*na Pofalicima
What to wear???
Moderator: anex
- Ma.Le.Na
#2426 Re: What to wear???
pogledaj i u Oviesseu..imaju i oni dio za trudnice 
*na Pofalicima
*na Pofalicima
- otherside
#2427 Re: What to wear???
u potpunosti te razumijem.niko_niko_kao_ja wrote:bila sam tamo nedavno i nisam nista nasla da mi odgovara, malo sam ters.otherside wrote:imas u alti onaj waikiki (tako nekakoniko_niko_kao_ja wrote:zene drage interesuje me gdje ima kupiti onih pantola helanki, sa gumom oko struka, posto sam trudna, a ne mogu naci nigdje neke lijepe trudnicke farmerke, a pritom da su jos udobne, skontala sam da mi je to mozda najbolja opcija. unaprijed se zahvaljujem na odgovorima.
). e tamo ima dio sa trudnickim stvarima.
i to je jedina radnja za koju ja znam da ima taj trudnicki dio.
fakat ne racunam onaj jad u benetonu.sve pantole su bile bez elastina, a meni je jako bitno da ga ima zbog udobnosti. ali otici cu ponovo mozda se sta nadje. hvala u svakom slucaju.
ja sam srecom dio prvog trimestra trudnoce provela u zagrebu pa sam se tamo obezbjedila s pravim trudnickim hlacama i ostalim stvarima. ovdje je bas bijedan izbor
a da potrazis na netu, online shopping...to ti je dobro rjesenje
- niko_niko_kao_ja
#2428 Re: What to wear???
hvala ti puno.Ma.Le.Na wrote:pogledaj i u Oviesseu..imaju i oni dio za trudnice
*na Pofalicima
- niko_niko_kao_ja
#2429 Re: What to wear???
ovdje je stanje katastrofa sto se tice odjece za trudnice, za sad sam stalno u helankama i haljinicama, ali sta kad dodje zima, treba mi nesto toplije.otherside wrote: u potpunosti te razumijem.
ja sam srecom dio prvog trimestra trudnoce provela u zagrebu pa sam se tamo obezbjedila s pravim trudnickim hlacama i ostalim stvarima. ovdje je bas bijedan izbor![]()
a da potrazis na netu, online shopping...to ti je dobro rjesenje
a sto se tice online shoppinga. ne usudim se, jer ne znam hoce li mi odgovarati, haljinice i tunike bi se i usudila kupiti, ali to mogu naci i ovdje, medjutim pantole ne smijem.
- alica.k
#2430 Re: What to wear???
ja sam rodici narucivala sa asosa trudnicku odjecu - pantole i farmerice pogotovo.
eee ovaj asos bi mi trebao platit kolko ih reklamiram.
elem, njoj je sve bilo super.
- Partizzanka
#2431 Re: What to wear???
vala fakat alica )
trudnice, pogledajte u tiffaniju jer ako oni dilaju hm ... hm ima trudnicke odjece
trudnice, pogledajte u tiffaniju jer ako oni dilaju hm ... hm ima trudnicke odjece
- niko_niko_kao_ja
#2432 Re: What to wear???
ma znam, ali ja i ovdje imam problema sa pronalaskom pantola, sve me stezu preko bokova i dupeta
, a nogavice super, zato mi trebaju neke sa puno elastina koje se dobro mogu rastegnuti gdje treba, a dok ja to ne uzmem u ruke i ne probam ne mogu kupiti, a bezveze mi da bacam pare i da mi stoji u kuci. 
-
Rimljanka
#2433 Re: What to wear???
Trudnice raskopcaj pantalone i tuniku preko..Ja sam tako dok nisam naisla na neke koje mi odgovaraju i koje mi lijepo stoje. Znam d aje vrlo tesko,ali u Azelu se ono "kad se naidje" mogu lijepe naci trudnicke hlace...
- alica.k
#2434 Re: What to wear???
mozda ti je najbolje potegnut do zagreba u h&m?niko_niko_kao_ja wrote:ma znam, ali ja i ovdje imam problema sa pronalaskom pantola, sve me stezu preko bokova i dupeta, a nogavice super, zato mi trebaju neke sa puno elastina koje se dobro mogu rastegnuti gdje treba, a dok ja to ne uzmem u ruke i ne probam ne mogu kupiti, a bezveze mi da bacam pare i da mi stoji u kuci.
-
LaCici
#2435 Re: What to wear???
Uh u H&M-u ima super farmerki za trudnice, gledala sam na stranici. Idem uskoro u Austriju i Njemacku pa planiram sebi tamo nakupovati odjece za trudnice, jer je kod nas bas uzas sto se tice te garderobe. Ako mozes najbolje ti je do Zagreba i fino nakupuj i mirna si.
-
Gospoda Ministarka
#2436 Re: What to wear???
alica.k wrote:ja sam rodici narucivala sa asosa trudnicku odjecu - pantole i farmerice pogotovo.
