FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
and

#2426 Re: FC Bayern Munchen

Post by and »

elcaliente wrote:U ovoj situaciji najvise gubi sam Dzeko ( ko ga nagovori da ide u City ), jer ostaje i dalje 3 napadac.
Nema vise bine za predstavu, jer ne igra, njegovi stari golovi i igre padaju u zaborav a dolaze mladzi napadaci i oni koji cesto igraju.
Ali repka BiH najvise profitira, posto nam je on jedina opcija u napadu mozemo biti sigurni da se ako Bog da nece povrijediti.
nisam baš siguran da englezi tako lako zaboravljaju golove koji su im donijeli trofeje nakon godina čekanja
elcaliente wrote:Treba biti realan i reci da nas Dzeko ne vrijedi te pare koje za njega city trazi. Oni su napravili zajeb pa sada misle vratiti taj kes preko necijih drugih lezda.
Mandzukic je optimalno iskoristio EP i svaku tekmu odigrao odlicno. Nije mala stvar biti prvi napadac u HR repki, normalno je da vise vrijedi prvi napadac HR repke nego BiH repke.
pa ako više vrijedi onda zašto nisu prvo njega tražili.znaju oni koliko ko vrijedi.nisu džaba nudili gomeza i 10 miliona za edina wolfsburgu.
ganjeta

#2427 Re: FC Bayern Munchen

Post by ganjeta »

elcaliente wrote:
ganjeta wrote:
elcaliente wrote:Treba biti realan i reci da nas Dzeko ne vrijedi te pare koje za njega city trazi. Oni su napravili zajeb pa sada misle vratiti taj kes preko necijih drugih lezda.
Mandzukic je optimalno iskoristio EP i svaku tekmu odigrao odlicno. Nije mala stvar biti prvi napadac u HR repki, normalno je da vise vrijedi prvi napadac HR repke nego BiH repke.
:lol:

Matematika ti nije jača strana.

30 je veće od 13 uvjek bilo!

Mandžukić više vrijedi od Džeke :skoljka: :shock: :zjev:
Hajde procitaj opet moj post i boldiraj gdje sam stavio cifru u toj recenici.
Svako ko se razumije u fudbal, skontao je sta sam htio reci.
Hajde ti pročitaj šta si napisao, kako će više vrijediti kad jedan košta 13, a drugi 30 miliona?
Treba biti realan pa reći da je Dežkina vrijednost između 25-30 miliona, to što ti mislis da ne vrijedi i da su se zajebali je drugi par cipela. To je njegova vrijednost i toliko košta na tržištu.

Madžukić vrijedi između 10-13 miliona? Kako onda da je normalno je da vise vrijedi prvi napadac HR repke nego BiH repke??? Ko kaže da se nisu zajebali iz Bayerna i da on vrijedi toliko?
fortaleza

#2428 Re: FC Bayern Munchen

Post by fortaleza »

Nije u pitanju samo kvaliteta pojedinca nego čitav kolektiv koji je skup raznih faktora, Mandžo se prodao na osnovu eura na kojem je Hrvatska odigrala 110 posto, izvan svojih mogućnosti. Naravno da će jedan gigant poput Bayerna to primjetiti.
Hrvatski reprezentacija je svakako cjenjenija od BiH repke na tržištu zbog svojih rezultata što je i Đilkošu pomoglo. Kao što bi se i Džeko snašao u Bayernu isto mislim i za Mandžukića samo da se malo sredi u glavi...

Hrvatska je cjenjenija od Srbije na nogometnom tržištu zbog svega nabrojanog, je li zato Strinić bolji od Kolarova na poziciji desnog bočnog?

Svakako mislim da je Džeko precijenjen igrač i da je cijena od 35m previše...
Last edited by fortaleza on 27/06/2012 13:37, edited 1 time in total.
elcaliente

#2429 Re: FC Bayern Munchen

Post by elcaliente »

and wrote:
elcaliente wrote:U ovoj situaciji najvise gubi sam Dzeko ( ko ga nagovori da ide u City ), jer ostaje i dalje 3 napadac.
Nema vise bine za predstavu, jer ne igra, njegovi stari golovi i igre padaju u zaborav a dolaze mladzi napadaci i oni koji cesto igraju.
Ali repka BiH najvise profitira, posto nam je on jedina opcija u napadu mozemo biti sigurni da se ako Bog da nece povrijediti.
nisam baš siguran da englezi tako lako zaboravljaju golove koji su im donijeli trofeje nakon godina čekanja

