Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#2426 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

hatemondays wrote:Prvo puluvrijeme uvijek solidno, drugo na nos pocnu izlaziti hurmasice, baklave, kafane i ostale carolije. Sreca pa ima jos dosta " bodova" u igri.Onda poslije Armenije pocinje hebavanje majke svima i tako zadnjih 20 i kusur godina...
Upravo to :thumbup:

Tri zadnje utakmice:
Protiv Grčke primimo dva gola u drugom poluvremenu.
Protiv Finske primimo dva gola u drugom pol.
Protiv Italije primimo dva gola u drugom pol.

Mi možemo igrati kvalitetno jedno poluvrijeme i to je to.
Ali ovdje se pokušava provuci prica kako je žuti spremio neku odlicnu taktiku :lol: taktika da lipsamo u 55 minuti , da nam baklave i hurmašice izađu na nos što ti rece :thumbup:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#2427 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Gerro »

''mi mozemo igrati kvalitetno prvo poluvrijeme'' znaci nije do selektora ? :zoka:

reci nam strucnjače koga bi ti to doveo ? ili da te zovem let3 ? :mrgreen:
LSD

#2428 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Gerro wrote:''mi mozemo igrati kvalitetno prvo poluvrijeme'' znaci nije do selektora ? :zoka:

Jok, nije nikako do selektora što imamo snage za samo jedno poluvrijeme :lol: :lol: i to što imamo 4 boda iz 4 kola :lol: svi su krivi osim njega, cak i forumaši.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#2429 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Gerro »

LSD wrote:
Gerro wrote:''mi mozemo igrati kvalitetno prvo poluvrijeme'' znaci nije do selektora ? :zoka:

Jok, nije nikako do selektora što imamo snage za samo jedno poluvrijeme :lol: :lol: i to što imamo 4 boda iz 4 kola :lol: svi su krivi osim njega, cak i forumaši.
nije dovoljno sto pises gluposti na jednom forumu, nego moras na dva a let3 ? :pisnuo: :pisnuo:
LSD

#2430 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Gerro wrote:
LSD wrote:

nije dovoljno sto pises gluposti na jednom forumu, nego moras na dva a let3 ? :pisnuo: :pisnuo:
Jes to ti Curry, aka JamieLanister :pisnuo: :pisnuo: princ od banovica sa 250 banova i novih profila :pisnuo: :pisnuo:
Otkud i ovdje jbt :lol: :lol:
Ricken

#2431 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Ricken »

Muhamed Đakmić wrote:
studeni76 wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Samo naći način da se nastavi s ovim i neće biti zime. Možda je Finska ipak bila prekretnica.

Još uvijek mi je fascinantno da ima likova koji nakon 30 godina gledanja i ovakve i onakve reprezentacije BiH misle da na gostovanjima u Francuskoj, Španiji, Italiji itd ovisimo isključivo o sebi, odnosno selektorovoj volji i tome je li izmjenu napravio u 65. ili 76. minuti.
Ma ostaje onaj utisak da je Robi nedorecen. Nakon gola imali smo 8min igre, mislim da je trebao trecom izmjenom pokusat napravit nesto. A ovako izgleda da je samo rekao "jbg" i prihvatio poraz. Najvjerovatnije ta izmjena nebi nista donijela al bi pokazala da se zeli i da se vjeruje rezervama.
Ali kome je stvarno imao vjerovati? :D Ja sam navijač Sarajeva, Duljević je naš bivši igrač, ja mu više ne vjerujem da može, a jedini je on bio taj koji kao može nešto promijeniti sa klupe :D
Možda je mogao vjerovat Hajroviću?

