koji je smijenjen iz nadzornog odbora elektroprivrede BiH? Tog kretena je SDA postavila na mjesto direktora Instituta za mjeriteljstvo BiH, kojeg je Džemić u rekordnom vremenu uništio za sva vremena. Nogama je pošutao sve koji su išta znali, a faraonska ovlaštenja dao svojoj ... EDIT: miljenici (da se ne izražavam eksplicitnije) Šejli, koja po Džemićevoj volji uništava sve što je ostalo u institutu.
I onda kažu da SDA brani državu, a njihovi kadrovi su uništili više državnih institucija nego SNSD i HDZ zajedno.
Pitanje je samo koliko još budala ima da povjeruju u bljuvotine koje im SDA servira.
Co0l

#2432 Re: SDA-All about

Post by Co0l »

Maystor wrote:Sjećate li se onog idiota Džemića, koji je smijenjen iz nadzornog odbora elektroprivrede BiH? Tog kretena je SDA postavila na mjesto direktora Instituta za mjeriteljstvo BiH, kojeg je Džemić u rekordnom vremenu uništio za sva vremena. Nogama je pošutao sve koji su išta znali, a faraonska ovlaštenja dao svojoj ... EDIT: miljenici (da se ne izražavam eksplicitnije) Šejli, koja po Džemićevoj volji uništava sve što je ostalo u institutu.
I onda kažu da SDA brani državu, a njihovi kadrovi su uništili više državnih institucija nego SNSD i HDZ zajedno.
Pitanje je samo koliko još budala ima da povjeruju u bljuvotine koje im SDA servira.
Jel cemu bar ta Šejla? :D
Maystor

#2433 Re: SDA-All about

Post by Maystor »

U ovoj državi nema više ni 5% nezavisnih glasača SDA. Kad kažem nezavisnih, mislim na one koji nisu dio lopovske družine i nemaju materijalni interes preko stranke, već glasaju čisto iz uvjerenja. Znaju to i u SDA i svjesni su da je jedini način da se održe u vlasti taj da kupuju glasove (zapošljavanjem preko štele, sređivanjem upisa u škole, na fakultete, podmićivanjem itd.). A to znači uništavanje svega što je još preostalo (do sada su uništili hiljade firmi i institucija na ovakav način, uključujući i ultraprofitabilni Energopetrol).
Sve što SDA duže bude u vlasti, ova država će biti očerupanija. Pitanje je da li će to ljudi shvatiti prije nego što ne ostane ništa.
Maystor

#2434 Re: SDA-All about

Post by Maystor »

Co0l wrote:
Maystor wrote:Sjećate li se onog idiota Džemića, koji je smijenjen iz nadzornog odbora elektroprivrede BiH? Tog kretena je SDA postavila na mjesto direktora Instituta za mjeriteljstvo BiH, kojeg je Džemić u rekordnom vremenu uništio za sva vremena. Nogama je pošutao sve koji su išta znali, a faraonska ovlaštenja dao svojoj ... EDIT: miljenici (da se ne izražavam eksplicitnije) Šejli, koja po Džemićevoj volji uništava sve što je ostalo u institutu.
Jel cemu bar ta Šejla? :D
A to ti ne bih komentarisao, ali Džemić je ubacio u sve moguće i nemoguće aktivnosti, seminare, projekte. Kad ukucaš njeno ime u guglu izađe pozamašna lista, pa bi neko neupućen mogao pomisliti da je riječ o nekom vrhunskom stručnjaku.
Ovakve stvari se dešavaju (nažalost) i na drugim mjestima, ali Džemić i dotična Šejla su toliko beskrupulozni da im nije dovoljno sve to što su klepili, već imaju nezaustavljiv poriv da maltretraju ostale uposlenike (od kojih su neki mnogo pametniji i stručniji od njih dvoje).
prljavi Hare

#2435 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

Maystor wrote:U ovoj državi nema više ni 5% nezavisnih glasača SDA. Kad kažem nezavisnih, mislim na one koji nisu dio lopovske družine i nemaju materijalni interes preko stranke, već glasaju čisto iz uvjerenja. Znaju to i u SDA i svjesni su da je jedini način da se održe u vlasti taj da kupuju glasove (zapošljavanjem preko štele, sređivanjem upisa u škole, na fakultete, podmićivanjem itd.). A to znači uništavanje svega što je još preostalo (do sada su uništili hiljade firmi i institucija na ovakav način, uključujući i ultraprofitabilni Energopetrol).
Sve što SDA duže bude u vlasti, ova država će biti očerupanija. Pitanje je da li će to ljudi shvatiti prije nego što ne ostane ništa.
Narod tačno zaslužuje sve što mu se događa i sve što će mu se dogoditi jer NAROD ZNA! :wink:
Maystor