Mozda ne englezi ali Mancini sigurno.
pa ako više vrijedi onda zašto nisu prvo njega tražili.znaju oni koliko ko vrijedi.nisu džaba nudili gomeza i 10 miliona za edina wolfsburgu.
Odkakle ti ova informacija, to su pisali neki novinarcici. Nikada Gomez nije bio na prodaju a pogotovo ne za zamjenu. Jos kada je Edin igrao u VFl oni su se odlucili za Gomeza. Gomez je prvi napadac Njemacke repke nikada Bayern njega nebi tako zamjenio. To su ciste lazi.
ganjeta

#2430 Re: FC Bayern Munchen

Post by ganjeta »

fortaleza wrote:
dječak sa šibicama wrote:Onda ce sjediti na klupi :D

Kupili ljudi sebi novog Olica.

Sta ih briga, dobili jednog od zvijezdi evropskog prvenstva, za ne prevelike pare.
Dzeko je za njih preskupa investicija, a ruku na srce, da je BiH na euru i Dzeko trese mreze, onda mozda nebi bio preskup. Koliko god bjezali od toga, Pirlo je odjednom dobio svoju temu na ovom forumu, samo zbog eura.
Svjetla pozornice.
Kad se samo sjetim kad su forumski stručnjaci za Olića prognozirali da će sjediti na klupi kad je potpisao za Bayern i da je bolje da je otišao u klub gdje će igrati em što je došao bez odštete, em što nije tehnički potkovan i slično... Sve ih je razuvjerio svojom igrom, a 2010 je sam doveo Bayern do finala lige prvaka, a dosta je se naigrao uz Gomeza. Sumnjam da Bayern daje 13 milijuna za igrača koji će samo grijati klupu...

Uostalom đosta podsjeća na Olića, dosta trkački jak, također ne toliko tehnički potkovan (ali bolji od Olića), ali nadoknađuje trkom, može postići pogodak iz poluprilike + zna igrati glavom. Jasno je da đilkoš nije igrač svjetske klase koji je potreban Bayernu i da neće biti u prvom planu ali će dobiti koju priliku da se pokaže...
Svatili smo da si neki " kamenjar" i da svršavaš na Hrvate, ali odvadi malo. Olić sam odveo Bayern i finale lige prvaka :lol: .

Ništa Roben i kompanija, znači samo Olić :zzzz: .
and

#2431 Re: FC Bayern Munchen

Post by and »

@elcaliente,onda se sigurno ne sjećaš kako je gomez igrao u bayernu kada je došao
elcaliente

#2432 Re: FC Bayern Munchen

Post by elcaliente »

Hajde procitaj opet moj post i boldiraj gdje sam stavio cifru u toj recenici.
Svako ko se razumije u fudbal, skontao je sta sam htio reci.[/quote]
Hajde ti pročitaj šta si napisao, kako će više vrijediti kad jedan košta 13, a drugi 30 miliona?
Treba biti realan pa reći da je Dežkina vrijednost između 25-30 miliona, to što ti mislis da ne vrijedi i da su se zajebali je drugi par cipela. To je njegova vrijednost i toliko košta na tržištu.

Madžukić vrijedi između 10-13 miliona? Kako onda da je normalno je da vise vrijedi prvi napadac HR repke nego BiH repke??? Ko kaže da se nisu zajebali iz Bayerna i da on vrijedi toliko?[/quote]

eto covjek ti je "fortaleza" sve objasnio.

Smjesan si ako mislis da prvi napadac BiH repke u ocima menadzera i klubova vrijedi isto kao sto vrijedi napadac HR repke koja je medzu prvima 10 u svijetu konstantno i koja redovno ucestvuje na velikim takmicenjima.
Dok Mandzo igra u klubu, Dzeko mase sa klupe dok Mandzo igra na EP i to pravo dobro, Dzeko mase iz sarajevske vatre sa limunadom u ruci i mesom od bureka medzu zubima. I da si ti menadzer za koga bi se odlucio?
Last edited by elcaliente on 27/06/2012 13:47, edited 1 time in total.
elcaliente

#2433 Re: FC Bayern Munchen

Post by elcaliente »

and wrote:@elcaliente,onda se sigurno ne sjećaš kako je gomez igrao u bayernu kada je došao
Lose je igrao, nije mogao naci formu iz Stuttgarta. Ali to nije vazno, vazno je da je on njemacki reprezentativac to njemu brojalo.
and

