Oca je najlakse rusiti povezivanjem sa SA ili muslimanima. A vi bi da tu tome pomazate? Ne cesite gdje ne Srbi... Ako zelite pruziti podrsku odite u BL. Sve drugo ce koristiti protiv obitelji kojoj kao zelite pomoci.4L0n3 wrote:RTRS ... šaltam kanale, šaltam šaltam, naiđem na RTRS *pu jebem vam mater cetnicku*, šaltam šaltam..CPT wrote:Da da... Obavezno... Ponesite zastavu sa Ljiljanima da prilog na RTRS bude sto bombasaticniji. Dzihadlije da ruse "RS".4L0n3 wrote:Izadjite veceras u 19 kod zemaljskog, ko god misli da se na ovim protestima radi samo o dzenanu ili davidu ocigledno ne vidi sumu od bukve..
Kome se daje podrska (?!?!) nek krene za BL jer tamo fali ljudi, svi ostali pomazate Dodiku u obracunu sa opozicijom. Koja nije od njega al eto...
a sto je to tebi toliko stalo do tog sta ce selo (dodikov rezimski medij) pricat zivota ti ? sta imas ti gledati rtrs, prebaci na mtv igman i odmori bolan
rtrs ce svakako srat i izmisljat izlazili mi ili ne izlazili, nema nikakve razlike.
Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- CPT
#2426 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
- Edin H.
#2427 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
A kako ocekujete da Dodik organizuje proslavu 9. januara ako ne rastjera demonstrante? 
- Janjicar
#2428 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Jbt ja mislio Davoru ubije sin od 21g a on jos uvijek ne zna istinu... Moja greska hamaN....hAZNADAR wrote:Zato sto time samo deklasiras i Davora i sve one koji ga podrzavaju.Janjicar wrote:Zasto bi ja bio naivan ako odem i pruzim podrsku ?hAZNADAR wrote:Nikada se mi necemo opametiti.
Ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu se sprema skup podrske Davoru!?.![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/veceras ... /181225075
O zemljo otvori se, naivnost nasih ljudi stvarno nema granicu,... pa dokle
Kako ljudi u Sarajevu jednostavno ne shvate da je slucaj Dragicevic interna stvar u RS? Ne postoji nista zajednickog osim njima nametnute drzave, nema nikakve zajednicke nevolje, nema nikakve Bih zajednicke muke obespravljenih gradjana i sl. Sve sto dolazi iz Sarajeva, makar bili lijekovi za rak se u BL tumaci na poseban nacin.
Isto kao pacenici koji su zbog bajagi podrske iz BL oko licnih dokumenata nosili transparente JaRS.
![]()
Ili oni koji su pod snajperima klicali parole o zajednistvu nadajuci se da ce oni s'brda zaplakati, baciti oruzje i pridruziti se u zajednickoj borbi protiv nacionalnih stranki.
Ova podrska iz Sarajeva ce definitivno pokopati otpor u BL, opoziciju, Davora,... i ojacati Dodika.
Koliko minuta razmisljanja o tome je potrebno da se skonta da jeste tako?
Hajde realno - ono iskreno - sta mislite da ce te skupom ispred Zemaljskog postici? Probuditi neku savjest, zajednistvo,.. u BL? Dobiti simpatije? O zemljo otvori se,...
Pi*de jedne nacionalističke...
- CPT
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2430 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Najveca podrska iz Federacije bi bilo ne ciniti nista, jer ce to biti sjajan izgovor Dodiku da roditelj u tuzi i jepravdi ustvari rusi PC. Ali, Bosnje ne bi bili naivne Bosnje da vec nisu zakazali skup solidarnosti. Kao da nam sve ovdje cvjeta... sto se ne bunimo mi protiv svojih korumpiranih policajaca i tuzioca, nego pravimo medvedju uskugu Dtagicevicu? Neformalna grupa gradjana... ako nisu placeni od rezima PC, beskrajno su glupi.
-
4L0n3
#2431 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
oj jest dobro si fakat si upravu, sve je to dole cetnik sta ja imam cetnika podrzavat a i ovaj muriz mi je sad pravo sumnjiv da nije i on neki autonomas ?!? glasajte za SDA klat ce nas cetnicihAZNADAR wrote:Izadjite vi sa posebnim potrebama da promovirate sebe i kako ste cool. Nema veze sto ce te vise odmoci Davoru nego pomoci - bitno je da dokazete sebi i drugima kako vjerujete u ljubav, kako ste iznad nacionalizma,... ja ba. Jos ako neko iz BL to lajka - eto ekstaze - jos malo pa bratimljenje, Srbi i Bosnjaci zbratimljeni i pomireni zajedno ruse Dodika i Bakira,...4L0n3 wrote:Izadjite veceras u 19 kod zemaljskog, ko god misli da se na ovim protestima radi samo o dzenanu ili davidu ocigledno ne vidi sumu od bukve..
