nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
neki
-
mahalas505
#2427 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
A kako si ti vidio da prolazi kroz 10 semafora?bitanga_sa_otesa wrote:sinoc rejser sa mat crnom sesticom ili sedmicom dere kroz jedno 10 crvenih...samo je kod televizije stao da ga ne uslika kamera...
-
quarterback
#2428 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
mahalas505 wrote:A kako si ti vidio da prolazi kroz 10 semafora?bitanga_sa_otesa wrote:sinoc rejser sa mat crnom sesticom ili sedmicom dere kroz jedno 10 crvenih...samo je kod televizije stao da ga ne uslika kamera...
- sparky
#2429 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
To je vjerovatno isti debil sa sedmicom kojeg sam i ja vidio. Niko vjerovatno nije bio cvjecka i svašta smo radili pa i ja, ali ovaj sto volana, nije normalno.
- relax11
#2430 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kad smo vec kod Kaknja nisam bio par godina tamo i odlucim neki dan malo kroz Kakanj "prozujat", niko ispred mene niko iza mene, ogranicenje cini mi se 80 ja sam vizio tako oko 80/90, i odjednom prestaje ona cesta nova i raskrsnica je, vidim imam prednost nastavim, kad odjednom 4 lezeca policajca, znaci nigdje nikakav znak za policajce, opalim onaj prvi punom brzinom, odma kocim udaram u onaj drugi 60 na sat, odma na 20 metara i treci i cetvrtiBakir1 wrote:U Kaknju
- Bakir1
#2431 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kakanj je zapad za Visoko postao, nerado to kazem ali je to tako, od kruznog toka do samog centra..
Mentalitet se nesto sporije mijenja ali ipak
Mentalitet se nesto sporije mijenja ali ipak
-
530i
#2432 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
U Kaknju su uveli taj jednosmjeni sistem kretanje, barem po samom središtu grada, što i nije tako loše...a vidim ljetos grade još nešto. Ležećih ima ali ne znam gdje si se zaletio toliko 80-90....ja sam srećom sa šezdesetak na sat vidio na vrijeme i uspio prikočiti.
- woodman
#2433 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ni sa formulom ne mozes proci kroz ovaj semafor na zeleno
https://www.facebook.com/sarajevospotte ... 328888285/
https://www.facebook.com/sarajevospotte ... 328888285/
- O'zone
- Globalni moderator
#2434 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Večeras isto "racera" po gradu kolko Hoš ubacuju se, umalo neka šestica crna ne napravi lančani kod Alipasine džamije sverajuci po trakama.
A danas sam tako izgubio živce za volanom uffff pa imao sam osjećaj da su danas sve smotani ljudi za volanima. Zmigavac nepoznata stvar. I još Braco iz Vrbanjuse sa svojom peticom zablokrao saobraćaj pred onom kafanom kad se skreće u Logavinu iz M.M.B.Djeli nake papire svima u kafani ali iz auta dva zelena svjetla prošla raja svira on ne Jebe ni 5% i kad napokon krene to isto napravi izmedju Markala i Gradske Tržnice stao i Djeli iz auta neke papire.....
A danas sam tako izgubio živce za volanom uffff pa imao sam osjećaj da su danas sve smotani ljudi za volanima. Zmigavac nepoznata stvar. I još Braco iz Vrbanjuse sa svojom peticom zablokrao saobraćaj pred onom kafanom kad se skreće u Logavinu iz M.M.B.Djeli nake papire svima u kafani ali iz auta dva zelena svjetla prošla raja svira on ne Jebe ni 5% i kad napokon krene to isto napravi izmedju Markala i Gradske Tržnice stao i Djeli iz auta neke papire.....
- amar1994
#2435 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nista sto dva apaurina ne mogu popravitO'zone wrote:Večeras isto "racera" po gradu kolko Hoš ubacuju se, umalo neka šestica crna ne napravi lančani kod Alipasine džamije sverajuci po trakama.
Last edited by amar1994 on 23/09/2015 23:58, edited 1 time in total.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#2436 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
pa znas kako se gleda...ocima...ja sam inace drzavni prvak u bacanju pogleda u dalj....mahalas505 wrote:A kako si ti vidio da prolazi kroz 10 semafora?bitanga_sa_otesa wrote:sinoc rejser sa mat crnom sesticom ili sedmicom dere kroz jedno 10 crvenih...samo je kod televizije stao da ga ne uslika kamera...
ako si se vozio glavnom ulicom u sarajevu znas da je od otoke do stupa pravac i da se vidi bar 3 semafora...pogotovo u 1h kad nema saobracaja i taj auto je jedini na cesti .....
- O'zone
- Globalni moderator
#2437 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma nisu ni Apaurini svemogući. Glupača me mal nije udarila na kružnom u Velešićima ja u kružnom ona iz smjera tunela i hoće da prodje " krozame" još mi mase što joj sviram jer hoce i ona u kružni.amar1994 wrote: nista sto dva apaurina ne mogu poravit
5 minuta cekam da se ukljucim od stadiona Koševo prema Alipasinoj zato što niko ne daje zmigavac da li skreće prema stadionu ili nastavlja pravo prema porodilistu i na kraju kad ih 7 skrene kontas i osmi će kad quratz on će pravo pa opet nagadjaj hoće li skrenuti ili ne.
U Hamdije Cemerlica na raskrsnici kod pilića lik iz trake za skretanje lijevo ode desno crveni kombi Mercedes i izgura čovjeka iz desne trake da se on uglavi.
