Ispade Hare opet u pravu.

Post Reply
Bosnolog

#2426 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Bosnolog »

stari grad Visegrad wrote:Vidm da je najnapisaniji predstavnik Federacije Bosne i Hercegovine Haris Silajdzic.
Zanima me zasto predstavnici republike srpske ne vole Hareta?
Nemogu mu nikada oprostiti sto im je pobrkao velikosrpske planove o nestanku Bosne i Bosnjaka i sto podsjeca svih ovih godina na neporazeno zlo http://www.youtube.com/watch?v=HO7kIpAS ... re=related koje nastavlja i dalje da sanjaju dovsetak zlocinacko genocidnog plana unistenja BiH zapocete devedesetih godina,.... ;-)

Ovo je samo jedan mali segmen razloga sto Silajdzic smeta BH dusmanima,......

Dovoditi investitore i investicije u BIH a nasim firmama otvara puteve van BiH i lobira vani zahvaljujci njemu imamo sve jace prisustvo Turske iza koje stoji Amerika,Silajdzic u miru radi na odbrani i opstanku BiH,takode najvise radi i lobira na njenom razvoju ali je u koaliciji najgore stranke SDA sto je bila i najveca gresaka,......

Amalizirajuci proslost i sadasnjost nije tesko zakljuciti sto je on najevec trn u oku otvorenih dokazanih i skrivenih BH dusmana ali i zavidnih i nesposobnih izdajnika od Tihica,Bakira princa Izetbegovica babinog nesposobnjakovica kriminalca pa nadalje........ ;-)
MrMaliJoe

#2427 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by MrMaliJoe »

Bosnolog wrote: Nemogu mu nikada oprostiti sto im je pobrkao velikosrpske planove o nestanku Bosne i Bosnjaka i sto podsjeca svih ovih godina na neporazeno zlo http://www.youtube.com/watch?v=HO7kIpAS ... re=related koje nastavlja i dalje da sanjaju dovsetak zlocinacko genocidnog plana unistenja BiH zapocete devedesetih godina,.... ;-)

Dovoditi investitore i investicije u BIH a nasim firmama otvara puteve van BiH i lobira vani zahvaljujci njemu imamo sve jace prisustvo Turske iza koje stoji Amerika,Silajdzic u miru radi na odbrani i opstanku BiH,takode najvise radi i lobira na njenom razvoju ali je u koaliciji najgore stranke SDA sto je bila i najveca gresaka,......

Amalizirajuci proslost i sadasnjost nije tesko zakljuciti sto je on najevec trn u oku otvorenih dokazanih i skrivenih BH dusmana ali i zavidnih i nesposobnih izdajnika od Tihica,Bakira princa Izetbegovica babinog nesposobnjakovica kriminalca pa nadalje........ ;-)
Ti, Džanović i kompanija se pravite englezi. Prvo, hare 100% i njegova stranka vjetrenjača nije ništa uradila od obećanog (o.p.a. zaposlenost, 5C, LUKA NEUM, i sl.), a te vjetrenjače koje gore navodiš vrati Haretu Don Kihotu jer je on malo vičniji sa njima. Zanima me haretovi omladinci kako je Bahtić postao doktor nauka na fakultetu koji još tada nije bio ni osnovan.
Image
veljaca

#2428 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by veljaca »

Rezultati Ankete koju je sprovela TV1 ( ova televizija puno obecava - moglo bi biti od nje nesto ) za koga ce glasati

- preko 60% glasova SBIH .....

Cudno, veoma cudno .....
VjecitiStudent

#2429 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by VjecitiStudent »

veljaca wrote:Rezultati Ankete koju je sprovela TV1 ( ova televizija puno obecava - moglo bi biti od nje nesto ) za koga ce glasati

Cudno, veoma cudno .....
:lol: :lol: :lol:
ultima_palabra

#2430 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by ultima_palabra »

:lol:
Vidi se da je Haretova TV - i on puno obećava :D
silent_BoB

#2431 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by silent_BoB »

veljaca wrote:Rezultati Ankete koju je sprovela TV1 ( ova televizija puno obecava - moglo bi biti od nje nesto ) za koga ce glasati

Cudno, veoma cudno .....
nema tu nista cudno...hare rulzzzz,al na TV1 :P
psydelija

