Ni ja ne znam šta im je
Napisah (na temi FK SARAJEVO

) da nam titula ne bi trebala doći u pitanje i naložiše se k'o niko! Najjača mi je konstatacija "pa bježite nam samo 3 boda... bla.. bla... bla...". Valjda u sebi nađoše glavnog nam konkurenta, a realno, nisu vrijedni spomena. Ali kad ih već spomenuh, ne vidim nikako da bi tim koji je zadnju titulu osvojio dok je svako selo imalo svoju ligu, tim koji je zadnju evropsku utakmicu odigrao kad je to i Brotnju polazilo za rukom, tim kojem je uspijeh osigurati opstanak na polusezoni, te tim kojem je Mešanović pojačanje i Bekrić najbolji igrač, mogao biti ozbiljnija konkurencija???
Mislim da je svrstavanje manjeg sarajevskog premijerligaša u red favorita i naših konkurenata za titulu krajnja prepotencija i bezobrazluk od strane pojedinaca!!!
Nego, vratimo se ozbiljnijim stvarima, dosta o cirkusantima, povukoše me za "jezik" na sabahu.
Na prozivci su se pojavili svi igrači osim Emira Janjoša koji je pronašao novi klub, te Muminovića i Beloševića (odsutni zbog praznika). Kako stvari stoje svi ostali igrači ostaju do kraja sezone, iako su se pojavile špekulacije da bi mogli otići Hadžić i Rizvanović koji imaju konkretne pondude, te Jahović koji nije zadovoljan minutažom.
Od pojačanja/prinova spominju se Trivunović

, Hota i Ješe, te polugodišnja posudba ili čak transfer Veldina Muharemovića.
Ako se doda činjenica da finansijska situacija nije bila odavno bolja, da su dugovi prema igračima svedeni na minimum ili ih uopšte nema, ako se uzme u obzir izuzetno povoljan raspored u preostalih 15 utakmica, te nikad jače HZ iza leđa...
Titula neće doći u pitanje, niti jednog trenutka