_BaD_BoY wrote:@1gorstak
To tvoje "sistematski" i "lukavo" je samo nada da Radoncic igra neku igru, da on ima neki lukav plan kada kaze da Sarajevo Dodiku montira kriminal. Ali nema drug, covjek je nula koja djeluje u skladu sa velikosrpskim zeljama. Nisi komentarisao cinjenicu da u njemu Rajko Vasic vidi pozitivan primjer bosnjackog politicara ... nisi komentarisao cinjenicu da Radoncic otvoreno podriva integritet drzavnih institucija braneci Dodika od Sarajeva ... ali sam i pretpostavljao da neces ... to se ne moze objasniti ... Mozes samo zivjeti u nadi da se radi o nekoj Radoncicevoj strategiji kojom ce "sistematski" i "lukavo" nadmudriti Dodika, ali ako vec sebe tjesis tom fikcijom, nemoj drugima prodavati nesto u sto ni sam nisi siguran.
da..ajd mi ti reci jel ima smisla da jedan navodni KOS-ovac i jedan velikosrbin javno izlazi i daje takve izjave..pa jebemu zar nebi bilo normalnije da covjek pritajno suti i kad dodje na vlast odradi ono sto je naumio
Pa u vrijeme kada Inzko upozorava Savjet Bezbjednosti na Dodikovo divljanje, kada Doris Pack kaze da Dodik truje atmosferu u BiH a Catherine Ashton kaze da Dodik krsi Dejtonski sporazum i manji entitet okarakterise kao kljucni problem, Radoncic baca pojas za spasavanje Dodiku predstavljajuci ga kao covjeka s kojim je dogovor moguc. Radoncic je Dodikov saveznik, to sto ti to ne vidis, tvoj problem.
to sto njega srpski politicari ne kritikuju je cisto sto i sam fahrudin ne uzima njih u usta..
Prvo, nisam rekao "ne kritikuju", rekao sam da ga Rajko Vasic hvali .... ne kritikuje Vasic ni Ricarda Lorenzettija, predsjednika Argentine, ali ga i ne hvali. Radoncica hvali. Drugo, zasto Radoncic ne kritikuje te ljude za koje i sam kazes da ih ne spominje ? Nismo mi imali ovdje zemljotres niti smo se samoubijali, imali smo rat, zasto Radoncic skretanjem fokusa sa velikosrpskih opstrukcija na nekakvu kao ekonomiju kupuje vremena velikosrbima da Bosnu i Hercegovinu nasteve drzati u stanju blokada ?
ali fahrudinov medij sasvim drugu pricu prica o tim istim srpskim politicarima

Ne kandiduje se "Fahrudinov medij" za politicku funkciju. Ja Avaz mogu ali i ne moram kupiti, ali ako Radoncic dobije prostor da u parlamentu BiH djeluje u tandemu sa Dodikom, drzava ce otici na bubanj.
Vasicu je pozitivan primjer zato sto iz fahrudinovih usta ne izlaze rijeci koje izlaze iz osta ostalih politicara..de mi nadji jednog politicara iz EU i Amerike koji javno osuduju dodika..nema drug
Ima, eto naveo sam.