Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hatemondays wrote:Prvo puluvrijeme uvijek solidno, drugo na nos pocnu izlaziti hurmasice, baklave, kafane i ostale carolije. Sreca pa ima jos dosta " bodova" u igri.Onda poslije Armenije pocinje hebavanje majke svima i tako zadnjih 20 i kusur godina...
Upravo to
Tri zadnje utakmice:
Protiv Grčke primimo dva gola u drugom poluvremenu.
Protiv Finske primimo dva gola u drugom pol.
Protiv Italije primimo dva gola u drugom pol.
Mi možemo igrati kvalitetno jedno poluvrijeme i to je to.
Ali ovdje se pokušava provuci prica kako je žuti spremio neku odlicnu taktiku taktika da lipsamo u 55 minuti , da nam baklave i hurmašice izađu na nos što ti rece
Muhamed Đakmić wrote:Samo naći način da se nastavi s ovim i neće biti zime. Možda je Finska ipak bila prekretnica.
Još uvijek mi je fascinantno da ima likova koji nakon 30 godina gledanja i ovakve i onakve reprezentacije BiH misle da na gostovanjima u Francuskoj, Španiji, Italiji itd ovisimo isključivo o sebi, odnosno selektorovoj volji i tome je li izmjenu napravio u 65. ili 76. minuti.
Ma ostaje onaj utisak da je Robi nedorecen. Nakon gola imali smo 8min igre, mislim da je trebao trecom izmjenom pokusat napravit nesto. A ovako izgleda da je samo rekao "jbg" i prihvatio poraz. Najvjerovatnije ta izmjena nebi nista donijela al bi pokazala da se zeli i da se vjeruje rezervama.
Ali kome je stvarno imao vjerovati? Ja sam navijač Sarajeva, Duljević je naš bivši igrač, ja mu više ne vjerujem da može, a jedini je on bio taj koji kao može nešto promijeniti sa klupe
Možda je mogao vjerovat Hajroviću?
Žuti je uradio isto ono što i protiv Grčke, nije se snašao. Ubleha koja može vodit Makedonce i na neku defanzivu čvakat koji bod, čisto da mu se svijet divi. Baaahhh
U našoj ligi imaš minimalno 4 bolja stručnjaka od njega.
@LSD zayebavao sam se iskreno, kad ono fkt ti let3
ako si fkt ti onda ti je sve oprosteno, jer je let3 meni licno jedan od boljih forumaša tamo (kazem ako si ti )
Gerro wrote:@LSD zayebavao sam se iskreno, kad ono fkt ti let3
ako si fkt ti onda ti je sve oprosteno, jer je let3 meni licno jedan od boljih forumaša tamo (kazem ako si ti )
i ne nisam taj curry hvala Bogu
ma jok, ja sam
Al ne mogu da vjeruje da si se ubacio i na ovaj forum ...bogami, neces dugo ovdje sa tim qrcevitim stavom i ismijvanjem drugih, ovdje su mnogo rigoroznija pravila al neka te, uživaj dok te ne nogiraju
Gerro wrote:@LSD zayebavao sam se iskreno, kad ono fkt ti let3
i ne nisam taj curry hvala Bogu
ma jok, ja sam
Al ne mogu da vjeruje da si se ubacio i na ovaj forum ...bogami, neces dugo ovdje sa tim qrcevitim stavom i ismijvanjem drugih, ovdje su mnogo rigoroznija pravila al neka te, uživaj dok te ne nogiraju
ne znam fkt o cemu pricas, moj nick na ssba je bio @lfckop ovako nesto, slobodno pretrazi i naci ces, banovan sam nakon poraza Bosne u Izraelu od 3-0 i svađe sa Virtualom i nisam vise nikad pravio nick, uglavnom citam kad su u pitanju utakmice lige prvaka i slicno.
Point. wrote:Robert je trebao ovu ekipu poslati na megdan saunašuma. Osim Pjanića naravno, mislim da bi Vrančić njega mogao odlično zamjeniti.
Brinu me ovr velike oscilacije u igri. Odlično prvo protiv Armenije pa stanu u drugom. Protiv Grčke isto tako. Protiv Finske cijela katastrofa epskih razmjera a protiv Italije odlično.
Interesantna je bila izjava Mireta nakon utakmice "ili se želi igrati ili ne za reprezentaciju". Seo i Asmir? Do septembra to Robert treba riješiti jer Seo nam je potreban baš na toj lijevoj strani.
Seo je ispao nevijdeni supak, znao je da su ove utakmice vazne.
Ocigledno ima lose odnose sa Robijem, ali igras za reprezentaciju, ne za Robija.
LSD wrote:Ma jasta sjoo Currya brata opušteno samo ba, nije frka necemo te nikome ofirati
sto puta ponovljena laž nikad ne postaje istina, al kako to objasniti mitomanu
Maloprije prije par minuta mi sve oprošteno, sad odjednom mitoman kažem ti, to su neka unutrašnja podvojena stanja moraš se Curry dogovoriti sa sobom ne može ovako
Bogami, brzo ces u Banovice i sa ovog foruma, al eto, nastavi i nedaj se omesti
LSD wrote:Ma jasta sjoo Currya brata opušteno samo ba, nije frka necemo te nikome ofirati
sto puta ponovljena laž nikad ne postaje istina, al kako to objasniti mitomanu
Maloprije prije par minuta mi sve oprošteno, sad odjednom mitoman kažem ti, to su neka unutrašnja podvojena stanja moraš se Curry dogovoriti sa sobom ne može ovako
Bogami, brzo ces u Banovice i sa ovog foruma, al eto, nastavi i nedaj se omesti
zato što ti nisi let3 prevario sam se izgleda
Necu ja nigdje, ne boj se, nijedno pravilo foruma jos nisam prekrsio