#2434 Re: FC Bayern Munchen

Post by and »

elcaliente wrote:
and wrote:@elcaliente,onda se sigurno ne sjećaš kako je gomez igrao u bayernu kada je došao
Lose je igrao, nije mogao naci formu iz Stuttgarta. Ali to nije vazno, vazno je da je on njemacki reprezentativac to njemu brojalo.
kao što je kakau važno u stuttgartu?
elcaliente

#2435 Re: FC Bayern Munchen

Post by elcaliente »

and wrote:
elcaliente wrote:
kao što je kakau važno u stuttgartu?
Pa Bayern vodi drugu politiku. On bi htjeli da budu FC Deutschland.
Gomez je bio 1 topdzija u Stutgartu i prije Dzeke u Bl, mlad, visok i reprezntativac njemacke.
ganjeta

#2436 Re: FC Bayern Munchen

Post by ganjeta »

elcaliente wrote: Smjesan si ako mislis da prvi napadac BiH repke u ocima menadzera i klubova vrijedi isto kao sto vrijedi napadac HR repke koja je medzu prvima 10 u svijetu konstantno i koja redovno ucestvuje na velikim takmicenjima.
Dok Mandzo igra u klubu, Dzeko mase sa klupe dok Mandzo igra na EP i to pravo dobro Dzeko mase iz sarajevske vatre sa limunadom u ruci i mesom od bureka medzu zubima. I da si ti menadzer za koga bi se odlucio?
:lol: Koji je Džeko davno prekucao, dobar, dobar argument :oops: .

Smiješan si ti sa tim načinom razmišljanja. Koliko vrijedi jedan i drugi govori cijena, a već sam ti napisao kako ona glasi. Dok jedan maše sa dvije titule iz dvije različite lige i jednim kupom, najboljim strijelcem lige, najboljim igračem lige, drugi maše namještenim titulama iz Hrvatske.

Da sam menadžer ja bi uzeo ovog što maše sa titulama iz Hrvatske :zzzz: . Jer biti najbolji igrač i strijelac Bundes lige je talašika, osvojiti najjaču ligu na svijetu isto tako.
fortaleza

#2437 Re: FC Bayern Munchen

Post by fortaleza »

ganjeta wrote:
fortaleza wrote:
dječak sa šibicama wrote:Onda ce sjediti na klupi :D

Kupili ljudi sebi novog Olica.

Sta ih briga, dobili jednog od zvijezdi evropskog prvenstva, za ne prevelike pare.
Dzeko je za njih preskupa investicija, a ruku na srce, da je BiH na euru i Dzeko trese mreze, onda mozda nebi bio preskup. Koliko god bjezali od toga, Pirlo je odjednom dobio svoju temu na ovom forumu, samo zbog eura.
Svjetla pozornice.
Kad se samo sjetim kad su forumski stručnjaci za Olića prognozirali da će sjediti na klupi kad je potpisao za Bayern i da je bolje da je otišao u klub gdje će igrati em što je došao bez odštete, em što nije tehnički potkovan i slično... Sve ih je razuvjerio svojom igrom, a 2010 je sam doveo Bayern do finala lige prvaka, a dosta je se naigrao uz Gomeza. Sumnjam da Bayern daje 13 milijuna za igrača koji će samo grijati klupu...

Uostalom đosta podsjeća na Olića, dosta trkački jak, također ne toliko tehnički potkovan (ali bolji od Olića), ali nadoknađuje trkom, može postići pogodak iz poluprilike + zna igrati glavom. Jasno je da đilkoš nije igrač svjetske klase koji je potreban Bayernu i da neće biti u prvom planu ali će dobiti koju priliku da se pokaže...
Svatili smo da si neki " kamenjar" i da svršavaš na Hrvate, ali odvadi malo. Olić sam odveo Bayern i finale lige prvaka :lol: .

Ništa Roben i kompanija, znači samo Olić :zzzz: .
U čemu je problem? Zar Olić nije utrpao 3 gola Lyonu? Zar nije dao gol Unitedu pred kraj utakmice što je bilo jedna od ključnih stvari za Bayernov prolazak? Ukupno 7 golova u LP. Naravno da nije igrao sam protiv 11 igrača, poanta je bila da se i uz manja očekivanja navedeni dokazao i bio najvažniji u Bayernu kroz tu sezonu u LP, želim i Mandži dosta golova...

