Zahiragić opet jaše

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2426 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hrasno38 »

Seyfo wrote:Sa pristojne vremenske distance od studiranja, koje se u mom slučaju uspješno okončalo prije 15 godina, mogu reći da nije mudro suprotstavljati se sistemu na faxu ako nisi lično SDA perjanica. Jer ako nekom profesoru ili bilo kome iz sistema staneš na žulj(a sve je povezano da se ne lažemo) , možeš navući bijes profesora, jednog ili njih više, i onda nećeš položiti ispit taman ga znao kao on. Vrlo su osvetoljubivi i sujetni. Ili te mogu opstruisati na drugih bezbroj načina. Izuzetak je ako si neki ultra genije pa možeš sve 10ke imati bez problema. Tako da nažalost, većina studenata se bavi sobom i svojim studiranjem, došli su studirati a ne ganjati pravdu/rušiti sistem/isl, tako da poklope se i šute.
Ovo je 100% tacno jer je u priincipu Bolonja samo na papiru a ostao je stari sistem nedodirljivosti profesora. To ako se uskoro ne promjeni nase skolovanje nece biti u kurcu nego ce biti u totalnom kurcu. Ovaj debilski SDA podmladak je vise isuvisno i komentarisati ali u principu se pomalo iz prikrajka i radujem sto su ovakve sirovine perspektiva SDA jer cisto sumnjam da ovaki u buducnosti mogu nekome u vecim kolicinama izazvati simpatije. Naravno ako bi se promjenila nekim slucajem vlast u 2018 onda treba smece pocistiti do zadnje mrvice da se ne daj boze ne bi gdje ufatila budj ali naravno i tu novu vlast popisatiu ako se bude ponasala kao i ova vezano za skolovanje i biranje podobnih kadrova kao vodja studenata.
Profesori moraju imati identicnu odgovrnost kao i studenti za svoje neuspjehe i kada se to ostvari svi ti drkadzije koji uzivaju u seansama maltretiranja studenata ce moci da ga glabnu sa uvezanim bijesom.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#2427 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hrasno38 »

haminhamo wrote:
FrozenCastle wrote:I Merim je ekstreman SDA-ovac.
Na fejsu mi izleti reklama gdje je Zahiragić gost predavač na ovim selefijskim predavanjima što se može i vidjeti po slikama sa ove grupe.
Image
Ouu, jesi ga skontao. Šta će jadan sad? :O
Ne možete mu ništa, izvan vaše lige je momak, anonimni smrduljci.. :D
I tebi i njemu ce uskoro da padne mrak na oci i bit cete popisani.....samo uzivaj i zadnjem dijelu teatra i u minderima velikog ridjobradog vodje!!!
JThomas

#2428 Re: Zahiragić opet jaše

Post by JThomas »

hrasno38 wrote:
Seyfo wrote:Sa pristojne vremenske distance od studiranja, koje se u mom slučaju uspješno okončalo prije 15 godina, mogu reći da nije mudro suprotstavljati se sistemu na faxu ako nisi lično SDA perjanica. Jer ako nekom profesoru ili bilo kome iz sistema staneš na žulj(a sve je povezano da se ne lažemo) , možeš navući bijes profesora, jednog ili njih više, i onda nećeš položiti ispit taman ga znao kao on. Vrlo su osvetoljubivi i sujetni. Ili te mogu opstruisati na drugih bezbroj načina. Izuzetak je ako si neki ultra genije pa možeš sve 10ke imati bez problema. Tako da nažalost, većina studenata se bavi sobom i svojim studiranjem, došli su studirati a ne ganjati pravdu/rušiti sistem/isl, tako da poklope se i šute.
Ovo je 100% tacno jer je u priincipu Bolonja samo na papiru a ostao je stari sistem nedodirljivosti profesora. To ako se uskoro ne promjeni nase skolovanje nece biti u kurcu nego ce biti u totalnom kurcu. Ovaj debilski SDA podmladak je vise isuvisno i komentarisati ali u principu se pomalo iz prikrajka i radujem sto su ovakve sirovine perspektiva SDA jer cisto sumnjam da ovaki u buducnosti mogu nekome u vecim kolicinama izazvati simpatije. Naravno ako bi se promjenila nekim slucajem vlast u 2018 onda treba smece pocistiti do zadnje mrvice da se ne daj boze ne bi gdje ufatila budj ali naravno i tu novu vlast popisatiu ako se bude ponasala kao i ova vezano za skolovanje i biranje podobnih kadrova kao vodja studenata.
Profesori moraju imati identicnu odgovrnost kao i studenti za svoje neuspjehe i kada se to ostvari svi ti drkadzije koji uzivaju u seansama maltretiranja studenata ce moci da ga glabnu sa uvezanim bijesom.
ukratko, kao i van fakulteta probrano je i spojeno ono lošije iz oba sistema... :mrgreen:
Seyfo

