I ovo je velika tuga, obzirom na prosjek godina od 39
NoOrod znO
Što je lijepo naseljeno Podrinje koje su očistili od Bošnjaka...eno sve vrvi od srpskog života, srpske dece i radostiBHCluster wrote:
Bake i SDA elita već su uveliko pred kompjuterom spuštenih gaća... spam spam više nije zanimljiv sad je popis2013.baagent_zero wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/prema-po ... /160630070
I ovo je velika tuga, obzirom na prosjek godina od 39![]()
NoOrod znO
Pogledao sam članke i vijesti i opet ne vidim razloga da ti na ovom forumu kompletan narod zoveš govnima.Rick_Grimes wrote:Pogledaj clanke na hrvatskim portalima pa pricaj o vrijedjanju i hinjskom podmetanju.Novak20 wrote:Rick_Grimes wrote:
Hrvati su veca govna od Srba, samo sto hinjski podmecu.![]()
![]()
![]()
Poslije govora mržnje na temi o jeziku evo prilike za malo generalnog verbalnog vrijeđanja konstitutivnih. Ako ovo nije za Banovića ne znam šta je.
Dobra kartaBHCluster wrote:
40% kompjuterski nepismenihagent_zero wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/prema-po ... /160630070
NoOrod znO
Pogledaj Mostar temuDrvosjeca iz Dejcica wrote:Dakle možemo konstatovati da ona Čovićeva od neki dan kako je pogriješio bila samo šuplja kao po onoj narodnoj "da se vlasi ne sjete". Čova ga zabi Ivaniću i Dodiku do jaja zajedno.![]()
Ja sam mislio da je brojka i gora... Iskreno čudim se podatku da 60% ljudi kod nas zna koristi kompjuter...-LIBERO- wrote:40% kompjuterski nepismenihagent_zero wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/prema-po ... /160630070
NoOrod znO![]()
Sada mi je ponesto i jasnije, vezano za forum, i za nepodudaranje atmosfere ovdje, sa rezultatima na izborima.
Najveći grad je Sarajevo sa 275.524 stanovnika u četiri gradske općine, a zatim slijedi Banja Luka sa 185.042, Tuzla 110.979, Zenica 110.663, Bijeljina 107.715 i Mostar 105.977 stanovnika. Ovi gradovi su jedini sa više od 100.000 stanovnika.
Moze biti. Taman se podudara sa brojem ovih sto imaju maksimalno srednju zavrsenuBlueBlood wrote:Po popisu iz 2013 u BiH čak 70 % stanovništva izjasnilo se da navija za FK Željezničar !
Dio se otišao popisat u Podrinje, ali opet ne mislim da je ta brojka naročito velika... Tako da da - otprilike toliko stanovnika... Druga je stvar što svako malo neko u medijima izvali da je Sarajevo grad sa pola miliona stanovnikaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Je li moguće da u 4 sa opštine nema više stanovnika od 275.524?![]()
Najveći grad je Sarajevo sa 275.524 stanovnika u četiri gradske općine, a zatim slijedi Banja Luka sa 185.042, Tuzla 110.979, Zenica 110.663, Bijeljina 107.715 i Mostar 105.977 stanovnika. Ovi gradovi su jedini sa više od 100.000 stanovnika.
Istocna Hercegovina u qrcu.BHCluster wrote:
čim nabavim limun i peharBoskero wrote:
Wow pa ti si unikatna... Stisni pesnicu digni je visoko trci gradom i vici NO PASARAN...
To je to. Iz zatvorenih vrata ipak dogovorili.agent_zero wrote:Rekao sam vam da su frizirali, dosta Bošnjaka uopšte nije popisano po genocidnoj tvorevini, a i oni koji su popisanu u originalnim dokumentima je bilo preko 53%.Krokodajl wrote:50,11
op op xD
Prepišali preko pola
Ovo su sad politički firizirali, tj. umanjili. Znao sam.
Ma dobro, to kada kažu Sarajevo pola miliona misle vjerovatno sa Ilidžom, Vogošćom možda i Ilijašom.cyprus wrote:Dio se otišao popisat u Podrinje, ali opet ne mislim da je ta brojka naročito velika... Tako da da - otprilike toliko stanovnika... Druga je stvar što svako malo neko u medijima izvali da je Sarajevo grad sa pola miliona stanovnikaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Je li moguće da u 4 sa opštine nema više stanovnika od 275.524?![]()
Najveći grad je Sarajevo sa 275.524 stanovnika u četiri gradske općine, a zatim slijedi Banja Luka sa 185.042, Tuzla 110.979, Zenica 110.663, Bijeljina 107.715 i Mostar 105.977 stanovnika. Ovi gradovi su jedini sa više od 100.000 stanovnika.![]()
To je ta njihova "kolijevka lava" što reko Šantićjasko_ba wrote:Istocna Hercegovina u qrcu.BHCluster wrote:
Baš to gledam i mislim...jarane tamo jedva da ima žive duše.jasko_ba wrote:Istocna Hercegovina u qrcu.BHCluster wrote:
Pa kad bi natego sve od Visokog do Pala - onda možda možeš nabrat pola milionaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Ma dobro, to kada kažu Sarajevo pola miliona misle vjerovatno sa Ilidžom, Vogošćom možda i Ilijašom.cyprus wrote:Dio se otišao popisat u Podrinje, ali opet ne mislim da je ta brojka naročito velika... Tako da da - otprilike toliko stanovnika... Druga je stvar što svako malo neko u medijima izvali da je Sarajevo grad sa pola miliona stanovnika![]()
Znači kad bi od onih 4% anacionalnih izbacili ove što su se popisali u Sarajevu (ovih 7250, i možda polovina od ovih 28 000), bilo bi ih oko 1%Rizvan wrote:Kanton Sarajevo - 413.593
Bošnjaci - 346.575
Hrvati - 17.520
Srbi - 13.300
Ne izjašnjava se - 7.250
Ostali - 28.075