Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
_BaD_BoY

#2426 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by _BaD_BoY »

Ma bio sam kod vodećeg biznismena, pa njegovi saradnici pričaju...
Off topic jest, al fol je što su tamo ljudi poduzetni, nisu zlobni, a od države ne traže puno, bar je moj dojam... u SDP-u vide neki produžetak starog sistema i to je to 8-)
Daleko je to od idealnog, naravno, ali ljudi nisu kao u SA da sjede po kafama i pljuju, gledaju svoja posla i rade ;-)
vodeceg?jel mozda kod faruka sirbegovica?i tog covjeka je stvorila SDA i on je javno podrzao SDA na posljednjim izborima..ako je on u pitanju to ti je info za njega..ja neznam ko ima jaci na opstini..mislim znam nema nikog :D
sto se tice biznismena vecina jacih biznismena su podrzali SDA na izborima krenuvsi od Tehna beton-a do sirbega..
_BaD_BoY

#2427 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by _BaD_BoY »

Junače, da li ti razumiješ da ti Fahro radi o glavi? :?
sta da ti kazem na ovo?ako ces mi pocet pisati o nebulozama tipa KOS-ovac i slicno radije nemoj..nema dokaza osim nekoliko clanaka propalih novina..?
1gorstak

#2428 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by 1gorstak »

_BaD_BoY wrote:@1gorstak

S
to se tice lopovluka, sve je to u pet deka. Ali Radoncic je opasan jer radi na podjeli drzave. Znas li ko je Rajko Vasic ? To nije covjek, to je pojam, to je smece najgore kojeg se i pola Srba boji. E taj Rajko Vasic hvali Radoncica. Fahrudin otvoreno dovodi u pitanje integritet drzavnih institucija tezom da Sarajevu "montira kriminal" Dodiku (znaci ne samo da pljuje po drzavnim institucijama koje podrivaju i cetnici i ustase, nego ide korak dalje i brani Dodika od Sarajeva). Otvoreno forsira Dodikove stavove kao nesto sto se mora prihvatiti (objasnjavajuci to cinjenicom da Dodik ima izborni legitimitet), u svojim novinama kroz anketu otvara pitanje stvaranja treceg entiteta (sto je korak ka nestanku ove zemlje) ....

Radoncicu Bosna i Hercegovina u koju je dosao pred rat i ne moze puno da znaci, to razumijem. Ali dati takvom covjeku da vodi drzavu, pa to je mazohizam ... neka pravi tornjeve i novine, neka se bavi ekonomijom ako mu to ide od ruke, neka se ne petlja u politiku jer ce prodati i tebe i mene i drzavu upravo zbog tih osobina kapitaliste koje ti kod njega cijenis.
pa stani covjece..meni je primitivnije i gluplje ono pljuvanje koje sprovode nasi sadasnji politicari..danas se caste nekim neumjesnim rijecima sutra zajedno veceraju i sprdaju se sa ovim nasim narodom..meni je to gospodski od fahrudina sto se ne spusta na nivo dodika i slicnih i prepucava se putem medija..sta bi radoncic dobio da stalno pljuje dodika,,nista bio bi primitivac kao i dodik i svi ga sad smatraju jednim obicnim debilom.. dodik,ustase,cetnici i slicno se ne brane rijecima to je upravo nase pogresno misljenje sto bi najbolje rekao @vjecitistudent "e nek im je hare rekao":)ne kralju..ne mora niko nikad napasti dodika samo nek sistematski i lukavo to govno gurne u jarak..
To tvoje "sistematski" i "lukavo" je samo nada da Radoncic igra neku igru, da on ima neki lukav plan kada kaze da Sarajevo Dodiku montira kriminal. Ali nema drug, covjek je nula koja djeluje u skladu sa velikosrpskim zeljama. Nisi komentarisao cinjenicu da u njemu Rajko Vasic vidi pozitivan primjer bosnjackog politicara ... nisi komentarisao cinjenicu da Radoncic otvoreno podriva integritet drzavnih institucija braneci Dodika od Sarajeva ... ali sam i pretpostavljao da neces ... to se ne moze objasniti ... Mozes samo zivjeti u nadi da se radi o nekoj Radoncicevoj strategiji kojom ce "sistematski" i "lukavo" nadmudriti Dodika, ali ako vec sebe tjesis tom fikcijom, nemoj drugima prodavati nesto u sto ni sam nisi siguran.
ultima_palabra

