Povorka ponosa u Sarajevu
- muha_sa
#2426 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
još se niste umorili

- HAVANA
#2427 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sta je ovo frka naka ovo ove setnje? Jel oni misle nas jebat il setat? Nek setaju ba.
- muha_sa
#2428 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
pitam se koliko protivnika ove šetnje žive u SAHAVANA wrote:Sta je ovo frka naka ovo ove setnje? Jel oni misle nas jebat il setat? Nek setaju ba.
-
Sunculish
#2429 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Bože sačuvaj! Maloprije u Azelu u gradu pored mene prolazi i ka kasi ide trandža u kožnjom minjaku sa dokoljenicama, muško, široko stopalo i mahrama crna oko glave,polugola izvalila silikone i komentariše pokrivene žene u smislu da su kurve
Taj oblik života nešto i nekoga blati
I histerično kasirku pita misli li ona(kasirka) da je ona (trandža)muško, jer joj je neka žena u azelu to rekla
Ona kasirka-seljanka se nešto pravda, tačno bih joj rekla da ja nisam tu da procijenim ko je muško a ko nije već da naplatim. PUUUUU!!! Izem ti glupaluk i onoga ko je/ga pusti takvog da šeta. I opet tvrdim, da je kojim slučajem obrnuta situacija tačno bi svakog ko nije ko oni,u najmanju ruku, bili. Bože sačuvaj!!
Ona kasirka-seljanka se nešto pravda, tačno bih joj rekla da ja nisam tu da procijenim ko je muško a ko nije već da naplatim. PUUUUU!!! Izem ti glupaluk i onoga ko je/ga pusti takvog da šeta. I opet tvrdim, da je kojim slučajem obrnuta situacija tačno bi svakog ko nije ko oni,u najmanju ruku, bili. Bože sačuvaj!!
- Maraschino
#2430 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Jednu setnju podgrijavati mjesecima unaprijed nije nista do provokacija i inat.
Da sutra prosetaju neko bi obratio paznju a neko ih ne bi ni pogledao.
- šatirana_ljubičica
#2431 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Maraschino wrote:Jednu setnju podgrijavati mjesecima unaprijed nije nista do provokacija i inat.
-
kakavdanakneiskustvu
#2432 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
a ja prvo sto sam primijetio kad je objavljeno da ce se to desiti u septembru,pa sto tek u septembru,sad tek pocetak aprila,sta moraju toliko pripremati,cekati?
- mO k3
#2433 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
iz kojeg razloga je komentarisao prekrivene zene ??Sunculish wrote:Bože sačuvaj! Maloprije u Azelu u gradu pored mene prolazi i ka kasi ide trandža u kožnjom minjaku sa dokoljenicama, muško, široko stopalo i mahrama crna oko glave,polugola izvalila silikone i komentariše pokrivene žene u smislu da su kurveTaj oblik života nešto i nekoga blati
I histerično kasirku pita misli li ona(kasirka) da je ona (trandža)muško, jer joj je neka žena u azelu to rekla
![]()
- Maraschino
#2434 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
kakavdanakneiskustvu wrote:a ja prvo sto sam primijetio kad je objavljeno da ce se to desiti u septembru,pa sto tek u septembru,sad tek pocetak aprila,sta moraju toliko pripremati,cekati?
dok ne izvuku zivac i onim debelokozcima koje boli cuna za sve, eto zasto.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2435 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
HAVANA wrote:Sta je ovo frka naka ovo ove setnje? Jel oni misle nas jebat il setat? Nek setaju ba.
ma nek nas i jeBu, svakako smo jeBani...
- wewa
#2436 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
da sam kojim slucajem u organizacionom odboru, i ja bih bila za objavu povorke sto ranije. da ljudi do trenutka odrzavanja istrose sve argumente i rasprave, pa ih puste da s mirom prosetaju kao sto ostatak populacije seta kad god pozeli.
da zivim 200 godina necu shvatiti zasto homoseksualnost i homoseksualci toliko uznemiravaju neke... zasto ih takva pojava ugrozava i na koji nacin?!
da zivim 200 godina necu shvatiti zasto homoseksualnost i homoseksualci toliko uznemiravaju neke... zasto ih takva pojava ugrozava i na koji nacin?!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2437 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
wewa wrote:da sam kojim slucajem u organizacionom odboru, i ja bih bila za objavu povorke sto ranije. da ljudi do trenutka odrzavanja istrose sve argumente i rasprave, pa ih puste da s mirom prosetaju kao sto ostatak populacije seta kad god pozeli.
zabranjeno voce je najsladje u sustini svi smo pederi i lezbejke... ide u dzamiju il crkvu klanja se bogu a vamo taslaci komsijinu il kumovu zenu... il muza
- sinuhe
#2438 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nisu jos dobili dozvolu pa su zato poranili iako je rijec o formalnosti. Iz vlade kantona bi se vec trebali izjasniti.
-
addy_sa
#2439 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Toliko mi je drago da se najavila Povorka ponosa da imam priliku da citam sta ko i kako komentarise na drustvenim mrezama cisto da vidim s kakvim fasistima imam posla.
Sve koji hvale zastupnicu Samru i njene primitivne stavove obrisao
Ima da setamo u septembru, nisu papci osvojili sve jos uvijek. Setam za ljudska prava i setao bih za svakoga isto pa neka kazu da sam peder puno me i to briga.
Sve koji hvale zastupnicu Samru i njene primitivne stavove obrisao
Ima da setamo u septembru, nisu papci osvojili sve jos uvijek. Setam za ljudska prava i setao bih za svakoga isto pa neka kazu da sam peder puno me i to briga.
- Dori
#2440 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Strah od nepoznatog. Ti ugrozeni niti znaju sta je Pride, niti poznaju i jednu LGBT osobu. A ne bi trebali pricati o necemu sto ne poznajemo.wewa wrote:da sam kojim slucajem u organizacionom odboru, i ja bih bila za objavu povorke sto ranije. da ljudi do trenutka odrzavanja istrose sve argumente i rasprave, pa ih puste da s mirom prosetaju kao sto ostatak populacije seta kad god pozeli.
Ima ljudi koji ne bi psa ili macku u kucu. A jeste li ih ikada imali? Ne. Pa usvojite psa na dva mjeseca, pa cemo poslije ta dva mjeseca opet pricati o tome....
- muha_sa
#2441 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
kolega pici--samo u svoje ime govoripici wrote:wewa wrote:da sam kojim slucajem u organizacionom odboru, i ja bih bila za objavu povorke sto ranije. da ljudi do trenutka odrzavanja istrose sve argumente i rasprave, pa ih puste da s mirom prosetaju kao sto ostatak populacije seta kad god pozeli.
zabranjeno voce je najsladje u sustini svi smo pederi i lezbejke... ide u dzamiju il crkvu klanja se bogu a vamo taslaci komsijinu il kumovu zenu... il muza
- Dori
#2442 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
pici wrote:HAVANA wrote:Sta je ovo frka naka ovo ove setnje? Jel oni misle nas jebat il setat? Nek setaju ba.
- muha_sa
#2443 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Dori wrote:pici wrote:HAVANA wrote:Sta je ovo frka naka ovo ove setnje? Jel oni misle nas jebat il setat? Nek setaju ba.
- Dori
#2444 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
je li to meni, Havani ili piciju? Razlicito se to tumaci na ovoj temimuha_sa wrote:![]()
![]()
![]()
- muha_sa
#2445 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Dori wrote:je li to meni, Havani ili piciju? Razlicito se to tumaci na ovoj temimuha_sa wrote:![]()
![]()
![]()
lezbejka sam tim se dicim
- HAVANA
#2446 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Inace ne ljubim zene al tebe hocu.Dori wrote:je li to meni, Havani ili piciju? Razlicito se to tumaci na ovoj temimuha_sa wrote:![]()
![]()
![]()
- Connaisseur Karlin
#2447 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
prvi evropriajd je odrzan 1992 godine u UK, drugi 1994 u Amsterdamu ... pa to niej bas tako davnoMiljenko Jergovic "Parada ponosa danas je najjasniji kriterij u određivanju gdje je ta, što je ta Europa. Tamo gdje više nema prajda, tamo prestaje Europa. Nije to loše znati i prema tome se ravnati."
- muha_sa
#2448 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
jesil ti za jeNNu šetnjuConnaisseur Karlin wrote:prvi evropriajd je odrzan 1992 godine u UK, drugi 1994 u Amsterdamu ... pa to niej bas tako davnoMiljenko Jergovic "Parada ponosa danas je najjasniji kriterij u određivanju gdje je ta, što je ta Europa. Tamo gdje više nema prajda, tamo prestaje Europa. Nije to loše znati i prema tome se ravnati."
- Dori
#2449 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
I ja sam jedan peder zarobljen u tijelu zenemuha_sa wrote:![]()
![]()
lezbejka sam tim se dicimšto znaci da neJma puse Havani ni piciju pa ti vidi kome je
Ne znam ja...sumnjivi ste vi meni vec odavno
- Connaisseur Karlin
#2450 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019
Japan je poslije Edo perioda , odnosno, od polovine 19 st., upravo unazadio Zapadnjcki nacin razmisljanja o seksulanoj orijentacijipiupiu wrote: Evo, može i Japan.
P.S. Aha. Evo sad vidim da ste već obradili. Sorry.
danas se Zapad opocarlja od vlasttite nazadnosti