ja sam generalno protivnik ovih muckalica, al s jedne strane, u kombinaciji sa dodatnim fizickim i supljokasikastim dijetama zasto ne, ne moze naskoditigraue_maus wrote:zimet i med su lijek
a debljina je vrlo cesto posljedica i dosta bolesti a ne samo lijenosti i puno i pogresnog jela
mozda je ta cura se izlicila sa tim a time i omrsavila ......
Mršavljenje
Svako jutro, pola sata prije doručka, na prazan želudac i navečer prije spavanja popiti 2 žlice meda i 1 čajnu žlicu cimetovog praha prokuhano u jednoj šalici vode
Ako se uzima redovno, smanjuje težinu čak i najdeblje osobe
Također, uzimanje ove mješavine redovno ne dozvoljava masnoćama da se akumuliraju u tijelu čak i ako je osoba na visokokaloričnoj dijeti
http://zena.hr/clanak/zdrava_hrana/med_ ... _lijek/101
Mrsanje - nacini ?
Moderator: anex
-
nera18
#2426 Re: Mrsanje - nacini ?
-
vivace
#2427 Re: Mrsanje - nacini ?
ma koplikovano je ...
- Pisistratus
#2428 Re: Mrsanje - nacini ?
Aerobna aktivnost je rješenje za svakog. Ne mora biti trčanje, to je često dosadno i monotono. Ja preporučujem svima koji žele smršati insanity workout. Radi se kod kuće, ne trebaju vam tegovi i nikakva dodatna oprema, a traje između 40 minuta i jedan sat. Rezultati dolaze već nakon 10-ak dana. Preko torrenta se može skinuti čitav program:
http://www.youtube.com/watch?v=LA_y2piHkS0
http://www.youtube.com/watch?v=LA_y2piHkS0
- Krizzia
#2429 Re: Mrsanje - nacini ?
Prvi put kad sam pokusala odraditi Insanity mislila sam da ce mi srce iskociti na usta.Pisistratus wrote:Aerobna aktivnost je rješenje za svakog. Ne mora biti trčanje, to je često dosadno i monotono. Ja preporučujem svima koji žele smršati insanity workout. Radi se kod kuće, ne trebaju vam tegovi i nikakva dodatna oprema, a traje između 40 minuta i jedan sat. Rezultati dolaze već nakon 10-ak dana. Preko torrenta se može skinuti čitav program
Od tada volim Shaun-T-a.
Sad kombiniran Insanity i Rushfit.
https://www.youtube.com/watch?v=wOFSxoK ... ata_player
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
- Pisistratus
#2430 Re: Mrsanje - nacini ?
Krizzia wrote:Prvi put kad sam pokusala odraditi Insanity mislila sam da ce mi srce iskociti na usta.Pisistratus wrote:Aerobna aktivnost je rješenje za svakog. Ne mora biti trčanje, to je često dosadno i monotono. Ja preporučujem svima koji žele smršati insanity workout. Radi se kod kuće, ne trebaju vam tegovi i nikakva dodatna oprema, a traje između 40 minuta i jedan sat. Rezultati dolaze već nakon 10-ak dana. Preko torrenta se može skinuti čitav program
Od tada volim Shaun-T-a.
Ja sam isto bio u kritičnoj situaciji
-
funky_baby
#2431 Re: Mrsanje - nacini ?
imas ppKrizzia wrote:Prvi put kad sam pokusala odraditi Insanity mislila sam da ce mi srce iskociti na usta.Pisistratus wrote:Aerobna aktivnost je rješenje za svakog. Ne mora biti trčanje, to je često dosadno i monotono. Ja preporučujem svima koji žele smršati insanity workout. Radi se kod kuće, ne trebaju vam tegovi i nikakva dodatna oprema, a traje između 40 minuta i jedan sat. Rezultati dolaze već nakon 10-ak dana. Preko torrenta se može skinuti čitav program
Od tada volim Shaun-T-a.
- Pitarrr82
#2432 Re: Mrsanje - nacini ?
Nisu ista rjesenja za svakoga
, ja sam trenirao rukomet profesionalno dugo vremena pa opet nisam mrsao samo zato sto sam prolazio kroz sve te treninge itd 
- Pitarrr82
#2433 Re: Mrsanje - nacini ?
