popokatepetl_com wrote:Slovenija je igrana na svjetksom i te je godine bila bolja i uspjesnija od Hrvatske i BiH.
ali nije jača od tih reprzeentacija....nema bolje igrače...nakon tog sp posve su potonuli...
ali trebalo je izbacit rusiju u barazu....svaka im čast na tome...
Hrvatska kvalitetom nije ni blizu Belgije koja je tu odma tu iza onih najvecih. Pa ako usporedimo imena klubova u kojim igraju i uzmemo u obzir da su svi oni medju najvecim zvijezdama tih klubova a imaju na desetine takvih igraca dok u Hrvatskoj nema nijednog. Na osnovu toga zakljucujem da bi svako NEUTRALAN vise volio da gleda te fudbalske velemajstore nego Hrvatske igrace.
potrudio sam se malo bolje upoznat njihove igračime...ipak igraju sa hrvatskom i mnogi ih hvale,pa reko da vidim...zaista nisam previše impresioniran...možda su nešto kvalitetniji zbog puno bolje obrane...igrači su im uglavnom ili precijeneni ili premladi..čak ni po imenima klubova nisu puno bolji.....ali ne znam koji je njihov napadač bolji od mandje ili jelavica..pa čak i olića koji ima neke jako korisne kvalitete
u veznom redu imaju neke soldine igrače ali ima i hrvatska jednog modrića,pa rakitića koji igra odlično u sevilli..ili kovačića iz intera..već sad je jako dobar i bt će još bolji...ima uvijek odličnog srnu..
To sto ti mislis da je Hrvatska neki bitan faktor i snazna reprezentacija koju neutralci vole gledati i navijati za nju na velikim takmicenjima je dokaz da si u zescoj zabludi, Grcka je Evropski prvak, Turska ima i bolej rezultate na velikim takmicenjima pa ko njih nesto prizeljkuje da gleda? Svejedno im je jer nisu atraktivni i nemaju neke igrace.
nisam sad rekao da će ljubitelji footballa rezat vene ako hrvatska ne ode na SP....ali hrvatska je često na velikoj pozornici i mnogi su je upoznali i zavolili...ja to znam bolje od tebe ....
iskreno, nije im toliko bitno da li će belgija ili hrvatska ići na SP....
grčka je bila europski prvak ali igraju ogavno....čak i slovenija igra ljepše od njih....turska je bolja za to polufinale na ep 2008(znamo kako su prošli hrvatsku)..ali prečesto propuštaju velika takmičenja i nemaju neke igrače