#2432 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by psydelija »

Ma, Silajdzic dobija sigurno. On je i jedini trenutno iz reda Bosnjaka sto nesto o politici kapira.
Shoba

#2433 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Shoba »

psydelija wrote:Ma, Silajdzic dobija sigurno. On je i jedini trenutno iz reda Bosnjaka sto nesto o politici kapira.
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage
staza

#2434 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by staza »

ultima_palabra wrote::lol:
Vidi se da je Haretova TV - i on puno obećava :D
:thumbup:
nosara

#2435 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by nosara »

psydelija wrote:Ma, Silajdzic dobija sigurno. On je i jedini trenutno iz reda Bosnjaka sto nesto o politici kapira.
O, kapira on vrlo dobro, za razliku od kukavelji koja ga bira... :lol:
Bosnolog

#2436 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Bosnolog »

MrMaliJoe wrote:
Bosnolog wrote: Nemogu mu nikada oprostiti sto im je pobrkao velikosrpske planove o nestanku Bosne i Bosnjaka i sto podsjeca svih ovih godina na neporazeno zlo http://www.youtube.com/watch?v=HO7kIpAS ... re=related koje nastavlja i dalje da sanjaju dovsetak zlocinacko genocidnog plana unistenja BiH zapocete devedesetih godina,.... ;-)

Ti, Džanović i kompanija se pravite englezi. Prvo, hare 100% i njegova stranka vjetrenjača nije ništa uradila od obećanog (o.p.a. zaposlenost, 5C, LUKA NEUM, i sl.), a te vjetrenjače koje gore navodiš vrati Haretu Don Kihotu jer je on malo vičniji sa njima. Zanima me haretovi omladinci kako je Bahtić postao doktor nauka na fakultetu koji još tada nije bio ni osnovan.
Image

:lol: :lol: :lol: :lol:

Pa nije valjada Hare jedini kriv sto se nema V-C koridora /kako izaci na kraj sa svim onim HDZ-ovcama sto pokupovase jeftino drzavu zemlju pa je zele preprodati drzavi po deset puta skupljoj tarifi i jos bi htjeli da uniste Historijsku bastinu BiH zasticenu UNESCO-m prelijepi grad Pocitelj sa nadvoznjacima koji bi izgledao kao grad zatvor i da uniste seljanima sve sto valja obradljivog zemljista umjesto da ide kud je najmanje stete a vise funnkcialnosti i prakticnsti,ali hebiga ne odgovara zapadnohercegovackim HDZ i drugim tajkunima.Znas li ti uopste sta znaci eksproporacija privatnog zemljista i kakv je to slozen proces da bi se izuzela za potrebe od vitalnog znacaja za drzavu projekat????, i znas li ti uopste sta treba uraditi da bi se naravila Luka u Neumu????.....

Vi koji imate alergiju na Hareta kao i onom rudonji plaho volim kontrirati,...Slusaj Hare je najbolja ponuda od svih lose ponudenih,pa nije valjda da je babin sin kimokorumpirani Princ ili Scepo Radocic bolji izbor od Harisa,.....Tihic je za vas najbolja opcija jer se ljubi sa Dodomilo,ispunjava velikosrpske zelje i kiti odlicja Nemanjica za izdaju pa mogu ti i reci da je Tihic najbolja opcija.Sasvim sigurno da SDA niko nece bolje unistiti od Tihica i babibnog sina sto je najbolja pomoc za odbranu i opstanak BiH a to ces vidjeti u Oktobru,.Gdje got ti glasovi odu bice bolej opcija nego da ostanu ponovo u izdajnickoj i nesposobnoj SDA stranci.........

