groove wrote:prica jedan psihoterapeut da ovakvi ljudi to duze planiraju, fantaziraju i stotine puta zamisljaju ovaj scenarij.
boga pitaj koliko je vec dugo cekao na ovakvu priliku.
a izvana izgledaju skroz ok
groove wrote:prica jedan psihoterapeut da ovakvi ljudi to duze planiraju, fantaziraju i stotine puta zamisljaju ovaj scenarij.
boga pitaj koliko je vec dugo cekao na ovakvu priliku.
Nije moguće, morali bi biti "padobran letovi", jer kako pustiti ove iz "padobran klase" da iskoče, a da ne rashebeš avion za one iz ostalih klasastetoskop wrote: Možda ne bi bilo loše pored biznis klase uvesti i padobran klasu.

Već su britanski mediji otkrili da je policiju nešto zainteresiralo u kući, i da bi to trebalo voditi ka rješenju istrage.groove wrote:
danas su mu kucu pretrazili. bice sigurno zanimljivih informacija.
pobi jer nije bilo dobar u glavuKoshpa wrote:Majku mu svapsku, sto nije iznajmio kakvu cesnu pa se sam strmopizdio dole, nego nevin narod pobi.
policiju uvijek interesira, traze kopaju analiziraju.... makar bila pisma i spomenari iz vrtica... e sad hoce li bit sta jasnije sto je pobudalio....It_is_a_Leclerc wrote:Već su britanski mediji otkrili da je policiju nešto zainteresiralo u kući, i da bi to trebalo voditi ka rješenju istrage.groove wrote:
danas su mu kucu pretrazili. bice sigurno zanimljivih informacija.
ovdje mu je stan.uglavnomja wrote:ovo je roditeljska kuca, sica, 400.000 £ ili malo jace od milion markica, a on je imao i stan negdje ...
jadni roditelji, u kojem su uzasu oni.

mislis roditelji zrtava?uglavnomja wrote:ovo je roditeljska kuca, sica, 400.000 £ ili malo jace od milion markica, a on je imao i stan negdje ...
Lucky Strike wrote:A jel što se ne zapitate sta u slučaju aviona koji lete za Ameriku i Australiju i idu preko mora , sta ako otkaže sistem u avionu a vi 300 km od kopna na 10 km visine, jedino društvo ispod vas su štuke i kitovi?
Vi na sred Pacifika i? Sta onda? Kako vam onda padobrani mogu biti od pomoći?
Molim ozbiljne odgovore.
Bluemore wrote:mislis roditelji zrtava?uglavnomja wrote:ovo je roditeljska kuca, sica, 400.000 £ ili malo jace od milion markica, a on je imao i stan negdje ...
Starci su mu u Francuskoj, odvojeni od drugih porodica zrtava i danas su ispitani od strane francuske policijeuglavnomja wrote:ovo je roditeljska kuca, sica, 400.000 £ ili malo jace od milion markica, a on je imao i stan negdje ...
Bluemore wrote:mislis roditelji zrtava?uglavnomja wrote:ovo je roditeljska kuca, sica, 400.000 £ ili malo jace od milion markica, a on je imao i stan negdje ...
malo odvadi sa tim nagadjanjima.... kako ne znamo sta se njemu motalo po glavi tako ne znamo ni o njima nista.... a ono o cemu ne znam ne lupetam...uglavnomja wrote:Bluemore wrote:mislis roditelji zrtava?uglavnomja wrote:ovo je roditeljska kuca, sica, 400.000 £ ili malo jace od milion markica, a on je imao i stan negdje ...
ne, ne mislim to ...
shvatam kako je porodicama zrtava, ali bukvalno mislim na ove ljude, koji su preko noci postali omrazeni, zigosani, roditelji cudovista, masovnog ubice, ludaka ... ulozili zivot da odgoje sina i onda ga izgube na ovaj nacin. bolest je cudo.
haj nebitno, ko ne zeli da shvati, nece shvatiti
Ne kontam. 28 godina, ima posao u jednoj od najboljih kompanija na svijetu. Moze se penzionisati sa 55, onda uzgajati ovce ili pusiti kube, a on se ubi i jos 149 ljudi sa sobom.red evil wrote:Budeš u avionu i desi se neki kvar, pilot kaže "ljudi iskačite" i nekim čudom iskočimo ali na pola puta skontamo da ne znamo aktivirat padoran, šta onda? I šta se nekim čudom avion popravi i ti đaba iskoči.A realno gledajući, meni bi to zadnje palo na pamet, ne bi mi moglo ni pastio jer ne bi bio među živima, odmah bi srce otišl'o.
