Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
- It_is_a_Leclerc
#2426 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Samo vi meni recite šta je od ovo dvoje tačno:
a) Vječni budžetlija Šuhret Fazlić nije više član GS-a i njegova koalicija sa strankom osuđenih kriminalaca i vehabija (A-SDA) je njegov lični eksces
b) Vječni budžetlija Šuhret Fazlić je član GS-a i GS na nivou USK ulazi u koaliciji sa strankom koja je predložila da se u skupštini USK zakletva podnosi sa rukom na Kur'anu.
a) Vječni budžetlija Šuhret Fazlić nije više član GS-a i njegova koalicija sa strankom osuđenih kriminalaca i vehabija (A-SDA) je njegov lični eksces
b) Vječni budžetlija Šuhret Fazlić je član GS-a i GS na nivou USK ulazi u koaliciji sa strankom koja je predložila da se u skupštini USK zakletva podnosi sa rukom na Kur'anu.
-
putokaz1
#2427 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
To nezna nikoIt_is_a_Leclerc wrote:Samo vi meni recite šta je od ovo dvoje tačno:
POMAK postoji saradnja 4 načelnika
Postoji i Saradnja 8 načelnika u Sarajevu,ali oni su ista stranka
Pojavila se informacija da je načelnik Srebrenika napustio SDA
Ako bi POMAK bila koalicija ASDA GS NBL NZBLOK+ Oni bi bili njači na USK,Jači i od SDP i od LBH i od SDA
Ništa dok Reuf Bajrović ne Odtvita na svom profilu
Čekamo Odgovora Reufa na POMAK
- Capsicum
#2428 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Pa čekaj, zar nisi imao provjerene informacije kako se se Šuhret posvađao sa Emirom i Reufom?It_is_a_Leclerc wrote:Samo vi meni recite šta je od ovo dvoje tačno:
Šuhret Fazlić je jedan od najistaknutijih članova GS-a, čovjek s kojim je GS uspio u Bihaću u potpunosti istisnuti iz vlasti SDA
-
putokaz1
#2429 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Vidjet ćemo
Šuhret je JAK
iMA POTENCIJALA
Šuhret je JAK
iMA POTENCIJALA
- Alfons Kauders
#2430 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
A ko smo to "mi"?It_is_a_Leclerc wrote:Vi ste esencijalno nebitni i ja stvarno pokušavam pronaći smislen razlog zašto se konstantno spotičete i očajnički pokušavate da mi ovim, uz svo dužno poštovanje, imbecilnim šatro-humorom izmamite neku repliku.Alfons Kauders wrote:
Da ponovim: najbolja promocija za GS su likovi koji ih napadaju. Novac jednostavno ne moze kupiti ovakav marketing, a frustriranim pacenicima je nemoguce objasniti da njihove kritike imaju potpuno suprotan ucinak.
Matere mi, ako se na temi jos ukazu Kata Lazljivica i Stochar od Slobodne Bosne, mi u NVZ cemo ozbiljno razmotriti saradnju s GS.
Ja, kao što vidite, s vama ne rasptavljam, niti želim.
Ja, kao što, također vidite, ovdje navodim činjenice, a jedna od njih je da je Šuhret Fazlić (GS) u nekakvom frankenštajn koaliciji PomaK, a twitter junoše se sekiraju oko nekakvih ruskih utjecaja na BiH.
Ako se ne persiramo, molio bih pojašnjenje.
- Roccohljup
#2431 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Valjda NVZ jurišnici koji simpatišu GS jer su trn u oku svimaAlfons Kauders wrote: A ko smo to "mi"?
- Alfons Kauders
#2432 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
A još nismo ni na Twitteru. Moram popričati s Utemeljiteljem Madnerom oko toga.Roccohljup wrote:Valjda NVZ jurišnici koji simpatišu GS jer su trn u oku svimaAlfons Kauders wrote: A ko smo to "mi"?
Ako se ne persiramo, molio bih pojašnjenje.![]()
![]()
Nego, da ne bude zabune, nije NVZ ta koja simpatiše GS, već obrnuto. GS se fura na NVZ!
