Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
banovan

#2426 Re: FK Sarajevo

Post by banovan »

Titula svakako ne bi trebala doći u pitanje, niti jednog trenutka.[/quote]
Zasto ste svi pitari tako nerealni,i dizete sami sebe u zvijezde konstantno :?:
Eto vi Barcelona pa titula ne bi trebala doci u pitanje ni u jednom trenutku :run:[/quote]

Barsa je dosta loše počela ovu kalendarsku godinu, volio bih da nas ne porediš sa njima, jer mislim da će njima titula, za razliku od nas, doći u pitanje... Vežeš mi šuhvu![/quote]

Pazi,imate 3 boda vise od nas,imamo jednako povoljan raspored,realno niste u nesto boljoj poziciji od nas,pa niko nas ne dize u zvijezde,al ti bi da se Sarajevo ne uporedjuje sa Barcelonom,jer nije vam Barca ni do koljena.Svaka cast pojednicima na ovoj temi,al ima vas glupih ko noc. :run:
Adi_vp

#2427 Re: FK Sarajevo

Post by Adi_vp »

[quote="Baltazar_khan"]

Apetiti su porasli poslije fantastičnih partija naših pulena protiv Željezničara...

Ne gledasmo istu utakmicu jelde :roll:
Ma viktorije ste igrali,zvizdalo sa svih strana :D
Neka apetita al proljece je proljece i svi grizu i tuku za bodove,premijer liga BiH forever :D
slucajan

#2428 Re: FK Sarajevo

Post by slucajan »

banovan wrote:Titula svakako ne bi trebala doći u pitanje, niti jednog trenutka.
Zasto ste svi pitari tako nerealni,i dizete sami sebe u zvijezde konstantno :?:
Eto vi Barcelona pa titula ne bi trebala doci u pitanje ni u jednom trenutku :run:[/quote]

Barsa je dosta loše počela ovu kalendarsku godinu, volio bih da nas ne porediš sa njima, jer mislim da će njima titula, za razliku od nas, doći u pitanje... Vežeš mi šuhvu![/quote]

Pazi,imate 3 boda vise od nas,imamo jednako povoljan raspored,realno niste u nesto boljoj poziciji od nas,pa niko nas ne dize u zvijezde,al ti bi da se Sarajevo ne uporedjuje sa Barcelonom,jer nije vam Barca ni do koljena.Svaka cast pojednicima na ovoj temi,al ima vas glupih ko noc. :run:[/quote]

A ko ste vi? Predstavite se? Na temi ste pod nazivom FK Sarajevo, za mene ste samo gost i trebalo bi vas zadovoljiti spijuniranje te teme, a ne polemisanje zasto smo mi "preoptimisticni" (ako si zaista pomislio da su moji postovi ozbiljni i da poredjenje sa Barsom nije pozeljno, onda si 3 zadnje rijeci tvog posta)

:run:
Baltazar_khan

#2429 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Adi_vp wrote:
Baltazar_khan wrote:
Apetiti su porasli poslije fantastičnih partija naših pulena protiv Željezničara...

Neka apetita al proljece je proljece i svi grizu i tuku za bodove,premijer liga BiH forever :D
Realno, odigrali smo tad jednu rutinsku utakmicu, onoliko koliko nam je i trebalo. Imali smo rezultat, vi ste sretno izjednačili, trebao nam je gol, i zabili smo iz akcije koja je objašnjena samo u fudbalskim udžbenicima. Koliko vam je vokri bilo, trubili ste sa svih strana da je bio offside. Naravno, tu konstataciju ste poslije okačili mačku o rep 8-)
banovan

#2430 Re: FK Sarajevo

Post by banovan »

Pazi,imate 3 boda vise od nas,imamo jednako povoljan raspored,realno niste u nesto boljoj poziciji od nas,pa niko nas ne dize u zvijezde,al ti bi da se Sarajevo ne uporedjuje sa Barcelonom,jer nije vam Barca ni do koljena.Svaka cast pojednicima na ovoj temi,al ima vas glupih ko noc. :run:[/quote]

A ko ste vi? Predstavite se? Na temi ste pod nazivom FK Sarajevo, za mene ste samo gost i trebalo bi vas zadovoljiti spijuniranje te teme, a ne polemisanje zasto smo mi "preoptimisticni" (ako si zaista pomislio da su moji postovi ozbiljni i da poredjenje sa Barsom nije pozeljno, onda si 3 zadnje rijeci tvog posta)

