Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Bellica

#2426 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Bellica »

heat wrote:
Bellica wrote::skoljka: s
Zato jer ne idu svake cipele uz svaku haljinu, mora se kombinovati boja, model...jednostavno kad vidim neke u izlogu odmah se zaljubim I tako veliki broj puta I tako nastane kolekcija ;-)
I ja tako kad prolazim pored auto salona :lol: :lol: ma da vas neJma, trebalo bi vas izmisliti :mrgreen:
Javi se, ja imam cipele, ti auta pa da nesto iskombinujemo :lol:
Dinostula

#2427 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Dinostula »

Zejnep wrote:
Eno, ja o ljubavi on o kriterijima :eh:
A ko te tjera da budes sa nekim koga ne volis ?
Moj prvi post je bio vezan za visoke kriterije i razlog radi kojeg zene ostaju same.Prema tvoj odgovoru se da zakljuciti da zene ostaju same zato sto nisu nikoga voljele i nisu se niakd zaljubile za zivota,sto je po meni glupost.
kokuz_sa

#2428 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by kokuz_sa »

Dinostula wrote:
Zejnep wrote:
Eno, ja o ljubavi on o kriterijima :eh:
A ko te tjera da budes sa nekim koga ne volis ?
Moj prvi post je bio vezan za visoke kriterije i razlog radi kojeg zene ostaju same.Prema tvoj odgovoru se da zakljuciti da zene ostaju same zato sto nisu nikoga voljele i nisu se niakd zaljubile za zivota,sto je po meni glupost.[/quote]

Ti cea postat jedino musko koje je pokusalo razumjeti zene
Zejnep

#2429 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Zejnep »

Mi, zene, nismo sve iste. :diva:
Vi, muskarci, pak jeste :mrgreen:
kokuz_sa

#2430 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by kokuz_sa »

Zejnep wrote:Mi, zene, nismo sve iste. :diva:
Vi, muskarci, pak jeste :mrgreen:
Diskutabilno..

Ima nas kracih...duzih..
Debljih..mrsavijih..
Sa kosom..bez kose..
Dinostula

#2431 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Dinostula »

sheilak wrote:
a ovo obicno kazu muskarci koje nece ni jedna pa prekoravaju zene da snize kriterije da ih napokon jedna uzme. :D

jer sto bi inace i jedno musko brinulo se sto ce neka ili bilo koja zena ostati sama? iz altruizma? :D Isto kao kad bi zene rekla, koju niko nece, sta se onaj kur*i, ostat ce sam, a samo da snizi kriterije...wtf :D

ili ono, kad odbijes nekog lika, a on te krene napadati da imas previsoke kriterije :D pa sta to o njemu govori kad napada zensku da snizi kriterije da bi ga uzela? :D

Jel vi kontate koliko vam to ocajno zvuci kad pricate ovako? iz svake rijeci izvire povrijedjen ponos i odzvanja "ocaj, ocaj, ocaj" :D
Ako nemas bar 35 godina i 8 godina vezu iza sebe da ne razglabamo previse. Sta imam pricati nekome nesto ako nije prosao stvari kao i ja. ;-)
mad_max_ba

#2433 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by mad_max_ba »

amar1994 wrote:
Tomahawk11 wrote:
amar1994 wrote:Da sam znao da ce se ovako zakuhat , ne bi ni pricao nista :lol: :lol:
Moj amare, to nek ti bude nauk.
Sutra kad se oženiš, najpametnije ti je da u većini slučajeva - šutiš :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :thumbup:
što ti je iskustvo :D
Dinostula

#2434 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Dinostula »

Zejnep wrote:Uh :cry:
Sta bi da nisi malim prstom zakacila o cosak kauca ? :lol:
Zejnep

#2435 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Zejnep »

Dinostula wrote:
Nisam ba. Nego skontah da si bio u vezi osam godina pa vise nisi. Lijepo me presjece :cry:
spreca

#2436 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by spreca »

Zejnep wrote:
Dinostula wrote:
Nisam ba. Nego skontah da si bio u vezi osam godina pa vise nisi. Lijepo me presjece :cry:
nista se ne ibreti....buducnost je pred tobom :mrgreen:
sheilak

#2437 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by sheilak »

Dinostula wrote:
sheilak wrote:
a ovo obicno kazu muskarci koje nece ni jedna pa prekoravaju zene da snize kriterije da ih napokon jedna uzme. :D

jer sto bi inace i jedno musko brinulo se sto ce neka ili bilo koja zena ostati sama? iz altruizma? :D Isto kao kad bi zene rekla, koju niko nece, sta se onaj kur*i, ostat ce sam, a samo da snizi kriterije...wtf :D

ili ono, kad odbijes nekog lika, a on te krene napadati da imas previsoke kriterije :D pa sta to o njemu govori kad napada zensku da snizi kriterije da bi ga uzela? :D

