Deblokada Sarajeva???

Post Reply
KENJAC

#2426 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by KENJAC »

PM72 wrote:
:lol:

Dokaz ?
Tko se zadnji smije , posljednji se smije!
I jos jednom te molim da licno postavis ovaj video ! https://m.youtube.com/watch?v=Fid1qt2xU ... e=youtu.be
A sad ozbiljno. PM , dobar si momak. Promijeni gard. Ne mozes onako reagovat. Kako bolan mozes u nesto bez veze bit toliko ubijedjen da odma kazes " lazeš" Jebo bolan i Juku i Beretke, nisu vrijedno takvog tvog stava. I nije ti to prvi put.
Haj vako cemo. Ja cu ovo zaboravit , a ti u buduce malo mekše nastupaj. Narocito samnom. Jer ja znam sve! :lol:
I jos nesto, ostade mi nejasno, gdje si ti sa Jukom komsija bio? Jer... ja sam sa Jukom jako dobra raja bio. I valjo mi je dosta!
Treba vazda istinu reć !
KENJAC

#2427 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by KENJAC »

karanana wrote:Sta dati PM-u da pojede u nedostatku kartice?
Ako ikad upoznam tog covjeka od mene ima 15 sa lukom u citav a poslije toga pive u izobilju. Momka nekad "prenese" inace je 1/1 !
PM72

#2428 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by PM72 »

KENJAC wrote:
PM72 wrote:
:lol:

Dokaz ?
Tko se zadnji smije , posljednji se smije!
I jos jednom te molim da licno postavis ovaj video ! https://m.youtube.com/watch?v=Fid1qt2xU ... e=youtu.be
A sad ozbiljno. PM , dobar si momak. Promijeni gard. Ne mozes onako reagovat. Kako bolan mozes u nesto bez veze bit toliko ubijedjen da odma kazes " lazeš" Jebo bolan i Juku i Beretke, nisu vrijedno takvog tvog stava. I nije ti to prvi put.
Haj vako cemo. Ja cu ovo zaboravit , a ti u buduce malo mekše nastupaj. Narocito samnom. Jer ja znam sve! :lol:
I jos nesto, ostade mi nejasno, gdje si ti sa Jukom komsija bio? Jer... ja sam sa Jukom jako dobra raja bio. I valjo mi je dosta!
Treba vazda istinu reć !
Šta je bolan šta si se "raspojas'o"? :D

Gdje ti je vizitka? Mani se snimaka...kad dođeš u šeher pronađi vizitku, ja ću pojest' a ti 15 sa lukom i gajbu pive.Ja plaćam.
Ne znam šta ti je nejasno ako znaš da sam sa Alipašinog? Prvi mi komšija Jukin "ađutant" bio i znam da je imao nekakvu agenciju a to za vizitke sa imenom Zelene beretke...

I ne mjenjam gard dok mi neko ne dokaže.Šuplja kod mene ne pali. ;-)
KENJAC

#2429 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by KENJAC »

Znas sta PM ! Bas si sad ispo pička od čovjeka! Šteta !
bleee_sa

#2430 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by bleee_sa »

Isp'o si i ti '93. pa šta. :D
PM72

#2431 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by PM72 »

KENJAC wrote:Znas sta PM ! Bas si sad ispo pička od čovjeka! Šteta !
:-)

Hvala.Ponašaću se k'o da si mi donio vizitku i dokazao svoje tlapnje.Hoće li ti biti lakše?
pirpa

#2432 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by pirpa »

KENJAC wrote:
Max Bunker wrote:Fakat se zvala Zelene beretke... od 05:07 pa dalje

[youtube] https://youtu.be/Fid1qt2xU4U [/youtube]
A vidim ni tebi ne ide ovo postavljanje linkova sa you tube ?

:wink:
KENJAC

#2433 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by KENJAC »

E moj PM . Da se ne provali ovdje , jos bi mogo lozit levate po forumu da si bio svugdje i da znas sve ! Sa'š dobro razmislit prije nego lupnes 'vako nesto!
@Pirpa, majke ti jel se nesto mijenjalo oko postavljanja linkova YT ? Ja kako god stavim ostane samo pisano , ne pojavljuje se video !
mad_max_ba

#2434 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by mad_max_ba »

KENJAC wrote:E moj PM . Da se ne provali ovdje , jos bi mogo lozit levate po forumu da si bio svugdje i da znas sve ! Sa'š dobro razmislit prije nego lupnes 'vako nesto!
@Pirpa, majke ti jel se nesto mijenjalo oko postavljanja linkova YT ? Ja kako god stavim ostane samo pisano , ne pojavljuje se video !
kenjac
na https:
obriši s

edit:
s mobtela nemre kao gore sto je opisano.....
Last edited by mad_max_ba on 19/04/2017 11:27, edited 1 time in total.
mad_max_ba

#2435 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by mad_max_ba »

¸.
KENJAC

#2436 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by KENJAC »

KENJAC

#2437 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by KENJAC »

Meni ne mere ama bas nikako !
Mozda sa frizidera da probam !
mad_max_ba

#2438 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by mad_max_ba »