Ma nek si ti "svatio" da sam "neki kamenjar", ostalo nije bitno...
Last edited by fortaleza on 27/06/2012 13:53, edited 1 time in total.
dinobjelave

#2438 Re: FC Bayern Munchen

Post by dinobjelave »

Daj ba ne provaljuj se vise.gomeza su sekunde djelile od posudbe liverpoolu ,na kraju je odustao ovi ga gurali i progurali.njegovi golovi su odpadci ili napucane lopte u peterac ,nijedan gol nije postigao iz igre mislim da loptu primi izradi odbranu i da gol.ni jedan gol izvan sesnest.osim toga ispao je iz prve postave reprezentacije zbog jednolicnosti nije pokretljiv nije za dupli pas ,zbog njega je ozil imao manje opcija .sad je tu kloze koji igra pokretljiv je i nepredvidljiv .to su ti u kratkom analize svaba.sad o mandzukicu ,frajer je u dvije sezone postigao 26 golova ,to je dzeko imao u jednoj sezoni i bio je drugi napadac lige bolji je Bio samo Grafite koji je i penale izvodio.uporedzivati njih dvojicu je zlocin.nece se taj naigrati zivi bili pa vidjeli.dzeko je sasvim ispravno postupio momak ima sedam miliona godisnje u City -u sad bi trebao pristati na manje ili sta Gomez ima devet miliona godisnje i nek nije edin pristao.eto im mandzukic.
elcaliente

#2439 Re: FC Bayern Munchen

Post by elcaliente »

ganjeta wrote:
elcaliente wrote: Smjesan si ako mislis da prvi napadac BiH repke u ocima menadzera i klubova vrijedi isto kao sto vrijedi napadac HR repke koja je medzu prvima 10 u svijetu konstantno i koja redovno ucestvuje na velikim takmicenjima.
Dok Mandzo igra u klubu, Dzeko mase sa klupe dok Mandzo igra na EP i to pravo dobro Dzeko mase iz sarajevske vatre sa limunadom u ruci i mesom od bureka medzu zubima. I da si ti menadzer za koga bi se odlucio?

Smiješan si ti sa tim načinom razmišljanja. Koliko vrijedi jedan i drugi govori cijena, a već sam ti napisao kako ona glasi. Dok jedan maše sa dvije titule iz dvije različite lige i jednim kupom, najboljim strijelcem lige, najboljim igračem lige, drugi maše namještenim titulama iz Hrvatske.

Da sam menadžer ja bi uzeo ovog što maše sa titulama iz Hrvatske :zzzz: . Jer biti najbolji igrač i strijelac Bundes lige je talašika, osvojiti najjaču ligu na svijetu isto tako.
Pa eto vidimo za koga se menadzeri odlucuju. A vidjeti cemo isto tako za koliko para ce Dzeko otici negdje i kada ce otici.
Da se razumijemo ja bi volio da bude najbolji napadac na svijetu, ali trenutno nazalost sa situacijom u koju se doveo je tesko.
A ovo za repku stoji, naravno da igraci cijene po repki i proadju preko repke. Da mi igramo na EP ubjedzena sam da bi pola tima poslije prelo u BL.
Kada razgovars sa strancima vecina ih od ex-yu repki zna za Hvratsku i kako igraju dobar fudbal. Kada spomenes nas, pitaju te a koji su vasi poznati igraci?
ganjeta

#2440 Re: FC Bayern Munchen

Post by ganjeta »

fortaleza wrote: U čemu je problem? Zar Olić nije utrpao 3 gola Lyonu? Zar nije dao gol Unitedu pred kraj utakmice što je bilo jedna od ključnih stvari za Bayernov prolazak? Ukupno 7 golova u LP. Naravno da nije igrao sam protiv 11 igrača, poanta je bila da se i uz manja očekivanja navedeni dokazao, želim i Mandži tako...

Ma nek si ti "svatio" da sam "neki kamenjar"...
E ovo je već nešto, argument dostojan i veoma se razlikuje od onog da je sam odveo u finale Bayern. Po meni Olić je bolji igrač od Mandžukića i dokazan u dvije lige, dok đilkoš :oops: treba da se dokaže u Bundesligi, i da ostavi trag. Ovo je bio samo bljesak.

