A jest ga lik napravio, svaka čast!Rustem wrote:http://generalposlijebitke.blogspot.com ... me-je.html
Velika analiza igre naše reprezentacije, opsežno, stručno, odlično... Obavezno pročitajte!
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- nadžak
#2426 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
- shake69
#2427 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Samo da nam Mensur igra, ne bih strepio nimalo. Ovako, s Demonom koji nema kuveta da se vrati kad se hudnjak dokopa cak i protivnicke zastavice kod kornera, valja strepiti cijeli mec. Ipak, nadam se pobjedi od 2;0.
Last edited by shake69 on 14/10/2013 14:50, edited 1 time in total.
- DonVitoni
#2428 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Evo ih stigli u Litvaniju, general vodi vojsku... nadam se da ce sutra od 1min.
Sretno GENERAL.
- Infaze Studio
#2429 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Rustem wrote:http://generalposlijebitke.blogspot.com ... me-je.html
Velika analiza igre naše reprezentacije, opsežno, stručno, odlično... Obavezno pročitajte!
....."Po kineskom horoskopu, 2014. je godina konjeva."
Poslije ovoga mi se nije dalo vise citati, ali ipak sam nastavio...
Onda sam se, ipak, predomislio....
- Logovan
#2430 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Odlično.Brkooo wrote:
da se najezis
- zalizani
#2431 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
emigrazione wrote:Edin H. wrote:Je li izdao Sead naredjenje koliko njegovih pulena mora igrati?
- Kemal Malovčić
#2432 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Mislim da niko od nas nije svjestan kako ćemo sutra dominirati. 
- shake69
#2433 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Tek, teeek, a ti bi jos i dominir'o!Kemal Malovčić wrote:Mislim da niko od nas nije svjestan kako ćemo sutra dominirati.
- mO k3
#2434 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ufff .... Najgori su mi ovaki komentari , ja sam pesimista ....Kemal Malovčić wrote:Mislim da niko od nas nije svjestan kako ćemo sutra dominirati.
- drug_profi
#2435 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Nedostatke ili mane na koje ukazuje bloger primjetili smo vec ranije i mi na forumu, narocito nakon Slovacke u Zenici, mada je bilo govora o tome i ranije. Dakle nije to nista novo, cega je vjerujem i Pape svjestan, ali igramo kako igramo jer smatramo da sa datim protivnikom tako mozemo. Vidjecemo kako ce to izgledati protiv jacih protivnika, mozda vec protiv Argentine. Ne bih volio da u Brazilu budemo kanta za nabijanje.Rustem wrote:http://generalposlijebitke.blogspot.com ... me-je.html
- drug_profi
#2436 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Sta si ba pesmista? Pa ima da je unesu u gacama u gol i to koliko puta bude trebalo. Em mogu, em hoce, em znaju, pa na misice i iskustvo ako nikako drugacije jbt. Nema sile da nam Litvanija zajebe Brazil. Jednostavno to se ne desava reprezentacijama sa ovakvim motivom.mO k3 wrote:Ufff .... Najgori su mi ovaki komentari , ja sam pesimista ....Kemal Malovčić wrote:Mislim da niko od nas nije svjestan kako ćemo sutra dominirati.
- Kemal Malovčić
#2437 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Upravo.drugi profil wrote:Sta si ba pesmista? Pa ima da je unesu u gacama u gol i to koliko puta bude trebalo. Em mogu, em hoce, em znaju, pa na misice i iskustvo ako nikako drugacije jbt. Nema sile da nam Litvanija zajebe Brazil. Jednostavno to se ne desava reprezentacijama sa ovakvim motivom.mO k3 wrote:Ufff .... Najgori su mi ovaki komentari , ja sam pesimista ....Kemal Malovčić wrote:Mislim da niko od nas nije svjestan kako ćemo sutra dominirati.
- DaysleepeR
#2438 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Meni se sve nešta čini da smo mi ove crne situacije izbrisali u Slovačkoj. Onakav povratak nakon najcrnjeg scenarija je mislim polaganje ispita zrelosti. Mislim da će Litvanija završiti kao i Latvija.
- Partijaner
#2439 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Samo nek nasi ne prime prvi gol, mogla bi se uvuci nervoza i eto belaja. Ako nisi u stanju pobjediti sutra onda ne trebamo ni da idemo, ako smo se doveli u ovu situaciju onda trebamo to rijesiti kako treba, maksimalno skoncentrisano, igrati presing od prve minute i ne dozvoliti im da uopste krenu u akciju, dati na pocetku 1-2 gola i onda u drugom uvest Rahimica i privest tekmu kraju i slaviti abd odlazak u Brazil.
- mO k3
#2440 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Iskusni optimistadrugi profil wrote:Sta si ba pesmista? Pa ima da je unesu u gacama u gol i to koliko puta bude trebalo. Em mogu, em hoce, em znaju, pa na misice i iskustvo ako nikako drugacije jbt. Nema sile da nam Litvanija zajebe Brazil. Jednostavno to se ne desava reprezentacijama sa ovakvim motivom.mO k3 wrote:Ufff .... Najgori su mi ovaki komentari , ja sam pesimista ....Kemal Malovčić wrote:Mislim da niko od nas nije svjestan kako ćemo sutra dominirati.