Ali sto imate proljev od Harisa,.........Eto vidis ja podrzavam sve probosanske stranke na celu sa SDP-om kao prvim izborom ali zbog vas frustriranih demagoga i Harisomrzaca u inat vama podrzavam Harkana Velicanstvenog,.......... :lol: :lol: :lol:

NAS :mrgreen:

Dajgle ga kako dobro zonglira :mrgreen:

Image :dance:

Mene na kraju iskren da budem interesuje samo drzava Bosna i Hercegovina i njena buducnost a stranke su prolazne kao i njeni lideri koje smatram servisom gradana i potrosnom robom,......Najbitniji je narod i njegova buducnost te buducnost nasih potomaka i generacije koje treba da se rode u boljoj,sretnijoj i prosperitetnijoj Bosni i da nikada u buducnosti ne budu goloruki i naivne ovce koje ce cetnici i dusmani goloruke da kolju,sestre i majke siluju,te da gledaju kako im djeca umiru u narucju,kuci i ulici a nemocni cekaju od cinicnog svijeta da ga obrani i spasi.Jer onaj ko ceka da ga UN brani i vjeruje njima dozivjet ce novu sudbinu srebrenice.Da se razmislja o tome ne bi se unistavla vlastita domovina,....Silajdzic iako ters,arogantan i sa svim nedostatcima je najbolji izbor Bosnjackog clana predsjednistva a vi Harisomrsci pisite sta vam volja dzaba vam,...........Opet ce Harkan biti izabran ispred druge dvojice koja mu nisu ni do koljena,....... ;-)

Sada bi neki da krcme BiH mikrofonima ali ako bi im se pristalo na miran nacin,.....Eto sve trcimo da udovoljimo Dodiku i da nam se Karadzic ne bi naljutio i zamjerio u Hagu, :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
nosara

#2437 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by nosara »

Bosnolog wrote: Mene na kraju iskren da budem interesuje samo drzava Bosna i Hercegovina i njena buducnost a stranke su prolazne kao i njeni lideri koje smatram servisom gradana i potrosnom robom,......Najbitniji je narod i njegova buducnost te buducnost nasih potomaka i generacije koje treba da se rode u boljoj,sretnijoj i prosperitetnijoj Bosni i da nikada u buducnosti ne budu goloruki i naivne ovce koje ce cetnici i dusmani goloruke da kolju,sestre i majke siluju,te da gledaju kako im djeca umiru u narucju,kuci i ulici a nemocni cekaju od cinicnog svijeta da ga obrani i spasi.Jer onaj ko ceka da ga UN brani i vjeruje njima dozivjet ce novu sudbinu srebrenice.Da se razmislja o tome ne bi se unistavla vlastita domovina,....Silajdzic iako ters,arogantan i sa svim nedostatcima je najbolji izbor Bosnjackog clana predsjednistva a vi Harisomrsci pisite sta vam volja dzaba vam,...........Opet ce Harkan biti izabran ispred druge dvojice koja mu nisu ni do koljena,....... ;-)

Sada bi neki da krcme BiH mikrofonima ali ako bi im se pristalo na miran nacin,.....Eto sve trcimo da udovoljimo Dodiku i da nam se Karadzic ne bi naljutio i zamjerio u Hagu, :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Samo jedno pitanje... Nije li haris bio jedan od onih koji su '92. trebali osigurat uslove da narod ne strada, ako smo vec krenuli u avanturu zvanu nezavisnost...? Umjesto toga dobili smo UN... Opet, zahvaljujuci njemu i njegovim "suborcima" za BiH... Da mu vjerujemo na rijec da nece ponovit iste greske...?

Ja bih, da nisam vezan stranackom "omertom", svoj glas dao npr. Izudinu Kesetovicu ili Muji Demirovicu... Ni zbog cega drugog, nego da se taj demagog i prodavac magle konacno penzionise i postane dodirljiv istraznim organima...
Bosnolog

#2438 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Bosnolog »

nosara wrote:
Samo jedno pitanje... Nije li haris bio jedan od onih koji su '92. trebali osigurat uslove da narod ne strada, ako smo vec krenuli u avanturu zvanu nezavisnost...? Umjesto toga dobili smo UN... Opet, zahvaljujuci njemu i njegovim "suborcima" za BiH... Da mu vjerujemo na rijec da nece ponovit iste greske...?

