Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2426 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

supercali wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Ne kontam one koji mi odgovaraju na forumu, a ne kvotaju me :shock:
pa ako je post ispod tebe ne vidim razloga za kvotanje
Da, ali sta ako ne otvorim tu temu vise? Ovako mi dodje notifikacija :roll:
supercali

#2427 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

_BataZiv_0809 wrote:
Da, ali sta ako ne otvorim tu temu vise? Ovako mi dodje notifikacija :roll:
volis ti izgleda da ti ga metnu u najavi :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2428 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

supercali wrote:[
A tebi homoseksualne aluzije nisu mrske :D
supercali

#2429 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

_BataZiv_0809 wrote:
supercali wrote:[
A tebi homoseksualne aluzije nisu mrske :D
nisu to aluzije nego ja sam za sve
Njanjavi

#2430 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Ne kontam sto je tolko popularno bit homofob.
Mislim ono u srzi furke kad sagledas, zasto bi nekoga desetog tangiralo sta neki neznanac radi od svog pakasha?
Jel se zapitaju ti ljudi nekada smetal nekome njihovo hodanje, srkanje kafe ili gledanje izloga :roll:
Raigor Stonehoof

#2431 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Raigor Stonehoof »

ne kontas

sta radi sa pakasem privatno, njegova stvar, ne zanima nikoga

problem je ono sta rade javno.
DiA 2005

#2432 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by DiA 2005 »

Njanjavi wrote:Ne kontam sto je tolko popularno bit homofob.
Mislim ono u srzi furke kad sagledas, zasto bi nekoga desetog tangiralo sta neki neznanac radi od svog pakasha?
Jel se zapitaju ti ljudi nekada smetal nekome njihovo hodanje, srkanje kafe ili gledanje izloga :roll:
Ma to ce biti furka jos malo, dok ne smislimo nesto novo sto cemo javno hejtati.
Ja trenutno hejtam selfie stick najvise, selfije generalno i duck face. Toliko je o tome price i one i dalje nisu naucile da duck face fkt pregadno izgleda :D
Njanjavi

#2433 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Njanjavi »

Raigor Stonehoof wrote:ne kontas

sta radi sa pakasem privatno, njegova stvar, ne zanima nikoga

problem je ono sta rade javno.
Pa druze valjda imas kontrolu nad ocima pa ih usmjeris gdje ti volja :roll:
Mozda i njima smeta kad se ti ljubakas sa hanumom nedje tako :-D
Na kraju krajeva sta fali nek se ljudi i javno handre, ne shvatam zasto to toliko smeta, nit se tuku, nit pjani prave belaj, pa ja bi prije navijace sve zabranio neg te hude pedere :)
insomnia78

#2434 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

DiA 2005 wrote:
Njanjavi wrote:Ne kontam sto je tolko popularno bit homofob.
Ma to ce biti furka jos malo, dok ne smislimo nesto novo sto cemo javno hejtati.
Ja trenutno hejtam selfie stick najvise, selfije generalno i duck face. Toliko je o tome price i one i dalje nisu naucile da duck face fkt pregadno izgleda :D
Jedino ako nema adekvatne sise
Uostalom, slika k'o 'iljadu riječi
Image
Image
anaksunamun

#2435 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by anaksunamun »

Sad je izgleda popularno slavit djevojacko, ne kontam nikako, kopiraju americke folove, sve se obuku u jednu boju a buduca mlada u drugu, pa onda neke trake, rajfovi, majce sa natpisima "bride", i "bridesmaide", pa izadju u Element il Hacijendu??? Jel moglo bez tih kostima i glupih natpisa, isto maskembal kad izađeš u grad...ne kontam i gotovo.

I pod 2. OGROMNE OGRLICE...nemam snage da obrazlažem,, al pobogu žene isto mutave kad nešto postane "in", svaka je nakačila, a ne stoji to svakome... cirkus je postalo sve...
vjesticanametli

#2436 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vjesticanametli »

Laertes wrote:
dobojlija81 wrote:
Laertes wrote:De nam malo o deterdžentima...
:lol:
može o pervolu? :mrgreen:
Ili o Vanishu?
o skidanju govnjivih fleka :lol:
ZenaZbrkovima

#2437 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ZenaZbrkovima »

anaksunamun wrote:Sad je izgleda popularno slavit djevojacko, ne kontam nikako, kopiraju americke folove, sve se obuku u jednu boju a buduca mlada u drugu, pa onda neke trake, rajfovi, majce sa natpisima "bride", i "bridesmaide", pa izadju u Element il Hacijendu??? Jel moglo bez tih kostima i glupih natpisa, isto maskembal kad izađeš u grad...ne kontam i gotovo.

