Normalno da ću crnjačiti. Za svojih 27 god nikad poljubio žensko nisam. Niti znam kako se ljubit. I najnormalniji insan bi pao pod psihičku destabilnost.Rootboi wrote:oj čuj tek mu 27 i crnjači se![]()
da su mi tvoje godine
Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ludzak
#2426 Re: Facebook za upoznavanje ...
- Ludzak
#2427 Re: Facebook za upoznavanje ...
Hvala tebi. Nisam se nadao ovakvim pomaganjima. Iskreno, više sam se nadao podhebavanjima i ismijavanjima.Dino34 wrote: Pa eto, stojim ti na raspolaganju. Rado ću pomoći. Ako želiš, slobodno se javi. Ne bi bio prvi "beznadežan slučaj"
- Euphoria
#2428 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa ima i djevojki takvih. Ali gle...Negdje moras poceti 
-
moonca
#2429 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ima veliki broj zena - ne vole se ljubiti- imaj to na umu... 
- Ludzak
#2430 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nije da se ne volim ljubiti. Niti znam da li volim, ili ne, kada nisam nikada imao ni blizu iskustva sa tim.
Za djevojke, općenito za ženski spol, nije to neki bauk. Ali muškarci to nekako drugačije razmišljaju. Nije isto kada se djevojka ne ljubi do 27 god, i kada se muškarac ne ljubi do 27 god.
Za djevojke, općenito za ženski spol, nije to neki bauk. Ali muškarci to nekako drugačije razmišljaju. Nije isto kada se djevojka ne ljubi do 27 god, i kada se muškarac ne ljubi do 27 god.
- Euphoria
#2431 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma isto je...svima, bez obzira na godine.
A i kad se s nekim novim trebas poljubiti svejedno....ima se trema ko da je prvi put
A i kad se s nekim novim trebas poljubiti svejedno....ima se trema ko da je prvi put
- Xavier1
#2432 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ali vidi. I zenama postane teze nekoga upoznati. Jos zene godine vise pogadjaju nego muskarce. I onda budu prisiljene da pokusaju i sa tom metodom.annoy wrote:Razumijem ja to da postane tesko nekog upoznat, ali nasumicno uletavanje zenama na Fejsbuku bez ikakve prethodne komunikacije je recept za pokupit hrpu odjeba i poljuljat si samopouzdanje.Xavier1 wrote:
Zato sto kad zavrsis sa obrazovanjem imas manje prilika za upoznavanje. Ne vole zene ni da im na ulici prilaze nepoznati muskarci.![]()
Najbolju priliku za prolaz ces imati preko nekih prijateljstava i poznanstava.
Kod nas jos nije toliko popularno, ali na zapadu imas tinder i slicne gluposti preko kojih se vecina parova upoznaje.
-
moonca
#2433 Re: Facebook za upoznavanje ...
--isto je-- nema razlike i zasto bi i bilo- niko ti nece znati objasniti-kako da se ljubis - to je vrlo licno-- nema pravila...
- King Theoden
#2434 Re: Facebook za upoznavanje ...
Mislišmoonca wrote:Kakvo prilazenje- to nije ugodno nikome
Meni je najdraže bilo prilaziti grupi cura.
Smatram da nijedan insan nije zaslužio da bude sam.Ludzak wrote:Nisam se nadao ovakvim pomaganjima
Zgrazavam se pomisli da neki fini momak sjedi sam i razmišlja o nekim crnim scenarijima dok istovremeno neki koriste takve situacije i uživaju.
Uglavnom, tamo negdje napolju je neka fina djevojka koju ćeš voljeti i koja će te voljeti. Samo čeka da joj priđeš. Ostalo se desi samo od sebe. Čak i taj famozni poljubac.
Moje je samo da ti pružim ruku da ne padneš prilikom prvog koraka. Ili da se uopšte usudiš na isti.
Et, malo slikovito
- Rootboi
#2435 Re: Facebook za upoznavanje ...
znaĆi ,žao mi je ali jednostavno je vjerujemLudzak wrote:
Normalno da ću crnjačiti. Za svojih 27 god nikad poljubio žensko nisam. Niti znam kako se ljubit. I najnormalniji insan bi pao pod psihičku destabilnost.
da je neš' drugo ali da nisi poljubio za toliko godina ne vjerujem
Kolko sam ja im'o možda 12
rekla je da ju je privukla kožna jakna koju sam im'o i mangupski pogled
Last edited by Rootboi on 30/06/2019 16:48, edited 1 time in total.
-
moonca
#2436 Re: Facebook za upoznavanje ...
..hahhah, jeste, ali ne kada si u situaciji koju je sebi predstavio Ludzak...-- i mi zenske smo se u grupi zezale, sarmirale druge- kada tip pridje -Dino34 wrote:Mislišmoonca wrote:Kakvo prilazenje- to nije ugodno nikome
Meni je najdraže bilo prilaziti grupi cura.