:run:[/quote]
Manijak sam,ako te toliko zanima 8-) ,al evo posto si sam naveo da se tvoji postovi ne trebaju shvatati ozbiljno,ne bih ulazio u dalju raspravu sa tobom. :wink:
burek_in_space

#2431 Re: FK Sarajevo

Post by burek_in_space »

:roll:

Zadnjih 10-ak postova ne vidim da je povecana plata igrachima Sarajeva, ne znam gdje ce odraditi pripreme, koliko ce igracha ici na iste...valjda ce se neko sjetiti i to da postavi. :oops:
Adi_vp

#2432 Re: FK Sarajevo

Post by Adi_vp »

Baltazar_khan wrote:
Adi_vp wrote:
Baltazar_khan wrote:

Realno, odigrali smo tad jednu rutinsku utakmicu, onoliko koliko nam je i trebalo. Imali smo rezultat, vi ste sretno izjednačili, trebao nam je gol, i zabili smo iz akcije koja je objašnjena samo u fudbalskim udžbenicima. Koliko vam je vokri bilo, trubili ste sa svih strana da je bio offside. Naravno, tu konstataciju ste poslije okačili mačku o rep 8-)
Imali ste rezultat koji vam je poklonjen od strane naseg kapitena,realno :D
Sretno izjednacili :D Ma samo realno :DTu konstataciju o sretnom golu macku o rep okaci...
Ne znam sta je ko kacio,al ofsajd je ko suza bio i preko nasih ledja se prebila kradja u Mostaru,to znaju i vrapci na grani..
Al nebitno bilo proslo...
S ovim je moja konverzacija s tobom zavrsena, jer nemam naviku pisati na vasoj temi iz kurtoazije i hiljadu i jednog razloga al kad vec pominjes Zelju punih usta i smatras da ste fantasticno igrali ocekuj da ti se neko javi i demantuje tu kobajagi fantasticnu igru,jer ako je tebi ono fantasticno onda pronadji znacenje te rijeci i nauci je za svoje dobro...Ono je bilo sve osim fantasticnog,realno :D
Baltazar_khan

#2433 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

Adi_vp wrote:al ofsajd je ko suza bio i preko nasih ledja se prebila kradja u Mostaru,to znaju i vrapci na grani..
:lol:

Sad ću da ti dokažem zašto ono nije bio offside.

:shock: :?

Čekaj malo... Koji đavo imam ja tebi išta dokazivat, koji si ti faktor? Jesi li možda član takmičarske komisije? 3 boda su upisana na konto bordo tima i takvi kao ti možete samo da se pušite od inata, da vam dim ide na uši, ono ko u crtanim filmovima. Doduše, nisu vam nastrani crtani filmovi. Većina pjesama sa vaše tribine sadrži stihove koje znaju napamet djeca od 5 do 10 godina. Sve je to iz crtanih, jelde? Medvjedi leteći, popaj, itd :roll:

I... Ko gubi, ima pravo da se ljuti :oops:
Trebevic

#2434 Re: FK Sarajevo

Post by Trebevic »

...a ko se ljuti...
Bio je ofsajd i dobili smo nepostojeći penal, jeste šta je?
Image
emigracija

#2435 Re: FK Sarajevo

Post by emigracija »

a sta ovi cirkusanti sad hoce, ne kontam? Bune se sto je Pape dosao, bune se sto su ponovo dobili po usima, masinovodje u generalnom strajku, revizori se bune....pa koji je njima?? I onda se cude sto svako dijete u bilo kojoj bosanskoj vukohebini zna bar sest viceva o NKŽ
slucajan

#2436 Re: FK Sarajevo

Post by slucajan »

Ni ja ne znam šta im je :cry:

Napisah (na temi FK SARAJEVO :!: ) da nam titula ne bi trebala doći u pitanje i naložiše se k'o niko! Najjača mi je konstatacija "pa bježite nam samo 3 boda... bla.. bla... bla...". Valjda u sebi nađoše glavnog nam konkurenta, a realno, nisu vrijedni spomena. Ali kad ih već spomenuh, ne vidim nikako da bi tim koji je zadnju titulu osvojio dok je svako selo imalo svoju ligu, tim koji je zadnju evropsku utakmicu odigrao kad je to i Brotnju polazilo za rukom, tim kojem je uspijeh osigurati opstanak na polusezoni, te tim kojem je Mešanović pojačanje i Bekrić najbolji igrač, mogao biti ozbiljnija konkurencija???
Mislim da je svrstavanje manjeg sarajevskog premijerligaša u red favorita i naših konkurenata za titulu krajnja prepotencija i bezobrazluk od strane pojedinaca!!!

