NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Neelix
#2427 Re: NBA
joj vilica
uuuuuu
uuu kakva blokadaaa
uuuuu kakav potez howardaaaa
uuuu kakva utakmicaaaaa
sve u 5 sekundi
uuuuuu
uuu kakva blokadaaa
uuuu kakva utakmicaaaaa
sve u 5 sekundi
-
LSD
#2428 Re: NBA
Kako lik zna biti dosadan i iritantan baš sa tim uuuuuuu...nema nikakve mjere.Neelix wrote:joj vilica
uuuuuu
uuu kakva blokadaaa
uuuu kakva utakmicaaaaa
sve u 5 sekundi
Cuj božicno ludilo pocelo
Ovo ce Lakersi uzeti na kraju...Orlando je previše promašio sl.bacanja (posebno Howard,najmanje 10) da bi pobjedili.
- Neelix
#2429 Re: NBA
94 94 94 
hako se samoubio
hako se samoubio
- boston_c
#2430 Re: NBA
A što me oraspoložiše ovi uzastopni porazi Lakersa... Sweet!!
Jedva čekam četvrtak...
- -danTe-
#2431 Re: NBA
pu sto se iznervirah sinoc bezveze
,al hajd vazno je dobit bostona sad... 
- rado_vidjen
#2432 Re: NBA
ja mislim da sam secer sinoc fasovo.
drama prava...jeblo majku ono slovensko GOVNO, a i onaj odom, majke mi, lik ne moze igrat u hercegovcu!
PU!
kobe je trebo sam rijesit, a ne dodavat onoj pickici
kobe je trebo sam rijesit, a ne dodavat onoj pickici
-
uhljug_s_koseva
#2433 Re: NBA
Howard je ljudina prava,odavno nisam vidio onakvu dominaciju pod kosem.Pozitivno me iznenadio kad je pogodio sva ona slobodna na kraju kad je najvise trebalo.Lakersima se crno pise za Bozic,ako je ih Miami onako zatvorio kako li ce tek Boston...
-
arze
#2434 Re: NBA
OPalaa... MAmuze sutra dobivaju po kljovama!!!
Phoenix show continue's..Jos kad u play offu dobijete metlu..Amar'e se zareeko da ne odlazi iz Nba dok ne izbace San Antonio.Red bio bio vec ove godine da prekine zakletvu!
Sta ima na istoku..Nista vala..Cleveland metee.Boston pobjeduje dok ne dode na Atlantu ili na Kinga
Celticsi nadamo se ove godine trose svoj limit.Maximalno njihovo je jos jedna titula u narednih 5 godina, mozda i vise..Era Cavsa dolazi.
James - kralj
.......
Wade
Kobe -definitivno 2 najjaca after
Phoenix show continue's..Jos kad u play offu dobijete metlu..Amar'e se zareeko da ne odlazi iz Nba dok ne izbace San Antonio.Red bio bio vec ove godine da prekine zakletvu!
Sta ima na istoku..Nista vala..Cleveland metee.Boston pobjeduje dok ne dode na Atlantu ili na Kinga
Celticsi nadamo se ove godine trose svoj limit.Maximalno njihovo je jos jedna titula u narednih 5 godina, mozda i vise..Era Cavsa dolazi.
James - kralj
.......
Wade
-
LSD
#2435 Re: NBA
arze wrote:OPalaa... MAmuze sutra dobivaju po kljovama!!!
James - kralj
.......
Wade
Dobro je da nisam jedini Feniksovac ovdje
- rado_vidjen
#2436 Re: NBA
ne laprdaj gluposti. james je obicna sirovina koja ne moze bazen pogodit.arze wrote:OPalaa... MAmuze sutra dobivaju po kljovama!!!
James - kralj
.......
Wade
onakav repertoar poteza/koseva kakav je kobe slozio neku noc, james nikad nece ponoviti, niti je uopste u stanju to uciniti. prosto ko pasulj - nema dovoljno talenta.
jos koja godina, i nek' ide boxat s valujevim i sl.
-
arze
#2437 Re: NBA
koji si ti naucnik. Novi si na forumu izgleda.Trebace i sa tobom jedno 4000 rasprava da ti se zabetonira u glavu ko je glavni.Doci ce ti vremenom.Polako 
-
arze
#2438 Re: NBA
Bit ce ih jos! Kad Richardson pocne popunjavati top ten rubrike, Stoudamire razvaljivati konstrukciju(sto i radi uvijek) a Shaq se na to nadoveze svojim monster dunkovima kao u 90-im...Nashova pokoja trica(dosta njih), Turbo speed Barbose i arogancija Barnes-a...Iskustvo Hilla, uzdit ce Sunca ka vrhuLSD wrote:arze wrote:OPalaa... MAmuze sutra dobivaju po kljovama!!!
James - kralj
.......