Kastanienallee wrote:Mene taj rukomet asocira uglavnom na lijepa i skladna muska tijela.Pitarrr82 wrote:Nisu ista rjesenja za svakoga, ja sam trenirao rukomet profesionalno dugo vremena pa opet nisam mrsao samo zato sto sam prolazio kroz sve te treninge itd
Javljam se na temu jer sam se sjetila jednog komentara na sliku djevojke koja trci koju je prije nekoliko sedmica postavio shin i neko je napisao komentar "trci a ima salo iznad koljena. fuj". Pitam se danima sta je znacio taj komentar. Kontam valjda trci i u pokusaju da se rijesi tog sala ako je to moguce.
Ja ovih dana imam problem manjka apetita i zelje da jedem sto jednako nije dobro kao ni prejedanje.
Od jucer sam se vratila trcanju u 6 ujutro-fenomenalan pocetak dana. Eto napisah citav buckuris.
Vecinom, da s tim da sam igrao na poziciji, valjda i radi predispozicija na kojoj i treba biti "veci" pa se islo samo na misicnu masu a ne klasicno mrsanje...
Meni nikad nije ni bio problem mrsati, najveci problem mi je bio taj tzv JOJO efekt s kojim se vracaju kg nakon nekog vremena i tako u krug...
-
vivace
#2434 Re: Mrsanje - nacini ?
da, to ranim jutrom je najbolje. ja sam imala obicaj da, cim se probudim,a to je oko 6 ,krenem u park,brzim hodom...nema ljudi na ulicama ,sunce tek izlazi, a vazduh savrsen u parku. 
- Pisistratus
#2435 Re: Mrsanje - nacini ?
Pitarrr82 wrote: Meni nikad nije ni bio problem mrsati, najveci problem mi je bio taj tzv JOJO efekt s kojim se vracaju kg nakon nekog vremena i tako u krug...
Zato se mora trenirati konstantno, da se privikne metabolizam... I stalno drugačije forme treninga i kombinacije, da se aktiviraju velike mišićne skupine, a obično se nakon pola sata aktivnosti počinju trošiti masne naslage...
- Pitarrr82
#2436 Re: Mrsanje - nacini ?
Pisistratus wrote:Pitarrr82 wrote: Meni nikad nije ni bio problem mrsati, najveci problem mi je bio taj tzv JOJO efekt s kojim se vracaju kg nakon nekog vremena i tako u krug...
Zato se mora trenirati konstantno, da se privikne metabolizam... I stalno drugačije forme treninga i kombinacije, da se aktiviraju velike mišićne skupine, a obično se nakon pola sata aktivnosti počinju trošiti masne naslage...
Normala, znam ja to sve samo sto se precesto prepustim tim losim stvarima
-
hali gali halid
#2437 Re: Mrsanje - nacini ?
Trening, i nemojte piti sokove, jesti gluposti, cokolade, grickalice itd.
- skafiskafsnjak
#2438 Re: Mrsanje - nacini ?
Ma sve se moze jesti ...ali u nekoj minimali 
NIje isto pojesti cokoladu ili samo red iste ...
Sta god se kupuje, gledati na pakiranju koliko ima kcal itd itd...
NIje isto pojesti cokoladu ili samo red iste ...
Sta god se kupuje, gledati na pakiranju koliko ima kcal itd itd...
- bakterija
#2439 Re: Mrsanje - nacini ?
Raja moram da podjelim iskustvo sa vama i da vas pitam za savjet.
Vec dva mjeseca koristim shake proizvof Herbalife-a koji je na bazi soje. Imam izvrsne rezultate. Prije nego sam pocela koristiti sam se raspitivala na sve strane i stvarno cula svakakvih iskustava i nekih losih i dobrih. Ja za sada nemam lose iskustvo izgubila sma skoro 10 kg za vise od mjesec dana i osjecam se nekako puna energije. Ima li neko da je koristio prije ovaj proizvod? kad je prestao sa koristenjem jel imao neke nus pojave ono jojo efekat i to
ja sam u biti imala nekih 15 vise nego bih trebala, prestala pusiti pa sam se bas opustila
i sad mi je ovo kako imam 10 manje ok, jos jedno pet i bila bih presretna, al interesuju me i druga iskustva.
Vec dva mjeseca koristim shake proizvof Herbalife-a koji je na bazi soje. Imam izvrsne rezultate. Prije nego sam pocela koristiti sam se raspitivala na sve strane i stvarno cula svakakvih iskustava i nekih losih i dobrih. Ja za sada nemam lose iskustvo izgubila sma skoro 10 kg za vise od mjesec dana i osjecam se nekako puna energije. Ima li neko da je koristio prije ovaj proizvod? kad je prestao sa koristenjem jel imao neke nus pojave ono jojo efekat i to
ja sam u biti imala nekih 15 vise nego bih trebala, prestala pusiti pa sam se bas opustila
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#2440 Re: Mrsanje - nacini ?
