Ne zanima me.BHF_Manijak wrote:Sumire koji ti qrac tesko pada, osim sto je "Amar Osim, bivsi trener Zeljezncicara", kad ionako nisi na temama o reprezentaciji/selektorima dosada ukupno 10 postova ostavio niti pokazao neki pretjerani interes. Sad te odjednom zanima?
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#2426 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
-
markomilanov
#2427 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Slavko Petrović ima više iskustva i znanja od Amara i Mehe,80 % forumaša ne bi imalo ništa protiv,skinula bi se tenzija sa repke,ovo sa Amarom bi moglo da izazove belaj.
-
Fudo387
#2428 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Po svim parametrima.Tito_i_Partija wrote:Nije uopste pitanje plave ili crvene filozofije. Ja licno nisam iz Sarajeva i ne navijam za Zelju, niti gotivim Amara nesto posebno.
Jednostavno ne razumijem po cemu je bolje rjesenje dovodjenja tipa na selektorsko mjesto koji nema ni jedan jedini dan trenerskog radnog staza, umjesto ovog drugog koji je makar u nasoj ligi, pa koliko god ona slaba bila, ipak nesto postig'o.
Kako, po kojim parametrima bi Barbarez bio bolji trener?
Sergej je igrao u bundesligi, krvio se na marakani, bio lider ekipe, vratio nas u ozbiljne fudbalske vode. Prije njega smo bili Malta. Njega su trenirali najbolji, i ucio je od najboljih.
Ovaj moron se samo rodio u kuci Osim, i to je jedina veza sa fudbalom. Da je bar nesta pokupio od babuke, sav se na materinu stranu bacio.
- BHF_Manijak
#2429 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Meni je fascinantno da se ti jos uvijek opires i pises kao da postoji neka druga opcija za selektorsko mjesto, ne shvatajuci da je Amar gotova stvar.Fudo387 wrote: Sergej je bio i na espn 1, 2 i 3, foxu isto tako, eurosportu, cnn-u, ama nema ko ga nije slikao, snimao, razgovarao sa njim.
I sad mi ti dovodis tog budalasa kojem je limit tv Igman.
Jebo te, i reci da se ne zajebajes?
Otvorite mu ascincu i nek’ vas tu uveseljava, sta mi ga u reprezentaciju dovodis.
A da ne kazem kakvo je to izopaceno i nakaradno razmisljanje "trenirali su ga najbolji, igrao je u Bundesligi - mora da valja i bude bolji od Osima", ali o tome sam vec pis'o, ne da mi se opet. Tom logikom Maradona bi bio najbolji trener u historiji fudbala, a u biti kar'na je. Dakle ta logika kojom se vodis, je gola qrcina i na nivou djeteta od 10 godina.
-
Fudo387
#2430 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nek’ stisne muda pa dodje.BHF_Manijak wrote:Meni je fascinantno da se ti jos uvijek opires i pises kao da postoji neka druga opcija za selektorsko mjesto, ne shvatajuci da je Amar gotova stvar.Fudo387 wrote: Sergej je bio i na espn 1, 2 i 3, foxu isto tako, eurosportu, cnn-u, ama nema ko ga nije slikao, snimao, razgovarao sa njim.
I sad mi ti dovodis tog budalasa kojem je limit tv Igman.
Jebo te, i reci da se ne zajebajes?
Otvorite mu ascincu i nek’ vas tu uveseljava, sta mi ga u reprezentaciju dovodis.I ono sto je jos gore, po tebe naravno, eto ti ga za koji mjesec preko Bare!
![]()
A da ne kazem kakvo je to izopaceno i nakaradno razmisljanje "trenirali su ga najbolji, igrao je u Bundesligi - mora da valja i bude bolji od Osima", ali o tome sam vec pis'o, ne da mi se opet. Tom logikom Maradona bi bio najbolji trener u historiji fudbala, a u biti kar'na je. Dakle ta logika kojom se vodis, je gola qrcina i na nivou djeteta od 10 godina.
Sta Maradona? Onaj narkoman?
Pa frajer nije tri sata bio trijezan kad se oprostio od aktivnog igranja i ti njega uzimas za primjer?
Vala bas, isto da ti je 10 godina.
-
sumirprimus
#2431 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Bojkot i kazne.pencilin bog i batina za ove diletante. 