#2429 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

_BaD_BoY wrote:
Ma bio sam kod vodećeg biznismena, pa njegovi saradnici pričaju...
Off topic jest, al fol je što su tamo ljudi poduzetni, nisu zlobni, a od države ne traže puno, bar je moj dojam... u SDP-u vide neki produžetak starog sistema i to je to 8-)
Daleko je to od idealnog, naravno, ali ljudi nisu kao u SA da sjede po kafama i pljuju, gledaju svoja posla i rade ;-)
vodeceg?jel mozda kod faruka sirbegovica?i tog covjeka je stvorila SDA i on je javno podrzao SDA na posljednjim izborima..ako je on u pitanju to ti je info za njega..ja neznam ko ima jaci na opstini..mislim znam nema nikog :D
sto se tice biznismena vecina jacih biznismena su podrzali SDA na izborima krenuvsi od Tehna beton-a do sirbega..
Hajd ako ništa nije diktator, pa mu uposlenici smiju pričati protiv SDA :-D
Elem, pretpostavljam da Kanton sabotira dosta stvari kad su u pitanju SDP opštine, pa je i to jedan od razloga...
Nego da ne idemo dalje u OT, ne vidim tamo neki prolaz za Fahrudina, njegove izborne baze mogu biti Sarajevski, ZE-DO i SBK...
_BaD_BoY

#2430 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by _BaD_BoY »

Hajd ako ništa nije diktator, pa mu uposlenici smiju pričati protiv SDA :-D
Elem, pretpostavljam da Kanton sabotira dosta stvari kad su u pitanju SDP opštine, pa je i to jedan od razloga...
Nego da ne idemo dalje u OT, ne vidim tamo neki prolaz za Fahrudina, njegove izborne baze mogu biti Sarajevski, ZE-DO i SBK...
da..slazem se..na opstini gracanici sumnjam da ce moci dobiti mnogo glasova..ali mislim da je u gradu tuzli SBB mogao uzeti pristojno glasova..neznam mislim da ce uspijeti preci izborni prag..ja ne raspolazem sa podatcima koliko je dosad ljudi pristupilož..prema onome sto govori fahrudin krece se do 100 000 hiljada..sad dali je patka il ne ja ne mogu ni potvrdit ni demantovati..

sto se tice faruka,on je prica za sebe :D javno podrzava SDA,pa mu kroz nekoliko dana na imanje u lendicima slijece helicem libijski ambasador sa harisom silajdzicem :D kad vidi faruk dobio malte ne citav grad da izgradi u libiji :D dobar je fare..sposoban covjek totalno ;)
_BaD_BoY

#2431 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by _BaD_BoY »

@1gorstak
To tvoje "sistematski" i "lukavo" je samo nada da Radoncic igra neku igru, da on ima neki lukav plan kada kaze da Sarajevo Dodiku montira kriminal. Ali nema drug, covjek je nula koja djeluje u skladu sa velikosrpskim zeljama. Nisi komentarisao cinjenicu da u njemu Rajko Vasic vidi pozitivan primjer bosnjackog politicara ... nisi komentarisao cinjenicu da Radoncic otvoreno podriva integritet drzavnih institucija braneci Dodika od Sarajeva ... ali sam i pretpostavljao da neces ... to se ne moze objasniti ... Mozes samo zivjeti u nadi da se radi o nekoj Radoncicevoj strategiji kojom ce "sistematski" i "lukavo" nadmudriti Dodika, ali ako vec sebe tjesis tom fikcijom, nemoj drugima prodavati nesto u sto ni sam nisi siguran.
da..ajd mi ti reci jel ima smisla da jedan navodni KOS-ovac i jedan velikosrbin javno izlazi i daje takve izjave..pa jebemu zar nebi bilo normalnije da covjek pritajno suti i kad dodje na vlast odradi ono sto je naumio :? to sto njega srpski politicari ne kritikuju je cisto sto i sam fahrudin ne uzima njih u usta..ali fahrudinov medij sasvim drugu pricu prica o tim istim srpskim politicarima ;)Vasicu je pozitivan primjer zato sto iz fahrudinovih usta ne izlaze rijeci koje izlaze iz osta ostalih politicara..de mi nadji jednog politicara iz EU i Amerike koji javno osuduju dodika..nema drug sve je to neko okolisanje sve je to igra da se protivnik navuce na tanak led ;)
spokojan