Nastavi tako i u bolnici ces zavrsiti... Prebrzo mrsas, a i mislim da samo "pucas" reklamu...
- Pitarrr82
#2441 Re: Mrsanje - nacini ?
bakterija wrote:Raja moram da podjelim iskustvo sa vama i da vas pitam za savjet.
Vec dva mjeseca koristim shake proizvof Herbalife-a koji je na bazi soje. Imam izvrsne rezultate. Prije nego sam pocela koristiti sam se raspitivala na sve strane i stvarno cula svakakvih iskustava i nekih losih i dobrih. Ja za sada nemam lose iskustvo izgubila sma skoro 10 kg za vise od mjesec dana i osjecam se nekako puna energije. Ima li neko da je koristio prije ovaj proizvod? kad je prestao sa koristenjem jel imao neke nus pojave ono jojo efekat i to![]()
ja sam u biti imala nekih 15 vise nego bih trebala, prestala pusiti pa sam se bas opustilai sad mi je ovo kako imam 10 manje ok, jos jedno pet i bila bih presretna, al interesuju me i druga iskustva.
Ne vjerujem da je zdravo smrsati toliko a tako brzo...
- bakterija
#2442 Re: Mrsanje - nacini ?
pa nije tako brzo islo, i nisam bila gladna. prvi mjesec je bilo oko 8 sada malo stalo na 10.
ma mene vise interesuje sta ce biti kad prestanem uzimati
- graue_maus
#2443 Re: Mrsanje - nacini ?
jojo efekt ko i kod svakog diet praska ili napitka .........bakterija wrote:pa nije tako brzo islo, i nisam bila gladna. prvi mjesec je bilo oko 8 sada malo stalo na 10.
- Pitarrr82
#2444 Re: Mrsanje - nacini ?
bakterija wrote:pa nije tako brzo islo, i nisam bila gladna. prvi mjesec je bilo oko 8 sada malo stalo na 10.
Teska ovisnost?
Ne znam iskreno nisam protiv bilo kakvih proizvoda pa makar se pricalo da su na biljnoj bazi, previse je mogucnosti da se smrsa i bez toga...
- bakterija
#2445 Re: Mrsanje - nacini ?
joj nadam se da se nece vratiti.
a valjda ce se javiti neko sa iskustvom
mislim neko ko je koristio.
a valjda ce se javiti neko sa iskustvom
- bakterija
#2446 Re: Mrsanje - nacini ?
Teska ovisnost?
Ne znam iskreno nisam protiv bilo kakvih proizvoda pa makar se pricalo da su na biljnoj bazi, previse je mogucnosti da se smrsa i bez toga...[/quote]
hehehehe
kad sam se cigara rijesila poslije 10 godina pusenja svega cu se uspjeti rijesiti. a probala sam ja prirodnim putem, joj jako volim da jedem, normalno, i nekako sam jako nervozna kad sam gladna
al bas 
Ne znam iskreno nisam protiv bilo kakvih proizvoda pa makar se pricalo da su na biljnoj bazi, previse je mogucnosti da se smrsa i bez toga...[/quote]
hehehehe
kad sam se cigara rijesila poslije 10 godina pusenja svega cu se uspjeti rijesiti. a probala sam ja prirodnim putem, joj jako volim da jedem, normalno, i nekako sam jako nervozna kad sam gladna
- Pitarrr82
#2447 Re: Mrsanje - nacini ?
Ma nisi jedina ali opet...
Mozda nije lose da probas s nutricinistom i slicno, mislim ako ti je to jos uvijek potrebno...
Mozda nije lose da probas s nutricinistom i slicno, mislim ako ti je to jos uvijek potrebno...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2448 Re: Mrsanje - nacini ?
Bice to da ces vratiti kile koje si skinula i jos toliko. 
A reklama smrdi na kilometre
A reklama smrdi na kilometre
- Pitarrr82
#2449 Re: Mrsanje - nacini ?
P.S. Tek vidim da sam napisao da "nisam protiv"
, nisam za te proizvode makar bili na biljnoj bazi 
- bakterija
#2450 Re: Mrsanje - nacini ?
nije reklama, kako ce biti reklama! nije da sam stavila broj telefona i adresu i rekla izvrsno je! kupite! 
htjela sam samo cuti iskustva, valjda zato i sluzi forum
htjela sam samo cuti iskustva, valjda zato i sluzi forum