#2429 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Seyfo »

Kada bi se vlast i sistem preko noci promijenili na bolje i kad bismo postali normalno evropsko drustvo,silne generacije SDA podmlatka i njihove familije bi preko noci postali neupotrebljivi i beskorisni,krepali bi od gladi. Zato ce se boriti protiv napretka i noktima ako treba, oci vaditi da sve ostane kako jeste. Trenutno zive u oblacima,nesvjesni ovisnosti o sistemu. Kako stvari stoje,ne moraju se mnogo brinuti,dok god je ove generacije glasaca i kredita MMF-a.
Sara03

#2430 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Sara03 »

haminhamo wrote:
Na fejsu mi izleti reklama gdje je Zahiragić gost predavač na ovim selefijskim predavanjima što se može i vidjeti po slikama sa ove grupe.
Image
Pa normalno da je izvan naše lige :lol: ... Dečko se provaljuje oko elementarnih stvari koje je učio (navodno) u trećem osnovne. :lol:

Maternji mu nije najjača strana, engleski bolje da ne spominjem, historija gluho i daleko bilo, geografija - knjige u životu otvorio nije ... Jedino iz školskih klupa što je apsolvirao jeste ašikovanje (dapače švaleranje) sa gravidnim asistenticama; lično se uvjerila.

Btw; zahtijevam kompilaciju svih provala, lapsusa i nebuloza našeg 'intelektualca i akademika' Harisa efenduma Zahirage. :D

Hvala...
lijepa u dusi

#2431 Re: Zahiragić opet jaše

Post by lijepa u dusi »

kudrilo wrote:Merim Serdarević će vam doći sad umjesto Zahiragića. Po ustaljenim procedurama.
:) logicno, kad je 99% clanova SPUSa dovedeno tu od strane Ismira, Merima i Merimove sestre Adle. Ekipa boli glava, ponosni SDA podmladak.
aratet

#2432 Re: Zahiragić opet jaše

Post by aratet »

hrasno38 wrote:Heheheh najbolji su ovi STRUCNJACI sa BANU...Made in Novi Pazar!!!
BANu, akademija gdje su ef.Ceric i Zukorlic akademici, nema dalje.
Neregistrirani

#2433 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Neregistrirani »

Nekad su studenti bili nosioci progresa. Sad su organizovani dzematski i idu na ovakva predavanja!

Image
MOSALJOZE

#2434 Re: Zahiragić opet jaše

Post by MOSALJOZE »

Neregistrirani wrote:Nekad su studenti bili nosioci progresa. Sad su organizovani dzematski i idu na ovakva predavanja!

Image
I onda će na ovom skupu,baš kao što je i ranije govorio u videu kojim se diči(po njegovom mišljenju on je "spustio" akademika Filipovića)kako omladina sluša haram muziku,ostaju do jutra,srpske cajke i slično.
Tog istog Zahiragića sam vidio jednom u walteru,a u slogi xy puta
Sve naravno oko 4 pola 5.
insomnia78

#2435 Re: Zahiragić opet jaše

Post by insomnia78 »

Sara03 wrote:
haminhamo wrote:
Image
Pa normalno da je izvan naše lige :lol: ... Dečko se provaljuje oko elementarnih stvari koje je učio (navodno) u trećem osnovne. :lol:

Maternji mu nije najjača strana, engleski bolje da ne spominjem, historija gluho i daleko bilo, geografija - knjige u životu otvorio nije ... Jedino iz školskih klupa što je apsolvirao jeste ašikovanje (dapače švaleranje) sa gravidnim asistenticama; lično se uvjerila.

