Što privlači nas, dame?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
vade_mecum
#2427 Re: Što privlači nas, dame?
to u nedostatku argumenata? 
- ho oponopono
#2429 Re: Što privlači nas, dame?
...ajmo vas dvojica frajera voz... na najbolje djevojke za provod...te bicarke su vam na javi, ove alfcine frajeri pojebi-ostavi fol su u snu, mi jade 25+ u mislima ih pratimo... jedino ako ste za anale...kineski macak...Matzan wrote:vade_mecum wrote:sto ocajna zena moze zamisliti, to ni ronaldo ne moze ispuniti![]()
![]()
![]()
![]()
Pusti snovi...a da je šta bilo vruće u ruku...![]()
-
vade_mecum
#2430 Re: Što privlači nas, dame?
ovo k'o kad pitas zensko sta je bilo, je li sve u redu? a ona kaze nije nista 
- Belay Queen
#2431 Re: Što privlači nas, dame?
ho oponopono wrote:...ajmo vas dvojica frajera voz... na najbolje djevojke za provod...te bicarke su vam na javi, ove alfcine frajeri pojebi-ostavi fol su u snu, mi jade 25+ u mislima ih pratimo... jedino ako ste za anale...kineski macak...Matzan wrote:vade_mecum wrote:sto ocajna zena moze zamisliti, to ni ronaldo ne moze ispuniti![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahha e tako ho
zali Boze zraka kojeg disemo,dobro si rekla
- ho oponopono
#2432 Re: Što privlači nas, dame?
...ma zajebavam se, naravna stvar da nisu kao ovi lokalni frajeri pljuvaci... sto gaze djeve u poznim godinama, imaju komplekse od istih i traume od mladjih bicarki...nije im lako jebiga...dodji kiti kiti kiti...Euridika wrote:@ho
Daj, ne zezaj... Eto bolje je gledati svaki dan onolike sise i guzice...![]()
Stavi i ti bolje slike, šta ima veze, samo nek imamo i mi u šta gledati...![]()
Kako su oni složni kod ovakvih stvari...
-
bezVolana
#2433 Re: Što privlači nas, dame?
a ne ne netjemo se tako igratiMatzan wrote:vade_mecum wrote:sto ocajna zena moze zamisliti, to ni ronaldo ne moze ispuniti![]()
![]()
![]()
![]()
kad tamo balite po temama (polu)golih, vjerovatno nedoststiznih treba i trebica niko vam ne govori kako ste nedo***ani i sl.
to sto mislim da je joe apolon ne znaci.... nista. osim da je vrh vrhova.
-
vade_mecum
#2434 Re: Što privlači nas, dame?
nidje veze, vecina onih treba je odron, ima 5-6 likova koji se lozi na taj tip zena.bezVolana wrote:a ne ne netjemo se tako igratiMatzan wrote:vade_mecum wrote:sto ocajna zena moze zamisliti, to ni ronaldo ne moze ispuniti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kad tamo balite po temama (polu)golih, vjerovatno nedoststiznih treba i trebica niko vam ne govori kako ste nedo***ani i sl.
to sto mislim da je joe apolon ne znaci.... nista. osim da je vrh vrhova.
- Matzan
#2435 Re: Što privlači nas, dame?
vade_mecum wrote: nidje veze, vecina onih treba je odron, ima 5-6 likova koji se lozi na taj tip zena.
Na onako velike sise uglavnom se lože pubertetlije.
*ebo sisu koju moraš sa dvije ruke dizati od pupka.
Btw znamo mi da je većina forumašica 90-60-90.