- Ludzak
#2437 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nisam majke mi moje. Niti bih znao se ponašati priliko poljubca.Rootboi wrote:znaĆi ,žao mi je ali jednostavno je vjerujemLudzak wrote:
Normalno da ću crnjačiti. Za svojih 27 god nikad poljubio žensko nisam. Niti znam kako se ljubit. I najnormalniji insan bi pao pod psihičku destabilnost.![]()
da je neš' drugo ali da nisi poljubio za toliko godina ne vjerujem![]()
Kolko sam ja im'o možda 12kad me starija ženska povukla u mrak ispod jednih stepenica i uvalila mi jezik
rekla je da ju je privukla kožna jakna koju sam im'o i mangupski pogled![]()
- Euphoria
#2438 Re: Facebook za upoznavanje ...
Otvori temu Prvi poljubac pa ces da vidis 
-
moonca
#2439 Re: Facebook za upoznavanje ...
I da znas - nista ti ne bi pomoglo--- kad si u tim trenucima - o, tom se ne razmislja -- .... budi poseban - proci cesh..
To sto se ovaj ljubio i 12 - ne znaci da ce njegovi polupci 'ocarati' svaku djevojku.... stavishe
To sto se ovaj ljubio i 12 - ne znaci da ce njegovi polupci 'ocarati' svaku djevojku.... stavishe
- King Theoden
#2440 Re: Facebook za upoznavanje ...
Hm, a šta ako je šarmantan i zna vas zabaviti i nasmijatimoonca wrote:kada tip pridje
-
moonca
#2441 Re: Facebook za upoznavanje ...
..e, ako ima takav nastup, postajemo drugovi-Dino34 wrote:Hm, a šta ako je šarmantan i zna vas zabaviti i nasmijatimoonca wrote:kada tip pridje
- Xavier1
#2442 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nemoj samo nikada reci da se nisi ljubio i bio u vezi. Odmah ce misliti da si cudak.Ludzak wrote:Normalno da ću crnjačiti. Za svojih 27 god nikad poljubio žensko nisam. Niti znam kako se ljubit. I najnormalniji insan bi pao pod psihičku destabilnost.Rootboi wrote:oj čuj tek mu 27 i crnjači se![]()
da su mi tvoje godine
- annoy
#2443 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ne govorim ja protiv online upoznavanja generalno, dapace,Xavier1 wrote: Ali vidi. I zenama postane teze nekoga upoznati. Jos zene godine vise pogadjaju nego muskarce. I onda budu prisiljene da pokusaju i sa tom metodom.
Kod nas jos nije toliko popularno, ali na zapadu imas tinder i slicne gluposti preko kojih se vecina parova upoznaje.
ali mislim da nasumicno javljanje na Fejsbuku/Instagramu nije nacin. Bolje je pokusati na klix stranicama, forumima, diskusijskim grupama na drustvenim mrezama i slicno.
- Rootboi
#2444 Re: Facebook za upoznavanje ...
ima yt how to kiss tutorial 
- King Theoden
#2445 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ne brini. Kad dođe vrijeme, sve će ti se samo kazati.Ludzak wrote:Niti bih znao se ponašati priliko poljubca.
U ljubavi se najviše eksperimetiše. S vremenom ćete znati ko šta voli i tako se ponašati.
Što se tiče prvog poljupca, pa sigurno neće biti "žvaka" niti kao u filmovima pa da se moraš pripremati.
Desiće se spontano. Ali, valja ti preko rijeke
100 žena, 100 načina za prilazak.moonca wrote:ako ima takav nastup, postajemo drugovi- nikada nije preraslo u nesto ozbiljnije
Meni je najveća glupost kad neko kaže da su sve žene iste.
-
moonca
#2446 Re: Facebook za upoznavanje ...
Po svemu - ja sam izrod- ne slazem sa sa listom zenskih prohtjeva/shvatanja..
- King Theoden
#2447 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ne postoji takva lista. Ako se radi o individualnoj supstanciji, logično je kazati da postoje ca 4 milijarde listimoonca wrote:Po svemu - ja sam izrod- ne slazem sa sa listom zenskih prohtjeva/shvatanja..
Što se tebe tiče, stvarno si fascinantna osoba koju vrijedi upoznati.
Nadam se da će nam se sreća osmjehnuti pa da se vidimo u sarajevu. ili sreća, ili da uskladimo kalendare.
Onda ćemo ići na file kojeg ćeš moći pojesti više od tri zalogaja
- Xavier1
#2448 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma tako ide danas jer je najjednostavnije. Javljas se redom pa dok ne prodje kod neke. A i manje je bolno kad dobijes seen u odnosu na licno odbijanje.annoy wrote:Ne govorim ja protiv online upoznavanja generalno, dapace,Xavier1 wrote: Ali vidi. I zenama postane teze nekoga upoznati. Jos zene godine vise pogadjaju nego muskarce. I onda budu prisiljene da pokusaju i sa tom metodom.
ali mislim da nasumicno javljanje na Fejsbuku/Instagramu nije nacin. Bolje je pokusati na klix stranicama, forumima, diskusijskim grupama na drustvenim mrezama i slicno.
- Boemica
#2449 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma ko da joj moraš reći da ti je prvi poljubacLudzak wrote:Nije da se ne volim ljubiti. Niti znam da li volim, ili ne, kada nisam nikada imao ni blizu iskustva sa tim.
Uostalom, nije to nikakva nauka, ima ljudi sa kojima je dobar, ima ljudi sa kojima nije, niko nije ultimativno dobar ili loš
- Ludzak
#2450 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ovdje me ko fol tješite, a iza ekrana se podsmjehujete.