Jel vi kontate koliko vam to ocajno zvuci kad pricate ovako? iz svake rijeci izvire povrijedjen ponos i odzvanja "ocaj, ocaj, ocaj" :D
Ako nemas bar 35 godina i 8 godina vezu iza sebe da ne razglabamo previse. Sta imam pricati nekome nesto ako nije prosao stvari kao i ja. ;-)

pokusaj ad hominema, how funny :D
al de mi reci, kakve veze ima ovaj tvoj odgovor sa bilo cime? da mi je i 18 god. imala bih ovakvo misljenje o muskarcima koji prozivaju zene koje su lafo izbirljive. kazes da zene pucaju visoko i iznad svojih mogucnosti, a ti (ili muskarci koji ih kao opominju) zapravo zele zene iznad svojih mogucnosti, pa ih prekoravaju da si snize/srozaju kriterije.

ko uopce odredjuje ko je za koga? ti? vijece muskaraca? sta sad, vidis neku zensku i kazes, ona nije bas toooliko zgodna, kako se osudjuje zeljeti onog tamo prezgodnog, ona smije zeljeti recimo nekog poput mene? :?

mislim, logika je prilicno sjebana i sebicna. zamisli da to zena neka kaze. :-)
amar1994

#2438 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by amar1994 »

mad_max_ba wrote:
amar1994 wrote:
Tomahawk11 wrote: Moj amare, to nek ti bude nauk.
Sutra kad se oženiš, najpametnije ti je da u većini slučajeva - šutiš :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :thumbup:
što ti je iskustvo :D
:D :D
amar1994

#2439 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by amar1994 »

Image

:lol: :skoljka:
Dinostula

#2440 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Dinostula »

sheilak wrote:
al de mi reci, kakve veze ima ovaj tvoj odgovor sa bilo cime? da mi je i 18 god. imala bih ovakvo misljenje o muskarcima koji prozivaju zene koje su lafo izbirljive. kazes da zene pucaju visoko i iznad svojih mogucnosti, a ti (ili muskarci koji ih kao opominju) zapravo zele zene iznad svojih mogucnosti, pa ih prekoravaju da si snize/srozaju kriterije.

ko uopce odredjuje ko je za koga? ti? vijece muskaraca? sta sad, vidis neku zensku i kazes, ona nije bas toooliko zgodna, kako se osudjuje zeljeti onog tamo prezgodnog, ona smije zeljeti recimo nekog poput mene? :?

Hajde da se ne lazemo danas je fizicka ljepota ono sto se u 95% slucajeva gleda tako da ona sve uslovljava.
Ti ako imas recimo sad 18 ti imas potpuno pravo da biras najljepseg i najboljeg ali ces takvog i imati na kraju ako si top manekenka i ako spadas u tu neku skupinu elitnih i prelijepih djevojaka.Ali ako recimo nisi i imas neku ispod prosjeka ljepotu postoje velike sanse da neces moci imati takvog momka.Nisam imao namjeru da sada napadam nekoga od 19-20 godina i da kazem uzmi odmah sta ti se nudi.Ali recimo od 18-30 godine polako svaka zena treba da skonta sta moze i koliko moze.Kad pregura 30 a ne uda se tada obicno ide spustanje kriterija ukoliko zeli da iam nekoga.U slucaju da ne zeli bujrum ima i tu mogucnost da ostane sama.Sada samo nemoj reci onu "Svako je lijep na svoj nacin" to su obicno utjesne nagrade gdje predobra jaranica vice drugoj koja nije da bi se ova osjecala bolje.
sheilak

#2441 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by sheilak »

Dinostula, sorry, ali to je cista glupost. Ne odredjujes ti ko ima pravo kome se svidjati (jesam to rekla ispravno?:D) Niti bilo ko drugi. Ostavljas dojam da se ljutis jer te neka zena nije odabrala, vec je htjela nekog zgodnijeg (i od tebe i od nje).:D nek si svako bira onog koga hoce, a ko ne uspije u tome i ostane sam/a, pa Boze moj, to je njihov problem, a ne da ih neko zbog toga proziva.

I vrlo je okrutno govoriti nekome (konkretno ovdje, curi) da se zadovolji manjim/losijim/gorim da ne bi ostala sama. Bolje ostati sama nego siliti se da budes s nekim koga u biti ne zelis.

