Jeste one male cokoladne kapljice. Nisu Nestle ali jesu chocolate chips. Druga ili treca polica odozgo, skroz lijevo stoje. Na toj polici su jos mrvice za posipanje, extrakt vanilije i ruma, preljevi za sladoled od cokolade i jagode itd. (Ako pitate za ove artikle pokazace vam policu)Ma.Le.Na wrote:![]()
cokoladne mrvice-grumencici???
wow
u skafi?
mogla bi sutraako me dragi htjedne odvest
![]()
Sarajevo shopping
Moderator: anex
- Dr.Cuddy
#2426 Re: Sarajevo shoping
-
Slovka
#2427 Re: Sarajevo shoping
Znači Mango ništa posebno.
A gdje biste mi predložili u Sarajevu da pogledam kapute, a da ima i L brojeva.
Sviđa mi se nešto ovakvo, kao ovaj Zarin

Ali odvojila bih vikend za pretresanje prodavnica, jedino da nije baš papreno i da se mogu pouzdati da se neće ofucati nakon tek jedne sezone.

Ali odvojila bih vikend za pretresanje prodavnica, jedino da nije baš papreno i da se mogu pouzdati da se neće ofucati nakon tek jedne sezone.
- Ma.Le.Na
#2428 Re: Sarajevo shoping
HvalaDr.Cuddy wrote:Jeste one male cokoladne kapljice. Nisu Nestle ali jesu chocolate chips. Druga ili treca polica odozgo, skroz lijevo stoje. Na toj polici su jos mrvice za posipanje, extrakt vanilije i ruma, preljevi za sladoled od cokolade i jagode itd. (Ako pitate za ove artikle pokazace vam policu)Ma.Le.Na wrote:![]()
wow
u skafi?
![]()
jesu li skupe?
- Dr.Cuddy
#2429 Re: Sarajevo shoping
Ne mogu tacno reci cijenu, fakat nisam upratilaMa.Le.Na wrote:HvalaDr.Cuddy wrote:Jeste one male cokoladne kapljice. Nisu Nestle ali jesu chocolate chips. Druga ili treca polica odozgo, skroz lijevo stoje. Na toj polici su jos mrvice za posipanje, extrakt vanilije i ruma, preljevi za sladoled od cokolade i jagode itd. (Ako pitate za ove artikle pokazace vam policu)Ma.Le.Na wrote:![]()
wow
u skafi?
![]()
jesu li skupe?
-
zamzija
#2430 Re: Sarajevo shoping
Vala baš! Ja sam ljetos ustvari početkom septembra u Bennetonu kupila tuniku bez rukava bila 20 KM i košulju običnu bijelu pamučnu kratkih rukava bila 27 KM...zaprepastila se...a stvarno su imali sniženje 70 %...alica.k wrote:po meni jedino pravo snizenje naprave u benettonu kad snize sve 70% il tako.
sad u jesen sam kupila jaknu koja je bila 400KM za 120KM, majica je bilo od 5 do 20KM i tako...
niko drugi ne pravi pravo snizenje kod nas.
Ma najbolja su sniženja vani, po 5 eura od majica, košulja pa do sakoa ...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2431 Re: Sarajevo shoping
Bila danas u Alti, razgledala malo.
Parfois ima snizenje, 50%, 20%, 30%.
Koton nista posebno.
Waikiki, mogli bi malo spustiti cijene.
Parfois ima snizenje, 50%, 20%, 30%.
Koton nista posebno.
Waikiki, mogli bi malo spustiti cijene.
-
anonimus03
#2432 Re: Sarajevo shoping
Nicola's definitivno. Kvalitet takav da ces ga nositi barem 4 godine.Slovka wrote:Znači Mango ništa posebno.
- ladyblue18
#2433 Re: Sarajevo shoping
Ja sam kontala ganjat sebi sad jaknu u Mangu ali ste me odgovorile.