-
bezVolana
#2436 Re: Što privlači nas, dame?
ali nije to poenta
poenta je - ne treba da te se doticu slike dobrih frajera koje postavi neka zena na nekoj temi. bar ne na nacin na koji ste se vas 2 uhvatili.
nema nista cudno u tome sto curu privlaci dobroizgledajuci frajer
haj da se ne raspravljamo vise, mrsko mi stvarno

poenta je - ne treba da te se doticu slike dobrih frajera koje postavi neka zena na nekoj temi. bar ne na nacin na koji ste se vas 2 uhvatili.
nema nista cudno u tome sto curu privlaci dobroizgledajuci frajer

-
vade_mecum
#2437 Re: Što privlači nas, dame?
vidis, nacin na koji zene pisu o frajerima ovdje je na nivou kakvog partner za zivota bi htjeli imati kada bi ga mogli nacrtati i tu su nerelane do bola. muskarci na temi o trebama iz kafana govore u najgorem slucaju "j*** bi je kada bi mi se pruzila prilika".
see the difference?
see the difference?
- Matzan
#2438 Re: Što privlači nas, dame?
Apsolutno me se ne (do)tiču vaše nerealne maštarije.
Samo kažem da stvarnost zna biti jako surova.

Samo kažem da stvarnost zna biti jako surova.
- ho oponopono
#2439 Re: Što privlači nas, dame?
...ove ja ne bi odbila za karanje ne moramo pred maticara pobogu...kres i svako svojim tokom odkud ja znam da li smo kompatibilni za brak...ko mari jos i za to...nek im druga kuha, pere, pegla, na trudnocu hvata, kindere radja... 
-
vade_mecum
#2440 Re: Što privlači nas, dame?
Matzan wrote:Apsolutno me se ne (do)tiču vaše nerealne maštarije.
Samo kažem da stvarnost zna biti jako surova.![]()
- Belay Queen
#2441 Re: Što privlači nas, dame?
bezVolana wrote:ali nije to poenta
nema nista cudno u tome sto curu privlaci dobroizgledajuci frajer![]()
ma znas kako kazu: budalu nit ebi nit je kuci vodi
-
vade_mecum
#2442 Re: Što privlači nas, dame?
kakva jebacina i trice i kucine, ti si tipican primjer onog sto ljudi iz US of A zovu all talk and no actionho oponopono wrote:...ove ja ne bi odbila za karanje ne moramo pred maticara pobogu...kres i svako svojim tokom odkud ja znam da li smo kompatibilni za brak...ko mari jos i za to...nek im druga kuha, pere, pegla, na trudnocu hvata, kindere radja...
- Euridika
- Globalna šefica
#2443 Re: Što privlači nas, dame?
Otto_13 wrote:E sad zavisi od sluzbe ali imat ces malo vise odrijesene ruke i zavisit iskljucivo od svojih sposobnosti i znanjaEuridika wrote:Sva sam se pretvorila u uho...Otto_13 wrote:Ima , malo vise terenskog rada ali obecavam da ti nece nikad bit dosadno
Vrijedi ozbiljno razmisliti...
- MOSALJOZE
#2444 Re: Što privlači nas, dame?
Imal suprotna tema,da koju napisem 
- ho oponopono
#2445 Re: Što privlači nas, dame?
...ogledalo- boj, ne tangira ni nas vjeruj, replika- duplika ne znaci pravdanje i kidanje nerava, kg sladoleda i cokolade, romanticni muvi i maramice za grcanje u placu...Matzan wrote:Apsolutno me se ne (do)tiču vaše nerealne maštarije.
...vi bi da je tako, znam ali sipak ko vas jebe bolan...imamo svoje macore kiti kiti dodji kiti kiti...a znazna biti, jasta vecina vas zavrsi sa onom koju ste najmanje prizeljkivali...znam onaj na oblacima gore je jako dobra plejka...
- ho oponopono
#2446 Re: Što privlači nas, dame?