Ja bih, da nisam vezan stranackom "omertom", svoj glas dao npr. Izudinu Kesetovicu ili Muji Demirovicu... Ni zbog cega drugog, nego da se taj demagog i prodavac magle konacno penzionise i postane dodirljiv istraznim organima...
Po tebi je izgleda Haris kriv sto nas je velikosrpska ideologija napala uz pomoc domacih petokolonasa i komsija,...Obzirom da sam bio svjedok kao aktivni ucesnik formirnja PL i radio na organizovanju odbrane RBiH koja je pocela polovinom 1991,kada je vec JNA svo oruzje bivsih republickih stabova TO planski izuzela i razoruzala ih kao dio priprema za stvaranje buduce Srboslavije,.....SDA je imal propusta po pitanju vodenja neodlucne i nesposobne politike ali isto tako moras shvatiti da su nas su napali prije nego smo dobili nezavisnost,...Mi smo imali dva izbora da budemo mobilisani i da ginemeo za granice Srboslavije ubijajuci komsije Hrvate u Hrvatskoj i Bosni i budemo sluge poput Bulatovica i Crne Gore cime bi se sigurno stvorila Srboslavija ili bi nas NATO razvalio kao Srbiju na prilazu Zagrebu sto bi po meni i vecini u BiH bio neprihvatljiv gori i neljudski cin zbog cega bi se dans crvenili i nosili teret agresora...Nemoj da pripisujes i pravdas velikosrpsku hegemeniju okrivljujuci Silajdizcu i BH gradanima,uprkos tome sto su bili psiholoski,vojno i svakao nespremni ne ocekujuci da ce ih komsije Srbi masovno poklati,....Ima ona narodna onaj ko ne zeli sebi pomoci niko mu nece pomoci,.....

Evo ti istine sta sam ja naprimjer dozivljavao hodajuci po BiH sa gen.Halilovicem i grupicom koliko nas je bilo na pocetku.Negdje smo aktivnije poceli hodati nakon sto smo u sarjevu zavrsili formiranje i pripreme od oktobra 1991,..Mi smo mogli jedino informisati stanosvnistvo i dati im upute da nas ceka rat slican onom u Hrvaskoj ali onakva pokolj i sistematsko ubijanje nismo mogli predvidjeti pa ono nie cinio ni Hitler civilima,.....Primjera radi svijest naroda je bila nikakva iako je u Hrvaskoj bio rat koji sam imao priliku iskusiti u organizacionom smislu a koji je bio prdimahovina pordeci sa Bosnom tamo je jedino Vukovar,malo dubrovacko i sibensko ratiste te nesto u Slavoniji i Baranji.

U Bosnu sam dosao u Julu 1991 Bosna je vec bila okupirana i puna oruzja tenkovskih Brigada i korpusa JNA koji se povlacila iz Slovenije i Hrvatske,gomilali i rasporedivala kako bi planom RAM u par sedmica Bosna pala kako su bili predvidjeli,....Ja sam sam samoinicijatvno trazio i raspitivao se da li se radi nesto po pitanju organizovanja odbrae BiH jer se jos vodila diplomatija i pregovori oko buducnost BiH i referenduma,.....Obicna raja je svercala Marke iza coskova sarajevske Titove ulice koje su mijenjali za bezvrijedne dinare i cekali da ih svijet i sesta flota zastiti od rata,........Krili smo se i radili ilegalno da nas ne provale hodajuci po Bosni i dolazeci kuci nako nekoliko dana i kasno u noc bojeci se da nas neko ne osmeka,sta znas tada je bila puna Bosan obavjestajnih sluzbi.,

Zakazemo sastanak unekom gradu ili selu sto je bio posao stranke,tamo dode dio ljudi koji je radoznao da cuje hoce li biti rata ili ne,....pola sastanka provedemo u raspravi hocel biti rata ili ne,....dio nas istih napadne da zelimo belaj sa komsijama i na kraju ih bude manje od 10% koji izraze volju da se prikljuce organizovanom otporu sa oruzjem koje su imali ili su nabavili raznim kanalima,.......Ja svo vrijeme rada nikada nisam dobi niti jednog usranog Yugo dinara niti marke,osim sto bi nas vozili i obezbjedili smjestaj i hranu kod nekog u kuci,......Tada sam imao suprugu i desetomjesecnu bebu koju su mi hranili moj punac i punica i svadu sa njima zbog onoga sto radim jer su se bojali da se necu vratiti jednog dana odem iz kuce izlazuci se da budem uhapsen u ilegalnom radu jer smo jos uvijek bili dio raspadajuce Tugoslavije.......