- DonVitoni
#2441 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ovaki ce biti stadioni u Brazilu a abd. ovako tribine..
-
Itakoto
#2442 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Brisu li se (zuti) kartoni nakon zavrsenih kvalifikacija? Sta ukoliko Dzeko npr dobije jos jedan zuti sutra? Je li moze igrati prvu u Brazilu? 
- DonVitoni
#2443 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moze.Itakoto wrote:Brisu li se (zuti) kartoni nakon zavrsenih kvalifikacija? Sta ukoliko Dzeko npr dobije jos jedan zuti sutra? Je li moze igrati prvu u Brazilu?
Ali ako dobije a pri tome zijanom necemo moci na njega racunati u barazu prvu..
Ali ako sutra ne mozemo pobjediti 112 rep. Svijeta onda sta da ocekujemo u tom barazu sta.. Portugal, Francuska ili Island ista stvar.
Jedna je Litvanija.
- nadžak
- DonVitoni
#2445 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Gledam opet ovaj spisak igraca i klubova za koje nastupaju Litv. pa fakat ni jednog igraca iz Lige 5.
Pa sad kad bi lajicki sastavili nas spisak igraca Mahmutovic, Cocalic, Subasic, Besic, Husejinovic itd.. plus ovi iz domace PL pa mogli bi se nositi i pobjediti ih.
112 rep. Svijeta jedinstvena prilika za plasman na SP.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lithuania_ ... tball_team
Marius Žaliūkas trenutno nema kluba a igra u prvoj postavi.
Ne treba podcijeniti nikoga ali fakat ako toliki baksuzi..
Pa sad kad bi lajicki sastavili nas spisak igraca Mahmutovic, Cocalic, Subasic, Besic, Husejinovic itd.. plus ovi iz domace PL pa mogli bi se nositi i pobjediti ih.
112 rep. Svijeta jedinstvena prilika za plasman na SP.
http://en.wikipedia.org/wiki/Lithuania_ ... tball_team
Marius Žaliūkas trenutno nema kluba a igra u prvoj postavi.
Ne treba podcijeniti nikoga ali fakat ako toliki baksuzi..
Last edited by DonVitoni on 14/10/2013 14:27, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#2446 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Svaka čast Općini Zenici,face televiziji na ovomenadžak wrote:Jeste vidjeli ovo? Joooj ludiloooo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.klix.ba/sport/nogomet/prijen ... /131014075
-
PeppermintSA
#2447 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
drugi profil wrote:Nedostatke ili mane na koje ukazuje bloger primjetili smo vec ranije i mi na forumu, narocito nakon Slovacke u Zenici, mada je bilo govora o tome i ranije. Dakle nije to nista novo, cega je vjerujem i Pape svjestan, ali igramo kako igramo jer smatramo da sa datim protivnikom tako mozemo. Vidjecemo kako ce to izgledati protiv jacih protivnika, mozda vec protiv Argentine. Ne bih volio da u Brazilu budemo kanta za nabijanje.Rustem wrote:http://generalposlijebitke.blogspot.com ... me-je.html
fenomenalna analiza!
- moa
#2448 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Mozel ko napravit GIF kad Demon prolazi sa desne strane onu dvojicu amatera i konta sta ce sloptopm dok ona odlazi u korner.shake69 wrote:Samo da nam Mensur igra, ne bih strepio nimalo. Ovako, s Demonom koji nema kuveta da se vrati kad se hudnjak dokopa cak i protivnicke zastavnice kod kornera, valja strepiti cijeli mec. Ipak, nadam se pobjedi od 2;0.
Mada mora mu priznati ona dva centar shuta su bila optimalna.
- Idemedosumom
#2449 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Protiv Liht-a je Avdija odigrao itekako dobro. Naravno da taj momak nije na nivou Mujdže, ali brate nije ni toliko los, koliko to ovdje neki predstavljaju.
Problem je u asimetricnoj formaciji, gdje desni bek istovremeno ima ulogu i desnog krila. Cak i kada Mujdža sam igra, cesto bude propuh desno.
Mene trenutno vise brine lijeva strana. Salihovic je po mom misljenju trenutno nasa najslabija karika. Hem sto coek nije po prirodi lijevi bek, hem sto se nalazi u najgoroj formi otkako znam za njega. A koliko vidim, nema ni Zukanovica.
Problem je u asimetricnoj formaciji, gdje desni bek istovremeno ima ulogu i desnog krila. Cak i kada Mujdža sam igra, cesto bude propuh desno.
Mene trenutno vise brine lijeva strana. Salihovic je po mom misljenju trenutno nasa najslabija karika. Hem sto coek nije po prirodi lijevi bek, hem sto se nalazi u najgoroj formi otkako znam za njega. A koliko vidim, nema ni Zukanovica.
- Hajvan
#2450 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
DonVitoni wrote:
Ovaki ce biti stadioni u Brazilu a abd. ovako tribine..