#2432 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by spokojan »

Bad Boy

Fahrudin je opasan covjek. Beskrupulozan. On je godinama bio siva eminencija politickih elita u Sarajevu. Postavljao je i smjenjivao politicare. S puno ljudi se zavadio i zamjerio. Nakon sto je potrosio sve politicare odlucio je formalno uci u politiku kako bi pokusao zadrzati svoju poziciju politicke moci. Fahro je spreman svakojaka zla napraviti. Tekstovi u njegovom ABA3Y su lice i nalicje njegovog karaktera. Procitja malo clanke i kolumne u njegovom ABA3Y i mucni glavom. Primitivizam, jezik mrznje, izrabljivanje novinara i kolumnista koji pisu po njegovoj volji, a sta bi drugo ljudi. S Fahrudinom nema hajra. Vjeruj mi na rijec legendo, a ti i dalje pricaj svima kakvo tijelo Fahro ima .....
1gorstak

#2433 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by 1gorstak »

_BaD_BoY wrote:
@1gorstak
da..ajd mi ti reci jel ima smisla da jedan navodni KOS-ovac i jedan velikosrbin javno izlazi i daje takve izjave..pa jebemu zar nebi bilo normalnije da covjek pritajno suti i kad dodje na vlast odradi ono sto je naumio :?
Pa u vrijeme kada Inzko upozorava Savjet Bezbjednosti na Dodikovo divljanje, kada Doris Pack kaze da Dodik truje atmosferu u BiH a Catherine Ashton kaze da Dodik krsi Dejtonski sporazum i manji entitet okarakterise kao kljucni problem, Radoncic baca pojas za spasavanje Dodiku predstavljajuci ga kao covjeka s kojim je dogovor moguc. Radoncic je Dodikov saveznik, to sto ti to ne vidis, tvoj problem.
to sto njega srpski politicari ne kritikuju je cisto sto i sam fahrudin ne uzima njih u usta..
Prvo, nisam rekao "ne kritikuju", rekao sam da ga Rajko Vasic hvali .... ne kritikuje Vasic ni Ricarda Lorenzettija, predsjednika Argentine, ali ga i ne hvali. Radoncica hvali. Drugo, zasto Radoncic ne kritikuje te ljude za koje i sam kazes da ih ne spominje ? Nismo mi imali ovdje zemljotres niti smo se samoubijali, imali smo rat, zasto Radoncic skretanjem fokusa sa velikosrpskih opstrukcija na nekakvu kao ekonomiju kupuje vremena velikosrbima da Bosnu i Hercegovinu nasteve drzati u stanju blokada ?
ali fahrudinov medij sasvim drugu pricu prica o tim istim srpskim politicarima ;)
Ne kandiduje se "Fahrudinov medij" za politicku funkciju. Ja Avaz mogu ali i ne moram kupiti, ali ako Radoncic dobije prostor da u parlamentu BiH djeluje u tandemu sa Dodikom, drzava ce otici na bubanj.
Vasicu je pozitivan primjer zato sto iz fahrudinovih usta ne izlaze rijeci koje izlaze iz osta ostalih politicara..de mi nadji jednog politicara iz EU i Amerike koji javno osuduju dodika..nema drug
Ima, eto naveo sam.
karljos

#2434 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by karljos »