Mogu ti samo reci da sam bio zatecen stanjem i svijescu naroda uoci referenduma koji jednosravno nie shvatao da nam prijeti rat i zlo od JNA i komsia koje je vec tada JNA bila uveliko naoruzala,.....Rat je nas zatekao vojno nespremene a za to ne mozes kriviti iskljucivo SDA i Harisa,....Stranka je dosla na vlast 1990,....Poredeci sa Hrvatskom 11% Srba je zivjelo u Hrvatskoj i okupirano je bilo 33% Hrvatske,pored svih prednost i kompaktnosti etnicke strukture i svega drugog sto su imali a mi nismo te blizine Srbije ,od otvoenosti mora,Aerodroma,Zeljeznica i Puteva do pomoci Svabije koju su imali svo vrieme......nesto se malo oruzja uspjelo dovlaciti i kriti ispod stocnog brasna te na razne nacine i raznim kanalima koji meni nikada nisu bili poznati niti me je interesovalo jer je to radila stranka SDA ali je to sve bilo jako mizerno i simbolicno,....Mi iz PL nismo nista imali sa naoruzavanjem ogranaka,vec iskljucivo organizacijom regija i stabova odbrane te uvezivanej istih gdje su se ukljucili loci i svi koji su imali oruzje i ono sto bi kupili stranackom linijom,..

Ja im zamjeram sto su oruzje prodavali po visocijoj cijeni i cesto sam ih kritikovao jer su mi se ljudi zalili na cijene od koje su pravili profit da bi navodno njime kupovali dodane kolicine oruzja ali je sve to bilo simbolicno ni blizu 1% nismo imali na pocetku rata od ong sto je imala ex JNA samo lakog naoruzanja a za teze oruzje nikada nista od toga nije uzeto,osim sto je otimano i torku rata..........Na pocetku je bilo tesko rukovoditi neuvezanim staovima bez sistema veze i RIK-a.Mogoa bih ti pisati romane o svemu kako je bilo,......Ja Silajdzicu i Izetbegovicu kao i svim gradanima BiH koji su bili zrtve velikosrpske agresije a potom Hrvatske agresije ne zamjeram jer je sticajem okolnosti,kratkoce vremana na vlasti i svega sto se desilo nije se objektivno moglo vise naprviraviti,gresaka je bilo ali ih krviti zrtvu sto je stradala od zlikovacke i bolesne ideologije bi bio cin cinizma,.......

Ako te interesuje vise o nacinu organizovanja i kako je islo otidi na You Tube ukucaj Sefer halilovic i tamo ces naci masu linkova gdje on iznosi mnogo sire hronologiju formiranja PL,organizovanju i odbrani BiH,......Ja im zamjeram za kadrovske smjene koaj su se desile 1993 ali na to je uticao sukom sa HVO-m i sve sto se desavalo,.za men je potpis Deytona bio cin izdaje a kojeg su nam Amerikanci nametnuli kak se ne bi desio egzodus Karadzicevih Srba jer su Amerikanci rekli da bi nekoliko stotina hiljada BH Srba destabilizovalo Srbiju i napavilo ljudsku katastrofu naivnim pristankom su spasili Karadzica od vojnog poraza sto je bila greska ,tako dajuci vrijeme da se amortizuju posljedice rata,vrate ljudi na svoje i izvrski reforma ustava te preurdenje drzave u kojoj ce svi gradani imati jednaka prava sto zaista i Hars zeli,.....

Medutom mi imamao velikosrpsku ideologiju koaj sanaj iste snove i tu smo gdje smo,.....Bez obzira na sve ja smatram da BiH ima buducnsot sa probosanskim strankama popit SDP-a i slicnim strankama,.Haris je arogantan i ters ali mu je stalo do odbrane,bolje i prosperitnije Bosne,....Za ljude oko njega ne mogu nista reci osim za Dudakovica da je veliki domoljub kao i njegovog savjetnik Arnaut,.....

Ja sam uvijek govorio u kuci imaj obavezno lovacki snajper i dovoljno municije jer da smo imali svi oruzje 1992 rata u BiH ne bi bilo,......... onaj ko nema dugu cijev danas nakon svega na sigurnom on nema nista jer to sto ima nema cime braniti,.........

