"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- testovi
#2426 Re: "Majstori" parkiranja
kako kaze đuro
u smjeru kazaljke na zidu
ni ja ne volim tacke zareze itd
a i dalje mislim da treba napravit neki klub grebaca auta
pa kad bi se to malo razradilo i proculo sigurno bi doslo i do novina i do tv
pa sljedeci put kad bi neki od njih htio parkirat na nedozvoljeno mjesto sigurno bi se sjetio i pomislio necu ovdje mogu mi one budale izgrebat auto
u smjeru kazaljke na zidu
ni ja ne volim tacke zareze itd
a i dalje mislim da treba napravit neki klub grebaca auta
pa kad bi se to malo razradilo i proculo sigurno bi doslo i do novina i do tv
pa sljedeci put kad bi neki od njih htio parkirat na nedozvoljeno mjesto sigurno bi se sjetio i pomislio necu ovdje mogu mi one budale izgrebat auto
-
5 0 5
#2427 Re: "Majstori" parkiranja
Taman posla. U ovom gradu ubijaju i za puno manje.testovi wrote:a i dalje mislim da treba napravit neki klub grebaca auta
- testovi
#2428 Re: "Majstori" parkiranja
bas zato i pisem
neces stat ispred covjeka i grebat auto
kad ga nema ucini nesto zafarbaj markerom itd
pa ako on naiđe snađi se
neces stat ispred covjeka i grebat auto
kad ga nema ucini nesto zafarbaj markerom itd
pa ako on naiđe snađi se
- quasar
#2429 Re: "Majstori" parkiranja
Muskarci su posesivni prema autima.
Ja bih te odrobijao da mi nesto autu uradis. Bolje mene prebij ko musko nego kukavicki po autu.
A vidi ovu situaciju koja je cesta pred mojim ulazom. Crveno auto je moje. Dva zuta papka su se parkirala kako samo oni znaju, i ja se uvlacim na jedino slobodno mjesto gledajuci da budem sto blize mojoj kockici.

Oni onda odlaze, i ostajem ja parkiran kao papak. I dodjes ti i unakazis mi auto.
Ja uzmem sacmaru i nafilujem te ko papriku.
Ja bih te odrobijao da mi nesto autu uradis. Bolje mene prebij ko musko nego kukavicki po autu.
A vidi ovu situaciju koja je cesta pred mojim ulazom. Crveno auto je moje. Dva zuta papka su se parkirala kako samo oni znaju, i ja se uvlacim na jedino slobodno mjesto gledajuci da budem sto blize mojoj kockici.

Oni onda odlaze, i ostajem ja parkiran kao papak. I dodjes ti i unakazis mi auto.
- respo
#2430 Re: "Majstori" parkiranja
slozio bi se u neku ruku sa onim sto bi grebao al isto tako ne da stoji na parkingu kao npr tvoj slucaj
nego recimo neko ko stane na prolaz gdje se bukvalno ne moze proci
niko mi ne moze reci da nije taj neki papak bez obzira sto nije imao mjesta parkirati
nesto kao gore ova skoda ili sta li je vec pa treba ga demolirati a ne izgrebati
nego recimo neko ko stane na prolaz gdje se bukvalno ne moze proci
niko mi ne moze reci da nije taj neki papak bez obzira sto nije imao mjesta parkirati
nesto kao gore ova skoda ili sta li je vec pa treba ga demolirati a ne izgrebati
- respo
#2431 Re: "Majstori" parkiranja
pa onda nemoj ni gledati kako pisem i fali li mi zareza i ostalog i pricati o tomebordo_boy wrote:Nisam još dotle dogurao da "pratim tvoje postove". A do navikavanja na tebe i tvoj stil pisanja, to bi već bilo bolesno.respo wrote:dobro je lektor
to mi ne treba da pratis moje postove vidio bi da nikad ne stavljam zareze tacke itd
i navikni se na to![]()
- testovi
#2432 Re: "Majstori" parkiranja
ja sam zato i napiso da pazi ako naiđe vlasnik pa valjda i on u autu ima sarafciger ili slicno za odbranuquasar wrote:Muskarci su posesivni prema autima.
- quasar
#2433 Re: "Majstori" parkiranja
jbt. ti ne kontas sta sam ti htio reci. Zasto bi u datom slucaju moj auto stradao, jer ti mislis da tako treba? Otkud ikom pravo da ostecuje tudju imovinu. Jedna parnica je 200-400 maraka stete. Ja bih te za manje u saht ubacio.