Koji debil je kopilot, 149. života ubio samo radi nekog svog hira
osim toga je bio izvrstan pilot... no nije zlato sve sto sija...jefferson wrote:Ne kontam. 28 godina, ima posao u jednoj od najboljih kompanija na svijetu. Moze se penzionisati sa 55, onda uzgajati ovce ili pusiti kube, a on se ubi i jos 149 ljudi sa sobom.red evil wrote:Budeš u avionu i desi se neki kvar, pilot kaže "ljudi iskačite" i nekim čudom iskočimo ali na pola puta skontamo da ne znamo aktivirat padoran, šta onda? I šta se nekim čudom avion popravi i ti đaba iskoči.A realno gledajući, meni bi to zadnje palo na pamet, ne bi mi moglo ni pastio jer ne bi bio među živima, odmah bi srce otišl'o.
očigledno da mu se ta ideja sa ovcama nije sviđala.jefferson wrote:Ne kontam. 28 godina, ima posao u jednoj od najboljih kompanija na svijetu. Moze se penzionisati sa 55, onda uzgajati ovce ili pusiti kube, a on se ubi i jos 149 ljudi sa sobom.red evil wrote:Budeš u avionu i desi se neki kvar, pilot kaže "ljudi iskačite" i nekim čudom iskočimo ali na pola puta skontamo da ne znamo aktivirat padoran, šta onda? I šta se nekim čudom avion popravi i ti đaba iskoči.A realno gledajući, meni bi to zadnje palo na pamet, ne bi mi moglo ni pastio jer ne bi bio među živima, odmah bi srce otišl'o.
Letio sam isto iz Sarajeva par puta i vala nisu takvi putnici bili.... Ne kažem da nas nema svakakvih, ali baš toliki primitivci nismo. Btw. slažem se sa tobom u vezi padobrana.jefferson wrote: Ja sam to evc spomenuo na relaciji Sarajevo-Milano kada sam letio. Avion samo sto je dodirnuo pistu, odmah svi na noge ko da je autobus Sarajevo-Kakanj. Stjuardesa vice sjedite, ovo ono, ma jok. Kako je pilot poceo kociti kasno, morao je sa vecom brzinom skrenuti sa piste na taksiranje, svi popadose, jebu mu sve po spisku tipa: "gdje je ovaj naucio voziti," jebem ga u njegova pederska usta" i slicno.
I s tim ljudima treba iskakat?
Pa zar nije prošao rigorozne ljekarske preglede da bi postao pilot? Ne može psihički bolesnik raditi tako važan i odgovoran posao.mudrac2 wrote:očigledno da mu se ta ideja sa ovcama nije sviđala.jefferson wrote:
Ne kontam. 28 godina, ima posao u jednoj od najboljih kompanija na svijetu. Moze se penzionisati sa 55, onda uzgajati ovce ili pusiti kube, a on se ubi i jos 149 ljudi sa sobom.
Nego, profesor nekad reče da sve samoubice pate od nekog psihičkog poremećaja, jer kao zdrav čovjek se nikad nebi ubio. Ima smisla
The Realist wrote:Letio sam isto iz Sarajeva par puta i vala nisu takvi putnici bili.... Ne kažem da nas nema svakakvih, ali baš toliki primitivci nismo. Btw. slažem se sa tobom u vezi padobrana.jefferson wrote: Ja sam to evc spomenuo na relaciji Sarajevo-Milano kada sam letio. Avion samo sto je dodirnuo pistu, odmah svi na noge ko da je autobus Sarajevo-Kakanj. Stjuardesa vice sjedite, ovo ono, ma jok. Kako je pilot poceo kociti kasno, morao je sa vecom brzinom skrenuti sa piste na taksiranje, svi popadose, jebu mu sve po spisku tipa: "gdje je ovaj naucio voziti," jebem ga u njegova pederska usta" i slicno.
I s tim ljudima treba iskakat?
Zasto mislis da je bolestan ? covjek mozda mrtvo hladno htio ovo da ucini,i to na neki nacin jeste poremecaj ali nesto sto se ne primjetigolman wrote:Pa zar nije prošao rigorozne ljekarske preglede da bi postao pilot? Ne može psihički bolesnik raditi tako važan i odgovoran posao.mudrac2 wrote:očigledno da mu se ta ideja sa ovcama nije sviđala.jefferson wrote:
Ne kontam. 28 godina, ima posao u jednoj od najboljih kompanija na svijetu. Moze se penzionisati sa 55, onda uzgajati ovce ili pusiti kube, a on se ubi i jos 149 ljudi sa sobom.
Nego, profesor nekad reče da sve samoubice pate od nekog psihičkog poremećaja, jer kao zdrav čovjek se nikad nebi ubio. Ima smisla
Ovo sam i ja ranije napisao.... Nikako ne kontam, ali opet i Robin Williams se ubi, a imao je naizgled sve....jefferson wrote: Ne kontam. 28 godina, ima posao u jednoj od najboljih kompanija na svijetu. Moze se penzionisati sa 55, onda uzgajati ovce ili pusiti kube, a on se ubi i jos 149 ljudi sa sobom.