Zaboravljate da je NVZ par godina "starija" od GS...
- madner
#2433 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Doktrina NVZa je decentralizacija, ako se komanda napije ne znaci da nema akcije. 
- Alfons Kauders
#2434 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
NVZ je decentralizirana peer-to-peer mreža operativaca okupljenih oko uzvišenog cilja koji je važniji od stranačkih prepucavanja običnih smrtnika.madner wrote:Doktrina NVZa je decentralizacija, ako se komanda napije ne znaci da nema akcije.
Naše je da jebemo dušmane: na svim terenima, u svim okolnostima, sa ili bez komande.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#2435 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Jer njihovo višesatno ispijanje kafa uz tastaturu i objava tvitova u kvaziduhovitom stilu nekadasnjeg postratnog Valtera i jos "duhovitije" Polikite ce ne samo uzdrmati ruske interese ovdje , nego ce u Bosanskom Brodu Rusi umjesto nafte od stida poceti prodavati rakiju...It_is_a_Leclerc wrote:... a twitter junoše se sekiraju oko nekakvih ruskih utjecaja na BiH.
- Alfons Kauders
#2436 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Clanovi NVZ ne piju kafu i ne idu u kladionicu.sabina1 wrote:Jer njihovo višesatno ispijanje kafa uz tastaturu i objava tvitova u kvaziduhovitom stilu nekadasnjeg postratnog Valtera i jos "duhovitije" Polikite ce ne samo uzdrmati ruske interese ovdje , nego ce u Bosanskom Brodu Rusi umjesto nafte od stida poceti prodavati rakiju...It_is_a_Leclerc wrote:... a twitter junoše se sekiraju oko nekakvih ruskih utjecaja na BiH.
- Roccohljup
#2437 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Piju li rakiju ?Alfons Kauders wrote:Clanovi NVZ ne piju kafu i ne idu u kladionicu.sabina1 wrote:Jer njihovo višesatno ispijanje kafa uz tastaturu i objava tvitova u kvaziduhovitom stilu nekadasnjeg postratnog Valtera i jos "duhovitije" Polikite ce ne samo uzdrmati ruske interese ovdje , nego ce u Bosanskom Brodu Rusi umjesto nafte od stida poceti prodavati rakiju...It_is_a_Leclerc wrote:... a twitter junoše se sekiraju oko nekakvih ruskih utjecaja na BiH.
nego....po stranačkim kuolarima se priča da je Refa dobio ideju za GS upravo čitajući NVZ temu na forumu i prateći rad aktivista
- Alfons Kauders
#2438 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
1. Rakiju pečemo, ali je ne pijemo na dužnosti.Roccohljup wrote:Piju li rakiju ?Alfons Kauders wrote:Clanovi NVZ ne piju kafu i ne idu u kladionicu.sabina1 wrote:
Jer njihovo višesatno ispijanje kafa uz tastaturu i objava tvitova u kvaziduhovitom stilu nekadasnjeg postratnog Valtera i jos "duhovitije" Polikite ce ne samo uzdrmati ruske interese ovdje , nego ce u Bosanskom Brodu Rusi umjesto nafte od stida poceti prodavati rakiju...![]()
![]()
nego....po stranačkim kuolarima se priča da je Refa dobio ideju za GS upravo čitajući NVZ temu na forumu i prateći rad aktivista![]()
2. NVZ je open-source. Ako smo bili inspiracija za ono što Reuf u zadnje vrijeme radi po SAD, jako nam je drago radi toga.
- madner
#2439 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Neki i piju i kafu i rakiju. Nema bas striktinig smjernica sto se toga tice, autonomno odlucivanje agenta je kljucno za uspjeh.
Nas moto je, ako prodje prodje.
- Roccohljup
#2440 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
i još ako je džabe, i Bogu je dragomadner wrote:Neki i piju i kafu i rakiju. Nema bas striktinig smjernica sto se toga tice, autonomno odlucivanje agenta je kljucno za uspjeh.![]()
- madner
#2441 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Nema nista djaba, samo se ne placa sve parama. 
- Alfons Kauders
#2442 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Tako je! Odnedavno primamo bitcoin i plemenite metale.