1gorstak wrote:
_BaD_BoY wrote:
@1gorstak
da..ajd mi ti reci jel ima smisla da jedan navodni KOS-ovac i jedan velikosrbin javno izlazi i daje takve izjave..pa jebemu zar nebi bilo normalnije da covjek pritajno suti i kad dodje na vlast odradi ono sto je naumio :?
Pa u vrijeme kada Inzko upozorava Savjet Bezbjednosti na Dodikovo divljanje, kada Doris Pack kaze da Dodik truje atmosferu u BiH a Catherine Ashton kaze da Dodik krsi Dejtonski sporazum i manji entitet okarakterise kao kljucni problem, Radoncic baca pojas za spasavanje Dodiku predstavljajuci ga kao covjeka s kojim je dogovor moguc. Radoncic je Dodikov saveznik, to sto ti to ne vidis, tvoj problem.
to sto njega srpski politicari ne kritikuju je cisto sto i sam fahrudin ne uzima njih u usta..
Prvo, nisam rekao "ne kritikuju", rekao sam da ga Rajko Vasic hvali .... ne kritikuje Vasic ni Ricarda Lorenzettija, predsjednika Argentine, ali ga i ne hvali. Radoncica hvali. Drugo, zasto Radoncic ne kritikuje te ljude za koje i sam kazes da ih ne spominje ? Nismo mi imali ovdje zemljotres niti smo se samoubijali, imali smo rat, zasto Radoncic skretanjem fokusa sa velikosrpskih opstrukcija na nekakvu kao ekonomiju kupuje vremena velikosrbima da Bosnu i Hercegovinu nasteve drzati u stanju blokada ?
ali fahrudinov medij sasvim drugu pricu prica o tim istim srpskim politicarima ;)
Ne kandiduje se "Fahrudinov medij" za politicku funkciju. Ja Avaz mogu ali i ne moram kupiti, ali ako Radoncic dobije prostor da u parlamentu BiH djeluje u tandemu sa Dodikom, drzava ce otici na bubanj.
Vasicu je pozitivan primjer zato sto iz fahrudinovih usta ne izlaze rijeci koje izlaze iz osta ostalih politicara..de mi nadji jednog politicara iz EU i Amerike koji javno osuduju dodika..nema drug
Ima, eto naveo sam.
ekonomija je kao nekakva i nebitna... bitna je vjecita bitka protiv velikog neprijatelja. :zzzz:
vee-jay

#2435 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by vee-jay »

ljigav i zao covjek. najvece zlo BiH. iskreno, priznajem da se ovaj put usitinu nadam da ce u nacionalisticki orijentisanih Bosnjaka prije prevladati primitivizam á la "nije on nas" nego "pogledaj mu tornja"...
Bitte_Halt_ja_ja

#2436 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Bitte_Halt_ja_ja »

_BaD_BoY wrote:
Imamopobjednika wrote:
Bitte_Halt_ja_ja wrote:Svako ko x stavi na njihove stranke dabogda mu se ruka istog trena osusila, cetnicka posla!
Jesi li ti normalan? Evo ja cu glasati za SBB - pa bih te zamolio da mi ovo isto ponovis oci u oci, ili vise preferiras da ka.kis anonimno putem interneta?
lave..smiri se ba..mislim da si ovo trebao samo ignorirati..ovo je vise znak nemoci :D ispucali su 100 stranica vodeci se nekim seoskim pricama o scepi,o sandzakliji,KOS-ovcu i slicno..kad su uvidjeli da vise ne pali poceli su udarati nisko :D to znaci da je SBB na dobrom putu :D

Nije to nemoc nego radi imbecila koji redovno glasaju uvijek za najgoru mogucu opciju koja je u ponudi ova drzava i ostatak gradjana ispasta. Dokad vise?

Ako je u ovim svim godinama lopovluka i pre*eravanja neko uvijek prisutan bio, to je radoncic. Ono sto cetnici nisu uspjeli granatama uspjet ce on i oni koji ga podrzavaju.

Ako ti i tebi slicni dosad nisu skontali kakvu politiku Fahro vodi onda nema potrebe ti bilo sta objasnjavati.

@imamopobjednika - Nisam za tako primitivno rjesavanje problema. Volim vise da "ka*im" anonimno po internetu. Ja bi mozda i na lijep nacin pokusao ubjediti ljude kao vas ali silne ove godine su ukazale da od lijepog dijaloga s vama nema nista, jer ne dopire u tintaru.

Ako je svaka marka za avaz 1km protiv bih odna je svaki glas za ovu stranku jedna granata na BiH
hercegovac_pravi

#2437 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by hercegovac_pravi »

_BaD_BoY wrote:
Junače, da li ti razumiješ da ti Fahro radi o glavi? :?
sta da ti kazem na ovo?ako ces mi pocet pisati o nebulozama tipa KOS-ovac i slicno radije nemoj..nema dokaza osim nekoliko clanaka propalih novina..?
nema potrebe za KOS-om i drugim stvarima. Pogledaj njegove poslovne partnere i pa im pogledaj biografiju. Onda uzmi i Fahrinu biografiju pa je samo letimično pregledaj. Ali u svakom slučaju nek ti je sa srećom ali je bogami sa Fahrom nećeš naći.
hercegovac_pravi