Nego, vratimo se ozbiljnijim stvarima, dosta o cirkusantima, povukoše me za "jezik" na sabahu.
Na prozivci su se pojavili svi igrači osim Emira Janjoša koji je pronašao novi klub, te Muminovića i Beloševića (odsutni zbog praznika). Kako stvari stoje svi ostali igrači ostaju do kraja sezone, iako su se pojavile špekulacije da bi mogli otići Hadžić i Rizvanović koji imaju konkretne pondude, te Jahović koji nije zadovoljan minutažom.
Od pojačanja/prinova spominju se Trivunović :thumbup: , Hota i Ješe, te polugodišnja posudba ili čak transfer Veldina Muharemovića. :thumbup:
Ako se doda činjenica da finansijska situacija nije bila odavno bolja, da su dugovi prema igračima svedeni na minimum ili ih uopšte nema, ako se uzme u obzir izuzetno povoljan raspored u preostalih 15 utakmica, te nikad jače HZ iza leđa...

Titula neće doći u pitanje, niti jednog trenutka :!:
ultima_palabra

#2437 Re: FK Sarajevo

Post by ultima_palabra »

slucajan wrote:Ni ja ne znam šta im je :cry:

Napisah (na temi FK SARAJEVO :!: ) da nam titula ne bi trebala doći u pitanje i naložiše se k'o niko! Najjača mi je konstatacija "pa bježite nam samo 3 boda... bla.. bla... bla...". Valjda u sebi nađoše glavnog nam konkurenta, a realno, nisu vrijedni spomena. Ali kad ih već spomenuh, ne vidim nikako da bi tim koji je zadnju titulu osvojio dok je svako selo imalo svoju ligu, tim koji je zadnju evropsku utakmicu odigrao kad je to i Brotnju polazilo za rukom, tim kojem je uspijeh osigurati opstanak na polusezoni, te tim kojem je Mešanović pojačanje i Bekrić najbolji igrač, mogao biti ozbiljnija konkurencija???
Mislim da je svrstavanje manjeg sarajevskog premijerligaša u red favorita i naših konkurenata za titulu krajnja prepotencija i bezobrazluk od strane pojedinaca!!!

Nego, vratimo se ozbiljnijim stvarima, dosta o cirkusantima, povukoše me za "jezik" na sabahu.
Na prozivci su se pojavili svi igrači osim Emira Janjoša koji je pronašao novi klub, te Muminovića i Beloševića (odsutni zbog praznika). Kako stvari stoje svi ostali igrači ostaju do kraja sezone, iako su se pojavile špekulacije da bi mogli otići Hadžić i Rizvanović koji imaju konkretne pondude, te Jahović koji nije zadovoljan minutažom.
Od pojačanja/prinova spominju se Trivunović :thumbup: , Hota i Ješe, te polugodišnja posudba ili čak transfer Veldina Muharemovića. :thumbup:
Ako se doda činjenica da finansijska situacija nije bila odavno bolja, da su dugovi prema igračima svedeni na minimum ili ih uopšte nema, ako se uzme u obzir izuzetno povoljan raspored u preostalih 15 utakmica, te nikad jače HZ iza leđa...