Fakat, sta mislite koji efekat cete postici u BL?
a ovo bold, ja sto sta fali? sta to trebamo klat se opet jel? de ne mlati zivota ti, gurate taj nacionalni prefiks i dje treba i dje ne treba, ovdje se radi o svim obicnim ljudima koje jebe ova kriminalna hobotnica 20+ godina i konta da moze radit sta hoce i dokle hoce, kome to smeta nek izadje, kome ne smeta ne mora, al ne mora vala ni srat po svakoj normalnoj i ljudskoj ideji u ovoj drzavi..
- CPT
#2432 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
trg prazan, kapakKatarinaKosaca wrote:Najveca podrska iz Federacije bi bilo ne ciniti nista, jer ce to biti sjajan izgovor Dodiku da roditelj u tuzi i jepravdi ustvari rusi PC. Ali, Bosnje ne bi bili naivne Bosnje da vec nisu zakazali skup solidarnosti. Kao da nam sve ovdje cvjeta... sto se ne bunimo mi protiv svojih korumpiranih policajaca i tuzioca, nego pravimo medvedju uskugu Dtagicevicu? Neformalna grupa gradjana... ako nisu placeni od rezima PC, beskrajno su glupi.
-
zavrzlama
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#2434 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Prazan je jer su se premjestili desno, preko puta.
- KatarinaKosaca
#2435 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ne govorim ja o Trgu Krajine, nego o Sarajevu i nasoj gluposti koju, evo, sund TV kuca N1 pompezno najavljuje sa nekim od svojih dezurnih palamuda. Gost-palamud.CPT wrote:trg prazan, kapakKatarinaKosaca wrote:Najveca podrska iz Federacije bi bilo ne ciniti nista, jer ce to biti sjajan izgovor Dodiku da roditelj u tuzi i jepravdi ustvari rusi PC. Ali, Bosnje ne bi bili naivne Bosnje da vec nisu zakazali skup solidarnosti. Kao da nam sve ovdje cvjeta... sto se ne bunimo mi protiv svojih korumpiranih policajaca i tuzioca, nego pravimo medvedju uskugu Dtagicevicu? Neformalna grupa gradjana... ako nisu placeni od rezima PC, beskrajno su glupi.
- CPT
#2436 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
prazan je trg, desno su bili samo nekoliko sekundi jer su tim putem napustili trg...un1ted wrote:Prazan je jer su se premjestili desno, preko puta.
- Janjicar
#2437 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Jel vam krivo sto će Bosnjak podrzati Srbina u trazenju pravde ?
Jel vam krivo i sto sam ja Bosnjak a stao bih uz Davora ? I btw mozete pisat i srat' koliko hocete i opet sam uz njega...
Jel vam krivo i sto sam ja Bosnjak a stao bih uz Davora ? I btw mozete pisat i srat' koliko hocete i opet sam uz njega...
- Kejn
#2438 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Već vidim loženje FGR-ovaca na potezu M.Dvor - Baščaršija
... znaĆi početak kraja ocam.....
...hajmo rušit Bakire i nacionaliste.....
...znaĆi samo bunt graDžanski....
....volim RS....
....gdje je sad Tito Allaha mi, bio je najaĆi ocam...
bljak
... znaĆi početak kraja ocam.....
...hajmo rušit Bakire i nacionaliste.....
...znaĆi samo bunt graDžanski....
....volim RS....
....gdje je sad Tito Allaha mi, bio je najaĆi ocam...
bljak
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#2439 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Pretjeruje se, nije par stotina, vec ono sto se vidi. Svi koji su presli desno, tu su i dalje, te su bili na trgu.CPT wrote:prazan je trg, desno su bili samo nekoliko sekundi jer su tim putem napustili trg...un1ted wrote:Prazan je jer su se premjestili desno, preko puta.
- Lakat Jebić
#2440 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Mujkic je takve gluposti navaljao, na kraju rece volio bih da nisam upravu... Kontam, nisi pet tacnih recenica ni rekao za pola sataKatarinaKosaca wrote:Ne govorim ja o Trgu Krajine, nego o Sarajevu i nasoj gluposti koju, evo, sund TV kuca N1 pompezno najavljuje sa nekim od svojih dezurnih palamuda. Gost-palamud.CPT wrote:trg prazan, kapakKatarinaKosaca wrote:Najveca podrska iz Federacije bi bilo ne ciniti nista, jer ce to biti sjajan izgovor Dodiku da roditelj u tuzi i jepravdi ustvari rusi PC. Ali, Bosnje ne bi bili naivne Bosnje da vec nisu zakazali skup solidarnosti. Kao da nam sve ovdje cvjeta... sto se ne bunimo mi protiv svojih korumpiranih policajaca i tuzioca, nego pravimo medvedju uskugu Dtagicevicu? Neformalna grupa gradjana... ako nisu placeni od rezima PC, beskrajno su glupi.
