Javi se, ja imam cipele, ti auta pa da nesto iskombinujemoheat wrote:I ja tako kad prolazim pored auto salonaBellica wrote:s
Zato jer ne idu svake cipele uz svaku haljinu, mora se kombinovati boja, model...jednostavno kad vidim neke u izlogu odmah se zaljubim I tako veliki broj puta I tako nastane kolekcija![]()
ma da vas neJma, trebalo bi vas izmisliti
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Bellica
#2426 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
- Dinostula
#2427 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
A ko te tjera da budes sa nekim koga ne volis ?Zejnep wrote:Eno, ja o ljubavi on o kriterijima
Moj prvi post je bio vezan za visoke kriterije i razlog radi kojeg zene ostaju same.Prema tvoj odgovoru se da zakljuciti da zene ostaju same zato sto nisu nikoga voljele i nisu se niakd zaljubile za zivota,sto je po meni glupost.
- kokuz_sa
#2428 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
A ko te tjera da budes sa nekim koga ne volis ?Dinostula wrote:Eno, ja o ljubavi on o kriterijimaZejnep wrote:
Moj prvi post je bio vezan za visoke kriterije i razlog radi kojeg zene ostaju same.Prema tvoj odgovoru se da zakljuciti da zene ostaju same zato sto nisu nikoga voljele i nisu se niakd zaljubile za zivota,sto je po meni glupost.[/quote]
Ti cea postat jedino musko koje je pokusalo razumjeti zene
- Zejnep
#2429 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Mi, zene, nismo sve iste. 
Vi, muskarci, pak jeste
Vi, muskarci, pak jeste
- kokuz_sa
#2430 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Diskutabilno..Zejnep wrote:Mi, zene, nismo sve iste.
Vi, muskarci, pak jeste
Ima nas kracih...duzih..
Debljih..mrsavijih..
Sa kosom..bez kose..
- Dinostula
#2431 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ako nemas bar 35 godina i 8 godina vezu iza sebe da ne razglabamo previse. Sta imam pricati nekome nesto ako nije prosao stvari kao i ja.sheilak wrote:a ovo obicno kazu muskarci koje nece ni jedna pa prekoravaju zene da snize kriterije da ih napokon jedna uzme.
jer sto bi inace i jedno musko brinulo se sto ce neka ili bilo koja zena ostati sama? iz altruizma?Isto kao kad bi zene rekla, koju niko nece, sta se onaj kur*i, ostat ce sam, a samo da snizi kriterije...wtf
ili ono, kad odbijes nekog lika, a on te krene napadati da imas previsoke kriterijepa sta to o njemu govori kad napada zensku da snizi kriterije da bi ga uzela?
Jel vi kontate koliko vam to ocajno zvuci kad pricate ovako? iz svake rijeci izvire povrijedjen ponos i odzvanja "ocaj, ocaj, ocaj"
- Zejnep
- mad_max_ba
#2433 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
što ti je iskustvoamar1994 wrote:Tomahawk11 wrote:Moj amare, to nek ti bude nauk.amar1994 wrote:Da sam znao da ce se ovako zakuhat , ne bi ni pricao nista![]()
Sutra kad se oženiš, najpametnije ti je da u većini slučajeva - šutiš![]()
![]()
- Dinostula
#2434 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Sta bi da nisi malim prstom zakacila o cosak kauca ?Zejnep wrote:Uh
- Zejnep
#2435 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Nisam ba. Nego skontah da si bio u vezi osam godina pa vise nisi. Lijepo me presjeceDinostula wrote:Sta bi da nisi malim prstom zakacila o cosak kauca ?Zejnep wrote:Uh
- spreca
#2436 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
nista se ne ibreti....buducnost je pred tobomZejnep wrote:Nisam ba. Nego skontah da si bio u vezi osam godina pa vise nisi. Lijepo me presjeceDinostula wrote:Sta bi da nisi malim prstom zakacila o cosak kauca ?Zejnep wrote:Uh
- sheilak
#2437 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Dinostula wrote:Ako nemas bar 35 godina i 8 godina vezu iza sebe da ne razglabamo previse. Sta imam pricati nekome nesto ako nije prosao stvari kao i ja.sheilak wrote:a ovo obicno kazu muskarci koje nece ni jedna pa prekoravaju zene da snize kriterije da ih napokon jedna uzme.
jer sto bi inace i jedno musko brinulo se sto ce neka ili bilo koja zena ostati sama? iz altruizma?Isto kao kad bi zene rekla, koju niko nece, sta se onaj kur*i, ostat ce sam, a samo da snizi kriterije...wtf
ili ono, kad odbijes nekog lika, a on te krene napadati da imas previsoke kriterijepa sta to o njemu govori kad napada zensku da snizi kriterije da bi ga uzela?