Wade
Kobe -definitivno 2 najjaca after![]()
cuj dobivaju po kljovama
![]()
...e jesu vala mamuze odvratne,to moram potvrditi.
Dobro je da nisam jedini Feniksovac ovdje![]()
Sve ce tada frcati od navijaca Phoenixa..Vidjeli smo kakav uticaj imaju Ray Allen i Garnett na svijet.Pomjerili su granice navijanja. U know what i mean
- Neelix
#2439 Re: NBA
"arogancija Barnesa" 
-
arze
#2440 Re: NBA
Naravno.Operacija Trijumf ti previse zasljepila oci pa nisi upoznat..
- Neelix
#2441 Re: NBA
Gledam arogantnog Barnesa kako pjevushi

- jasko_ba
#2442 Re: NBA
Neelix wrote:Gledam arogantnog Barnesa kako pjevushi![]()
![]()
![]()
- abondanzieri
#2443 Re: NBA
Ovo mi je maloprije palo na pamet nakon sto sam vidio da ce utakmicu Lakers - Boston pustiti u snimku pola sata poslije ponociNeelix wrote:ma ne vjeruj obeencima ni kad darove donose
-
tonto
#2444 Re: NBA
[/quote]Bit ce ih jos! Kad Richardson pocne popunjavati top ten rubrike, Stoudamire razvaljivati konstrukciju(sto i radi uvijek) a Shaq se na to nadoveze svojim monster dunkovima kao u 90-im...Nashova pokoja trica(dosta njih), Turbo speed Barbose i arogancija Barnes-a...Iskustvo Hilla, uzdit ce Sunca ka vrhu
Sve ce tada frcati od navijaca Phoenixa..Vidjeli smo kakav uticaj imaju Ray Allen i Garnett na svijet.Pomjerili su granice navijanja. U know what i mean
[/quote]
Kad Shaq ovako igra sada šta će tek biti kad sazrije za dvije - tri godine. Da ne pričam koliko će Nash biti iskusniji. Fakat ekipa budućnosti. Nego nešto si se ohladio od Knicksa? Da li to vrhunski poznavalac košarke nije zadovoljan "turbo speed U know.." napadom koji svima zabija po 170 poena.ipak je David Lee odličan skoker.
Kad Shaq ovako igra sada šta će tek biti kad sazrije za dvije - tri godine. Da ne pričam koliko će Nash biti iskusniji. Fakat ekipa budućnosti. Nego nešto si se ohladio od Knicksa? Da li to vrhunski poznavalac košarke nije zadovoljan "turbo speed U know.." napadom koji svima zabija po 170 poena.ipak je David Lee odličan skoker.
Last edited by tonto on 25/12/2008 20:04, edited 1 time in total.
- Epitop
#2445 Re: NBA
Kad Shaq ovako igra sada šta će tek biti kad sazrije za dvije - tri godine
- abondanzieri
#2446 Re: NBA
U prvoj utakmici danasnjeg programa Orlando ''pomeo'' New Orleans 88 - 68 
-
LafoMamone
#2447 Re: NBA
S obzirom kako su Hornetsi igrali, moglo je komotno biti 40-ak razlike. Orlando igra fenomenalno, a Jameer Nelson izgleda konacno pocinje voditi ekipu. Howard, Lewis i Turkoglu standardno dobri.abondanzieri wrote:U prvoj utakmici danasnjeg programa Orlando ''pomeo'' New Orleans 88 - 68
Kod Hornetsa nije bilo Stojakovica, pa su odmah izgubili raznovrsnost u napadu.
Ove godine su Celticsi daleko, daleko ispred svih. A to ce i kasnije dokazati protiv Lakersa, dok su ekipe koje bi ih mogle zaustaviti u NBA finalu Sunsi, Rocketsi i Blazersi. Ovi ostali protiv Celticsa jednostavno nemaju sanse.
- Neelix
#2448 Re: NBA
Obecavas li da ces pojesti tastaturu ako ne bude tako veceras?LafoMamone wrote:abondanzieri wrote: Ove godine su Celticsi daleko, daleko ispred svih. A to ce i kasnije dokazati protiv Lakersa...
-
Hare_ze
#2449 Re: NBA
Gledam i ja bas i to zbog glupog filma i neke big mameabondanzieri wrote:Ovo mi je maloprije palo na pamet nakon sto sam vidio da ce utakmicu Lakers - Boston pustiti u snimku pola sata poslije ponociNeelix wrote:ma ne vjeruj obeencima ni kad darove donose![]()
![]()
http://www.obn.ba/forum/viewtopic.php?f ... 5354#p5354
Last edited by Hare_ze on 25/12/2008 21:37, edited 1 time in total.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#2450 Re: NBA
A ne mogu da vjerujem. Jos utakmica u 23:00 pocinje. Koji moroni majke moja