P.S Olako vas je prepoznati, jer dolazite kad su "specifične" situacije, pa vas onda nema na mapi i sve tako.
dinobjelave

#2441 Re: FC Bayern Munchen

Post by dinobjelave »

Gledaj olic je potpisao za Bayern svjestan da mu je to ugovor za penziju,znao je da se nece naigrati otisao je zbog love,HSV mu je nudio manje ,ne puno Ali ipak manje i on je otisao da sjedi na klupi. To su njegove rijeci .
fortaleza

#2442 Re: FC Bayern Munchen

Post by fortaleza »

ganjeta wrote:
fortaleza wrote: U čemu je problem? Zar Olić nije utrpao 3 gola Lyonu? Zar nije dao gol Unitedu pred kraj utakmice što je bilo jedna od ključnih stvari za Bayernov prolazak? Ukupno 7 golova u LP. Naravno da nije igrao sam protiv 11 igrača, poanta je bila da se i uz manja očekivanja navedeni dokazao, želim i Mandži tako...

E ovo je već nešto, argument dostojan i veoma se razlikuje od onog da je sam odveo u finale Bayern. Po meni Olić je bolji igrač od Mandžukića i dokazan u dvije lige, dok đilkoš :oops: treba da se dokaže u Bundesligi, i da ostavi trag. Ovo je bio samo bljesak.

P.S Olako vas je prepoznati, jer dolazite kad su "specifične" situacije, pa vas onda nema na mapi i sve tako.
Koga nema na mapi? Uvijek smo tu. :mrgreen:

A kad dođe do "specifičnih" situacija malo i proćaskamo i sve tako.
ganjeta

#2443 Re: FC Bayern Munchen

Post by ganjeta »

elcaliente wrote:
ganjeta wrote:

Pa eto vidimo za koga se menadzeri odlucuju. A vidjeti cemo isto tako za koliko para ce Dzeko otici negdje i kada ce otici.
Da se razumijemo ja bi volio da bude najbolji napadac na svijetu, ali trenutno nazalost sa situacijom u koju se doveo je tesko.
A ovo za repku stoji, naravno da igraci cijene po repki i proadju preko repke. Da mi igramo na EP ubjedzena sam da bi pola tima poslije prelo u BL.
Kada razgovars sa strancima vecina ih od ex-yu repki zna za Hvratsku i kako igraju dobar fudbal. Kada spomenes nas, pitaju te a koji su vasi poznati igraci?
Sad počinješ da pričao o trećim stvarima, a ne Džeki i Mandžukiću. Za koga se odlučuju menadžeri? Za ovoga što je dobio pedalu u Wolsburgu. Čuj vidjećemo gdje će otići, gdje god da ode otići će u vrhunski klub i to ne ispod 20 miliona. Smiješan ispadaš fakat, poređejem ove dvojice igrača. Džeko je svjetska klasa dokazan u dvije lige petice i tu prestaje priča i poređenje!
7_adnan_7

#2444 Re: FC Bayern Munchen

Post by 7_adnan_7 »

dinobjelave wrote:Džeko je sasvim ispravno postupio momak ima sedam miliona godisnje u City -u sad bi trebao pristati na manje ili sta Gomez ima devet miliona godisnje i nek nije edin pristao. Eto im Mandzukic.

^ :thumbup:
elcaliente

#2445 Re: FC Bayern Munchen

Post by elcaliente »

dinobjelave wrote:Daj ba ne provaljuj se vise.gomeza su sekunde djelile od posudbe liverpoolu ,na kraju je odustao ovi ga gurali i progurali.njegovi golovi su odpadci ili napucane lopte u peterac ,nijedan gol nije postigao iz igre mislim da loptu primi izradi odbranu i da gol.ni jedan gol izvan sesnest.osim toga ispao je iz prve postave reprezentacije zbog jednolicnosti nije pokretljiv nije za dupli pas ,zbog njega je ozil imao manje opcija .sad je tu kloze koji igra pokretljiv je i nepredvidljiv .to su ti u kratkom analize svaba.sad o mandzukicu ,frajer je u dvije sezone postigao 26 golova ,to je dzeko imao u jednoj sezoni i bio je drugi napadac lige bolji je Bio samo Grafite koji je i penale izvodio.uporedzivati njih dvojicu je zlocin.nece se taj naigrati zivi bili pa vidjeli.dzeko je sasvim ispravno postupio momak ima sedam miliona godisnje u City -u sad bi trebao pristati na manje ili sta Gomez ima devet miliona godisnje i nek nije edin pristao.eto im mandzukic.
Mene intersuju fakti iz ove prve tvoje recenice? Imas li neki ofcijelni link ili interviju Höneßa ili Nerlingera da planiraju posuditi Gomeza Liverpulu? Ili si to citano na ovim mahalskim portalima tipa klixa, sportsport ili scsport?
Ako imas daj da procitam.
I golovi od Tonija su izgledali smjesno pa su ga drzali dvije godine i onda uzeli jos jednog istog takvog napadaca.
To da je Gomez izgubio mjesto u repki od Klose ne stoji. Opet ce mu sutra poceti Gomez, Klose je poceo samo jednu do sada.
ganjeta