-
missko
#2432 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ja nista ne bi imao protiv Amawa ako bi se krenulo od nekih zdravih osnova. Da ne robuje rezultatu nego da bude zrtva podmladjivanja i stvaranja ekipe sa dijelom igracima domace lige. Mi smo propustili i svjetsko i evropsko a nismo nista prezentirali niti probali nesto novo. Mozemo i sljedece evropsko halaliti ali da napravimo ako nista zdrave osnove reprezentacije. Da su bar igrali oni sa Kirin kuoa pa nek zijanimo od Kipra a ovako sa standardnima zijan i popravili nista nismo
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2433 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
pa naravo tri kluba nisu ga tjerali ko papeta i Hadzibegica iz svakog kluba nakon pola godine!!!! Alo ba Pitari samo se sve vise i vise provaljujete i sve vise i vise topite. Za sve bivse osim Cire i ove sto su trenutno u igri Amar je institucija...KJAJ PJICE!!!!omega369 wrote:Koliko je "trenersko ime" Amar Osim, govori podatak o njegovom dosadasnjem trenerskom opusu a koji sadrzi samo tri kluba - zeljeznicar, japan (ko zna sta je tamo radio), arapi (trener amaterske ekipe). Zeljeznicar i Japan je dobio iskljucivo zbog babe, a arapi su... ono... bolje ne spominjati![]()
Taj "strucnjak" je toliko priznat i trazen da za svo ovo vrijeme nije dobio nijednu jedinu ponudu, pa cak ni iz CG (poput npr. mulalica)toliko o njegovoj vrijednosti.
Jasno je da on ne moze posao dobiti izuzev ako mu babo to ne nasteli i jasno je da ce babo sve pokusati ne bi li pomogao sinu da preko reprezentacije konacno stekne "trenersko ime". Mislim, zasto se lazemo![]()
Onaj jos spominje kao ako je mogao Muzur ili Hadzibegic, moze i AmarMajstore, muzur, hadzibegic i ostali su IGRACKE LEGENDE, za razliku od njega. I prije bi dao svakoj igrackoj legendi da "pokusa" nego fudbalskom analfabetu poput njega. Kaze, pitari vodili 8 godina.... pa pitari imaju mnogo vise legendi i priznatih imena, sta da se radi
Mogao se i babo okusati, ali je to vjesto izbjegavao sve ove godine
- hrasno38
#2434 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Jest ali u POKERU!!!!Fudo387 wrote:Sergej je za tog jalijasa, Murinjo, Guardiola i Jirgen Klinsman u jednom.BHF_Manijak wrote:Jebo mater k'o da izmedju Mourinha i Guardiole biraju...![]()
- BHF_Manijak
#2435 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Govoris da je referenca kakav si k'o igrac bio, gdje si bio, s kim si igr'o, kako bi Sergeja progur'o, a onda odjednom jebo to, nebitno, zato sto tebi ne ide u prilog odosno tvojoj teoriji! Joj Fudo jebes li jebes!Fudo387 wrote: Nek’ stisne muda pa dodje.![]()
Pa frajer nije tri sata bio trijezan kad se oprostio od aktivnog igranja i ti njega uzimas za primjer?
Vala bas, isto da ti je 10 godina.
- Tito_i_Partija
#2436 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ovo sto ti navodis su sve igracka dostignuca, ne trenerska. A ne znamo ni ja ni ti da li je sta "naucio". Cak stavise, lik nije ni pokus'o da pokaze da li ista zna o trenerskom poslu, nego je se drito bacio u poker. Clan je uprave kluba koji zadnjih godina u Njemackoj tone k'o Titanik.Fudo387 wrote:Po svim parametrima.Tito_i_Partija wrote:Nije uopste pitanje plave ili crvene filozofije. Ja licno nisam iz Sarajeva i ne navijam za Zelju, niti gotivim Amara nesto posebno.
Jednostavno ne razumijem po cemu je bolje rjesenje dovodjenja tipa na selektorsko mjesto koji nema ni jedan jedini dan trenerskog radnog staza, umjesto ovog drugog koji je makar u nasoj ligi, pa koliko god ona slaba bila, ipak nesto postig'o.
Kako, po kojim parametrima bi Barbarez bio bolji trener?
Sergej je igrao u bundesligi, krvio se na marakani, bio lider ekipe, vratio nas u ozbiljne fudbalske vode. Prije njega smo bili Malta. Njega su trenirali najbolji, i ucio je od najboljih.
Ovaj moron se samo rodio u kuci Osim, i to je jedina veza sa fudbalom. Da je bar nesta pokupio od babuke, sav se na materinu stranu bacio.
Sta ti ovdje konkretno vidis k'o uspjeh u trenerskom poslu? Ja ne vidim apsolutno nista.
-
Fudo387
#2437 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Djes bolan Maradonu spominjati, lik se lijecio, nije dobar u glavu.BHF_Manijak wrote:Govoris da je referenca kakav si k'o igrac bio, gdje si bio, s kim si igr'o, kako bi Sergeja progur'o, a onda odjednom jebo to, nebitno, zato sto tebi ne ide u prilog odosno tvojoj teoriji! Joj Fudo jebes li jebes!Fudo387 wrote: Nek’ stisne muda pa dodje.![]()
Vala bas, isto da ti je 10 godina.![]()
- BHF_Manijak
#2438 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Mozes i Pelea, svejedno. Spomenuo ti je Dino u Matthausa, strasan igrac - qrac trener. Ferguson opet s druge strane prosjecan igrac ili jos nivo ispod, a kao trener...Fudo387 wrote:
Djes bolan Maradonu spominjati, lik se lijecio, nije dobar u glavu.
