Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DaffyDuck wrote:Ove sam uzela jesenas, dobro dodju kad lije kisa [imghttp://static1.squarespace.com/static/53bc0afee4b044938a076363/53c00b0be4b0630976f3a9b3/542c7986e4b02f2ea0fa704e/1412200852325/IMG_8458.JPG?format=750w[/img]
evo i ja se konacno ponovio,nasao model koji mi se svidja
kozne,ekstra udobne i lagane a tek cijena...to ne smijem ni reci
btw.na slikama su malo potamne
Gdje se kod nas imaju kupiti ove adidas zx flux i u kojim varijantama (bojama). Mislim kod nas ovo tuzla, sarajevo. I jeli neko ima iste, kakvi su utisci vrijede li para?
Pogledaj u Adidasu u SCC-u. Ako nemaju, pitaj da li ti mogu naruciti. Mozes isto pokusati i u Prima sportu. Oni su dugo vremena( ne znam da li jos ) bili zastupnici Adidasa za BIH-a. Kod njih se moglo naruciti.
channel10 wrote:Pogledaj u Adidasu u SCC-u. Ako nemaju, pitaj da li ti mogu naruciti. Mozes isto pokusati i u Prima sportu. Oni su dugo vremena( ne znam da li jos ) bili zastupnici Adidasa za BIH-a. Kod njih se moglo naruciti.
Imaš Adidas i kod biviše Svjetlosti blizu Ekonomskog fakulteta
Reglan wrote:Kako smo mi retardirana drzava, imas 5-6 modela tene koji se vrte 10 godina na trzistu.
Ovo sto mi se svidja nije dostupno.
Kupuju stare modele i najjeftinije patike na kojima mogu sto vise zaraditi. Generalno, uvoze najruznije patike koje postoje na trzistu . Ono sto se i donese da valja, podignu cijene u visoko da ti se ne mili kupiti. Najbolja opcija, a koju ja koristim je da nekoga poznatog (familija i prijatelji) zamolim da mi kupi te i te patike i da ih ponese kad krene ovamo. Sve uredno platim i svi sretni.