Nego, alice kad bude snizenje u benettonu vici.
- anestezija123
#2434 Re: Sarajevo shoping
U Mangu nista posebno nije snizeno, ali ako zelite one obicne pamucne majice ili helanke, one su sad pravo jeftine, isplati se uzeti. Oko 10KM su majice, a 12KM helanke cini mi se. 
-
Slovka
#2435 Re: Sarajevo shoping
Hvala ti, pogledat ćutufahija18 wrote:Nicola's definitivno. Kvalitet takav da ces ga nositi barem 4 godine.
- alibaba_i_30_godina
#2436 Re: Sarajevo shoping
Samo da se zahvalim na informaciji. Bio sam veceras u Alti u toj radnji Jordie's, tako nekako, i imaju pravo dobrih odijela, kosulja, kravata i cipela.Gospoda Ministarka wrote:U Alti i u Merkatoru na Ilidzi.
Sada je veliko snizenje, tako da se odijelo pazari za 200 KM, zajedno sa kosuljom i kravatom!
Inace, 3 kravate su 50 KM, a 3 kosulje 100 KM, pa eto ako nekome treba da zna!
-
Gospoda Ministarka
#2437 Re: Sarajevo shoping
Nista. Kakve su cipele? Ja im nisam gledala materijal.NeyDan wrote:Samo da se zahvalim na informaciji. Bio sam veceras u Alti u toj radnji Jordie's, tako nekako, i imaju pravo dobrih odijela, kosulja, kravata i cipela.Gospoda Ministarka wrote:U Alti i u Merkatoru na Ilidzi.
Sada je veliko snizenje, tako da se odijelo pazari za 200 KM, zajedno sa kosuljom i kravatom!
Da, imaju neko ludo snizenje.
Moram da kazem, da su im odijela boljeg sastava nego ona u Granoffu.
- alibaba_i_30_godina
#2438 Re: Sarajevo shoping
Nemaju veliki izbor, tek malo nesto, tako da nisam njih ni zagledao previse. Odijela su jako dobra i kvalitetna i nisu uopce skupa!Gospoda Ministarka wrote:Nista. Kakve su cipele? Ja im nisam gledala materijal.NeyDan wrote:Samo da se zahvalim na informaciji. Bio sam veceras u Alti u toj radnji Jordie's, tako nekako, i imaju pravo dobrih odijela, kosulja, kravata i cipela.Gospoda Ministarka wrote:U Alti i u Merkatoru na Ilidzi.
Da, imaju neko ludo snizenje.
Moram da kazem, da su im odijela boljeg sastava nego ona u Granoffu.
Sto se tice cipela, kupio sam neke u Borovo, doduse nisu klasicne cipele jer imam dvoje, vec one duboke cipele, ide zima pa se valja spremiti na pravi nacin. Imaju i oni neka luda snizenja, ja sam kupio nekakve koje ne propustaju vodu a idu uz odijelo.
-
Gospoda Ministarka
#2439 Re: Sarajevo shoping
Onda u Merkatoru imaju veci izbor. Odijela su im smijesno jeftina, ta ista kvaliteta materijala, a losiji model u Granoffu je duplo skuplji.
Ja ne kupujem nista, danima...cekam
Ja ne kupujem nista, danima...cekam
-
BJB
#2440 Re: Sarajevo shoping
Nicola's definitivno. Kvalitet takav da ces ga nositi barem 4 godine.tufahija18 wrote:
A gdje im je radnja? I kakve su cijene?
-
mumy
#2441 Re: Sarajevo shoping
Evo da ja odgovorim
Nikolas se nalazi u zgradi gdje je bio Central samo sa strane....preko puta Targe i Fontane...Mislim da je brend iz Srbije,kvalitet je stvarno na zavidnom nivou,cijene jesu malo vece,al snizenja su u toku pa vjerujem da se moze naci nesto sa pristojnom cijenom...