#2438 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

_BaD_BoY wrote: lijepo e vidjeti da ima ljudi koji ovoliko brinu za nasu dragu BIH..ali gorstak shvati..ja nisam pristalica nekih mutavaca kao sto je tihic i slicno..ti ljudi da su bili sposobni nebi usli gologuzi u politiku..SBB ima dosta clanova koji mogu izgurati i ustavne reforme i ekonomski razviti BIH jer sa ovakvom politikom koju vodi sda,sdp,sbih nemoguca..ja cu ti jos jednom samo ovo postati
ev samo ovo..ja neznam koliko ti imas godina ali bi volio da ti budes tu kad ja recimo nazovem nekolicinu prijatelja da izadjemo a ti isti mi kazu da nemaju love ni za izlazak..ni banalnih 10 maraka da se izadje na jedno obicno pice..kad mi jedan prijatelj na nekoj jebenoj pilani izgubi prste a nije ni osiguran nit ista a isti je radio za pisljivih 300-350 maraka..kad vidis da raja ispija otrove tj.sokove 2 litra za jednu marku i pije vino prilikom nekog izlaska recimo ruzicu 2,5 marke litar(sto je cisti otrov)..jer nemaju para i posla..kako bi ti njima objasnio da je to uredu i da treba zadrzati sadasnje stanje..kako da im kazes da su djetinjstvo proveli u ratu,poslije rata jeli hranu u najmanju ruku sumljivog kvaliteta i 15 godina nakon rata nema para ni da izadje u disko??kako da se ja osjecam kad pogledam sa balkona u stanu da ljudi po kantama za smece traze hranu?i da vjerujem u sadasnju vlast? jedno je prepiska na forumu a sasvim drugo stanje na terenu..da izvines jebe se ljudima jel na vlasti zlatko,fahro,dodik,tihic il neko treci cinjenica je da ljudima trebaju sredstva za zivot,i da ne ljetuje kod nas na bazenima nego da skupi pare da ode jednom u 10 godina na more..
Pa ovom tvom jaranu iz ovog posta, dovoljno je da pogleda prema Avazovom tornju i priupita se odakle su stigle pare za njegovu izgrdanju?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2439 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Truba »

hm... ne znam vala... situacija je takva da bih se prodao za tih nekoliko stotina kilometara autoputa... nek se on nakrade kao i drugi... iza ovog barem ostaje nesto vidljivo... a iza onog dobrog bošnjanina koji je bio premijer prije neđe branka kojemu se ne sjećam imena trenutno je ostalo nekoliko milijuna u šteku... a kažu da je bio dobar...
na koliko li ovi ostali loši milijuna leže? a ne žele da ulože... mislim da je riječ o milijardama...

ako će smanjiti nezapolenost i napraviti autoput... spreman sam mu dati blagoslov :cry:
kad je bal nek je maskenbal
karljos

#2440 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by karljos »

po ovome sto govori meni se fahro cini najbolji. sta vi mislite ?
hercegovac_pravi

#2441 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

karljos wrote:po ovome sto govori meni se fahro cini najbolji. sta vi mislite ?
A šta govori?
Corola

#2442 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Corola »

I ova tema 102 stranice ima zbog ovog kockasto ne-spokojnog.boze sacuvaj.Ne znas koje gori sto trpi takve,oni koji odvaljuju toliko postova ili ja sto se cudim ovakvim gluposima.
karljos

#2443 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by karljos »

hercegovac_pravi wrote:
A šta govori?
da se treba okrenuti ekonomiji.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2444 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Chmoljo »

karljos wrote:
čijoj? :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2445 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Truba »

njegovoj to nije tajna
ali nek napravi taj autoput i još 10 tornjeva i super
hercegovac_pravi

#2446 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

karljos wrote:
hercegovac_pravi wrote:
A šta govori?
Pa to nam i Dodik poručuje zar ne? :-)
Imamopobjednika

#2447 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Imamopobjednika »