#2446 Re: FC Bayern Munchen

Post by ganjeta »

fortaleza wrote:
ganjeta wrote:

Koga nema na mapi? Uvijek smo tu. :mrgreen:

A kad dođe do "specifičnih" situacija malo i proćaskamo i sve tako.
Pa vidiš da sam odlično shvatio ko si i šta. Poznao bi vas među hiljadu žena :oops: .
LSD

#2447 Re: FC Bayern Munchen

Post by LSD »

Aha svakako ;-) hajd sad otvorite temu Mandžuka vs. Džeko (pošto se takve teme ovih dana u fazonu) pa da se još malo ismijemo.

Porediti Džeku sa Mandžukom je isto kao porediti Poršea ili Ferarija sa Trabantom ili Moskvićem....ali eto, neki i to pokušavaju :shock: hrabrost i podvig je to i pomisliti.
ganjeta

#2448 Re: FC Bayern Munchen

Post by ganjeta »

Sad će Amidža to odraditi, a ovi kamenjari to dokazati :lol: .
elcaliente

#2449 Re: FC Bayern Munchen

Post by elcaliente »

Sad počinješ da pričao o trećim stvarima, a ne Džeki i Mandžukiću. Za koga se odlučuju menadžeri? Za ovoga što je dobio pedalu u Wolsburgu. Čuj vidjećemo gdje će otići, gdje god da ode otići će u vrhunski klub i to ne ispod 20 miliona. Smiješan ispadaš fakat, poređejem ove dvojice igrača. Džeko je svjetska klasa dokazan u dvije lige petice i tu prestaje priča i poređenje![/quote]

A placen 30 miliona, umjesto da mu raste cijena njemu pada cijena. Vrhunski klub, pa eto u vrhunskom je pa se nije dokazao. Gdje treba da ide u Barcelonu, Real kada vec nemoze u Bayern. Mandzukic je napravio isti put kao Dzeko iz kurcine kluba presao u vrhunski, polako da vidimo sta ce napraviti? Da ostane sjediti na klupi u Bayernu i Bayern postane prvak u Njemackoj isto je napravio kao i Dzeko. Dzeko je presjedio pola prvenstva na na klupi uglavnom ulazio u 75 minuti, moze to i Mandzukic.
elcaliente

#2450 Re: FC Bayern Munchen

Post by elcaliente »

LSD wrote:
Aha svakako ;-) hajd sad otvorite temu Mandžuka vs. Džeko (pošto se takve teme ovih dana u fazonu) pa da se još malo ismijemo.

Porediti Džeku sa Mandžukom je isto kao porediti Poršea ili Ferarija sa Trabantom ili Moskvićem....ali eto, neki i to pokušavaju :shock: hrabrost i podvig je to i pomisliti.
Da ti odgovorim na bosanskom: Jebes ferarija kada ti stoji u garazi i raja ne vidi da ga imas i da ga vozas.
Ne poredim ja te igrace kao jedan na jedan ali trenutno je Mandzukic vise u fokusu a Dzeke nema ni na mapi, nema ga u klubu nema ga u repki. Fakticki ljudi izvan granica BiH zaboravljaju na njega. I sta sada da odsjedi jos jednu sezonu na klupi u Citiju gdje ce onda? Za 5 miliona u Stoke kao prvi napadac ili ce ga uzeti neki drugi tim za drugog ili treceg napadaca.
Kroz to neigranje u Citiju je odigrao katastrofalno u repki zadnje utakmice , jos dosao najodmorniji.
Last edited by elcaliente on 27/06/2012 14:17, edited 1 time in total.
Post Reply