Halali sto oduljih,........ :mrgreen:
MrMaliJoe

#2439 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by MrMaliJoe »

Bosnolog wrote:
Mene na kraju iskren da budem interesuje samo drzava Bosna i Hercegovina i njena buducnost a stranke su prolazne kao i njeni lideri koje smatram servisom gradana i potrosnom robom,......Najbitniji je narod i njegova buducnost te buducnost nasih potomaka i generacije koje treba da se rode u boljoj,sretnijoj i prosperitetnijoj Bosni i da nikada u buducnosti ne budu goloruki i naivne ovce koje ce cetnici i dusmani goloruke da kolju,sestre i majke siluju,te da gledaju kako im djeca umiru u narucju,kuci i ulici a nemocni cekaju od cinicnog svijeta da ga obrani i spasi.Jer onaj ko ceka da ga UN brani i vjeruje njima dozivjet ce novu sudbinu srebrenice.Da se razmislja o tome ne bi se unistavla vlastita domovina,....Silajdzic iako ters,arogantan i sa svim nedostatcima je najbolji izbor Bosnjackog clana predsjednistva a vi Harisomrsci pisite sta vam volja dzaba vam,...........Opet ce Harkan biti izabran ispred druge dvojice koja mu nisu ni do koljena,....... ;-)

Haretov omladinac, mojne izbjegavati pitanja, deder reci ti nam kao ono Sado doktor postade. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

100% :bih: 100% :bih: 100% :bih: 100% :bih: 100% :bih: 100% :bih: 100% :bih: :run:
supervizor

#2440 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by supervizor »

Optužba je nesuvisla: u ratnoj vladi BiH, Zlatko Lagumždija je bio dopredsjendik, a Silajdžić ministar vanjskih poslova. Bilo bi zanimljivo uporediti doprinos odbrani jednog i drugog.
nosara

#2441 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by nosara »

supervizor wrote:Samo jedno pitanje... Nije li haris bio jedan od onih koji su '92. trebali osigurat uslove da narod ne strada, ako smo vec krenuli u avanturu zvanu nezavisnost...? Umjesto toga dobili smo UN... Opet, zahvaljujuci njemu i njegovim "suborcima" za BiH... Da mu vjerujemo na rijec da nece ponovit iste greske...?

Optužba je nesuvisla: u ratnoj vladi BiH, Zlatko Lagumždija je bio dopredsjendik, a Silajdžić ministar vanjskih poslova. Bilo bi zanimljivo uporediti doprinos odbrani jednog i drugog.
Gdje li si i kome ti supervizor...? :-)

Govorim o organizaciji odbrane planirane nezavisne drzave... sda dobila izbore, u saradnji sa hdz-om krenula u proces sticanja nezavisnosti, naoruzala 250.000 ljudi, obezbijedila da gradovi, koji su sa vecinskim bosnjackim stanovnistvom, ostanu slobodni, odbranjeni, neokruzeni... Sve pare od donacija potrosila u svrhu odbrane i izgradnje drzave, sve pokriveno cistim papirima, zadrzala drzavotvorni karakter odbrambenog rata, vodila racuna da se ne narusi zavidan multinacionalni profil odbrambenih snaga i glavnog staba vojske...

Usput, Lagumdzija je invalid, ranjen na duznosti u Sarajevu... Kad je ono hare prvi put usao u BiH poslije pocetka rata...?

Znam, trebalo je koordinirat krcmljenje 7 (sedam) milijardi maraka... :-)
veljaca

#2442 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by veljaca »

Neki stvarno zaboravljaju onu legendarnu:

Sto je vise kleveta i lazi
Tito nam je miliji i drazi .....

:sax:
Bosnolog

#2443 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Bosnolog »

MrMaliJoe wrote:
Bosnolog wrote:

Haretov omladinac, mojne izbjegavati pitanja, deder reci ti nam kao ono Sado doktor postade. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

100% :bih: 100% :bih: 100% :bih: 100% :bih: 100% :bih: 100% :bih: 100% :bih: :run:
Ne ja sam bio omladinac BiH,.... :-D

Jao Hamo vidi mu glave,....... :mrgreen:

Bahtic je Bahat,o njemu ne znam mnogo pa tako ni o nacinu kako je dosao do diplome,..... :shock: Samo sam u vezi njega davno rekao da bi ga izbacio iz stranke nakon onog krkanskog i primitivnog napada na novinare,on je tim cinom napravio nepopravljivu stetu i imidz sebi i stranci,......
supervizor

#2444 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by supervizor »

Usput, Lagumdzija je invalid, ranjen na duznosti u Sarajevu...