- Ma.Le.Na
#2442 Re: Sarajevo shoping
Vidjela sam pravo dobre jakne u Tom tailoru...snizenje 50%.ladyblue18 wrote:Ja sam kontala ganjat sebi sad jaknu u Mangu ali ste me odgovorile.![]()
- despina
#2443 Re: Sarajevo shoping
Slovka wrote:Hvala ti, pogledat ćutufahija18 wrote:Nicola's definitivno. Kvalitet takav da ces ga nositi barem 4 godine.
Nicola's je
radnja se nalazi na uglu, gdje je prije bio central, pa odmah do pravoslavne crkve
- LilBoom
#2444 Re: Sarajevo shoping
anestezija123 wrote:U Mangu nista posebno nije snizeno, ali ako zelite one obicne pamucne majice ili helanke, one su sad pravo jeftine, isplati se uzeti. Oko 10KM su majice, a 12KM helanke cini mi se.
jesu li farmerice snizene u Mangu?
-
BJB
#2445 Re: Sarajevo shoping
A pantalone po 30KM?
- ladyblue18
#2446 Re: Sarajevo shoping
Ja procitah na mzt da je u mangu popust na sve 50%, a od raje cuh, a i ovdje neko napisa da su samo bezveze stvari snizene.
Nista mi nije jasno
moram otici sutra, prekosutra da vidim.
Nista mi nije jasno
- anestezija123
#2447 Re: Sarajevo shoping
Nisam se dobro izrazila, nije da nista nije snizeno. Mnogo toga jeste.LilBoom wrote:anestezija123 wrote:U Mangu nista posebno nije snizeno, ali ako zelite one obicne pamucne majice ili helanke, one su sad pravo jeftine, isplati se uzeti. Oko 10KM su majice, a 12KM helanke cini mi se.
jesu li farmerice snizene u Mangu?
Ali da, snizene su i farmerice, i ima ih i po 35KM.
@ladyblue18 - Nije na sve popust 50%, nego generalno popust do 50%. Moze se naci stvari koje su snizene i 50% ali recimo bas te stvari meni licno nisu nesto. U svakom slucaju pogledaj.
-
mumy
#2448 Re: Sarajevo shoping
ma cekajte januar,tad ce biti stvarno 50% 
- LilBoom
#2449 Re: Sarajevo shoping
moram u izvidnicu sljedece sedmiceanestezija123 wrote:Nisam se dobro izrazila, nije da nista nije snizeno. Mnogo toga jeste.LilBoom wrote:anestezija123 wrote:U Mangu nista posebno nije snizeno, ali ako zelite one obicne pamucne majice ili helanke, one su sad pravo jeftine, isplati se uzeti. Oko 10KM su majice, a 12KM helanke cini mi se.
jesu li farmerice snizene u Mangu?Moguce da ja nisam bila odusevljena izborom.
Ali da, snizene su i farmerice, i ima ih i po 35KM.![]()
@ladyblue18 - Nije na sve popust 50%, nego generalno popust do 50%. Moze se naci stvari koje su snizene i 50% ali recimo bas te stvari meni licno nisu nesto. U svakom slucaju pogledaj.
- miss_heidi
#2450 Re: Sarajevo shoping
jesu li farmerice snizene u Mangu?[/quote]
Nisam se dobro izrazila, nije da nista nije snizeno. Mnogo toga jeste.
Moguce da ja nisam bila odusevljena izborom.
[/quote]
moram u izvidnicu sljedece sedmice
[/quote]
u mangu je bas sve snizeno, nesto 50, nesto, 40,30%... uglavnom moze se finih stvari naci,,, ako se do sad vec nije probralo
Nisam se dobro izrazila, nije da nista nije snizeno. Mnogo toga jeste.
moram u izvidnicu sljedece sedmice
u mangu je bas sve snizeno, nesto 50, nesto, 40,30%... uglavnom moze se finih stvari naci,,, ako se do sad vec nije probralo