Dakle da ponovim, logika ti je goli qrac.
I da jos jednom ti nagovjestim - eto ti Brke u januaru, ako dotad cir ne fasujes!
- luckylaka
#2439 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Imal novosti iz zmajevog gnijezda.A tek poslije imenovanja cini mi se da pocinje pravi rat.Pamet u glavu
-
Fudo387
#2440 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Meni logika goli qrac?BHF_Manijak wrote:Mozes i Pelea, svejedno. Spomenuo ti je Dino u Matthausa, strasan igrac - qrac trener. Ferguson opet s druge strane prosjecan igrac ili jos nivo ispod, a kao trener...Fudo387 wrote:
Djes bolan Maradonu spominjati, lik se lijecio, nije dobar u glavu.
Dakle da ponovim, logika ti je goli qrac.
I da jos jednom ti nagovjestim - eto ti Brke u januaru, ako dotad cir ne fasujes!![]()
Pa jesi li svjestan sta pises?
Pele, Ferguson, Mateus...i onda napises Amar Osim.
Pa to veze s mozgom nema.
Da ti priblizim,
Porse, Ferari, boing 747...zastava 101.
Ima li logike?
Naravno da nema.
Nece doci, nece mu odobriti vizu isto Zukanovicu.
- BHF_Manijak
#2441 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ti imas problema malo sa zakljucivanjem je l' de? Ili ti malo slabije jezik ide, posto su godinama u tudjini, pa ne kontas sta neko pise ili? Majke mi, terci razlog ne vidim.Fudo387 wrote: Meni logika goli qrac?
Da ti priblizim,
Ima li logike?
Naravno da nema.
Ko je bolan poredio Amara s ovim gore nabrojanim? Ja ti samo navodim tvoj nacin zakljucivanja, a on je DOBAR IGRAC=DOBAR TRENER i govorim da je to kurcina od razmisljanja, koja u fudbala apsolutno nije dokazana, stavise nema ama bas nikakvog uporista.
Allaha mi dragog ne vjerujem da frajeru od 40 i nesto godina moram crtati!!!
Dakle, da pokusam jezikom djece iz osnovne skole: Matthaus, odlican igrac (to je ono sto je tebi referenca da bi Barabrez bio bolji od Amara), medjutim kao trener goli kurac. Pele, Maradona, Neville, Shearer, Shevchenko i da sad dalje ne nabrajam...
Dakle igraci koji su vrsni bili. Ono zbog cega ti favorizujes Barabareza naspram Amara.
Je l' ti sad jasno da ja tebi ustvari sad poredim Barabreza i Amara, kroz prizmu gore nabrojanih imena ili i dalje zaostajes i moram ti doslovno nacrtati?
Poptuno je nebitno sto je Barabrezova igracka karijera 18 hiljada puta bolja od Amarove, to nikakav nije garant da je ovaj bolji trener od Amara, sto mozes vidjeti kroz gore navedene primjere ljudi, koji su opet bolji igraci od Barabreza bili, sto bi tvojom logikom trebalo znaciti da bi trebali biti jos bolji treneri, ali oni to nisu.
-
Fudo387
#2442 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Pises besmislice, ne moze Amar u tu pricu nikako.BHF_Manijak wrote:Ti imas problema malo sa zakljucivanjem je l' de? Ili ti malo slabije jezik ide, posto su godinama u tudjini, pa ne kontas sta neko pise ili? Majke mi, terci razlog ne vidim.Fudo387 wrote: Meni logika goli qrac?
Da ti priblizim,
Ima li logike?
Naravno da nema.
Ko je bolan poredio Amara s ovim gore nabrojanim? Ja ti samo navodim tvoj nacin zakljucivanja, a on je DOBAR IGRAC=DOBAR TRENER i govorim da je to kurcina od razmisljanja, koja u fudbala apsolutno nije dokazana, stavise nema ama bas nikakvog uporista.
Allaha mi dragog ne vjerujem da frajeru od 40 i nesto godina moram crtati!!!
Dakle, da pokusam jezikom djece iz osnovne skole: Matthaus, odlican igrac (to je ono sto je tebi referenca da bi Barabrez bio bolji od Amara), medjutim kao trener goli kurac. Pele, Maradona, Neville, Shearer, Shevchenko i da sad dalje ne nabrajam...