- It_is_a_Leclerc
#2443 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Ja persiram sagovornike. Pogotovo starije.Alfons Kauders wrote:A ko smo to "mi"?It_is_a_Leclerc wrote:Vi ste esencijalno nebitni i ja stvarno pokušavam pronaći smislen razlog zašto se konstantno spotičete i očajnički pokušavate da mi ovim, uz svo dužno poštovanje, imbecilnim šatro-humorom izmamite neku repliku.Alfons Kauders wrote:
Da ponovim: najbolja promocija za GS su likovi koji ih napadaju. Novac jednostavno ne moze kupiti ovakav marketing, a frustriranim pacenicima je nemoguce objasniti da njihove kritike imaju potpuno suprotan ucinak.
Matere mi, ako se na temi jos ukazu Kata Lazljivica i Stochar od Slobodne Bosne, mi u NVZ cemo ozbiljno razmotriti saradnju s GS.
Ja, kao što vidite, s vama ne rasptavljam, niti želim.
Ja, kao što, također vidite, ovdje navodim činjenice, a jedna od njih je da je Šuhret Fazlić (GS) u nekakvom frankenštajn koaliciji PomaK, a twitter junoše se sekiraju oko nekakvih ruskih utjecaja na BiH.
- It_is_a_Leclerc
#2444 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Da li Šuhret Fazlić na izborima u oktobru planira podržati listu Građanskog saveza ili listu PomaK-a ?Capsicum wrote:Pa čekaj, zar nisi imao provjerene informacije kako se se Šuhret posvađao sa Emirom i Reufom?It_is_a_Leclerc wrote:Samo vi meni recite šta je od ovo dvoje tačno:
b) Vječni budžetlija Šuhret Fazlić je član GS-a i GS na nivou USK ulazi u koaliciji sa strankom koja je predložila da se u skupštini USK zakletva podnosi sa rukom na Kur'anu.Gubiš mi se malo.
Šuhret Fazlić je jedan od najistaknutijih članova GS-a, čovjek s kojim je GS uspio u Bihaću u potpunosti istisnuti iz vlasti SDA. Za stranku koja je prvi put izašla na izbore itekako pohvalna stvar. Dio većine u vijeću čini i jedan vijećnik ASDA. To je to. Nema nikakvih zakletvi nad Kur'anom, a nema ni SDA u vlasti. Pa plačite za njima. Mnogima je trn u oku taj rigidni stav GS-a da neće sa SDA ni po koju cijenu. No, koliko vidim, GS-ovce zaboli lijevo mudo za suze prolivene za SDA i ostalom nacionalističkom bandom.
![]()
-
putokaz1
#2445 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
To pitanje treba poslati na adresu Općina Bihać na ruke Gradonačelnika
Ali je Interesantno,s obzirom d aje LIK JAK
Ako budu išli kao POMAK biti će najača stranka na Kantonu a kao GS preći će prag
Ali je Interesantno,s obzirom d aje LIK JAK
Ako budu išli kao POMAK biti će najača stranka na Kantonu a kao GS preći će prag
- Capsicum
#2446 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Pomak nije stranka.
- Alfons Kauders
#2447 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Opa! Znači da sam u probranom društvu, tik do Fikreta Abdića.It_is_a_Leclerc wrote:Ja persiram sagovornike. Pogotovo starije.Alfons Kauders wrote:
A ko smo to "mi"?
- Roccohljup
#2448 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Dobro te nije Fahri privalio 
-
putokaz1
#2449 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
E onda u USK imamo borbu SDA-NZBLOK-ASDA-SDP-GS-LBH-NBLCapsicum wrote:Pomak nije stranka.
- Banksy
#2450 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Nepostojeća stranka se svakako raspala, a pokazalo se da je konj na kojeg se tipovalo (Komšić) zapravo potrošena raga. A bijeli hljeb sladak. Zato Lesi, podrškom Erdoganu, najavljuje povratak kući, odakle je i krenuo.
POLITIČKI POKRET
U Bihaću predstavljen PoMAK:
Krajiški načelnici iz više stranaka zajednički nastupaju na izborima
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-bihac ... /180316028