Ali ne brini se, mentalitet nasih cura je vecinom takav da ce sa radoscu prihvatiti bilo koga da bi bila udana. Kod nas je jedini kriterij za musko (jos uvijek) da ima penis i posao. ;)
Zejnep

#2442 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Zejnep »

Dinostula wrote:
sheilak wrote:

Hajde da se ne lazemo danas je fizicka ljepota ono sto se u 95% slucajeva gleda tako da ona sve uslovljava.
Ti ako imas recimo sad 18 ti imas potpuno pravo da biras najljepseg i najboljeg ali ces takvog i imati na kraju ako si top manekenka i ako spadas u tu neku skupinu elitnih i prelijepih djevojaka.Ali ako recimo nisi i imas neku ispod prosjeka ljepotu postoje velike sanse da neces moci imati takvog momka.Nisam imao namjeru da sada napadam nekoga od 19-20 godina i da kazem uzmi odmah sta ti se nudi.Ali recimo od 18-30 godine polako svaka zena treba da skonta sta moze i koliko moze.Kad pregura 30 a ne uda se tada obicno ide spustanje kriterija ukoliko zeli da iam nekoga.U slucaju da ne zeli bujrum ima i tu mogucnost da ostane sama.Sada samo nemoj reci onu "Svako je lijep na svoj nacin" to su obicno utjesne nagrade gdje predobra jaranica vice drugoj koja nije da bi se ova osjecala bolje.
Pa kako ste dosli do izgleda sad? Kakve veze to ima? :-)
pecpec

#2443 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pecpec »

sheilak wrote:
ovo obicno kazu muskarci i bez jednog i bez drugog. :D
Dzaba tebi svi sukovi svijeta kad ste provaljene.Kurko i kesh.
Dinostula

#2444 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Dinostula »

sheilak wrote:Dinostula, sorry, ali to je cista glupost. Ne odredjujes ti ko ima pravo kome se svidjati (jesam to rekla ispravno?:D) Niti bilo ko drugi. Ostavljas dojam da se ljutis jer te neka zena nije odabrala, vec je htjela nekog zgodnijeg (i od tebe i od nje).:D nek si svako bira onog koga hoce, a ko ne uspije u tome i ostane sam/a, pa Boze moj, to je njihov problem, a ne da ih neko zbog toga proziva.

I vrlo je okrutno govoriti nekome (konkretno ovdje, curi) da se zadovolji manjim/losijim/gorim da ne bi ostala sama. Bolje ostati sama nego siliti se da budes s nekim koga u biti ne zelis.

Ali ne brini se, mentalitet nasih cura je vecinom takav da ce sa radoscu prihvatiti bilo koga da bi bila udana. Kod nas je jedini kriterij za musko (jos uvijek) da ima penis i posao. ;)
Pa ima svako pravo da bira ko ce mu se svidjeti (ovo je valjda ispravno :P) ali ne znaci nuzno da ces i zavrsiti sa tom osobom.A to zaljubljivanje na duge staze gdje si svjestan da nemas sansi je gubljenje vremena.Kad sam bio mladji prije nekih 10-tak godina bilo je situacija gdje mi je bilo normalno krivo,kao svakoj osobi ako neka nece i ako joj se ne svidjas.Sad da u 35 godini nemam djevojku covjek bi to gledao drugacije i ne bi to toliko uzimao ka srcu.Mislim zauzet sam tako da ne moram o tome trenutno da mislim.
Ovaj dio se slazem u potpunosti jedina gora stvar od samoce je ozeniti pogresnu osobu,tu onda imas belaj za citav zivot.
Moj prvi post nije bio nikome direktno upucen niti sam to napisao da nekoga uvijedim nego sam napisao generalno o takvim slucajevima gdje pojedine zene naprave greske svog svog ponosa i to je to.Mozda sad nama od 20-40 godina je svjedno hocemo li biti sa nekim ili ne, ali je pitanje da li bi nam recimo u 65 godini bas bilo svjedno.
ho oponopono

#2445 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by ho oponopono »

...jašta nego, dobra kita, te euro priča za njega...:pusi2:

...sve mi se nešto čini da sam prošao bolje od vas...:pusi2:
ho oponopono

#2446 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by ho oponopono »

zavezata-vreca wrote:Ako bi vam nepoznat frajko ponudio 2000 km da mu ga malo podojkite, biste li? Diskrecija 100%
...ja nisam kurva, ja sam kurvetina...:pusi2:
pecpec

#2447 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pecpec »

ho oponopono wrote:...jašta nego, dobra kita, te euro priča za njega...:pusi2:

...sve mi se nešto čini da sam prošao bolje od vas...:pusi2:
Tako je crnjo :D
pecpec

#2448 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by pecpec »

zavezata-vreca wrote:Ako bi vam nepoznat frajko ponudio 2000 km da mu ga malo podojkite, biste li? Diskrecija 100%
Za dvicu bi i ja stavio periku :lol:
Zejnep

#2449 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Zejnep »

Biste li vi? Isto to? Eto jaranu, ne mora biti nepoznat frajko. :eh:
Zejnep

#2450 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2

Post by Zejnep »

pecpec wrote:
Za dvicu bi i ja stavio periku :lol:
Cuj ovog :lol:
Post Reply