- testovi
#2434 Re: "Majstori" parkiranja
pa mislim da ti je trebalo bit jasno da si se tu sam ukljucio u pogresno parkiranje
dalje nista ne bi mogo da kazem kada bi vidio pravu sliku tog parkinga mozda bi mogo da ubacim jos neki komentar mozda
pravo za ostecenje tuđe imovine ima svako ko je spreman na posljedice
i siguran sam da postoji dosta ljudi koji to vec rade u slucajevima kad im neko parkira pred ulaz itd
ja auto imam tek treci mjesec ali i prije nego sam imo auto sam isto tako mislio kao i sad pa ako i ja pogrijesim neka i meni izgrebu
bilo bi mi krivo da mi se to desi ali bi i pomislio trazio sam dobio sam
dalje nista ne bi mogo da kazem kada bi vidio pravu sliku tog parkinga mozda bi mogo da ubacim jos neki komentar mozda
i siguran sam da postoji dosta ljudi koji to vec rade u slucajevima kad im neko parkira pred ulaz itd
ja auto imam tek treci mjesec ali i prije nego sam imo auto sam isto tako mislio kao i sad pa ako i ja pogrijesim neka i meni izgrebu
- Lakat Jebić
#2435 Re: "Majstori" parkiranja
testovi wrote:pa mislim da ti je trebalo bit jasno da si se tu sam ukljucio u pogresno parkiranje
- erni3
#2436 Re: "Majstori" parkiranja
quasar wrote:Muskarci su posesivni prema autima.
Jbg. Ja zbog stomaka moram odmaknuti auto od komsije na parkingu, jer mozda si mi ti komsija ili neko tebi slican, a ja nisam bas nasilan.
- quasar
#2437 Re: "Majstori" parkiranja
Nisam bolan ni ja nasilan, samo tako izgledam, i prati me lazna reputacija. Ali osjetljiv sam na auto jer mi je to hinjaluk maksimalan.
-
c0d14c
#2438 Re: "Majstori" parkiranja
svjesno bi zbog svoje nervoze ugrozio svoj zivot ??? 90% i ovdje ovih sto pisu da su za grebanje bi te objesili za jaja svjesno potices na nanosenje stete, ovo jesu seljaci sto parkiraju tako i tako pa zagrade pa ovo pa ono ali upravo ti seljaci su spremni i na takve sto bi da nanesu stetu tako da mani se glupih ideja 
- testovi
#2439 Re: "Majstori" parkiranja
a sta pomislite kad vidite nekog ko je tako parkiro
ima li u glavi ono vidi majmuna kako je parkiro sad bi ga slupo sad bi mu gume izbusio ???
ono sto zamislis to i uradi
a ako niste ne pomislite onda vam to toliko i ne smeta i ne bi ni trebali da budete u ovoj temi
ima li u glavi ono vidi majmuna kako je parkiro sad bi ga slupo sad bi mu gume izbusio ???
ono sto zamislis to i uradi
a ako niste ne pomislite onda vam to toliko i ne smeta i ne bi ni trebali da budete u ovoj temi
- quasar
#2440 Re: "Majstori" parkiranja
meni se cini da si ti fulio temu. Nigdje se ovdje ne potencira nasilje ili nanosenje stete. To sto ja pomislim kad me papak iznervira nije bitno. Bitno je da to NE uradim. Ti ako mislis da tako treba, bujrum, ali budi spreman na horore.
-
Hendrix
#2441 Re: "Majstori" parkiranja
I opet idemo u krug, Tuš na Stupu, nedjelja, snježina na cesti i bljuzga...kako proći do garaže da ne lupiš nekoga...na prilaznoj cesti za garažu opet papci parkirali i pored GARAŽE u kojoj NEMA snijega,bljuzge,vode.....
Jesu li naši ljudi postali toliko lijeni da mu je mrsko 2m više hodati? I uvijek me iznenade iako znam kakvi smo ali valjda ne mogu da svarim tolike nebuloze.
Jesu li naši ljudi postali toliko lijeni da mu je mrsko 2m više hodati? I uvijek me iznenade iako znam kakvi smo ali valjda ne mogu da svarim tolike nebuloze.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#2442 Re: "Majstori" parkiranja
Već ti je bio odgovor ovdje da ljudi ne žele da parkiraju dole da ne bi ostali bez točkova, ratkapa, prozora i ostalih stvari što se redovno dešavalo u garažiHendrix wrote:I opet idemo u krug, Tuš na Stupu, nedjelja, snježina na cesti i bljuzga...kako proći do garaže da ne lupiš nekoga...na prilaznoj cesti za garažu opet papci parkirali i pored GARAŽE u kojoj NEMA snijega,bljuzge,vode.....![]()
-
Hendrix
#2443 Re: "Majstori" parkiranja
Pa onda hajmo ukloniti sve garaže, i da auta gledamo dok kupujemo, očigledno je Drive in rješenje? Ja parkiram u garaži i do sada nikada nisam imao problema, i mislim da ni pola ovih što parkiraju gore uopšte misle o tome, važno je parkirati pored ulaza.
I kako objašnjavaš da se isto parkiranje dešava i u Bingu u Hadžićima? Parking sa preko 100 mjesta na 20m od ulaza ali oni opet parkiraju uz cestu prilaznu pored centra? Opet ratkape?
I kako objašnjavaš da se isto parkiranje dešava i u Bingu u Hadžićima? Parking sa preko 100 mjesta na 20m od ulaza ali oni opet parkiraju uz cestu prilaznu pored centra? Opet ratkape?