Btw; zahtijevam kompilaciju svih provala, lapsusa i nebuloza našeg 'intelektualca i akademika' Harisa efenduma Zahirage. :D

Hvala...
Ljubomora je cudo
Sara03

#2436 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Sara03 »

insomnia78 wrote:Ljubomora je cudo
Koga bolan? :lol:
Sara03

#2437 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Sara03 »

MOSALJOZE wrote:
Neregistrirani wrote:Nekad su studenti bili nosioci progresa. Sad su organizovani dzematski i idu na ovakva predavanja!

Image
I onda će na ovom skupu,baš kao što je i ranije govorio u videu kojim se diči(po njegovom mišljenju on je "spustio" akademika Filipovića)kako omladina sluša haram muziku,ostaju do jutra,srpske cajke i slično.
Tog istog Zahiragića sam vidio jednom u walteru,a u slogi xy puta
Sve naravno oko 4 pola 5.
Ama, što si ljubomoran? :D
Svratio čovjek na pivu (halal da se razumijemo) prije sabaha...
Ludzak

#2438 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Ludzak »

Sara03 wrote:
Ludzak wrote:Historija nije ništa drugo već nauka pogrešnih informacija.
De živ bio, poklopi se. :-)

Zašto se onda ti voliš pozivati na historijske činjenice, ako su pogrešne? Znači li to da sumnjaš u validnost sopstvenih argumenata.

Najjači su mi ovi likovi koji kada nešto nije u skladu sa njihovim pogledom i određenom vrstom fobije, odmah idu na kartu netačnosti.
Jesi li ti čula za tezu "Historiju pišu pobjednici" ?
seln

#2439 Re: Zahiragić opet jaše

Post by seln »

haminhamo wrote: Ouu, jesi ga skontao. Šta će jadan sad? :O
'hani malo... jesi li ti onaj obrazovani Bosnjak s bradom, kako se sam nazivas na drugoj temi?
Meni vise zvucis kao jalijas nakon sto procita ilmihal.
seln

#2440 Re: Zahiragić opet jaše

Post by seln »

Image
Rezultati su zadivljujuci. Dozivio sam da mi diplomac kriminalistike ozbiljno tvrdi kako je zemlja sa svim na njoj stvorena prije 6000 godina.

Pretpostavljam da ce u poslu kao investigativnu metodu bacati grah i gledati u solju...
seln

#2441 Re: Zahiragić opet jaše

Post by seln »

Ludzak wrote:
Sara03 wrote:
Ludzak wrote:Historija nije ništa drugo već nauka pogrešnih informacija.
De živ bio, poklopi se. :-)

Zašto se onda ti voliš pozivati na historijske činjenice, ako su pogrešne? Znači li to da sumnjaš u validnost sopstvenih argumenata.

Najjači su mi ovi likovi koji kada nešto nije u skladu sa njihovim pogledom i određenom vrstom fobije, odmah idu na kartu netačnosti.
Jesi li ti čula za tezu "Historiju pišu pobjednici" ?
To sam cesto cuo od ustasa i cetnika.
Sara03

#2442 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Sara03 »

seln wrote:
'hani malo... jesi li ti onaj obrazovani Bosnjak s bradom, kako se sam nazivas na drugoj temi?
anonimni smrduljci - to je taj domet govora i dijaloga kao kod Zahiragića i brata mu, biće da je jedan od njih.
haminhamo

#2443 Re: Zahiragić opet jaše

Post by haminhamo »

Sara03 wrote:
seln wrote:
anonimni smrduljci - to je taj domet govora i dijaloga kao kod Zahiragića i brata mu, biće da je jedan od njih.
Nisi pogodila,nije ni jedan od njih dvojice, već jedan od velikog broja momaka koji je blizak njima i koji ih voli jer su mudonje,pametni, sposobni i ponosni za razliku od većine vas.Znam da su vam ovakve gazije trn u oku i žao mi je što je tako.
seln

#2444 Re: Zahiragić opet jaše

Post by seln »

haminhamo wrote: jedan od velikog broja momaka koji je blizak njima i koji ih voli jer su mudonje.
Uh! :shock: :shock: :shock:
Ovo je vec za psihoanalize, teoriju simbolike, behaviorizam, hamajliju...