I pod 2. OGROMNE OGRLICE...nemam snage da obrazlažem,, al pobogu žene isto mutave kad nešto postane "in", svaka je nakačila, a ne stoji to svakome... cirkus je postalo sve...
gledam slike na nightlifeu, onaj Element bi tacno propao da im nije ovih djevojackih.

a inace, izgleda nije to to bez torte u obliku muskog spolnog organa, i fotografa koji oblijece oko mlade dok se sladi istim.. Po meni, pomalo retardirano.
dust in the wind

#2438 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dust in the wind »

anaksunamun wrote:Sad je izgleda popularno slavit djevojacko, ne kontam nikako, kopiraju americke folove, sve se obuku u jednu boju a buduca mlada u drugu, pa onda neke trake, rajfovi, majce sa natpisima "bride", i "bridesmaide", pa izadju u Element il Hacijendu??? Jel moglo bez tih kostima i glupih natpisa, isto maskembal kad izađeš u grad...ne kontam i gotovo.

svaka cast, komentar odličan :)
dezurni_ucenik

#2439 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dezurni_ucenik »

Ne kontam djevojke koje odu na more, i onda na fejsbuk stavljaju tone slike gdje su one same.Valjda da zagolicaju mastu potencijalnih zagondzija, valjda?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2440 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

dezurni_ucenik wrote:Ne kontam djevojke koje odu na more, i onda na fejsbuk stavljaju tone slike gdje su one same.Valjda da zagolicaju mastu potencijalnih zagondzija, valjda?
Na moru su o trosku galantnog gospodina, koji je ocigledno jako bogat, darezljiv i OZENJEN.

Zbog toga se one slikaju same u cilju anonimnosti. Njegove naravno. Moze ponegdje biti slika dvije vinske case ili nesto slicno :D
dezurni_ucenik

#2441 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dezurni_ucenik »

_BataZiv_0809 wrote:
dezurni_ucenik wrote:Ne kontam djevojke koje odu na more, i onda na fejsbuk stavljaju tone slike gdje su one same.Valjda da zagolicaju mastu potencijalnih zagondzija, valjda?
Na moru su o trosku galantnog gospodina, koji je ocigledno jako bogat, darezljiv i OZENJEN.

Zbog toga se one slikaju same u cilju anonimnosti. Njegove naravno. Moze ponegdje biti slika dvije vinske case ili nesto slicno :D

Ima i ta mjesta, naravno.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2442 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

dezurni_ucenik wrote:

Moze ponekad biti i neki drugi razlog, ali cisto sumnjam da bi neko zelio skrivati cinjenicu da je na moru sa rajom ili partnerom.

Ja koju god znam da se tako slika, znam i da nije nimalo imuna na robo-novcanu razmjenu :lol:
JThomas

#2443 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JThomas »

sad će ti napisati da si pun predrasuda, da se na more može otići i sam, a da se pare mogu zaraditi radeći i drugi ili treći posao.
dezurni_ucenik

#2444 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dezurni_ucenik »

_BataZiv_0809 wrote:
dezurni_ucenik wrote:

Moze ponekad biti i neki drugi razlog, ali cisto sumnjam da bi neko zelio skrivati cinjenicu da je na moru sa rajom ili partnerom.

Ja koju god znam da se tako slika, znam i da nije nimalo imuna na robo-novcanu razmjenu :lol:

A sta je takvih djevojaka.Da se sjebes, kad vidis koja sta je spremna da uradi za posao.Sve satro kultura i finoca :lol:
dezurni_ucenik

#2445 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dezurni_ucenik »

JThomas wrote:sad će ti napisati da si pun predrasuda, da se na more može otići i sam, a da se pare mogu zaraditi radeći i drugi ili treći posao.
Nije niko striktno napisao da je sa sefom na moru.Vec je to jedna od mogucih opcija koju ne treba iskljucivati.A druga je da nekog jadnicka handri u mozak. :-)
iTo

#2446 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by iTo »

Image

8-)
dezurni_ucenik

#2447 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dezurni_ucenik »

:lol:

Ucini mi se Dodik da je ovaj prvi sa lijeve strane. :lol:
insomnia78

#2448 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

_BataZiv_0809 wrote:

:thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2449 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

U zadnje vrijeme nisu samo putovanja na more ili dalje u inostranstvo u modi. Sad se hladno uslika na Plavim vodama u Travniku. Ona sama na mnostvu slika, ali diskretno vidimo dva pribora za jelo i pice, pa onda uslikano jelo tako da se i drugo blago vidi. A jaranice komentarisu: "znas uzivati ljubim te macko" :lol:
insomnia78

#2450 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

_BataZiv_0809 wrote:U zadnje vrijeme nisu samo putovanja na more ili dalje u inostranstvo u modi. Sad se hladno uslika na Plavim vodama u Travniku. Ona sama na mnostvu slika, ali diskretno vidimo dva pribora za jelo i pice, pa onda uslikano jelo tako da se i drugo blago vidi. A jaranice komentarisu: "znas uzivati ljubim te macko" :lol:
Il u hotelskoj/motelskoj sobi :lol:
Sredila se seka i lezerno lezi na krevetu
Post Reply