Dakle igraci koji su vrsni bili. Ono zbog cega ti favorizujes Barabareza naspram Amara.
Je l' ti sad jasno da ja tebi ustvari sad poredim Barabreza i Amara, kroz prizmu gore nabrojanih imena ili i dalje zaostajes i moram ti doslovno nacrtati?
Poptuno je nebitno sto je Barabrezova igracka karijera 18 hiljada puta bolja od Amarove, to nikakav nije garant da je ovaj bolji trener od Amara, sto mozes vidjeti kroz gore navedene primjere ljudi, koji su opet bolji igraci od Barabreza bili, sto bi tvojom logikom trebalo znaciti da bi trebali biti jos bolji treneri, ali oni to nisu.
Za njega znamo da je tele, i kao igrac i kao trener.
Za Sergeja znamo da je 18000 puta bio bolji igrac od Amara, ne vidim razloga da isto toliko puta ne bude bolji trener.
Sergej-bundesliga.
Amar-kiseli kupus liga.
Tacka.
- BHF_Manijak
#2443 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ma ja pricam s frajerom za kojeg je Vladimir Nazor skola Harvard. Tacka.Fudo387 wrote: Pises besmislice, ne moze Amar u tu pricu nikako.
Za Sergeja znamo da je 18000 puta bio bolji igrac od Amara, ne vidim razloga da isto toliko puta ne bude bolji trener.
Sergej-bundesliga.
Amar-kiseli kupus liga.
Tacka.
Muda svoja mozes poceti grickati, ono natanane, ali Amar ce biti selektor. Tacka.
-
LSD
#2444 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Dofu buraz, pišaš se po sebi...eto te ko onaj Džuzepe Point.Fudo387 wrote: Pises besmislice, ne moze Amar u tu pricu nikako.
Sergej-bundesliga.
Amar-kiseli kupus liga.
Tacka.
Logika tipa Džeko je 20X bolji igrac od Amara (iz igrackih dana) = automatski je i bolji trener
Dajte ba ljudi, razmišljajte malo prije nego što napišete neki post...pricamo o trenerskom poslu, a ne igrackim karijerama.
A sad nam odgovori na pitanje: kakva je trenerska karijera Barbareza
- Edin H.
#2445 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nema to veze sa igrackim karijerama, osim sto je barbarez igrao u njemackoj godinama, znaci navikao je na disciplinu. Barbarez je uvijek bio lider, vodja, kako u klubu, tako i u reprezentaciji, a to je kvaliteta koja se trazi od trenera.
- Point.
#2446 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne kod nas. Barbarez na zalost nije ni poslao kandidaturu, tako da nije aktuelan. Kodro ili Amar. Nadam se Kodri. No, ovaj plavi tabor forumskih smaraca postaje pravo naporan. Kad vidim koliko im je stalo da uguraju Amara, tacno pozelim da bude on, samo da udovolje svoj mahalski ego. A jos nije ni jedan naveo ni jedan jedini razlog zasto bi Amara prije Kodre, glavni argumenti su aparati, cirevi, i tacka, jedite muda, pitari, tablete i slicno. Djecja posla.Edin H. wrote:Nema to veze sa igrackim karijerama, osim sto je barbarez igrao u njemackoj godinama, znaci navikao je na disciplinu. Barbarez je uvijek bio lider, vodja, kako u klubu, tako i u reprezentaciji, a to je kvaliteta koja se trazi od trenera.
- hrasno38
#2447 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Zato sto Kodro kao prvo nece tj hoce ali da ostane i trener u Svicarskoj i uz jos neke uvjete a Amar ne postavlja nikakve a kao drugo daj ti meni objasni po cemu je to Kodro bolji trere od AmaraPoint. wrote:Ne kod nas. Barbarez na zalost nije ni poslao kandidaturu, tako da nije aktuelan. Kodro ili Amar. Nadam se Kodri. No, ovaj plavi tabor forumskih smaraca postaje pravo naporan. Kad vidim koliko im je stalo da uguraju Amara, tacno pozelim da bude on, samo da udovolje svoj mahalski ego. A jos nije ni jedan naveo ni jedan jedini razlog zasto bi Amara prije Kodre, glavni argumenti su aparati, cirevi, i tacka, jedite muda, pitari, tablete i slicno. Djecja posla.Edin H. wrote:Nema to veze sa igrackim karijerama, osim sto je barbarez igrao u njemackoj godinama, znaci navikao je na disciplinu. Barbarez je uvijek bio lider, vodja, kako u klubu, tako i u reprezentaciji, a to je kvaliteta koja se trazi od trenera.
- manijak1
- pirmin
#2449 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Vrijeme je da neki Brcak preuzme kormilo nacionalne selekcije.
-
kakonako
#2450 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
...
Last edited by kakonako on 15/11/2017 22:42, edited 2 times in total.