E, sad Azel France ima nesto odjece za trudnice pa moze i tomo pogledati.
- alica.k
#2437 Re: What to wear???
ministarko, ti prava sopingholicarka!!!!
ja sam bila u fazi kad sam kupovala i musku odjecu, samo da nes kupim
-
Gospoda Ministarka
#2438 Re: What to wear???
Pricaj mi o tome, ali to je ugodnos korisnim... njemu kupim da zadovoljim potrebu, a pri tome smirim i tenzije koje se dizu oko kupovine.alica.k wrote:ministarko, ti prava sopingholicarka!!!!
P.S
Jutros mi na asosu, pobjeze sat za 9 funti. Ja glupaca umjesto da ubacim u korpu gledala slike, i kad sam kliknula da kupim out of stock
- Nadinka
#2439 Re: What to wear???
Moja prijateljica je kupila u benetonu, znam da joj super odgovaraju a jos bile netsos nizene, uske dole normalne skroz,smao gore onaj pojas, pa ako nisi provjeri tamo?niko_niko_kao_ja wrote:ma znam, ali ja i ovdje imam problema sa pronalaskom pantola, sve me stezu preko bokova i dupeta, a nogavice super, zato mi trebaju neke sa puno elastina koje se dobro mogu rastegnuti gdje treba, a dok ja to ne uzmem u ruke i ne probam ne mogu kupiti, a bezveze mi da bacam pare i da mi stoji u kuci.
- alica.k
#2440 Re: What to wear???
hoce to, tako je meni suknja iz ruku izmakla.Gospoda Ministarka wrote:Jutros mi na asosu, pobjeze sat za 9 funti. Ja glupaca umjesto da ubacim u korpu gledala slike, i kad sam kliknula da kupim out of stock
mjeseeeecima je nije bilo, i onda se odjednom pojavi odnekud i to bas 10tka. e dok sam se snasla i kliknula add to bag kad nema je
-
Gospoda Ministarka
#2441 Re: What to wear???
alica.k wrote:hoce to, tako je meni suknja iz ruku izmakla.Gospoda Ministarka wrote:Jutros mi na asosu, pobjeze sat za 9 funti. Ja glupaca umjesto da ubacim u korpu gledala slike, i kad sam kliknula da kupim out of stock
mjeseeeecima je nije bilo, i onda se odjednom pojavi odnekud i to bas 10tka. e dok sam se snasla i kliknula add to bag kad nema je
Heeeej, vidim da uskoro imaju snizenje nove kolekcije znas li kad tacno?
- alica.k
#2442 Re: What to wear???
pa proslo je to snizenje?
s njima nikad ne znas kad je :S
-
dudu
#2443 Re: What to wear???
ima i u azelu na dobrinji mali dio s trudičkom odjećom... mada ne znam šta ima i valja li šta..otherside wrote:imas u alti onaj waikiki (tako nekakoniko_niko_kao_ja wrote:zene drage interesuje me gdje ima kupiti onih pantola helanki, sa gumom oko struka, posto sam trudna, a ne mogu naci nigdje neke lijepe trudnicke farmerke, a pritom da su jos udobne, skontala sam da mi je to mozda najbolja opcija. unaprijed se zahvaljujem na odgovorima.
). e tamo ima dio sa trudnickim stvarima.
i to je jedina radnja za koju ja znam da ima taj trudnicki dio.
fakat ne racunam onaj jad u benetonu.
-
Gospoda Ministarka
#2444 Re: What to wear???
Najavljuju neko snizenje do 70%alica.k wrote:pa proslo je to snizenje?
-
boracha
#2445 Re: What to wear???
eno pise you choose sale, to ce sigurno sta ljudi budu najvise trazili stavit na sale, izgleda da na fejsu moras podijeliti sta bi na sale
-
mumy
#2446 Re: What to wear???
imas i u ovs trudnicki dio,zna biti stvari
-
boracha
#2447 Re: What to wear???
u subotu u 10 uk time je sale na asosu, vec ce moze vidjeti nesto stvari koje se usle u snizenje, Remember we'll be picking two more items you've shared every hour.
pa eto, podijelite nesto, mozda bas to stave
- alica.k
#2448 Re: What to wear???
ja ne sopingujem barem jos po mjeseca, mjesec...
-
boracha
#2449 Re: What to wear???
ja vec jesam jednu stvar, ali sva odjeca koja im je zasad u sale je asos, tako da je moguce da ce samo asos stvari bit na snizenju, a moje je motel
-
Gospoda Ministarka
#2450 Re: What to wear???
E, navijen alarm da me podsjeti. Vec u 10:45 cu cekati da 'otvore vrata'boracha wrote:u subotu u 10 uk time je sale na asosu, vec ce moze vidjeti nesto stvari koje se usle u snizenje, Remember we'll be picking two more items you've shared every hour.