NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
rado_vidjen

#2426 Re: NBA

Post by rado_vidjen »

mislim da cu crknut
Neelix

#2427 Re: NBA

Post by Neelix »

joj vilica

uuuuuu

uuu kakva blokadaaa

uuuuu kakav potez howardaaaa

uuuu kakva utakmicaaaaa

sve u 5 sekundi :roll:
LSD

#2428 Re: NBA

Post by LSD »

Neelix wrote:joj vilica

uuuuuu

uuu kakva blokadaaa

uuuuu kakav potez howardaaaa

uuuu kakva utakmicaaaaa

sve u 5 sekundi :roll:
Kako lik zna biti dosadan i iritantan baš sa tim uuuuuuu...nema nikakve mjere.
Cuj božicno ludilo pocelo :D :razz: ...fakat ga prenosi redovno.
Ovo ce Lakersi uzeti na kraju...Orlando je previše promašio sl.bacanja (posebno Howard,najmanje 10) da bi pobjedili.
Neelix

#2429 Re: NBA

Post by Neelix »

94 94 94 :D

hako se samoubio :D
boston_c

#2430 Re: NBA

Post by boston_c »

A što me oraspoložiše ovi uzastopni porazi Lakersa... Sweet!! :dance: :dance: :dance: Jedva čekam četvrtak...
-danTe-

#2431 Re: NBA

Post by -danTe- »

pu sto se iznervirah sinoc bezveze :x ,al hajd vazno je dobit bostona sad... :dance:
rado_vidjen

#2432 Re: NBA

Post by rado_vidjen »

ja mislim da sam secer sinoc fasovo. :sad: drama prava...jeblo majku ono slovensko GOVNO, a i onaj odom, majke mi, lik ne moze igrat u hercegovcu! :x PU!

kobe je trebo sam rijesit, a ne dodavat onoj pickici
uhljug_s_koseva

#2433 Re: NBA

Post by uhljug_s_koseva »

Howard je ljudina prava,odavno nisam vidio onakvu dominaciju pod kosem.Pozitivno me iznenadio kad je pogodio sva ona slobodna na kraju kad je najvise trebalo.Lakersima se crno pise za Bozic,ako je ih Miami onako zatvorio kako li ce tek Boston...
arze

#2434 Re: NBA

Post by arze »

OPalaa... MAmuze sutra dobivaju po kljovama!!!
Phoenix show continue's..Jos kad u play offu dobijete metlu..Amar'e se zareeko da ne odlazi iz Nba dok ne izbace San Antonio.Red bio bio vec ove godine da prekine zakletvu!

Sta ima na istoku..Nista vala..Cleveland metee.Boston pobjeduje dok ne dode na Atlantu ili na Kinga
Celticsi nadamo se ove godine trose svoj limit.Maximalno njihovo je jos jedna titula u narednih 5 godina, mozda i vise..Era Cavsa dolazi.

James - kralj
.......
Wade
Kobe -definitivno 2 najjaca after
LSD

#2435 Re: NBA

Post by LSD »

arze wrote:OPalaa... MAmuze sutra dobivaju po kljovama!!!
Phoenix show continue's..Jos kad u play offu dobijete metlu..Amar'e se zareeko da ne odlazi iz Nba dok ne izbace San Antonio.Red bio bio vec ove godine da prekine zakletvu!

Sta ima na istoku..Nista vala..Cleveland metee.Boston pobjeduje dok ne dode na Atlantu ili na Kinga
Celticsi nadamo se ove godine trose svoj limit.Maximalno njihovo je jos jedna titula u narednih 5 godina, mozda i vise..Era Cavsa dolazi.

James - kralj
.......
Wade
:lol: :lol: cuj dobivaju po kljovama :lol: :lol: ...e jesu vala mamuze odvratne,to moram potvrditi.
Dobro je da nisam jedini Feniksovac ovdje :thumbup: :-)
rado_vidjen

#2436 Re: NBA

Post by rado_vidjen »

James - kralj
.......
Wade
ne laprdaj gluposti. james je obicna sirovina koja ne moze bazen pogodit.

onakav repertoar poteza/koseva kakav je kobe slozio neku noc, james nikad nece ponoviti, niti je uopste u stanju to uciniti. prosto ko pasulj - nema dovoljno talenta. 8-) kad izgubi na snazi, spasce na rang danasnjeg bena wallacea ccc

jos koja godina, i nek' ide boxat s valujevim i sl. :mrgreen:
arze

#2437 Re: NBA

Post by arze »

koji si ti naucnik. Novi si na forumu izgleda.Trebace i sa tobom jedno 4000 rasprava da ti se zabetonira u glavu ko je glavni.Doci ce ti vremenom.Polako :-D
arze

#2438 Re: NBA

Post by arze »

LSD wrote:

James - kralj
.......
Wade
:lol: :lol: cuj dobivaju po kljovama :lol: :lol: ...e jesu vala mamuze odvratne,to moram potvrditi.
Dobro je da nisam jedini Feniksovac ovdje :thumbup: :-)
Bit ce ih jos! Kad Richardson pocne popunjavati top ten rubrike, Stoudamire razvaljivati konstrukciju(sto i radi uvijek) a Shaq se na to nadoveze svojim monster dunkovima kao u 90-im...Nashova pokoja trica(dosta njih), Turbo speed Barbose i arogancija Barnes-a...Iskustvo Hilla, uzdit ce Sunca ka vrhu :)
Sve ce tada frcati od navijaca Phoenixa..Vidjeli smo kakav uticaj imaju Ray Allen i Garnett na svijet.Pomjerili su granice navijanja. U know what i mean 8-)
Neelix

#2439 Re: NBA

Post by Neelix »

"arogancija Barnesa" :lol:
arze

#2440 Re: NBA

Post by arze »

Naravno.Operacija Trijumf ti previse zasljepila oci pa nisi upoznat..
Neelix

#2441 Re: NBA

Post by Neelix »

Gledam arogantnog Barnesa kako pjevushi :lol: :lol: :lol: :skoljka:
jasko_ba

#2442 Re: NBA

Post by jasko_ba »

Neelix wrote:Gledam arogantnog Barnesa kako pjevushi :lol: :lol: :lol: :skoljka:
:mrgreen: :thumbup:
abondanzieri

#2443 Re: NBA

Post by abondanzieri »

Neelix wrote:ma ne vjeruj obeencima ni kad darove donose :D
Ovo mi je maloprije palo na pamet nakon sto sam vidio da ce utakmicu Lakers - Boston pustiti u snimku pola sata poslije ponoci :x :x :x
tonto

#2444 Re: NBA

Post by tonto »

[/quote]Bit ce ih jos! Kad Richardson pocne popunjavati top ten rubrike, Stoudamire razvaljivati konstrukciju(sto i radi uvijek) a Shaq se na to nadoveze svojim monster dunkovima kao u 90-im...Nashova pokoja trica(dosta njih), Turbo speed Barbose i arogancija Barnes-a...Iskustvo Hilla, uzdit ce Sunca ka vrhu :)
Sve ce tada frcati od navijaca Phoenixa..Vidjeli smo kakav uticaj imaju Ray Allen i Garnett na svijet.Pomjerili su granice navijanja. U know what i mean 8-)[/quote]

Kad Shaq ovako igra sada šta će tek biti kad sazrije za dvije - tri godine. Da ne pričam koliko će Nash biti iskusniji. Fakat ekipa budućnosti. Nego nešto si se ohladio od Knicksa? Da li to vrhunski poznavalac košarke nije zadovoljan "turbo speed U know.." napadom koji svima zabija po 170 poena.ipak je David Lee odličan skoker.
Last edited by tonto on 25/12/2008 20:04, edited 1 time in total.
Epitop

#2445 Re: NBA

Post by Epitop »

Kad Shaq ovako igra sada šta će tek biti kad sazrije za dvije - tri godine
:thumbup:
abondanzieri

#2446 Re: NBA

Post by abondanzieri »

U prvoj utakmici danasnjeg programa Orlando ''pomeo'' New Orleans 88 - 68 :shock:
LafoMamone

#2447 Re: NBA

Post by LafoMamone »

abondanzieri wrote:U prvoj utakmici danasnjeg programa Orlando ''pomeo'' New Orleans 88 - 68 :shock:
S obzirom kako su Hornetsi igrali, moglo je komotno biti 40-ak razlike. Orlando igra fenomenalno, a Jameer Nelson izgleda konacno pocinje voditi ekipu. Howard, Lewis i Turkoglu standardno dobri.
Kod Hornetsa nije bilo Stojakovica, pa su odmah izgubili raznovrsnost u napadu.
Ove godine su Celticsi daleko, daleko ispred svih. A to ce i kasnije dokazati protiv Lakersa, dok su ekipe koje bi ih mogle zaustaviti u NBA finalu Sunsi, Rocketsi i Blazersi. Ovi ostali protiv Celticsa jednostavno nemaju sanse.
Neelix

#2448 Re: NBA

Post by Neelix »

LafoMamone wrote:
abondanzieri wrote: Ove godine su Celticsi daleko, daleko ispred svih. A to ce i kasnije dokazati protiv Lakersa...
Obecavas li da ces pojesti tastaturu ako ne bude tako veceras?
Hare_ze

#2449 Re: NBA

Post by Hare_ze »

abondanzieri wrote:
Neelix wrote:ma ne vjeruj obeencima ni kad darove donose :D
Ovo mi je maloprije palo na pamet nakon sto sam vidio da ce utakmicu Lakers - Boston pustiti u snimku pola sata poslije ponoci :x :x :x
Gledam i ja bas i to zbog glupog filma i neke big mame :x :x :x :x :x IDIOTI. Da im zaspemo forum kritikama?? Ovo vise nema smisla, Avdic bas pise u svojoj kolumni na sportsport.ba kako komentatori ne odredjuju programsku shemu vec celnici kuce, ko su ti idioti?

http://www.obn.ba/forum/viewtopic.php?f ... 5354#p5354
Last edited by Hare_ze on 25/12/2008 21:37, edited 1 time in total.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#2450 Re: NBA

Post by Admir_1984 »

A ne mogu da vjerujem. Jos utakmica u 23:00 pocinje. Koji moroni majke moja
Post Reply