Neka neka, ne moramo vam mi nista govoriti, ali kada vi podvucete mjescni bilnas marka po marka je svaki mjesec manje, bas radi ovakvih stvari
Sarajevski taksisti- dno dna
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#2426 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Vi ste odron
Hvalim sve koji zasluze, ali i napadnem isto tako. Hvalio sam zutog, crvenog, ali i napadao radi sitnica. Kod SA taxija jedino mogu pohvalliti starijeg covjeka, stajao na standu u Svrakinom, vozio mercedesa a sada mislim da je plava skoda....ali ovo sto radite na forumu, je klasicno ponasanje takse iz SA TAXI UDRUZENJA!
Neka neka, ne moramo vam mi nista govoriti, ali kada vi podvucete mjescni bilnas marka po marka je svaki mjesec manje, bas radi ovakvih stvari
-
jahh
#2427 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Kad porastem bit ću taksista, da ljudi budu ljubomorni na moj posao 
-
Jon Spencer
#2428 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ma ti si suvišan u sopstvenoj kući a da nisi u mom taxiju.un1ted wrote:Vi ste odronHvalim sve koji zasluze, ali i napadnem isto tako. Hvalio sam zutog, crvenog, ali i napadao radi sitnica. Kod SA taxija jedino mogu pohvalliti starijeg covjeka, stajao na standu u Svrakinom, vozio mercedesa a sada mislim da je plava skoda....ali ovo sto radite na forumu, je klasicno ponasanje takse iz SA TAXI UDRUZENJA!
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#2429 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Pa sta je taxo, minus ce ti biti jos veci !? Da mozda ne boli sto sam spomenuo i dodajem sol na ranu !? Neka neka, to ste i zasluzili 
-
aduka11
#2430 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Upravu si, dokle je došlo da moram moliti ljude na pumpi da mi naspu cvaju pa ću platiti kad navrtim.un1ted wrote:Vi ste odronHvalim sve koji zasluze, ali i napadnem isto tako. Hvalio sam zutog, crvenog, ali i napadao radi sitnica. Kod SA taxija jedino mogu pohvalliti starijeg covjeka, stajao na standu u Svrakinom, vozio mercedesa a sada mislim da je plava skoda....ali ovo sto radite na forumu, je klasicno ponasanje takse iz SA TAXI UDRUZENJA!
-
Jon Spencer
#2431 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ne izbjegava on nas nego neće niko da mu dođe na adresu kad nazove. Neki Alibega Firduza ili Kodžina gaarant.aduka11 wrote:Upravu si, dokle je došlo da moram moliti ljude na pumpi da mi naspu cvaju pa ću platiti kad navrtim.un1ted wrote:Vi ste odronHvalim sve koji zasluze, ali i napadnem isto tako. Hvalio sam zutog, crvenog, ali i napadao radi sitnica. Kod SA taxija jedino mogu pohvalliti starijeg covjeka, stajao na standu u Svrakinom, vozio mercedesa a sada mislim da je plava skoda....ali ovo sto radite na forumu, je klasicno ponasanje takse iz SA TAXI UDRUZENJA!
- un1ted
#2432 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Neka, vjerujem da boli priznati, ali svakom njegovo, vi ste to zasluzili
Kada se popravite, mozda raja pocne i sjedati u vase vozilice, do tada su vam primanja kao sto rekoh, markicu po markicu manja 
-
aduka11
#2433 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Prije da je Porodice Korkut ili Vejsila Čurčića.Jon Spencer wrote:Ne izbjegava on nas nego neće niko da mu dođe na adresu kad nazove. Neki Alibega Firduza ili Kodžina gaarant.aduka11 wrote:Upravu si, dokle je došlo da moram moliti ljude na pumpi da mi naspu cvaju pa ću platiti kad navrtim.un1ted wrote:Vi ste odronHvalim sve koji zasluze, ali i napadnem isto tako. Hvalio sam zutog, crvenog, ali i napadao radi sitnica. Kod SA taxija jedino mogu pohvalliti starijeg covjeka, stajao na standu u Svrakinom, vozio mercedesa a sada mislim da je plava skoda....ali ovo sto radite na forumu, je klasicno ponasanje takse iz SA TAXI UDRUZENJA!
-
kojeime
#2434 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Jon Spencer wrote:Ne izbjegava on nas nego neće niko da mu dođe na adresu kad nazove. Neki Alibega Firduza ili Kodžina gaarant.
Ne cini li se vama dvojci da je to dvoje povezano? Neces da izadjes na neku adresu, a onda nakon nekog vremena nemas da platis gorivo. Neces da upalis taksimetar, nemas da platis gorivo. Neces da se trudis da ocistis udruzenje, nemas da platis gorivo.aduka11 wrote:Upravu si, dokle je došlo da moram moliti ljude na pumpi da mi naspu cvaju pa ću platiti kad navrtim.
Ali, nije to vas posao da cistite udruzenje u kojem ste, itd. Pa zato i neka ste u situaciji da nemate da platite gorivo. Sve se na kraju plati, pa i stav "bas me briga".
-
Jon Spencer
#2435 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Po ovoj cijeni vožnja iz tvoje ulice je ekonomski neisplativa, prema tome nije nikakav problem što zoveš druge službe jer im nanosiš štetu a ne dobit. Pozdrav sa klizišta!un1ted wrote:Neka, vjerujem da boli priznati, ali svakom njegovo, vi ste to zasluziliKada se popravite, mozda raja pocne i sjedati u vase vozilice, do tada su vam primanja kao sto rekoh, markicu po markicu manja
- un1ted
#2436 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ne zivim "na klizistu", no i gore je fino, sta god neki pricali
Svaka mahala u Sarajevu ima svoj šmek. Tebi ako je ekonomski neisplativa voznja od desetak maraka tvoja stvar, ali opet marka po markica manje 
Pricas nesto divljacima iz Zenice, Kaknja, Kiseljaka i slicno, a tebi se ne vozi PO SARAJEVU !? Sve nabrojane ulice su u SARAJEVU. Bravo, i na forumu ste opravdali repuaciju koja vas prati po gradu, a i sire.
De mi reci, kakav je osjecaj kada si na standu, a musterija 10 metara dalje nazove drugu taksi firmu !? Borisli se da to promjenis ?!
Pricas nesto divljacima iz Zenice, Kaknja, Kiseljaka i slicno, a tebi se ne vozi PO SARAJEVU !? Sve nabrojane ulice su u SARAJEVU. Bravo, i na forumu ste opravdali repuaciju koja vas prati po gradu, a i sire.
De mi reci, kakav je osjecaj kada si na standu, a musterija 10 metara dalje nazove drugu taksi firmu !? Borisli se da to promjenis ?!
Last edited by un1ted on 10/01/2013 00:26, edited 1 time in total.
-
Jon Spencer
#2437 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Od njegove vožnje nema niko ništa. Znači troškovi njegove vožnje su veći od naplaćenog iznosa po taximetru. To niko normalan ne vozi. Pozdrav Vejsilu!kojeime wrote:Jon Spencer wrote:Ne izbjegava on nas nego neće niko da mu dođe na adresu kad nazove. Neki Alibega Firduza ili Kodžina gaarant.Ne cini li se vama dvojci da je to dvoje povezano? Neces da izadjes na neku adresu, a onda nakon nekog vremena nemas da platis gorivo. Neces da upalis taksimetar, nemas da platis gorivo. Neces da se trudis da ocistis udruzenje, nemas da platis gorivo.aduka11 wrote:Upravu si, dokle je došlo da moram moliti ljude na pumpi da mi naspu cvaju pa ću platiti kad navrtim.
Ali, nije to vas posao da cistite udruzenje u kojem ste, itd. Pa zato i neka ste u situaciji da nemate da platite gorivo. Sve se na kraju plati, pa i stav "bas me briga".