KENJAC wrote:
???
izbrisao ono m.youtube, umjesto m stavio www
Tromblon

#2439 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by Tromblon »

orinoco wrote:
Tromblon wrote:
Us and them wrote: Čini se da poznaješ ratne puteve Topine i Ćele Bajramovića, pa nam napiši njihovo ratovanje u Sarajevu i BiH, da i mi znamo. I Adem Jež je s njima, je li tako?
Ovdje je vise bilo bitno njegovo stalno provociranje i omalovazavanje Sarajeva i sarajevskih boraca. Ne znam koji si ti da te ja sa necim upoznavam, ali eto ima na youtube-u emisija o 2. maju pa ces se upoznati sa tim sta su spomenuta dvojica radila taj dan u Sarajevu. A i Jez isto.
Maraschino

#2440 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by Maraschino »

KENJAC wrote:[youtube]http://m.youtube.com/watch?v=K4KQn4sOozg[/youtube]
???
ne moras na yt. probaj slikati iskaznicu pa poslati kao .jpg. :D
dječak sa šibicama

#2441 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by dječak sa šibicama »

Hajd Zelene Beretke naziv, ali "firma" :D a Juka dugove prebijao :D
KENJAC

#2442 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by KENJAC »

Maraschino wrote:
???
Pssst !
KENJAC

#2443 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by KENJAC »

Al , PM koji zna sve , sva ratista proso, zna sta djavo ruca ....i da padne na komsijinoj vizitki.
Jos ne mogu sebi da dodjem ...
Pa ni vizitke....
Haj ti meni Nikoletina reci iskreno. Jel tebi krivo sto si opkladu ( u koju si se sam upetljo, niko to od tebe nije trazio) izgubio ili sto ti Juka vizitku ne dade ?
P.S. Dosta zajebancije na ovu temu. PM ce ubuduce malo bolje razmislit a meni se licno jebe i za Juku i za njegov holding ZB !
Maraschino

#2444 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by Maraschino »

KENJAC wrote:
Maraschino wrote:
???
Pssst !
haj ne brukaj se

Image
pirpa

#2445 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by pirpa »

Što se to bruka, čovjek je rekao da se Jukina agencija zvala ZB, a vi ste ga prozvali lažovom. a ispade da se agencija bas zvala ZB...
Maraschino

#2446 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by Maraschino »

pirpa wrote:Što se to bruka, čovjek je rekao da se Jukina agencija zvala ZB, a vi ste ga prozvali lažovom. a ispade da se agencija bas zvala ZB...
a nije rekao da ima vizit kartu koju ce mitraljezac pojesti?
pirpa

#2447 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by pirpa »

Da rekao je.. Al koliko sam ja upratio, sporan je bio naziv ZB na vizit kartici.... Vizitka se samo tražila da bi dokazao naziv Jukine firme ZB
PM72

#2448 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by PM72 »

Je li Kenjac pronašao vizitku? :D Ja nisam tražio snimke ni Kenjčevo prenemaganje i podbadanje,neka nađe vizitku sa gore opisanim detaljima.
KENJAC

#2449 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by KENJAC »

PM72 wrote:Je li Kenjac pronašao vizitku? :D Ja nisam tražio snimke ni Kenjčevo prenemaganje i podbadanje,neka nađe vizitku sa gore opisanim detaljima.
Majke ti oš to bit taka pička od čo'jeka pa neš ni "izvini" reć ? Bas si jadan ! Bjez ba , razocaro si me majke mi! Jebo te nema ratista koje nisi proso ( :lol: ) hrabar, vaki , naki, a sad kad si trebo jednom hrabrost pokazat ti neke smajlije i folove. Pocinjem sumnjat da nisi i na (po abecednom redu) Aerodromskom, Azicima.... pa do Š Špicaste Stijene (pod pretpostavkom da nisi i na Zabljaku :lol: :lol: :lol: ratovo) na mrskog neprijatelja smajlije baco i ovako se iz govana izvlacio.
Bez veze, ponavljam ti opet, bez veze si se provalio. Al nije problem provalit se, musko se vidi, moze provalit, al musko ce vazda "izvini" rec !
Kazem "musko" !
KENJAC

#2450 Re: Deblokada Sarajeva???

Post by KENJAC »

PM72 wrote:Ne zoveš se ti džaba Kenjac. :D

Ne "persitam" te nego kažem "općenito" za Srbe kako imaju fobiju od Zelenih beretki,zelene zastave...pa čak i Zetre (koju su prozvali ZElena TRAnsferzala :-) ).Iako si bio naš (meni si i sad drag ali helem neise)pregoniš u mnogim stvarima.Juka jeste imao agenciju (tri čovjeka i Kruškin Yugo GVX :lol: ) i nije se zvala Zelene beretke.Ne znam da je imala ikakvo ime a ti ljudi su stanovali par ulaza od mene.Ti nađi tu podsjetnicu na kojoj piše Zelene beretke ja ću je pojest'.

odosmo od teme - da nas ne ruže. ;-)
A umalo da zaboravim. Ovdje si oborio i sopstveni rekord ! Dvije tvrdnje , dvije fule !
100%
Post Reply