Znam da su vam ovakve gazije trn u oku i žao mi je što je tako.
Gazija nekad:

Image

Gazija danas:

Image

Ako se pitate zasto je zemlja u kurcu, samo uporedite te dvije slike.
Sara03

#2445 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Sara03 »

haminhamo wrote: Nisi pogodila,nije ni jedan od njih dvojice, već jedan od velikog broja momaka koji je blizak njima i koji ih voli jer su mudonje,pametni, sposobni i ponosni za razliku od većine vas.Znam da su vam ovakve gazije trn u oku i žao mi je što je tako.
Oh, pa sada je sve posve jasno.

Blago se tebi kad su ti ovakve "mudonje" i pametnjakovići (a uvjerili smo se kolika im je "pamet", Bogu hvala), uzori u životu. Zapravo, većina nas ovdje je debelo sposobnija od tog tvog idola; jer smo gle čuda sami se uspjeli izboriti za nešto u životu, bez konstantnog dupeuvlačivanja i praćenja stranke. O pameti i znanju već nećemo, to nam duboko vrijeđa inteligenciju. I pogodio si da je trn u ok; trn u oku zbog ogorčenosti znajući da će nam ovaj glavonja, i njemu slični sutra biti na čelu ove lijepe nam banana države.

A ti do tada i dalje uživaj u provalama i ispadima svog homofobnog, šovinističkog gazije i njemu sličnih... Al' ne krivim te, jer ti očito ni ne znaš za bolje.
haminhamo

#2446 Re: Zahiragić opet jaše

Post by haminhamo »

Sara03 wrote:
haminhamo wrote: Nisi pogodila,nije ni jedan od njih dvojice, već jedan od velikog broja momaka koji je blizak njima i koji ih voli jer su mudonje,pametni, sposobni i ponosni za razliku od većine vas.Znam da su vam ovakve gazije trn u oku i žao mi je što je tako.
Oh, pa sada je sve posve jasno.

Blago se tebi kad su ti ovakve "mudonje" i pametnjakovići (a uvjerili smo se kolika im je "pamet", Bogu hvala), uzori u životu. Zapravo, većina nas ovdje je debelo sposobnija od tog tvog idola; jer smo gle čuda sami se uspjeli izboriti za nešto u životu, bez konstantnog dupeuvlačivanja i praćenja stranke. O pameti i znanju već nećemo, to nam duboko vrijeđa inteligenciju. I pogodio si da je trn u ok; trn u oku zbog ogorčenosti znajući da će nam ovaj glavonja, i njemu slični sutra biti na čelu ove lijepe nam banana države.

A ti do tada i dalje uživaj u provalama i ispadima svog homofobnog, šovinističkog gazije i njemu sličnih... Al' ne krivim te, jer ti očito ni ne znaš za bolje.

Ko će da izvaga tu pamet i znanje? Iz ljubomore postaješ subjektivna.Sve što si rekla je tvoje pljuvanje njega, a on i dalje stoji ponosan,uspravan,popularan,uspješan,a ti, ti jaranice možeš da umišljaš to što umišljaš i to je to.

Homofobnog? Opa,tu smo.Problem je jer pedere ne miriše.Tako mi reci.Pa ne miriše ih niko u Bošnjaka,šta ćeš sad pederu?
iz Mostara

#2447 Re: Zahiragić opet jaše

Post by iz Mostara »

alan ford tema :lol: :lol: :lol:
tranquil

#2448 Re: Zahiragić opet jaše

Post by tranquil »

haminhamo wrote:Nisi pogodila,nije ni jedan od njih dvojice, već jedan od velikog broja momaka koji je blizak njima i koji ih voli jer su mudonje,pametni, sposobni i ponosni za razliku od većine vas.Znam da su vam ovakve gazije trn u oku i žao mi je što je tako.
Samo četnik je, dok je Sarajevo bilo bez vode, ismijavao ljude što nemaju vode. Zato reci svom mudonji da je četnik. Ne želim biti kao on niti sam ljubomoran. Niko normalan ne želi biti kao četnik.
wewa

#2449 Re: Zahiragić opet jaše

Post by wewa »

za nekog s onako lose ispeglanom kosuljom, mLogo je kurcevit.
seln

#2450 Re: Zahiragić opet jaše

Post by seln »

wewa wrote:za nekog s onako lose ispeglanom kosuljom, mLogo je kurcevit.
Jebat kosulju, moze se ispeglati... al' mnooogo je bre ruzan. A tek glup, povrsan, neobrazovan, primitivan... u zivotu nista nije postigao mimo stranke.
Kosulja jos dodje najbolja stvar na njemu.
Post Reply