ahhahahahaah Esad BlueChmoljo wrote:ne znam za vas, ali ja sam oplako na komentar![]()
![]()
![]()
jadna, sva se nesto zbunila..krompir i riza wrote:
Moderator: Chloe
ahhahahahaah Esad BlueChmoljo wrote:ne znam za vas, ali ja sam oplako na komentar![]()
![]()
![]()
jadna, sva se nesto zbunila..krompir i riza wrote:

jok ba ... vise mi baca na Miladina Sobicaglockov kolac wrote:jel ovaj na slici isti lik sa ovog spotabordo_boy wrote:
Pošto fazon stoji već neko vrijeme...
Evo, malo potamnjena slika u photoshopu, da ga se svii fino nagledamo a da nas ne bole oči![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9uc9Xy2xxdk
Uporedio - gore tamnije nego dole.... u čemu je fazon?bordo_boy wrote:
Uporediti boju gore i dole, ali dobro uporediti...
Inače, bilo na emisiji na National Geographic channel - emisija Test your brain...
Ista boja na obije strane, s' tim sto je podloga na dojnjoj tamnija, pa daje svjetliji odraz, i obratno na gornjoj polovini. A inace ove metalik boje su malo varljive.bordo_boy wrote:
Inače, bilo na emisiji na National Geographic channel - emisija Test your brain...
burnSarcom wrote:

*Metalik boja, posebno kod auta, ne odnosi se na boju metala (obično siva), nego na visok nivo odsjaja. Zato imaš metalik crvenu, metalik crnu na autu i sl. Suprotno od metalik je mat (bez sjaja).PalaSa Marsa wrote:Ista boja na obije strane, s' tim sto je podloga na dojnjoj tamnija, pa daje svjetliji odraz, i obratno na gornjoj polovini. A inace ove metalik boje su malo varljive.bordo_boy wrote:
gledao sam sinoc tu emisijubordo_boy wrote: