Povorka ponosa u Sarajevu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
muha_sa

#2426 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by muha_sa »

još se niste umorili :? :D
HAVANA

#2427 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by HAVANA »

Sta je ovo frka naka ovo ove setnje? Jel oni misle nas jebat il setat? Nek setaju ba.
muha_sa

#2428 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by muha_sa »

HAVANA wrote:Sta je ovo frka naka ovo ove setnje? Jel oni misle nas jebat il setat? Nek setaju ba.
pitam se koliko protivnika ove šetnje žive u SA
Sunculish

#2429 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Sunculish »

Bože sačuvaj! Maloprije u Azelu u gradu pored mene prolazi i ka kasi ide trandža u kožnjom minjaku sa dokoljenicama, muško, široko stopalo i mahrama crna oko glave,polugola izvalila silikone i komentariše pokrivene žene u smislu da su kurve :oops: Taj oblik života nešto i nekoga blati :twisted: I histerično kasirku pita misli li ona(kasirka) da je ona (trandža)muško, jer joj je neka žena u azelu to rekla :lol:
Ona kasirka-seljanka se nešto pravda, tačno bih joj rekla da ja nisam tu da procijenim ko je muško a ko nije već da naplatim. PUUUUU!!! Izem ti glupaluk i onoga ko je/ga pusti takvog da šeta. I opet tvrdim, da je kojim slučajem obrnuta situacija tačno bi svakog ko nije ko oni,u najmanju ruku, bili. Bože sačuvaj!!
Maraschino

#2430 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Maraschino »

Jednu setnju podgrijavati mjesecima unaprijed nije nista do provokacija i inat.
Da sutra prosetaju neko bi obratio paznju a neko ih ne bi ni pogledao.
šatirana_ljubičica

#2431 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by šatirana_ljubičica »

Maraschino wrote:Jednu setnju podgrijavati mjesecima unaprijed nije nista do provokacija i inat.
Da sutra prosetaju neko bi obratio paznju a neko ih ne bi ni pogledao.
:thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#2432 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by kakavdanakneiskustvu »

a ja prvo sto sam primijetio kad je objavljeno da ce se to desiti u septembru,pa sto tek u septembru,sad tek pocetak aprila,sta moraju toliko pripremati,cekati?
mO k3

#2433 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by mO k3 »

Sunculish wrote:Bože sačuvaj! Maloprije u Azelu u gradu pored mene prolazi i ka kasi ide trandža u kožnjom minjaku sa dokoljenicama, muško, široko stopalo i mahrama crna oko glave,polugola izvalila silikone i komentariše pokrivene žene u smislu da su kurve :oops: Taj oblik života nešto i nekoga blati :twisted: I histerično kasirku pita misli li ona(kasirka) da je ona (trandža)muško, jer joj je neka žena u azelu to rekla :lol:
Ona kasirka-seljanka se nešto pravda, tačno bih joj rekla da ja nisam tu da procijenim ko je muško a ko nije već da naplatim. PUUUUU!!! Izem ti glupaluk i onoga ko je/ga pusti takvog da šeta. I opet tvrdim, da je kojim slučajem obrnuta situacija tačno bi svakog ko nije ko oni,u najmanju ruku, bili. Bože sačuvaj!!
iz kojeg razloga je komentarisao prekrivene zene ??
Maraschino

#2434 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Maraschino »

kakavdanakneiskustvu wrote:a ja prvo sto sam primijetio kad je objavljeno da ce se to desiti u septembru,pa sto tek u septembru,sad tek pocetak aprila,sta moraju toliko pripremati,cekati?
:lol:

dok ne izvuku zivac i onim debelokozcima koje boli cuna za sve, eto zasto.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2435 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by pici »

HAVANA wrote:Sta je ovo frka naka ovo ove setnje? Jel oni misle nas jebat il setat? Nek setaju ba.

ma nek nas i jeBu, svakako smo jeBani...
wewa

#2436 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by wewa »

da sam kojim slucajem u organizacionom odboru, i ja bih bila za objavu povorke sto ranije. da ljudi do trenutka odrzavanja istrose sve argumente i rasprave, pa ih puste da s mirom prosetaju kao sto ostatak populacije seta kad god pozeli.

da zivim 200 godina necu shvatiti zasto homoseksualnost i homoseksualci toliko uznemiravaju neke... zasto ih takva pojava ugrozava i na koji nacin?!
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2437 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by pici »

wewa wrote:da sam kojim slucajem u organizacionom odboru, i ja bih bila za objavu povorke sto ranije. da ljudi do trenutka odrzavanja istrose sve argumente i rasprave, pa ih puste da s mirom prosetaju kao sto ostatak populacije seta kad god pozeli.