Žuti je uradio isto ono što i protiv Grčke, nije se snašao. Ubleha koja može vodit Makedonce i na neku defanzivu čvakat koji bod, čisto da mu se svijet divi. Baaahhh

U našoj ligi imaš minimalno 4 bolja stručnjaka od njega.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#2432 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Gerro »

@LSD zayebavao sam se iskreno, kad ono fkt ti let3 :lol:
ako si fkt ti onda ti je sve oprosteno, jer je let3 meni licno jedan od boljih forumaša tamo (kazem ako si ti :mrgreen: )

i ne nisam taj curry hvala Bogu :zoka: :zjev:
LSD

#2433 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Gerro wrote:@LSD zayebavao sam se iskreno, kad ono fkt ti let3 :lol:
ako si fkt ti onda ti je sve oprosteno, jer je let3 meni licno jedan od boljih forumaša tamo (kazem ako si ti :mrgreen: )

:lol: :lol: ma jok, ja sam :lol:

Al ne mogu da vjeruje da si se ubacio i na ovaj forum :-) ...bogami, neces dugo ovdje sa tim qrcevitim stavom i ismijvanjem drugih, ovdje su mnogo rigoroznija pravila :-) al neka te, uživaj dok te ne nogiraju :thumbup:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#2434 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Gerro »

LSD wrote:
Gerro wrote:@LSD zayebavao sam se iskreno, kad ono fkt ti let3 :lol:

:lol: :lol: ma jok, ja sam :lol:

Al ne mogu da vjeruje da si se ubacio i na ovaj forum :-) ...bogami, neces dugo ovdje sa tim qrcevitim stavom i ismijvanjem drugih, ovdje su mnogo rigoroznija pravila :-) al neka te, uživaj dok te ne nogiraju :thumbup:
ne znam fkt o cemu pricas, moj nick na ssba je bio @lfckop ovako nesto, slobodno pretrazi i naci ces, banovan sam nakon poraza Bosne u Izraelu od 3-0 i svađe sa Virtualom i nisam vise nikad pravio nick, uglavnom citam kad su u pitanju utakmice lige prvaka i slicno.

Ako si ti opstao, onda cu i ja. :mrgreen:
LSD

#2435 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Ma jasta :lol: :lol: sjoo Currya brata :lol: opušteno samo ba, nije frka ;-) necemo te nikome ofirati
Edin H.

#2436 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Point. wrote:Robert je trebao ovu ekipu poslati na megdan saunašuma. Osim Pjanića naravno, mislim da bi Vrančić njega mogao odlično zamjeniti.

Brinu me ovr velike oscilacije u igri. Odlično prvo protiv Armenije pa stanu u drugom. Protiv Grčke isto tako. Protiv Finske cijela katastrofa epskih razmjera a protiv Italije odlično.

Interesantna je bila izjava Mireta nakon utakmice "ili se želi igrati ili ne za reprezentaciju". Seo i Asmir? Do septembra to Robert treba riješiti jer Seo nam je potreban baš na toj lijevoj strani.

Seo je ispao nevijdeni supak, znao je da su ove utakmice vazne.

Ocigledno ima lose odnose sa Robijem, ali igras za reprezentaciju, ne za Robija.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#2437 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Gerro »

LSD wrote:Ma jasta :lol: :lol: sjoo Currya brata :lol: opušteno samo ba, nije frka ;-) necemo te nikome ofirati
sto puta ponovljena laž nikad ne postaje istina, al kako to objasniti mitomanu :run:
LSD

#2438 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Gerro wrote:
LSD wrote:Ma jasta :lol: :lol: sjoo Currya brata :lol: opušteno samo ba, nije frka ;-) necemo te nikome ofirati
sto puta ponovljena laž nikad ne postaje istina, al kako to objasniti mitomanu :run:
Maloprije prije par minuta mi sve oprošteno, sad odjednom mitoman :-) kažem ti, to su neka unutrašnja podvojena stanja :lol: moraš se Curry dogovoriti sa sobom :lol: ne može ovako :-)
Bogami, brzo ces u Banovice i sa ovog foruma, al eto, nastavi i nedaj se omesti :nargila:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#2439 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Gerro »

LSD wrote:
Gerro wrote:
Maloprije prije par minuta mi sve oprošteno, sad odjednom mitoman :-) kažem ti, to su neka unutrašnja podvojena stanja :lol: moraš se Curry dogovoriti sa sobom :lol: ne može ovako :-)
Bogami, brzo ces u Banovice i sa ovog foruma, al eto, nastavi i nedaj se omesti :nargila:
zato što ti nisi let3 prevario sam se izgleda :thumbup:

Necu ja nigdje, ne boj se, nijedno pravilo foruma jos nisam prekrsio
LSD

#2440 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Jesam, taj sam , izofiro si me uspješno :thumbup: :lol: :lol:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#2441 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Gerro »

Onda si se promjenio na loše u zadnje 3 godine, od moje zadnje posjete ssba :fazlija:
LSD

#2442 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Gerro wrote:Onda si se promjenio na loše u zadnje 3 godine, od moje zadnje posjete ssba :fazlija:
Curry brate, nek si zachato ovu temu, nema veze, idu nam ubrzo banovi obojici, samo tebi malo duži :lol: pa ti skontaj, jel se isplatilo :-)
Last edited by LSD on 12/06/2019 01:47, edited 1 time in total.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#2443 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Gerro »

LSD wrote:
Gerro wrote:Onda si se promjenio na loše u zadnje 3 godine, od moje zadnje posjete ssba :fazlija:
Curry brate, nek si zachato ovu temu, nema veze, idu nam banovi obojici, samo tebi malo duži :lol: pa ti skontaj, jel se isplatilo :-)
:lol: bolje i začatati nego čitati tvoje gluposti o nasem najboljem selektoru ikad
al-em

#2444 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by al-em »

E jebo ti saric maaajku, odigra dvije utakmice nije frajer imao 10 dodira sa loptom.

U nasoj ligi imaju 3 bolja beka od civica.
LSD

#2445 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Gerro wrote:
LSD wrote:
Curry brate, nek si zachato ovu temu, nema veze, idu nam banovi obojici, samo tebi malo duži :lol: pa ti skontaj, jel se isplatilo :-)
:lol: bolje i začatati nego čitati tvoje gluposti o nasem najboljem selektoru ikad
Curry, šta misliš ko ce biti novi selektor ? pošto ovaj ide ubrzo.
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#2446 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Gerro »

Ne znam kome se obraćaš, ali ako mislis na mene, mislim da ce nas Robi odvest do Eura i 1/4 finala na istom :thumbup:
LSD

#2447 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Gerro wrote:Ne znam kome se obraćaš, ali ako mislis na mene, mislim da ce nas Robi odvest do Eura i 1/4 finala na istom :thumbup:
Nije dovoljno što pišeš gluposti na jednom forumu, vec moraš i ovdje, je li Curry :pisnuo:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#2448 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Gerro »

LSD wrote:
Gerro wrote:Ne znam kome se obraćaš, ali ako mislis na mene, mislim da ce nas Robi odvest do Eura i 1/4 finala na istom :thumbup:
Nije dovoljno što pišeš gluposti na jednom forumu, vec moraš i ovdje, je li Curry :pisnuo:
Glupost je bila i da ce Liverpool otresti Barcu u revanšu, tako da me mozes citirati za naš nastup na euru za godinu dana :thumbup: :thumbup:
LSD

#2449 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Gerro wrote: Glupost je bila i da ce Liverpool otresti Barcu u revanšu, tako da me mozes citirati za naš nastup na euru za godinu dana :thumbup: :thumbup:
Kako cemo te ismijavati ovdje Curry na kraju kvalifikacija, ili da te zovem JamieLanister :lol: :mrgreen:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#2450 Re: Robert Prosinečki - Selektor reprezentacije BiH

Post by Gerro »

LSD wrote:
Gerro wrote: Glupost je bila i da ce Liverpool otresti Barcu u revanšu, tako da me mozes citirati za naš nastup na euru za godinu dana :thumbup: :thumbup:
Kako cemo te ismijavati ovdje Curry na kraju kvalifikacija, ili da te zovem JamieLanister :lol: :mrgreen:
Zovi me kako hoces, lijepo je znati da si mi dao vise imena :zoka:

tebe cemo zvati neznalica
Locked