#2436 Re: SDA-All about

Post by Maystor »

cetmi wrote:ja glasam za SDA iz uvjerenja..
ne mislim da 200 000 ljudi glasa iz koristi, toliko nemamo zaposlenih :D
Kada se sabere koliko ste ljudi zaposlili preko štele u BH Telecom, poštu, državne organe, opštine u kojima imate načelnike i mnoge druge firme i ustanove; koliko ste djece preko štele upisali u škole, na fakultete, koliko ste ispita sredili, diploma falsifikovali i da ne nabrajam dalje - ima tu i blizu 200 hiljada onih koji su se nečasno okoristili o lopovski pokret zvani SDA.
prljavi Hare

#2437 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

Maystor wrote:
Kada se sabere koliko ste ljudi zaposlili preko štele u BH Telecom, poštu, državne organe, opštine u kojima imate načelnike i mnoge druge firme i ustanove; koliko ste djece preko štele upisali u škole, na fakultete, koliko ste ispita sredili, diploma falsifikovali i da ne nabrajam dalje - ima tu i blizu 200 hiljada onih koji su se nečasno okoristili o lopovski pokret zvani SDA.
Biće tu još glasova,na predizbornim skupovima SDA dijeli narodu šerbe i halvu,pa ti ne glasaj za takve gigante. :lol:
madner

#2438 Re: SDA-All about

Post by madner »

Lopovi, oni da dijele sto je SDAovo.
prljavi Hare

#2439 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

cetmi wrote:SDA bar dijeli šerbe, SDP i SBB su mislili da podijele Telecom..
Kaže Suljo? :mrgreen:

Čuj SDA dijelila penzije i invalidnine? :-)
Co0l

#2440 Re: SDA-All about

Post by Co0l »

Maystor wrote:
Ih,pa ispade onda ta SDA super stranka kad tako masovno zaposljava ljude i skoluje omladinu,200 hiljada zaposlili i skolovali...pa se ti pitaj sto glasaju za njih :D
Nego,de ti nama reci kako se ta Šejla preziva da i mi malo proguglamo,mozda i neku slicicu njenu nadjemo :P
Maystor

#2441 Re: SDA-All about

Post by Maystor »

cetmi wrote:
Maystor wrote:
ostalo je još i da optužiš SDA da je ona nečasno dala šehidske penzije i invalidnine i onda će broj koji govoriš imati smisao..znam da i njih ubrajaš u tu cifru, pa slobodno reci, nema potrebe da kriješ..

svoju nesposobnost zadrži za sebe, ima ljudi kojima sunce sija i bez politike..
Kakva ste samo ološ pa vam ništa nije sveto, zloupotrebljavate šehidsku djecu, časnu borbu za odbranu, genocid u Srebrenici. Za mene su ove kategorije svetinja i ne mogu biti predmet dnevne politike.

Koliko sam ja sposoban, obrazovan, situiran - nije moje da govorim, koga zanima može prošvrljati po ovom forumu - nije teško izvući zaključak. A koliko ima ljudi da im ovdje pod kapom SDA sunce sija (a da sami nisu dio lopovske družine) je najbolji pokazatelj ovoga o čemu ja govorim. Ima ih veoma, veoma, malo. Nažalost.
Maystor

#2442 Re: SDA-All about

Post by Maystor »

Co0l wrote:
Maystor wrote:
Ih,pa ispade onda ta SDA super stranka kad tako masovno zaposljava ljude i skoluje omladinu,200 hiljada zaposlili i skolovali...pa se ti pitaj sto glasaju za njih :D
Nego,de ti nama reci kako se ta Šejla preziva da i mi malo proguglamo,mozda i neku slicicu njenu nadjemo :P
Pa nećeš valjda ženske ganjat' preko SDA :roll:
Co0l

#2443 Re: SDA-All about

Post by Co0l »

Maystor wrote: Pa nećeš valjda ženske ganjat' preko SDA :roll:
Kad drugi mogu poso i skolu,mogu i ja zenske :lol:
Co0l