Lagumdžija je ranjen tek sredinom 1993. godine, ali on je i do tada bio "invalid". Prije nego je ranjen, bio je dopremijer Vlade RBiH, i nisam primijetio da je išta konkretno (u)radio. Osim što je maznuo tuđi stan (Mejre Kneževićž). Demantiraj me, ali konkretnim pokazateljima.
wickerman

#2445 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by wickerman »

supervizor wrote:Usput, Lagumdzija je invalid, ranjen na duznosti u Sarajevu...

Lagumdžija je ranjen tek sredinom 1993. godine, ali on je i do tada bio "invalid". Prije nego je ranjen, bio je dopremijer Vlade RBiH, i nisam primijetio da je išta konkretno (u)radio. Osim što je maznuo tuđi stan (Mejre Kneževićž). Demantiraj me, ali konkretnim pokazateljima.
Vrijedjanje drugih ljudi zbog invaliditeta je samo pokazatelj tvoje licnosti i osobe uopceno ! Procitaj Ku'ran to ti kaze komunista pa nauci da nije se bas lijepo rugat drugima zbog ibilo kakvog nedostatka !
nezavisni

#2446 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by nezavisni »

@Bosnolog
Daj ziv bio, edituj onaj post s prosle stranice. Bio si toliko detaljan, da ti Vukcevic moze odmah sutra sastaviti optuznicu i raspisati potjernicu, a Karadzic ce se prvom prilikom, u Hagu pozvati na tebe... ono, evo jos jedno priznaje da su se Muslimani pripremali za rat. Nema ba potrebe za tim...
Bosnolog

#2447 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Bosnolog »

nezavisni wrote:@Bosnolog
Daj ziv bio, edituj onaj post s prosle stranice. Bio si toliko detaljan, da ti Vukcevic moze odmah sutra sastaviti optuznicu i raspisati potjernicu, a Karadzic ce se prvom prilikom, u Hagu pozvati na tebe... ono, evo jos jedno priznaje da su se Muslimani pripremali za rat. Nema ba potrebe za tim...
A sto su to trebali cekati velikosrpske krvolocne koljace sa cakijama i da sada catamo na srpskom sarajevo-X forumu,....Neka Karadzic kaze Vuckovicu koliko je zrtva zavrsilo u jezeru Perucac iz cijeg mulja vade pubijane goloruke civile istocne Bosne a koji su u kuci imali cakiju i vjerovali u samilost do zuba naoruzanim komsijama koji su po Bosni uveliko spremali za klanbje balija i Turaka,a visegrdani vjerovase Uzickom Korpusu JNA pa se vratise koljacima u Ruke......Karadic je bio samo dio velikosrpskog staba kojem je SANU akadeija i glavonokordinirajuci MIlosevic davao instrukcije uz podrsku JNA uz raznjeve slavili i tefericili buduce pokolje po Bosni,a to sve mnogo ranije javno govorili,......http://www.youtube.com/watch?v=Y5g8YifG ... re=related

Sta je trebalo ove bolesne manijake gledati kao zabavno pozoriste i misliti da pricaju viceve,a mogu ti reci da su se mnogi i smijali nad svojo sudbinom misleci da se bolesni Seselj i Karadzic sale i kada je u Novembr najavljivao nestanak jednog naroda........Ja sam igrom sudbine studiroa u Beogradu krajem osamdeseti u vrijeme uspona velikosrbizma i Milosevicizma,kada se zlatom placala Kokarda po Kalamegdanu,Knez Mihajlovom i Vracaru i kada se po trolejbusu prije vidovdana 1989 pisale parole " Ko ne dosao na Kosovo Polje poroda ne imao",Zetina mu ne uspjela" i slicne gluposti i kada je pred parlament tadsnje SFRJ izvizdan Raif Dizdarevic,a Zloba izasao i najvaio hapsenje Azema Vlaasia i one rudare sto su strajkovali gladu u Rudnicima Kosova koje je srbijasnks murija pendrecila,........

