Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PM72 wrote:nek se svako nađe u te tri kategorije...ja skidam kapu onima koji su ratovali i nakon rata otišli da obezbjede bolju budućnosti...
Meni je zao ljudi koji su bubrege ostavili u rovovima a danas gledaju Ramiza Salkica ili Eseda Radeljasa ili... na televiziji svaku noc.
U dijaspori ili matici. Gdjegod.
PM72 wrote:nek se svako nađe u te tri kategorije...ja skidam kapu onima koji su ratovali i nakon rata otišli da obezbjede bolju budućnosti...
Meni je zao ljudi koji su bubrege ostavili u rovovima a danas gledaju Ramiza Salkica ili Eseda Radeljasa ili... na televiziji svaku noc.
Nisu se dzabe borili, eto barem ih nisu u logor i na stratiste vodili, a bogami ni njihove porodice.
Detroit,
međede bosanski...
Možeš ljude istjerati iz sela a selo iz glave nikad...ko ti bolan spominje Džeku,ja mu sa amidžom rahmetli ratovao a Edin pod granatama trenirao.Ljudina
Last edited by PM72 on 25/02/2018 15:50, edited 1 time in total.
PM72 wrote:Detroit,
međede bosanski...
Možeš ljude istjerati iz sela a selo iz glave nikad...ko ti bolan spominje Džeku,ja mu sa amidžom rahmetli ratovao a Edin pod granatama trenirao.Ljudina
A gdje sam ja spomenuo Dzeku je li ti znaš citati nas ili možda imaš problem sa razumijevanje jednostavnijih rečenica ili šta je pisac htio da kaže. sad da te ne nazivam po životinjama ili drveću da se te dvije vrste ne uvrijede . Pa nisam Platon pa da se trebaš kocentrisati da skontas sta je pisac htio da kaže, pišem prostim lako razumljivim jezikom
Te tvoje kategorije su važne možda samo tebi i za još par likova, ljude realno zaboli kurko za te etikete. Btw. da mi se ne bi navalio na ledja sa etiketama, da učesnik sam rata od 92-95te i imao sam dva ranjavanja
ma kakvi,zaboli me za etiketama,tebi svaka čast i skidam ti kapu nego da ostali znaju kako mi u Bosni gledamo na te ljude jer se ne javljamo mi vama nego vi nama.Klix je sarajevski i bosanski sajt a ko mene nađe na bilo kojem "stranjskom" -prihvatam doživotni ban
Svaka cast na odgovoru jarane, ni sam ne bih bolje rekao
međede bosanski...
A gdje sam ja spomenuo Dzeku je li ti znaš citati nas ili možda imaš problem sa razumijevanje jednostavnijih rečenica ili šta je pisac htio da kaže. sad da te ne nazivam po životinjama ili drveću da se te dvije vrste ne uvrijede . Pa nisam Platon pa da se trebaš kocentrisati da skontas sta je pisac htio da kaže, pišem prostim lako razumljivim jezikom
međede bosanski...
imam problem jer me upale šupci ko ti
Kad nemaš dovoljno smislen ili logičan odgovor onda ide spuštanje na ličnih nivo, medjed, supak, vidi mu glove . Iskreno, to vise govori o tebi nego o bilo čemu drugom, ako opet imaš neke posljedice, životna razočaranja ili slično, postoje profesije i institucije koje se bave takvim slučajevima Ne moraš se bas istresati na ljude po forumu
detroit-mercy wrote:
imam problem jer me upale šupci ko ti
Kad nemaš dovoljno smislen ili logičan odgovor onda ide spuštanje na ličnih nivo, medjed, supak, vidi mu glove . Iskreno, to vise govori o tebi nego o bilo čemu drugom, ako opet imaš neke posljedice, životna razočaranja ili slično, postoje profesije i institucije koje se bave takvim slučajevima Ne moraš se bas istresati na ljude po forumu
Da, vidjeno kada se nema argumenata ili ljubomora razara - no, ako se doticni dobro osjeca nakon ovakvih osvrta veliki je to sevap ucinjen i kako neki kazu -halali- usrecio si jednog danas.
Nemoj da se uzrujavas - samo se razonodimo, razmjnenjujemo iskustva koja su dobro dosla sa svih strana --nekome ce pomoci.Ako je to jednoj osobi -dovoljno.
Nista ti ne mogu niti zelim. Ne osjecam se bas 'jakom/ponosnom' da nekoga vrijedjam preko tastature , bez obzira sta taj pise.
Trudim se da nadjem neko opravdanje i za tekve, jer nije bas prirodno u nama da se tako ophodimo. Mora biti neki 'jak ' razlog sto ga nagoni na to.
Nista ti ne mogu niti zelim. Ne osjecam se bas 'jakom/ponosnom' da nekoga vrijedjam preko tastature , bez obzira sta taj pise.
Trudim se da nadjem neko opravdanje i za tekve, jer nije bas prirodno u nama da se tako ophodimo. Mora biti neki 'jak ' razlog sto ga nagoni na to.