Sutra ce se (po ugledu na boracku populaciju
okupiti pricaci dobrih viceva zahtjevajuci svojih 100KM koje su im obecane
a koje im pripadju i tom prigodom ce vladi biti upuceno nekoliko viceva
Moderator: Chloe
star,a dobarkiki-miki wrote:Otišao Mujo u Njemačku i šalje Fati telegram: - "Iskopaj onaj mitraljez. Podmaži ga. Vrati ga na isto mjesto." Vidi to poštar i odnese u policiju. Policija dođe, prekopa baštu i ne nađe mitraljez. Šalje Mujo Fati drugi telegram: - " Ako je policija prekopala baštu,onda ti posadi krompir."
Ovaj me je pravo nasmijaozikamu wrote:Ne znam je li vec bio prije...
Tarzan je cijelog života živio u džungli i nije imao pojma o seksu.
Džejn je odlučila da mu da par sati seksualnog vaspitanja i sve simbolički objasni kao malom djetetu:
- Tarzane, ovo što ti imaš obješeno tu između nogu je tvoja krpica, a ovo što se nalazi meni između nogu je mašina za pranje veša... Dakle, ti moraš tu svoju krpicu prati u mojoj mašini.
Sledećih 5 noći Tarzan je prao svoju krpicu bez prestanka.
Kada je iscrpljena Džejn uspjela da dođe do daha reče mu:
- Tarzane, slušaj me... Pranje te tvoje krpice ne smije biti tako često jer će se ona isprati.
Trebaš je prati svakih tri do četiri dana. Tarzan je posluša i idućih mjesec dana nije je pipnuo.
Džejn uhvati nervoza i jednog dana ga upita:
- Tarzane, šta ti je? Zašto već mjesec dana nisi oprao svoju krpicu u mojoj mašini?
Tarzan joj sav ozaren i veseo odgovori:
- Tarzan naučio prati na ruke!!!
perfect_guy wrote:Jest malo gadan ali šta ću![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pričaju dva spermića i ovaj stariji, iskusniji govori:
- kad budete ispaljeni bitno ti je samo da budeš najbrži. Kad dođeš pred nešto crno piraj je li to jajna ćelija. Ako jeste, uđi unutra.
Tako i bi. Spermići ispaljeni i ovaj dolazi pred nešto crno:
- Hej, ćao, jesi li ti jajna ćelija?
- Ne, ja sam karijes.