Ja sam mnogo ranije prepozano velikosrpskog vampira koji ostri zube u Beogradu i prijeti klanjem od Kosova do Karloabga http://www.youtube.com/watch?v=hZVmMIae ... re=related,........... A vidi kada je ovo cetnicko likovanej bilo na Romaniji a tada sam bio u Hrvatskoj i vidio ovo zlo sto me je motivisalo da dodem u Bosnu i vidim da li ce mi Bosna dozivjeti sudbinu Hrvatske i biti sledeca zrtva i da li se sta cini na odbrani moje BiH a nisam zelio da budem dio Srboslavije i da ginemo za te granice, http://www.youtube.com/watch?v=cGs_TmDw ... re=related .......Znas sta je bilo uradeno u BiH do Septembra 1991,na organizovanaju PL i odbrani BiH "Nista" vec nagadanje kako nas nece smjeti napasti jer nece svijet dozvoliti i Amerika dok su ljude prebijali i sa poslova izbacivali po Hercegovini i drugim SDS vukojebinama,.......

Obzirom da vidim da se brines o pisopiji Dabicu kako ce se odbraniti u Hagu za klanje i progone golorukoh komsija mozes sa njim da mu se pridruzis u plakanju i poruci mu da sam ponosan sto sam prepozano velikosrpsko zlo i radio koliko sam mogao da se Sarajevo potpuno ne zatvori odbranom Igmana i aktivnim uzescem u pomoci odbrani BiH koju dans takvi poput tebe zele unistiti,.Ako ti je zbog toga muka onda sviraj velikosrpsku VUVUZELU i govori revolucija,........ :mrgreen:
supervizor

#2448 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by supervizor »

evo jos jedno priznaje da su se Muslimani pripremali za rat. Nema ba potrebe za tim...

A trebali su čekati da ih sve postroje i strijeljaju!? Preživio je samo onaj ko se branio. Osim, ako ne misliš da je i odbrana zločin???!!!
MrMaliJoe

#2449 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by MrMaliJoe »

supervizor wrote:evo jos jedno priznaje da su se Muslimani pripremali za rat. Nema ba potrebe za tim...

A trebali su čekati da ih sve postroje i strijeljaju!? Preživio je samo onaj ko se branio. Osim, ako ne misliš da je i odbrana zločin???!!!

O čemu ba vi trunite, mi pričamo o Haretu i vjetrenjačama, Sadi Bahtiću i njegovom doktoratu te višegodišnjim obmanama lepog.

Image
Bosnolog

#2450 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Bosnolog »

Povratak bosanskpg gazijije Dudakovica u javni i politicki zivot je velika pomoc za BiH ,cojveka na kojeg Bosna moze da bude ponosna a koji je najveca legenda koju Bosna ne pamti jos od vremana Kapetana Gradasevica

Haris Silajdžić: "Stojim iza našeg heroja Atifa Dudakovića"
14. 09. 2010. • 19:45 S. B.

Kampanja iz Republike Srpske (RS) protiv predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Harisa Silajdžića ne jenjava. Najnoviji napadi vezani su za ratnog komandanta 5. korpusa Armije Republike BiH Atifa Dudakovića.

Naime, mediji, nevladine organizacije i vlast u RS-u tvrde da generala Dudakovića, sada člana Stranke za BiH, od optuženičke klupe štiti upravo lider ove stranke.

U izjavi za TV1 Silajdžić je na novinarsko pitanje da prokomentria tvrdnje iz RS-a da štiti generala Dudakovića odgovorio: "Našeg heroja. Naravno".

"On nas je branio u ratu i mi ćemo njega. Što se tiče optuženičke klupe, mi smo prvo svi bili pred streljačkim strojem, pa smo sada svi na optuženičkoj klupi. To nije ništa čudno. I ne samo da ja stojim iza generala Dudaković, nego svi mi, svi patrioti Bosne i Hercegovine stoje iza našeg heroja, našeg branitelja", rekao je Silajdžić.

:thumbup:

Nezavisni imas pozdrav i mahanje od bosanskih gazija,pozdravi nam Dr.Jadovana i poruci mu da pojaca dozu urinomedikacije,kazu otvara vijuge i ubrzava spermoklizne probleme,kako je sam tvrdio kao doktor alternativne medicine koju je promovisao u Srbiji kao Dr. Dabic......... :mrgreen:
Post Reply