...trazi, crtaj nacin da mi spustis, ne tangiraju me rijeci, djela osoba koje mi nist ne znace...tvoja percepcija, respekt...vade_mecum wrote:kakva jebacina i trice i kucine, ti si tipican primjer onog sto ljudi iz US of A zovu all talk and no actionho oponopono wrote:...ove ja ne bi odbila za karanje ne moramo pred maticara pobogu...kres i svako svojim tokom odkud ja znam da li smo kompatibilni za brak...ko mari jos i za to...nek im druga kuha, pere, pegla, na trudnocu hvata, kindere radja...
-
bezVolana
#2447 Re: Što privlači nas, dame?
@vademecum, kontam sta zelis reci ali si to bas ruzno upakovao u onom prvom postu. mrsko mi elaborirat
opet ponavljam, to sto je joe dobar ne znaci nista osim da je dobar.
tj. ne znaci da bi moj potencijalni partner morao tako izgledati. (kada bi izgledao, ne bih se bunila uopce !
)
sto se tice kriterija, kao i u svemu zagovaram slobodu izbora. sta god ko hoce, neka trazi. ja se npr. ne mogu nacuditi tome na sta vi padate; nikako ne razumijem kako fantasticni muskarci (pametni, sa smislom za humor, vise-manje dobroizgledajuci) jako cesto traze neke poslusne zenice koje ce drzati u kuci da im peru fleke sa hlaca itd
al hbg. ne mozes sve ni razumjeti
opet ponavljam, to sto je joe dobar ne znaci nista osim da je dobar.
tj. ne znaci da bi moj potencijalni partner morao tako izgledati. (kada bi izgledao, ne bih se bunila uopce !
sto se tice kriterija, kao i u svemu zagovaram slobodu izbora. sta god ko hoce, neka trazi. ja se npr. ne mogu nacuditi tome na sta vi padate; nikako ne razumijem kako fantasticni muskarci (pametni, sa smislom za humor, vise-manje dobroizgledajuci) jako cesto traze neke poslusne zenice koje ce drzati u kuci da im peru fleke sa hlaca itd
al hbg. ne mozes sve ni razumjeti
- Euridika
- Globalna šefica
#2448 Re: Što privlači nas, dame?
Aaa, OK onda...ho oponopono wrote:...ma zajebavam se, naravna stvar da nisu kao ovi lokalni frajeri pljuvaci... sto gaze djeve u poznim godinama, imaju komplekse od istih i traume od mladjih bicarki...nije im lako jebiga...dodji kiti kiti kiti...Euridika wrote:@ho
Daj, ne zezaj... Eto bolje je gledati svaki dan onolike sise i guzice...![]()
Stavi i ti bolje slike, šta ima veze, samo nek imamo i mi u šta gledati...![]()
Kako su oni složni kod ovakvih stvari...
A jesu se upalili, pa nije valjda da smo toliko poremetile planove sa ovih par slika...
Ne diraj Bosancima u muškost...
-
vade_mecum
#2449 Re: Što privlači nas, dame?
bez zajebancije, ne znam zasto, da li je do mene ili do tebe ali tvoji postovi se fakat tesko citaju. procitam 5-6 rijeci i onda dozivim ovoho oponopono wrote:...ogledalo- boj, ne tangira ni nas vjeruj, replika- duplika ne znaci pravdanje i kidanje nerava, kg sladoleda i cokolade, romanticni muvi i maramice za grcanje u placu...Matzan wrote:Apsolutno me se ne (do)tiču vaše nerealne maštarije.
...vi bi da je tako, znam ali sipak ko vas jebe bolan...imamo svoje macore kiti kiti dodji kiti kiti...a znazna biti, jasta vecina vas zavrsi sa onom koju ste najmanje prizeljkivali...znam onaj na oblacima gore je jako dobra plejka...
- ho oponopono
#2450 Re: Što privlači nas, dame?
...sta ja imam sa time?!
...zazmuri, zaobidji me, ne postojim za tebe tako simpl, neces me jebati niti kuci voditi pobogu...
...zazmuri, zaobidji me, ne postojim za tebe tako simpl, neces me jebati niti kuci voditi pobogu...