What to wear???

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Ma.Le.Na

#2426 Re: What to wear???

Post by Ma.Le.Na »

pogledaj i u Oviesseu..imaju i oni dio za trudnice :)

*na Pofalicima
otherside

#2427 Re: What to wear???

Post by otherside »

niko_niko_kao_ja wrote:
otherside wrote:
niko_niko_kao_ja wrote:zene drage interesuje me gdje ima kupiti onih pantola helanki, sa gumom oko struka, posto sam trudna, a ne mogu naci nigdje neke lijepe trudnicke farmerke, a pritom da su jos udobne :x , skontala sam da mi je to mozda najbolja opcija. unaprijed se zahvaljujem na odgovorima. :D
imas u alti onaj waikiki (tako nekako :D ). e tamo ima dio sa trudnickim stvarima.
i to je jedina radnja za koju ja znam da ima taj trudnicki dio.
fakat ne racunam onaj jad u benetonu.
bila sam tamo nedavno i nisam nista nasla da mi odgovara, malo sam ters. :D sve pantole su bile bez elastina, a meni je jako bitno da ga ima zbog udobnosti. ali otici cu ponovo mozda se sta nadje. hvala u svakom slucaju. :)
u potpunosti te razumijem.
ja sam srecom dio prvog trimestra trudnoce provela u zagrebu pa sam se tamo obezbjedila s pravim trudnickim hlacama i ostalim stvarima. ovdje je bas bijedan izbor :roll:
a da potrazis na netu, online shopping...to ti je dobro rjesenje :wink:
niko_niko_kao_ja

#2428 Re: What to wear???

Post by niko_niko_kao_ja »

Ma.Le.Na wrote:pogledaj i u Oviesseu..imaju i oni dio za trudnice :)

*na Pofalicima
hvala ti puno. :-D
niko_niko_kao_ja

#2429 Re: What to wear???

otherside wrote: u potpunosti te razumijem.
ja sam srecom dio prvog trimestra trudnoce provela u zagrebu pa sam se tamo obezbjedila s pravim trudnickim hlacama i ostalim stvarima. ovdje je bas bijedan izbor :roll:
a da potrazis na netu, online shopping...to ti je dobro rjesenje :wink:
ovdje je stanje katastrofa sto se tice odjece za trudnice, za sad sam stalno u helankama i haljinicama, ali sta kad dodje zima, treba mi nesto toplije.
a sto se tice online shoppinga. ne usudim se, jer ne znam hoce li mi odgovarati, haljinice i tunike bi se i usudila kupiti, ali to mogu naci i ovdje, medjutim pantole ne smijem. :-)
alica.k

#2430 Re: What to wear???

Post by alica.k »

ja sam rodici narucivala sa asosa trudnicku odjecu - pantole i farmerice pogotovo.

eee ovaj asos bi mi trebao platit kolko ih reklamiram.

elem, njoj je sve bilo super.
Partizzanka

#2431 Re: What to wear???

Post by Partizzanka »

vala fakat alica )

trudnice, pogledajte u tiffaniju jer ako oni dilaju hm ... hm ima trudnicke odjece
niko_niko_kao_ja

#2432 Re: What to wear???

ma znam, ali ja i ovdje imam problema sa pronalaskom pantola, sve me stezu preko bokova i dupeta :roll: , a nogavice super, zato mi trebaju neke sa puno elastina koje se dobro mogu rastegnuti gdje treba, a dok ja to ne uzmem u ruke i ne probam ne mogu kupiti, a bezveze mi da bacam pare i da mi stoji u kuci. :roll:
Rimljanka

#2433 Re: What to wear???

Post by Rimljanka »

Trudnice raskopcaj pantalone i tuniku preko..Ja sam tako dok nisam naisla na neke koje mi odgovaraju i koje mi lijepo stoje. Znam d aje vrlo tesko,ali u Azelu se ono "kad se naidje" mogu lijepe naci trudnicke hlace...
alica.k

#2434 Re: What to wear???

Post by alica.k »

niko_niko_kao_ja wrote:ma znam, ali ja i ovdje imam problema sa pronalaskom pantola, sve me stezu preko bokova i dupeta :roll: , a nogavice super, zato mi trebaju neke sa puno elastina koje se dobro mogu rastegnuti gdje treba, a dok ja to ne uzmem u ruke i ne probam ne mogu kupiti, a bezveze mi da bacam pare i da mi stoji u kuci. :roll:
mozda ti je najbolje potegnut do zagreba u h&m?
LaCici

#2435 Re: What to wear???

Post by LaCici »

Uh u H&M-u ima super farmerki za trudnice, gledala sam na stranici. Idem uskoro u Austriju i Njemacku pa planiram sebi tamo nakupovati odjece za trudnice, jer je kod nas bas uzas sto se tice te garderobe. Ako mozes najbolje ti je do Zagreba i fino nakupuj i mirna si.
Gospoda Ministarka

#2436 Re: What to wear???

Post by Gospoda Ministarka »

alica.k wrote:ja sam rodici narucivala sa asosa trudnicku odjecu - pantole i farmerice pogotovo.

eee ovaj asos bi mi trebao platit kolko ih reklamiram.

elem, njoj je sve bilo super.
:lol: :lol: :lol: Ja sam nedavno gledala te hlace na asosu, i razmisljala da li da narucim za kad mi bude trebalo :lol: :lol:

E, sad Azel France ima nesto odjece za trudnice pa moze i tomo pogledati.
alica.k

#2437 Re: What to wear???