- kokuz_sa
#2438 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
vi koliko provodite vremena ovdje piskarajuci na netu necete imat ni 5-ka za goriva a ne cvaju
musterije vidite od Bajrama do Bajrama (one na dulje relacije)
musterije vidite od Bajrama do Bajrama (one na dulje relacije)
-
Jon Spencer
#2439 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Nisi ti bezze odbijen. Da valja išta ta vožnja to bi mi vozili ili bi te neko klepio na mobitel.un1ted wrote:Ne zivim "na klizistu", no i gore je fino, sta god neki pricaliSvaka mahala u Sarajevu ima svoj šmek. Tebi ako je ekonomski neisplativa voznja od desetak maraka tvoja stvar, ali opet marka po markica manje
- dječak sa šibicama
#2440 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
A shega im i sto neko zivi u Alibega Firdusa.
Sve gospoda iz Pariza, mozes misliti
jadovi, da su gospoda, obukli bi odijelo ili bar sako kao taxisti na zapadu, i bili usluzni, bez suplje price tokom voznje i bez smrada luka, cevapa, bureka u automobilu.
Svaka cast rijetkim pojedincima iz SA taxija kojima rado sjedam u automobil, ali ovo ovdje na temi je klasicni primjer SA taxiste. Kabadahije, nekulturno, neuljudno, postali svrha sami sebi, drze se ko da su Bogom dani.
Sve gospoda iz Pariza, mozes misliti
Svaka cast rijetkim pojedincima iz SA taxija kojima rado sjedam u automobil, ali ovo ovdje na temi je klasicni primjer SA taxiste. Kabadahije, nekulturno, neuljudno, postali svrha sami sebi, drze se ko da su Bogom dani.
-
Nota
#2441 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Dok je Crvenih,zutih zelenih plavih,ljiljana,amko i samko,kale i rale Sa Taxi moze da glodje glentorana

-
jahh
#2442 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
U stvari bolje reći dok se ponašaju kao ... Sami su sebi krivi, nisu krivi privatniciNota wrote:Dok je Crvenih,zutih zelenih plavih,ljiljana,amko i samko,kale i rale Sa Taxi moze da glodje glentorana![]()
-
julisiz es grant
#2443 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Tek da se zna, Alibega Firdusa nije brdska ulica, nalazi se tek 30-ak metara od ceste kojom trola prolazi (ul Safeta Hadžića). Eto taksista i govana, ni ulice po Sarajevu ne znaju 
-
Jon Spencer
#2444 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Prijatelju procenat narkomana, prostitutki i sitnih kriminalaca u Švrakinom je preko 90%. Meni je stvarno žao što ti je komšiluk takav ali nebih da djelim tako mali prostor kao što je moje motorno vozilo sa takvim likovima!dječak sa šibicama wrote:A shega im i sto neko zivi u Alibega Firdusa.
Sve gospoda iz Pariza, mozes mislitijadovi, da su gospoda, obukli bi odijelo ili bar sako kao taxisti na zapadu, i bili usluzni, bez suplje price tokom voznje i bez smrada luka, cevapa, bureka u automobilu.
- un1ted
#2446 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Hadzo, odakle si ti doselio !?Jon Spencer wrote: Prijatelju procenat narkomana, prostitutki i sitnih kriminalaca u Švrakinom je preko 90%. Meni je stvarno žao što ti je komšiluk takav ali nebih da djelim tako mali prostor kao što je moje motorno vozilo sa takvim likovima!
-
Eborg
#2447 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Da pohvalim Sarajevo Taxi večeras, mlađi momak, jako fin i pristojan. Iako ih izbjegavam i bio sam prisiljen da koristim njihove usluge, pozitivno iskustvo! 
-
Jon Spencer
#2448 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Hvala na bakšišu i ti si bio fin i kulturan. Zadovoljstvo je bilo obostrano.Eborg wrote:Da pohvalim Sarajevo Taxi večeras, mlađi momak, jako fin i pristojan. Iako ih izbjegavam i bio sam prisiljen da koristim njihove usluge, pozitivno iskustvo!
-
Eborg
-
gerberica
#2450 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
cuj hvala na baksisu, pa oni i ne vracaju kusur ako je ispod pola marke.sve zaokruze
sami sebi baksis uzmu
sami sebi baksis uzmu