vojo sVbine
De me rasvijetli šta je žalosno a šta sramotno?raoul duke wrote:Zalosno je da poredis ova dva slucaja, sramotaToffee karamela wrote:I USA osvanu crni izborni novembar ko i nama 1990
Ovo me jutro na ono podsjeti
Baba vjestica ga je popusila
Nepotrebno je bilo sta rasvijetliti poslije jucerasnjeg dana. Dnevni dusebrizci i Hillarijini branitelji su se rasipali agendom, anketama, analizom i njenom nepokolebljivom pobjedom pa evo Trump odnese izbore.Toffee karamela wrote:De me rasvijetli šta je žalosno a šta sramotno?raoul duke wrote:Zalosno je da poredis ova dva slucaja, sramotaToffee karamela wrote:I USA osvanu crni izborni novembar ko i nama 1990
Najcrnja desnica uzjahala na vlast, lićni animozitet prema Hilariji na stranu.
oba su cestitalaze kalanga wrote:Čestitao Vučić, čestitao Šešelj. Bakir i Mile se još ne
oglašavaju.
A on najvjerovatnije nema pojma niti je ikad cuo za tu Srbiju, Bosnu... Podsjeca na one fakine iz filma Rane kad ih pozdravljaju u disku a oni se kurce sto ih ne poznaju.ze kalanga wrote:Čestitao Vučić, čestitao Šešelj. Bakir i Mile se još ne
oglašavaju.
Ne bih baš rekao da nije čuo za Srbiju, a ni Bosnu.stakasa wrote:A on najvjerovatnije nema pojma niti je ikad cuo za tu Srbiju, Bosnu... Podsjeca na one fakine iz filma Rane kad ih pozdravljaju u disku a oni se kurce sto ih ne poznaju.ze kalanga wrote:Čestitao Vučić, čestitao Šešelj. Bakir i Mile se još ne
oglašavaju.
Kakav cirkus, dosad neviden
Ma nemoj? Čak i ako bi smatrali moral i etiku posve relativnom, Trump je opet relativno bolji od Hillary, taman da je to samo nijansa bolje. No kako moral i etika nisu relativni, Trump je daleko bolji od Hillary po svemu. To što ne dijelim njegovu religiju (ako je ima), njegove svjetonazore i ponašanje me ne sprječava da vidim veličinu kada mi se predoči.zeina wrote:Mislis kandidat sa vise sljedbenika, koristiti rijeci dobar ili bolji u istoj recenici sa Hilary i Trump jednostavno ne ideRNG_25 wrote:I tako, bolji kandidat je pobijedio, za promjenu. I to sa poprilično razlike.
Klasicne pobjede retrogradnih ideja, ne znam sta je cudnoraoul duke wrote:Zalosno je da poredis ova dva slucaja, sramotaToffee karamela wrote:I USA osvanu crni izborni novembar ko i nama 1990
RNG_25 wrote:Ma nemoj? Čak i ako bi smatrali moral i etiku posve relativnom, Trump je opet relativno bolji od Hillary, taman da je to samo nijansa bolje. No kako moral i etika nisu relativni, Trump je daleko bolji od Hillary po svemu. To što ne dijelim njegovu religiju (ako je ima), njegove svjetonazore i ponašanje me ne sprječava da vidim veličinukada mi se predoči.zeina wrote:Mislis kandidat sa vise sljedbenika, koristiti rijeci dobar ili bolji u istoj recenici sa Hilary i Trump jednostavno ne ideRNG_25 wrote:I tako, bolji kandidat je pobijedio, za promjenu. I to sa poprilično razlike.
A kako je Trump samo čovjek, onda je jasno da i ta veličina ima svoje mane. Željeti nešto više je željeti fantaziju, nažalost to je nespojivo sa ovim svijetom.
Vidim otvoreno i svjetla obraza vrijeđaš napaceni bosanski narod, zato što je preko bare pobjedio Trump....služba te pratiKorisničkoime wrote:Ne čudi me neka radost kod nekih ljudi u BiH, ipak smo mi narod/narodi kojim decenijama vladaju kriminalci i kojem su sve stranke manje više kriminalne i lopovske, tako da smo što se tiče politike ili neke političke obrazovanosti još luđi ili još gluplji nego Ameri.
Bez da se bavim Šešeljom i njegovim idealima, ali Hilari je inače simbol prosvetiteljstva, demokratije, poštovanja ljudskih prava i sloboda...pici wrote:Šešelj sretan nakon Trumpove pobjede: Kad može u Americi, može i u Srbiji
sad do konaČne pobede![]()

To je to. Nisu ljudi toliko glasali za Trampa koliko protiv Hilari.ze kalanga wrote:Bez da se bavim Šešeljom i njegovim idealima, ali Hilari je inače simbol prosvetiteljstva, demokratije, poštovanja ljudskih prava i sloboda...pici wrote:Šešelj sretan nakon Trumpove pobjede: Kad može u Americi, može i u Srbiji
Ono što ti vidiš i ne vidiš je demagogija koja može biti opasna, jedna je stvar biti blentovina i demagog u nekoj BH mahali a drugo biti blentovina i demagog u najjačoj državi svijeta. Demagozi koriste demagogiju jer nemaju pojma ni o čemu drugome ili još gora opcija bi bila da Trump nije demagog i da misli sve ono što kaže.RNG_25 wrote:Ma nemoj? Čak i ako bi smatrali moral i etiku posve relativnom, Trump je opet relativno bolji od Hillary, taman da je to samo nijansa bolje. No kako moral i etika nisu relativni, Trump je daleko bolji od Hillary po svemu. To što ne dijelim njegovu religiju (ako je ima), njegove svjetonazore i ponašanje me ne sprječava da vidim veličinu kada mi se predoči.zeina wrote:Mislis kandidat sa vise sljedbenika, koristiti rijeci dobar ili bolji u istoj recenici sa Hilary i Trump jednostavno ne ideRNG_25 wrote:I tako, bolji kandidat je pobijedio, za promjenu. I to sa poprilično razlike.
A kako je Trump samo čovjek, onda je jasno da i ta veličina ima svoje mane. Željeti nešto više je željeti fantaziju, nažalost to je nespojivo sa ovim svijetom.
ze kalanga wrote:Bez da se bavim Šešeljom i njegovim idealima, ali Hilari je inače simbol prosvetiteljstva, demokratije, poštovanja ljudskih prava i sloboda...pici wrote:Šešelj sretan nakon Trumpove pobjede: Kad može u Americi, može i u Srbiji
Procitaj moj prethodni post, naravno da ni ona ne valja, ali reci za Trumpa da je ljudska, politicka ili bilo koja velicina prosto granici sa zdravim razumomKB9 wrote:zeino jesi to ti za sestru hilari sto ubija bracu muslimane?