Najjaci su mi ovi iz dijaspore sto nas moralno bodre, iz ugodnih kutaka zapadne Europe i SAD, da ustrajemo u borbi protiv dindusmana te da ni po koju cijenu ne stavljamo u fokus ekonomiju i razvoj ove zemlje. Imate li vi truncicu stida, morala? Ako mislite nekome drzati pridike lijepo kofere u ruke i nazad u jednu i jedinu pa da zajedno radimo za bolje sutra i da cistog obraza (valjda vam je poznat taj pojam?) mozete nekoga savjetovati i kritikovati. A do tada niste nista drugo nego moralne nistice i licemjeri.
zonbirile

#2448 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

Imamopobjednika wrote:Najjaci su mi ovi iz dijaspore sto nas moralno bodre, iz ugodnih kutaka zapadne Europe i SAD, da ustrajemo u borbi protiv dindusmana te da ni po koju cijenu ne stavljamo u fokus ekonomiju i razvoj ove zemlje. Imate li vi truncicu stida, morala? Ako mislite nekome drzati pridike lijepo kofere u ruke i nazad u jednu i jedinu pa da zajedno radimo za bolje sutra i da cistog obraza (valjda vam je poznat taj pojam?) mozete nekoga savjetovati i kritikovati. A do tada niste nista drugo nego moralne nistice i licemjeri.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
prozivao sam ih na više tema na isti način,samo nisu svi dijaspora u smislu kako nam se predstavlja,veeliki broj je dezertera,samo kod Alije je to prolazilo.
Imamopobjednika

#2449 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Imamopobjednika »

zonbirile wrote:
Imamopobjednika wrote:Najjaci su mi ovi iz dijaspore sto nas moralno bodre, iz ugodnih kutaka zapadne Europe i SAD, da ustrajemo u borbi protiv dindusmana te da ni po koju cijenu ne stavljamo u fokus ekonomiju i razvoj ove zemlje. Imate li vi truncicu stida, morala? Ako mislite nekome drzati pridike lijepo kofere u ruke i nazad u jednu i jedinu pa da zajedno radimo za bolje sutra i da cistog obraza (valjda vam je poznat taj pojam?) mozete nekoga savjetovati i kritikovati. A do tada niste nista drugo nego moralne nistice i licemjeri.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
prozivao sam ih na više tema na isti način,samo nisu svi dijaspora u smislu kako nam se predstavlja,veeliki broj je dezertera,samo kod Alije je to prolazilo.
Da se razumijemo, ono sto sam napisao vazi kako za ljevicu tako i za desnicu. Naravno da ne mislim kako nasi zemljaci u dijaspori ne trebaju pisati o politickoj situaciji u nasoj zemlji, preferirati neku od bh stranaka, ucestvovati u diskusijama itd. Ali ne znam kako se ne gade sami sebi kada pocnu pricati o patriotizmu i o tome da se prvo treba obracunati sa mrskim neprijateljem pa onda baciti malo fokus na ekonomiju.. Kao ono, jeb.o ekonomiju, razvoj, standard, novac - sta ce vam to. Fuj.
zonbirile

#2450 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

Imamopobjednika wrote:
zonbirile wrote:
Da se razumijemo, ono sto sam napisao vazi kako za ljevicu tako i za desnicu. Naravno da ne mislim kako nasi zemljaci u dijaspori ne trebaju pisati o politickoj situaciji u nasoj zemlji, preferirati neku od bh stranaka, ucestvovati u diskusijama itd. Ali ne znam kako se ne gade sami sebi kada pocnu pricati o patriotizmu i o tome da se prvo treba obracunati sa mrskim neprijateljem pa onda baciti malo fokus na ekonomiju.. Kao ono, jeb.o ekonomiju, razvoj, standard, novac - sta ce vam to. Fuj.
---------------------------------------------------
a meni se gadi što u početku,korijenima je posijano zlo,pa se proglašenjem ratnog stanja ne provodeše ratni zakoni.Počeše i linije padati,jer gospoda drugovi sa linije odoše u dijasporu.Dva-tri streljanja bi riješila stvar i pomogla borbi,ovako kada ih slušam i još gledam na TV,sve viteške minhenske brigade ,plakali na koncertima i grijali se uz guzove hanuma-fuj.Bar im je trebao zabraniti povratak,pa ja znam,a služio sam JNA,78g,da su sa granice dovodili na odsluženje vojnog roka.Oni špartaju gore,dole,daj im pasoš,plači za njima,svi se udomiše,a kuće im grade i čuvaju bosanske gazije,bogalji i sirotinja.Šaban je bio bog i po ovom pitanju.
Post Reply