Edit: al kad rece treba izac pred muzej jer su i banjalucani podrzali sarajlije 2013. kad su bili jmbg protesti.... Analizirao je svaka mu cast
Last edited by Lakat Jebić on 25/12/2018 15:58, edited 1 time in total.
-
zavrzlama
#2441 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ovim se hapsenjem salje poruka drugim,porodica Dragicevic je samo moneta....Poruka se salje svim srbima u BIH kojim putem ce ici manji entitet,i svako ko se drzne da odstupi nod velikosrpskog cilja ,proci ce ko dragicevici...the end.
vucicu treba rasterecenje...
vucicu treba rasterecenje...
- Rampage
#2442 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Lijepo od Bošnje što večeras pravi skup podrške Miloradu Dodiku, u sred Saraj'va
E moj Davore, hebat će tebe i tvoj pokret Bošnjo, kad ti već Mile ne može ništa...
E moj Davore, hebat će tebe i tvoj pokret Bošnjo, kad ti već Mile ne može ništa...
-
Nivelacija
#2443 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
U Sarajevu hitno odgoditi skup, to je skup podrske Dodiku.
Dobra namjera ali veliki vjetar i izgovor Dodiku, pozivati gradjane da niko ne izadje na skup.
Ima li iko mozga u Sarajevu jbt da sracuna 2+2
Dobra namjera ali veliki vjetar i izgovor Dodiku, pozivati gradjane da niko ne izadje na skup.
- Henry Chinaski
#2444 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Samo nas ti nemoj braniti matere ti!Janjicar wrote:Jel vam krivo sto će Bosnjak podrzati Srbina u trazenju pravde ?
Izađi i spašavaj dodicka samo se ne prosipaj više patetičnim sranjima.
Svi srbi iz entiteta koji su se imalo lomili da li da izađu, nakon skupa u Sarajevu proglasiće ovu njihovu policiju herojima jer su ih spasili od ubačenih elemenata iz Federacije. Koliko god se trudio, ne vidim ni najmanju korist koju bi Dragičević ili narod mogao izvuči iz okupljanja u Sarajevu. S druge strane, vidim milion potencijalnih negatovnosti po sve one koji su na strani pravde.
Idi pojedi hapu pa se utopli za proteste...
- KatarinaKosaca
#2445 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nivelacija wrote:U Sarajevu hitno odgoditi skup, to je skup podrske Dodiku.
- un1ted
#2446 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nema smisla izlaziti na proteste ako njih izadje 200
Sta koji kurac ja trebam da radim, kada se kod njih ne moze skupiti ni hiljada?
-
l33t
#2447 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
ma sta koji q izlaze - bolje da su anti kampanju radili i ljude pozivali da izadju na izbore da skinu bagru s vlasti... ovako na silu nece proci
ista stvar i ovdje.. bio je februar 2014 pa sta bi ? nista... treba nam visok procenat izlaznosti i ujedinjena politika nekih stranaka ... kakve ovo veze ima i sa cim... idi sudstvo idi u strazbur i trazi pravdu ha ja
ista stvar i ovdje.. bio je februar 2014 pa sta bi ? nista... treba nam visok procenat izlaznosti i ujedinjena politika nekih stranaka ... kakve ovo veze ima i sa cim... idi sudstvo idi u strazbur i trazi pravdu ha ja
-
megaman4
#2448 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Izasli ili ne Dodik je pusten niz vodu. Odjeban je od svih drzava. Samo je pitanje ko bi mogao na njegovo mjesto?Rampage wrote:Lijepo od Bošnje što večeras pravi skup podrške Miloradu Dodiku, u sred Saraj'va![]()
-
focko
#2449 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
92. da bi dosli na vlast tri nacionalne stranke ulaze u koaliciju.
2018. na drzavnom nivou se opet formira tronacionalna koalicija. na nizim razinama sda ide u koaliciju s bilo kim samo da se odrze na vlasti.
poredak je takav da je nacionaliste nemoguce skinuti sa vlasti.
2018. na drzavnom nivou se opet formira tronacionalna koalicija. na nizim razinama sda ide u koaliciju s bilo kim samo da se odrze na vlasti.
poredak je takav da je nacionaliste nemoguce skinuti sa vlasti.
- Blek Stena
#2450 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Nelson Borenovicmegaman4 wrote:Izasli ili ne Dodik je pusten niz vodu. Odjeban je od svih drzava. Samo je pitanje ko bi mogao na njegovo mjesto?Rampage wrote:Lijepo od Bošnje što večeras pravi skup podrške Miloradu Dodiku, u sred Saraj'va![]()