da zivim 200 godina necu shvatiti zasto homoseksualnost i homoseksualci toliko uznemiravaju neke... zasto ih takva pojava ugrozava i na koji nacin?!

zabranjeno voce je najsladje u sustini svi smo pederi i lezbejke... ide u dzamiju il crkvu klanja se bogu a vamo taslaci komsijinu il kumovu zenu... il muza :mrgreen:
sinuhe

#2438 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by sinuhe »

Nisu jos dobili dozvolu pa su zato poranili iako je rijec o formalnosti. Iz vlade kantona bi se vec trebali izjasniti.
addy_sa

#2439 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by addy_sa »

Toliko mi je drago da se najavila Povorka ponosa da imam priliku da citam sta ko i kako komentarise na drustvenim mrezama cisto da vidim s kakvim fasistima imam posla.
Sve koji hvale zastupnicu Samru i njene primitivne stavove obrisao :D
Ima da setamo u septembru, nisu papci osvojili sve jos uvijek. Setam za ljudska prava i setao bih za svakoga isto pa neka kazu da sam peder puno me i to briga.
Dori

#2440 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Dori »

wewa wrote:da sam kojim slucajem u organizacionom odboru, i ja bih bila za objavu povorke sto ranije. da ljudi do trenutka odrzavanja istrose sve argumente i rasprave, pa ih puste da s mirom prosetaju kao sto ostatak populacije seta kad god pozeli.

Strah od nepoznatog. Ti ugrozeni niti znaju sta je Pride, niti poznaju i jednu LGBT osobu. A ne bi trebali pricati o necemu sto ne poznajemo.

Ima ljudi koji ne bi psa ili macku u kucu. A jeste li ih ikada imali? Ne. Pa usvojite psa na dva mjeseca, pa cemo poslije ta dva mjeseca opet pricati o tome....
muha_sa

#2441 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by muha_sa »

pici wrote:

zabranjeno voce je najsladje u sustini svi smo pederi i lezbejke... ide u dzamiju il crkvu klanja se bogu a vamo taslaci komsijinu il kumovu zenu... il muza :mrgreen:
kolega pici--samo u svoje ime govori :lol:
Dori

#2442 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Dori »

pici wrote:

muha_sa

#2443 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by muha_sa »

Dori wrote:
pici wrote:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Dori

#2444 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Dori »

muha_sa wrote: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
je li to meni, Havani ili piciju? Razlicito se to tumaci na ovoj temi :lol:
muha_sa

#2445 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by muha_sa »

Dori wrote:
:lol: :lol:

lezbejka sam tim se dicim :lol: što znaci da neJma puse Havani ni piciju pa ti vidi kome je :lol:
HAVANA

#2446 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by HAVANA »

Dori wrote:
Inace ne ljubim zene al tebe hocu. :kiss: Pa dje si bona? :D
Connaisseur Karlin

#2447 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Connaisseur Karlin »

Miljenko Jergovic "Parada ponosa danas je najjasniji kriterij u određivanju gdje je ta, što je ta Europa. Tamo gdje više nema prajda, tamo prestaje Europa. Nije to loše znati i prema tome se ravnati."
prvi evropriajd je odrzan 1992 godine u UK, drugi 1994 u Amsterdamu ... pa to niej bas tako davno :-?
muha_sa

#2448 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by muha_sa »

Connaisseur Karlin wrote:
Miljenko Jergovic "Parada ponosa danas je najjasniji kriterij u određivanju gdje je ta, što je ta Europa. Tamo gdje više nema prajda, tamo prestaje Europa. Nije to loše znati i prema tome se ravnati."
prvi evropriajd je odrzan 1992 godine u UK, drugi 1994 u Amsterdamu ... pa to niej bas tako davno :-?
jesil ti za jeNNu šetnju :? :D
Dori

#2449 Re: Povorka ponosa u Sarajevu

Post by Dori »

muha_sa wrote: :lol: :lol:

lezbejka sam tim se dicim :lol: što znaci da neJma puse Havani ni piciju pa ti vidi kome je :lol:
I ja sam jedan peder zarobljen u tijelu zene :lol:

Ne znam ja...sumnjivi ste vi meni vec odavno :mrgreen:
Connaisseur Karlin

#2450 Re: Parada ponosa, Sarajevo 2019

Post by Connaisseur Karlin »

piupiu wrote: Evo, može i Japan. :)

P.S. Aha. Evo sad vidim da ste već obradili. Sorry. :D
Japan je poslije Edo perioda , odnosno, od polovine 19 st., upravo unazadio Zapadnjcki nacin razmisljanja o seksulanoj orijentaciji :)

danas se Zapad opocarlja od vlasttite nazadnosti :D
Locked