Jel vi kontate koliko vam to ocajno zvuci kad pricate ovako? iz svake rijeci izvire povrijedjen ponos i odzvanja "ocaj, ocaj, ocaj"
pokusaj ad hominema, how funny
al de mi reci, kakve veze ima ovaj tvoj odgovor sa bilo cime? da mi je i 18 god. imala bih ovakvo misljenje o muskarcima koji prozivaju zene koje su lafo izbirljive. kazes da zene pucaju visoko i iznad svojih mogucnosti, a ti (ili muskarci koji ih kao opominju) zapravo zele zene iznad svojih mogucnosti, pa ih prekoravaju da si snize/srozaju kriterije.
ko uopce odredjuje ko je za koga? ti? vijece muskaraca? sta sad, vidis neku zensku i kazes, ona nije bas toooliko zgodna, kako se osudjuje zeljeti onog tamo prezgodnog, ona smije zeljeti recimo nekog poput mene?
mislim, logika je prilicno sjebana i sebicna. zamisli da to zena neka kaze.
- amar1994
#2438 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
mad_max_ba wrote:što ti je iskustvoamar1994 wrote:Tomahawk11 wrote: Moj amare, to nek ti bude nauk.
Sutra kad se oženiš, najpametnije ti je da u većini slučajeva - šutiš![]()
![]()
- amar1994
- Dinostula
#2440 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
sheilak wrote:pokusaj ad hominema, how funny![]()
al de mi reci, kakve veze ima ovaj tvoj odgovor sa bilo cime? da mi je i 18 god. imala bih ovakvo misljenje o muskarcima koji prozivaju zene koje su lafo izbirljive. kazes da zene pucaju visoko i iznad svojih mogucnosti, a ti (ili muskarci koji ih kao opominju) zapravo zele zene iznad svojih mogucnosti, pa ih prekoravaju da si snize/srozaju kriterije.
ko uopce odredjuje ko je za koga? ti? vijece muskaraca? sta sad, vidis neku zensku i kazes, ona nije bas toooliko zgodna, kako se osudjuje zeljeti onog tamo prezgodnog, ona smije zeljeti recimo nekog poput mene?![]()
Hajde da se ne lazemo danas je fizicka ljepota ono sto se u 95% slucajeva gleda tako da ona sve uslovljava.
Ti ako imas recimo sad 18 ti imas potpuno pravo da biras najljepseg i najboljeg ali ces takvog i imati na kraju ako si top manekenka i ako spadas u tu neku skupinu elitnih i prelijepih djevojaka.Ali ako recimo nisi i imas neku ispod prosjeka ljepotu postoje velike sanse da neces moci imati takvog momka.Nisam imao namjeru da sada napadam nekoga od 19-20 godina i da kazem uzmi odmah sta ti se nudi.Ali recimo od 18-30 godine polako svaka zena treba da skonta sta moze i koliko moze.Kad pregura 30 a ne uda se tada obicno ide spustanje kriterija ukoliko zeli da iam nekoga.U slucaju da ne zeli bujrum ima i tu mogucnost da ostane sama.Sada samo nemoj reci onu "Svako je lijep na svoj nacin" to su obicno utjesne nagrade gdje predobra jaranica vice drugoj koja nije da bi se ova osjecala bolje.
- sheilak
#2441 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Dinostula, sorry, ali to je cista glupost. Ne odredjujes ti ko ima pravo kome se svidjati (jesam to rekla ispravno?:D) Niti bilo ko drugi. Ostavljas dojam da se ljutis jer te neka zena nije odabrala, vec je htjela nekog zgodnijeg (i od tebe i od nje).
nek si svako bira onog koga hoce, a ko ne uspije u tome i ostane sam/a, pa Boze moj, to je njihov problem, a ne da ih neko zbog toga proziva.
I vrlo je okrutno govoriti nekome (konkretno ovdje, curi) da se zadovolji manjim/losijim/gorim da ne bi ostala sama. Bolje ostati sama nego siliti se da budes s nekim koga u biti ne zelis.
Ali ne brini se, mentalitet nasih cura je vecinom takav da ce sa radoscu prihvatiti bilo koga da bi bila udana. Kod nas je jedini kriterij za musko (jos uvijek) da ima penis i posao.