#2444 Re: SDA-All about

Post by Co0l »

Blagoje Bratić wrote:
cetmi wrote: ostalo je još i da optužiš SDA da je ona nečasno dala šehidske penzije i invalidnine i onda će broj koji govoriš imati smisao..znam da i njih ubrajaš u tu cifru, pa slobodno reci, nema potrebe da kriješ..

svoju nesposobnost zadrži za sebe, ima ljudi kojima sunce sija i bez politike..
Koji šehid koji đavo ,pa nije ovo bio sveti rat kakav je to naziv pa vi ste i vaša politika izazvala rat mogao se rat zaustaviti i prije samog počinjanja i sad ste 95 nakon toliko žrtvaa podjelili bosnu šta imamo danas, jel neko lud tu da ne vidi molim vas lijepo, ej on im dao Republiku, i to srpsku za postojanja BiH nikad ništa na njenoj teritoriji nije imalo naziv srpska.
Ne samo da se rat mogao zaustavit prije samog pocinjanja nego smo mogli sad fino i slozno svi da zivimo u Velikoj Srbiji!Ko nas bre zavadi!?
Petit_Beurre

#2445 Re: SDA-All about

Post by Petit_Beurre »

Co0l wrote:
Aferim, ako se usrećiš :mrgreen:
Co0l

#2446 Re: SDA-All about

Post by Co0l »

Petit_Beurre wrote:
Co0l wrote:
Aferim, ako se usrećiš :mrgreen:
Sta cito-drzo je u ruci,care :D
S4mpion

#2447 Re: SDA-All about

Post by S4mpion »

Co0l wrote:
Ne samo da se rat mogao zaustavit prije samog pocinjanja nego smo mogli sad fino i slozno svi da zivimo u Velikoj Srbiji!Ko nas bre zavadi!?
Nije u tome stvar 8-) .Pare koje su trebale otici na naoruzanje su otisle u privatne dzepove(stotine miliona maraka, nestalo bez traga i glasa),da su te pare otisle na naoruzanje kao sto je i trebalo,bas me zanima ko bi bio taj sto bi nas smio napasti 8-) Uostalom,odakle Aliji pravo da sjeda za pregovaracki sto sa teroristima :? Odakle mu pravo da dijeli Bosnu kao da je kolac :? ccccc
Innovation

#2448 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

Ko je dijelio BiH? Kojim putem su pare za naoruzanje dolazile u BiH? Ko je uopste pitao naseg prvog Predsjednika, da li zeli za pregovaracki sto sa agresorima na BiH?
Ti ocito znas odgovore, pa te molim da mi odgovoris.
S4mpion

#2449 Re: SDA-All about

Post by S4mpion »

Innovation wrote:Ko je dijelio BiH? Kojim putem su pare za naoruzanje dolazile u BiH? Ko je uopste pitao naseg prvog Predsjednika, da li zeli za pregovaracki sto sa agresorima na BiH?
Ti ocito znas odgovore, pa te molim da mi odgovoris.
Lakse bi mi bilo odgovoriti da si me pitao kojim to putem pare nisu stizale u BiH.Ako ga niko nije pitao,niko ga nije ni ovlastio da dijeli zemlju sa teroristima.Cim je sjeo za sto sa teroristima,priznao ih je kao legitimne.Evo ti primjer:Lopov udje u tvoju kucu da ti pokrade sve sto imas i da ti pobije porodicu.Ti ces uraditi slijedece:
1.Poceti pregovore sa njim i dati mu dnevni boravak,kuhinju,hodnik,balkon i zivote dvoje ukucana
2.Istjerati ga napolje kako znas i umijes po cijenu zivota

Volio bih cuti tvoj odgovor.
CaCO3

#2450 Re: SDA-All about

Post by CaCO3 »

cetmi wrote:SDA bar dijeli šerbe, SDP i SBB su mislili da podijele Telecom..
nece dijeliti nego vratiti u legalno poslovanje,a ako budu dijelili nesto to je ono cega se Suljo i Sin boje to su mozda krivicne prijave protiv onih koji tu firmu godinama cerece i koriste za finansiranje SDA i kupuju zgrade za 40 miliona od SDA koje sada zjape prazne,a ima medju njima i Suljine i Sinove najblize rodbine ;)

vise se SDA bori za Sinovog zeta Aksamiju nego za drzavu i narod
Post Reply