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#2444 Re: "Majstori" parkiranja
Džaba mene napadaš, u životu nisam bio ni u jednom od ta dva centra, pa ne znam kakva je situacija, samo ti kažem da je neko već govorio da se to dešavaHendrix wrote:Pa onda hajmo ukloniti sve garaže, i da auta gledamo dok kupujemo, očigledno je Drive in rješenje? Ja parkiram u garaži i do sada nikada nisam imao problema, i mislim da ni pola ovih što parkiraju gore uopšte misle o tome, važno je parkirati pored ulaza.
-
c0d14c
#2445 Re: "Majstori" parkiranja
Bio sam dole kod Binga u Hadzicima ono fkt ni meni nije jasno jos bude dalje od zadnjeg auta uz cestu doci nego od prvog slobodnog parking mjesta do ulaza al eto vidis da je nekim drago samo da nije gdje treba ali realno gdje postoji ikakva info da recimo skidaju ratkape ili bilo sta i ja bi radije ostavio gdje sam bar sigurniji da nece jer neku noc ostadoh bez brisaca pa ajmo lagano 33 km u ASAHendrix wrote:Pa onda hajmo ukloniti sve garaže, i da auta gledamo dok kupujemo, očigledno je Drive in rješenje? Ja parkiram u garaži i do sada nikada nisam imao problema, i mislim da ni pola ovih što parkiraju gore uopšte misle o tome, važno je parkirati pored ulaza.
- smak
#2446 Re: "Majstori" parkiranja
dosta rasprave
postavite sliku nekog majstora
postavite sliku nekog majstora
-
zonbirile
#2447 Re: "Majstori" parkiranja
----------------------------------1946 wrote:Džaba mene napadaš, u životu nisam bio ni u jednom od ta dva centra, pa ne znam kakva je situacija, samo ti kažem da je neko već govorio da se to dešavaHendrix wrote:Pa onda hajmo ukloniti sve garaže, i da auta gledamo dok kupujemo, očigledno je Drive in rješenje? Ja parkiram u garaži i do sada nikada nisam imao problema, i mislim da ni pola ovih što parkiraju gore uopšte misle o tome, važno je parkirati pored ulaza.
I kako objašnjavaš da se isto parkiranje dešava i u Bingu u Hadžićima? Parking sa preko 100 mjesta na 20m od ulaza ali oni opet parkiraju uz cestu prilaznu pored centra? Opet ratkape?. Možda si ti imao sreće
u Tušu je već dugo video nadzor,nego papci ne znaju izaći i "ginu" gore na cesti,a murija pored znaka ne poduzima ništa.
- testovi
#2448 Re: "Majstori" parkiranja
danas na otoci pored taksista prolazim i tamo uvjek ljudi sa pijace pretrcavaju cestu zureci na kombi i trolejbus i prelaze cestu neke bakice ja stanem da prođu a iza mene audi jaje i svira mi i ja njemu svirnem
prođose bakice i ja nastavim prema semaforu a njega zadrzase drugi pjesaci
ja sam vec na semaforu a on prilazi sa lijeve strane i svira mi pa i ja njemu na svirenu 10-ak puta
i kako nam se vrata izjednacise gleda u mene ja u njeg i kroz staklo mu klimnem glavom i kazem sta je i nage se moj drug koji je do mene sjedio i pogleda ga a drug je povelik
tako da je ovaj u audiju od nas samo okrenu glavu i nekako brzo ubaci u rukverc i krenu nazad samo sam cuo bum pogledam iza a on lupio u jugu koji je bio iza njega
izađe on izađe vlasnik juge gledaju kako sam vidio jugi nista on mu govori izvini rukovase se semafor se u tom upali i svi svojim putem

ja sam vec na semaforu a on prilazi sa lijeve strane i svira mi pa i ja njemu na svirenu 10-ak puta
i kako nam se vrata izjednacise gleda u mene ja u njeg i kroz staklo mu klimnem glavom i kazem sta je i nage se moj drug koji je do mene sjedio i pogleda ga a drug je povelik
tako da je ovaj u audiju od nas samo okrenu glavu i nekako brzo ubaci u rukverc i krenu nazad samo sam cuo bum pogledam iza a on lupio u jugu koji je bio iza njega
izađe on izađe vlasnik juge gledaju kako sam vidio jugi nista on mu govori izvini rukovase se semafor se u tom upali i svi svojim putem
- ima´l_zime_Marinko
#2449 Re: "Majstori" parkiranja
u jebo te ! taj semafor dugo drzi kad ste toliko svirali, glavom klimali, on se u rikverc uspio vratiti udariti covjeka, izvinuti mu se i ti jos vidjeti da nista Jugi nije bilotestovi wrote:danas na otoci pored taksista prolazim i tamo uvjek ljudi sa pijace pretrcavaju cestu zureci na kombi i trolejbus i prelaze cestu neke bakice ja stanem da prođu a iza mene audi jaje i svira mi i ja njemu svirnem
- testovi
#2450 Re: "Majstori" parkiranja
da jer kad sam prilazio semaforu tad se upalilo zuto i ja sam stao