Post by alica.k »

ministarko, ti prava sopingholicarka!!!!

ja sam bila u fazi kad sam kupovala i musku odjecu, samo da nes kupim :D
Gospoda Ministarka

#2438 Re: What to wear???

alica.k wrote:ministarko, ti prava sopingholicarka!!!!

ja sam bila u fazi kad sam kupovala i musku odjecu, samo da nes kupim :D
Pricaj mi o tome, ali to je ugodnos korisnim... njemu kupim da zadovoljim potrebu, a pri tome smirim i tenzije koje se dizu oko kupovine. :lol:

P.S
Jutros mi na asosu, pobjeze sat za 9 funti. Ja glupaca umjesto da ubacim u korpu gledala slike, i kad sam kliknula da kupim out of stock :x
Nadinka

#2439 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

niko_niko_kao_ja wrote:ma znam, ali ja i ovdje imam problema sa pronalaskom pantola, sve me stezu preko bokova i dupeta :roll: , a nogavice super, zato mi trebaju neke sa puno elastina koje se dobro mogu rastegnuti gdje treba, a dok ja to ne uzmem u ruke i ne probam ne mogu kupiti, a bezveze mi da bacam pare i da mi stoji u kuci. :roll:
Moja prijateljica je kupila u benetonu, znam da joj super odgovaraju a jos bile netsos nizene, uske dole normalne skroz,smao gore onaj pojas, pa ako nisi provjeri tamo?
alica.k

#2440 Re: What to wear???

Post by alica.k »

Gospoda Ministarka wrote:Jutros mi na asosu, pobjeze sat za 9 funti. Ja glupaca umjesto da ubacim u korpu gledala slike, i kad sam kliknula da kupim out of stock :x
hoce to, tako je meni suknja iz ruku izmakla.
mjeseeeecima je nije bilo, i onda se odjednom pojavi odnekud i to bas 10tka. e dok sam se snasla i kliknula add to bag kad nema je
Gospoda Ministarka

#2441 Re: What to wear???

alica.k wrote:
Gospoda Ministarka wrote:Jutros mi na asosu, pobjeze sat za 9 funti. Ja glupaca umjesto da ubacim u korpu gledala slike, i kad sam kliknula da kupim out of stock :x
hoce to, tako je meni suknja iz ruku izmakla.
mjeseeeecima je nije bilo, i onda se odjednom pojavi odnekud i to bas 10tka. e dok sam se snasla i kliknula add to bag kad nema je

Heeeej, vidim da uskoro imaju snizenje nove kolekcije znas li kad tacno? :D
alica.k

#2442 Re: What to wear???

Post by alica.k »

pa proslo je to snizenje?
s njima nikad ne znas kad je :S
dudu

#2443 Re: What to wear???

Post by dudu »

otherside wrote:
niko_niko_kao_ja wrote:zene drage interesuje me gdje ima kupiti onih pantola helanki, sa gumom oko struka, posto sam trudna, a ne mogu naci nigdje neke lijepe trudnicke farmerke, a pritom da su jos udobne :x , skontala sam da mi je to mozda najbolja opcija. unaprijed se zahvaljujem na odgovorima. :D
imas u alti onaj waikiki (tako nekako :D ). e tamo ima dio sa trudnickim stvarima.
i to je jedina radnja za koju ja znam da ima taj trudnicki dio.
fakat ne racunam onaj jad u benetonu.
ima i u azelu na dobrinji mali dio s trudičkom odjećom... mada ne znam šta ima i valja li šta.. :wink:
Gospoda Ministarka

#2444 Re: What to wear???

alica.k wrote:pa proslo je to snizenje?
s njima nikad ne znas kad je :S
Najavljuju neko snizenje do 70% :?
boracha

#2445 Re: What to wear???

Post by boracha »

eno pise you choose sale, to ce sigurno sta ljudi budu najvise trazili stavit na sale, izgleda da na fejsu moras podijeliti sta bi na sale
mumy

#2446 Re: What to wear???

Post by mumy »

imas i u ovs trudnicki dio,zna biti stvari
boracha

#2447 Re: What to wear???

Post by boracha »

u subotu u 10 uk time je sale na asosu, vec ce moze vidjeti nesto stvari koje se usle u snizenje, Remember we'll be picking two more items you've shared every hour.
pa eto, podijelite nesto, mozda bas to stave :)
alica.k

#2448 Re: What to wear???

Post by alica.k »

ja ne sopingujem barem jos po mjeseca, mjesec...
boracha

#2449 Re: What to wear???

Post by boracha »

ja vec jesam jednu stvar, ali sva odjeca koja im je zasad u sale je asos, tako da je moguce da ce samo asos stvari bit na snizenju, a moje je motel
Gospoda Ministarka

#2450 Re: What to wear???

boracha wrote:u subotu u 10 uk time je sale na asosu, vec ce moze vidjeti nesto stvari koje se usle u snizenje, Remember we'll be picking two more items you've shared every hour.
pa eto, podijelite nesto, mozda bas to stave :)
E, navijen alarm da me podsjeti. Vec u 10:45 cu cekati da 'otvore vrata'
Post Reply