Spavanje na semaforima posebno na kratkim sporednim mi je smrt. Nešto rovi po autu upali se zeleno sacekas haj krenut će pa onda počneš svirati tip se trzne i proleti na zadnji treptaj zelenog a ti opet ostanes.....
Stajanje na sred ulice sa uključenim stelth modom više i ne primjecujem.
- amar1994
#2438 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
taj kruzni tok je najvece sranje od kruznog toka u svijetu,ono je klasican primjer pravljenja pite od govanaO'zone wrote:Ma nisu ni Apaurini svemogući. Glupača me mal nije udarila na kružnom u Velešićima ja u kružnom ona iz smjera tunela i hoće da prodje " krozame" još mi mase što joj sviram jer hoce i ona u kružni.amar1994 wrote: nista sto dva apaurina ne mogu poravit
5 minuta cekam da se ukljucim od stadiona Koševo prema Alipasinoj zato što niko ne daje zmigavac da li skreće prema stadionu ili nastavlja pravo prema porodilistu i na kraju kad ih 7 skrene kontas i osmi će kad quratz on će pravo pa opet nagadjaj hoće li skrenuti ili ne.
U Hamdije Cemerlica na raskrsnici kod pilića lik iz trake za skretanje lijevo ode desno crveni kombi Mercedes i izgura čovjeka iz desne trake da se on uglavi.
Spavanje na semaforima posebno na kratkim sporednim mi je smrt. Nešto rovi po autu upali se zeleno sacekas haj krenut će pa onda počneš svirati tip se trzne i proleti na zadnji treptaj zelenog a ti opet ostanes.....
Stajanje na sred ulice sa uključenim stelth modom više i ne primjecujem.
- thekupus
#2439 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Meni je fuj ona raskrsnica na Mejtašu, iznad bivše njemačke ambasade. Vjerovatno se već spominjala ovdje. UVIJEK 3 auta sa sva 4 upaljena blokiraju traku, pa moraš kroz preći preko one za vozila iz suprotnog smjera. FUJ
Plus, kad se krećeš prema Dalmatinskoj, ne možeš znati koja je traka za pravo a koja za desno (desno se opet račva na dva puta, niz Dalmatinsku i prema KŠC), tako su glupo napravili raskrsnicu.
Plus, kad se krećeš prema Dalmatinskoj, ne možeš znati koja je traka za pravo a koja za desno (desno se opet račva na dva puta, niz Dalmatinsku i prema KŠC), tako su glupo napravili raskrsnicu.
- amar1994
#2440 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
BiH kvalitetthekupus wrote:Meni je fuj ona raskrsnica na Mejtašu, iznad bivše njemačke ambasade. Vjerovatno se već spominjala ovdje. UVIJEK 3 auta sa sva 4 upaljena blokiraju traku, pa moraš kroz preći preko one za vozila iz suprotnog smjera. FUJ
- Nabucco
#2441 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Onaj kružni na velešićima je dobra stvar, samo treba napraviti mali kružni tok sa onom ulicom za koševsko brdo što ide. Extra bi bilo napraviti mega-giga kružni tok kod zgrade vize za buducnost, ali to bi bio isti cirkus ko i na ilidži, jer tramvaji zafrkavaju stvar....
-
tempuser
#2442 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Koliko znam kruzni tok kod El Tarika je privemeno rjesenje jer ne na toj trasi projektovana 0-ta transferzala od tunela prema Grbavici koja obuhvata to skretanje prema Kosevskom kao i raskrsnicu kod vize za buducnost. Odavno se krenulo s eksproprijacijom zemilsta na tom potezu, ako pogledas u H. Kajaza (od raskrsnice prema pumpi) su vec neke kuce srusene, a sad navodno nemaju para da nastave s projektom.
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
- vješalica
#2444 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jel ovaj bmw baca na zlatnu boju ili tako nešto?
ne vidi se na slikama najbolje,ali ako jeste
pisala sam jednom
divljaštvo na cesti ovog vozila,doduše nekog vozača koji ga je vozio
i ovo sigurno,da samo napomenem unaprijed
merhametli narod koji mi misli kenjati po postu,
nije šteta koja nastaje na normalnoj vožnji
nego divljanju
pisala sam jednom
nego divljanju
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#2445 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Siva ili zlatnavješalica wrote:jel ovaj bmw baca na zlatnu boju ili tako nešto?
pisala sam jednom
nego divljanju
- amar1994
#2446 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jeste,zlatni M3vješalica wrote:jel ovaj bmw baca na zlatnu boju ili tako nešto?
pisala sam jednom
nego divljanju
-
quarterback
-
citroen xm
#2448 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Eto dokaza da nema svemoćnih. Džaba profesionalac kada su brzina i naselje u pitanju.
-
nightvision
#2449 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
a bas je bio profesionalac?citroen xm wrote:Eto dokaza da nema svemoćnih. Džaba profesionalac kada su brzina i naselje u pitanju.
- MOSALJOZE
#2450 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa valjda se zna ko je danas profesionalni vozac.,i takvi sigurno nece jurcati brzinom od 100+ km/h po gradu.On da je profesionalac,kao sto nije,bio bi svjestan okruzenja u kojem se nalazi.Zao mi je njegovog dijeteta,ali isto tako sutra sam ja mogao ili neki treci nastradati zbog ovog "profesionalca"