Image
Fordas

#2438 Re: FK Sarajevo

Post by Fordas »

Sve je ekstra, slazemo se samo jos reci - ako Bog da :D
slucajan

#2439 Re: FK Sarajevo

Post by slucajan »

Fordas wrote:

Sve je ekstra, slazemo se samo jos reci - ako Bog da :D
Amin!
;-)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2440 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Bordo proljece je pred nama,bordo proljece i bordo dominacija. :thumbup:

Image
cel

#2441 Re: FK Sarajevo

Post by cel »

Trebevic wrote:...a ko se ljuti...
Bio je ofsajd i dobili smo nepostojeći penal, jeste šta je?
Image
naravno,
kupilo smo sudije, to jest odveli smo sudije kod gojka i sredili stvari preko janječih rebara
MOJ GRAD MOJ KLUB
1987

#2442 Re: FK Sarajevo

Post by 1987 »

Počele pripreme za nastavak sezone (Sport Plus)

http://www.youtube.com/watch?v=0NDBGJIS1Tg
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2443 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

U pauzi ,dok se nasi igraci pripremaju za osvajanje titule na proljece :mrgreen: "..mi smo tu i je*** vam mater,nedamo vam da unistite sve,ovo je pjesma za one koji misle da nasa ljubav je skupo placena,serete nam da smo ilegala a nasa srca su puna hrabrosti..." :dance: :D

"Visosti HZ"
Andaluzijski pas

#2444 Re: FK Sarajevo

Post by Andaluzijski pas »

-LIBERO- wrote:U pauzi ,dok se nasi igraci pripremaju za osvajanje titule na proljece :mrgreen: "..mi smo tu i je*** vam mater,nedamo vam da unistite sve,ovo je pjesma za one koji misle da nasa ljubav je skupo placena,serete nam da smo ilegala a nasa srca su puna hrabrosti..." :dance: :D

"Visosti HZ"
Prekinuo Joy Division zbog ovih fekalija. Najgluplji potez dana. Ko uopće smišlja ove tekstove? Ne zna drugačije funkcionirati osim psovkama? :-)
Andaluzijski pas

#2445 Re: FK Sarajevo

1987 wrote:Počele pripreme za nastavak sezone (Sport Plus)

http://www.youtube.com/watch?v=0NDBGJIS1Tg
Nećemo broj! Hoćemo pojačanja!
aerosa

#2446 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

Andaluzijski pas wrote:
-LIBERO- wrote:U pauzi ,dok se nasi igraci pripremaju za osvajanje titule na proljece :mrgreen: "..mi smo tu i je*** vam mater,nedamo vam da unistite sve,ovo je pjesma za one koji misle da nasa ljubav je skupo placena,serete nam da smo ilegala a nasa srca su puna hrabrosti..." :dance: :D

"Visosti HZ"
Prekinuo Joy Division zbog ovih fekalija. Najgluplji potez dana. Ko uopće smišlja ove tekstove? Ne zna drugačije funkcionirati osim psovkama? :-)
A tebi očito nisu sve ne broju ....
Idi onda na temu o Gegajima pa tamo preuzmi neki bolji tekst sa manje psovki prema našoj "najdražoj" upravi pa im sam to otpjevaj
Andaluzijski pas

#2447 Re: FK Sarajevo

aerosa wrote:
Andaluzijski pas wrote:

"Visosti HZ"
A tebi očito nisu sve ne broju ....
Idi onda na temu o Gegajima pa tamo preuzmi neki bolji tekst sa manje psovki prema našoj "najdražoj" upravi pa im sam to otpjevaj
Primitivno.
aerosa

#2448 Re: FK Sarajevo

Post by aerosa »

Andaluzijski pas wrote: Primitivno.
Pardon Sir Andaluzijski primite najdublje izraze suosjećanja sa vašim duševnim bolom koji je izazvan ovako gnusnim psovkama i urlicima koje ove razularene mase psovača proizvode.
Molimo i kumimo za vaš oprost uz obećanje da se ovakve gnusne stvari više neće ponavljati...
Andaluzijski pas

#2449 Re: FK Sarajevo

aerosa wrote:
Andaluzijski pas wrote: Primitivno.
Pardon Sir Andaluzijski primite najdublje izraze suosjećanja sa vašim duševnim bolom koji je izazvan ovako gnusnim psovkama i urlicima koje ove razularene mase psovača proizvode.
Molimo i kumimo za vaš oprost uz obećanje da se ovakve gnusne stvari više neće ponavljati...
Oprošteno.
Vidiš da se sve može kad se hoće. Čestitam. :zoka:
LongDong

#2450 Re: FK Sarajevo

Post by LongDong »

Andaluzijski pas wrote:

"Visosti HZ"
Odlična melodija, samo mi bezze što su je Delije ipak prvo profurale.
Locked