I vrlo je okrutno govoriti nekome (konkretno ovdje, curi) da se zadovolji manjim/losijim/gorim da ne bi ostala sama. Bolje ostati sama nego siliti se da budes s nekim koga u biti ne zelis.
Ali ne brini se, mentalitet nasih cura je vecinom takav da ce sa radoscu prihvatiti bilo koga da bi bila udana. Kod nas je jedini kriterij za musko (jos uvijek) da ima penis i posao.
- Zejnep
#2442 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pa kako ste dosli do izgleda sad? Kakve veze to ima?Dinostula wrote:sheilak wrote:pokusaj ad hominema, how funny![]()
ko uopce odredjuje ko je za koga? ti? vijece muskaraca? sta sad, vidis neku zensku i kazes, ona nije bas toooliko zgodna, kako se osudjuje zeljeti onog tamo prezgodnog, ona smije zeljeti recimo nekog poput mene?![]()
Hajde da se ne lazemo danas je fizicka ljepota ono sto se u 95% slucajeva gleda tako da ona sve uslovljava.
Ti ako imas recimo sad 18 ti imas potpuno pravo da biras najljepseg i najboljeg ali ces takvog i imati na kraju ako si top manekenka i ako spadas u tu neku skupinu elitnih i prelijepih djevojaka.Ali ako recimo nisi i imas neku ispod prosjeka ljepotu postoje velike sanse da neces moci imati takvog momka.Nisam imao namjeru da sada napadam nekoga od 19-20 godina i da kazem uzmi odmah sta ti se nudi.Ali recimo od 18-30 godine polako svaka zena treba da skonta sta moze i koliko moze.Kad pregura 30 a ne uda se tada obicno ide spustanje kriterija ukoliko zeli da iam nekoga.U slucaju da ne zeli bujrum ima i tu mogucnost da ostane sama.Sada samo nemoj reci onu "Svako je lijep na svoj nacin" to su obicno utjesne nagrade gdje predobra jaranica vice drugoj koja nije da bi se ova osjecala bolje.
- pecpec
#2443 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Dzaba tebi svi sukovi svijeta kad ste provaljene.Kurko i kesh.sheilak wrote:
ovo obicno kazu muskarci i bez jednog i bez drugog.
- Dinostula
#2444 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pa ima svako pravo da bira ko ce mu se svidjeti (ovo je valjda ispravnosheilak wrote:Dinostula, sorry, ali to je cista glupost. Ne odredjujes ti ko ima pravo kome se svidjati (jesam to rekla ispravno?:D) Niti bilo ko drugi. Ostavljas dojam da se ljutis jer te neka zena nije odabrala, vec je htjela nekog zgodnijeg (i od tebe i od nje).nek si svako bira onog koga hoce, a ko ne uspije u tome i ostane sam/a, pa Boze moj, to je njihov problem, a ne da ih neko zbog toga proziva.
Ovaj dio se slazem u potpunosti jedina gora stvar od samoce je ozeniti pogresnu osobu,tu onda imas belaj za citav zivot.
Moj prvi post nije bio nikome direktno upucen niti sam to napisao da nekoga uvijedim nego sam napisao generalno o takvim slucajevima gdje pojedine zene naprave greske svog svog ponosa i to je to.Mozda sad nama od 20-40 godina je svjedno hocemo li biti sa nekim ili ne, ali je pitanje da li bi nam recimo u 65 godini bas bilo svjedno.
- ho oponopono
#2445 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
...jašta nego, dobra kita, te euro priča za njega...
...sve mi se nešto čini da sam prošao bolje od vas...
- ho oponopono
#2446 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
...ja nisam kurva, ja sam kurvetina...zavezata-vreca wrote:Ako bi vam nepoznat frajko ponudio 2000 km da mu ga malo podojkite, biste li? Diskrecija 100%
- pecpec
#2447 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Tako je crnjoho oponopono wrote:...jašta nego, dobra kita, te euro priča za njega...
- pecpec
#2448 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Za dvicu bi i ja stavio perikuzavezata-vreca wrote:Ako bi vam nepoznat frajko ponudio 2000 km da mu ga malo podojkite, biste li? Diskrecija 100%
- Zejnep
#2449 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Biste li vi? Isto to? Eto jaranu, ne mora biti nepoznat frajko. 
- Zejnep
#2450 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Cuj ovogpecpec wrote:Za dvicu bi i ja stavio perikuzavezata-vreca wrote:Ako bi vam nepoznat frajko ponudio 2000 km da mu ga malo podojkite, biste li? Diskrecija 100%