Sead Kolašinac
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2426 Re: Sead Kolašinac
SEO odličan sinoć...autogol je čisti peh, kao i sve ostalo lopta se samoodbila od našega SEA
- Partijaner
#2427 Re: Sead Kolašinac
Glavu gore momciluka, ostavio si srce na terenu.

- OldMayor
#2428 Re: Sead Kolašinac
Jel ovo neka neuspjesna ironija il sta vec? Imati 21 godinu i onako odigrati protiv trojke Di Maria - Messi - Aguero ne moze obican igrac, kako ga ti nazivas. Ali eto, vidjet cemo nigeriju i iran protiv ovog trojca, kako ce se provest.Stari wrote:za otuogol ...nistica ...hajd desi se. Ne zamjeram momku apsolutno nista....igrao je na nivou svojih mogucnosti .... a iste su na zalost ne prevelike ... te mogucnosti su se mogle vidjeti (konacno ) jer momak do sad nije igrao sluzbenih takmicarskih utakmica.
Za sad na tom mjestu mozda i nemamo boljeg ... i stvar je relativno u redu ...
Ono sto mi i nije bas u redu je to sto ga se velica i forsira ...preko medija ...i preko razno-raznih internet portala ...gdje ljudi pisu hvalospijeve , simptomaticno najcesce su ti textovi napisani prepoznatljivim oskudnim rjecnikom , i ne treba biti odvec mastovit pa skontati o cemu se tu u biti radi.
Taktika . .....Hvalite me usta inace cu vas razguliti....
Rekoh ...momak je ok....za sad tu i nemamo puno boljeg ... ali je vec odavno vise nego vidljivo da ljudi organizovano pisu neosnovane hvalospijeve .... a decko je mogao napraviti veliku karijeru da toga nije bilo ...kao boxer...dzudista ili tako nesto,
Neka te Seade ...igraj i suti ....i valjda ce to sve sjesti na svoje mjesto.
Ne radi mu babo avazu i tetka na klixu, pa da ga velicaju tek tako. Jesi li se mozda upitao zasto ga raja velica?
- Logovan
#2429 Re: Sead Kolašinac
Jest mi ga žao jebo te. Ne daj se Seo.Partijaner wrote:Glavu gore momciluka, ostavio si srce na terenu.![]()
![]()
-
shandrprcSA
- madner
#2431 Re: Sead Kolašinac
To je bio Bikcacic, koji je valjda znao da nema Argentinca iza.trcicu trceci wrote:zamolio bih strucnjake da prate fino ako vec zele da imaju konstruktivnu kritiku, neko u nasoj odbrani se sageo, ne znam ko, ali taj je vjerovatno mislio da je to Begina lopta.
ako nekoga treba kriviti, toga igraca treba, opet kazem istrazite ko je jer ja nisam vidio a iskreno i zaboli me ona stvar, ali eto vama koji trazite krivca tu ga mozete naci
![]()
ponosan sam, sinoc sam sto puta reko vi ste moje Sunce, tepao ko lud hahahha

Seo gleda duuuugo loptu, ali haj.
- It_is_a_Leclerc
#2432 Re: Sead Kolašinac
A pizda li im materina prokleta, pa gdje se autogol slavi ovako, dabogda ih majka u argentinskoj govedini prepoznala..
-
zetareticula
#2433 Re: Sead Kolašinac
Ti kao da nikad lopte nisi igaromadner wrote:To je bio Bikcacic, koji je valjda znao da nema Argentinca iza.trcicu trceci wrote:zamolio bih strucnjake da prate fino ako vec zele da imaju konstruktivnu kritiku, neko u nasoj odbrani se sageo, ne znam ko, ali taj je vjerovatno mislio da je to Begina lopta.
ako nekoga treba kriviti, toga igraca treba, opet kazem istrazite ko je jer ja nisam vidio a iskreno i zaboli me ona stvar, ali eto vama koji trazite krivca tu ga mozete naci
![]()
ponosan sam, sinoc sam sto puta reko vi ste moje Sunce, tepao ko lud hahahha
Seo gleda duuuugo loptu, ali haj.
- lua
#2434 Re: Sead Kolašinac
It_is_a_Leclerc wrote:A pizda li im materina prokleta, pa gdje se autogol slavi ovako, dabogda ih majka u argentinskoj govedini prepoznala..
- madner
#2435 Re: Sead Kolašinac
Pa nisam rekao da ostatak tekme nije dobro odigrao. Nego da je realno lose reagovao. Ispade po vama da je AG bio nemoguce izbjec. Fino se vidi da se rotira kako bi odbio loptu u drugom pravcu, no...
- velikibrnjo
#2436 Re: Sead Kolašinac
Mociluk je super igrao, samo eto ta kobna lopta da se odbije od naseg SEA
glavu gore mi smi ponosni na tebe!
jos dugo ces ti za nas dres da rusis i bijes!
glavu gore mi smi ponosni na tebe!
jos dugo ces ti za nas dres da rusis i bijes!
- OldMayor
#2437 Re: Sead Kolašinac
Pa bilo ga je moguce izbjeci da loptu nisu dotakli argentinci i da je Spaha izbio.madner wrote:Pa nisam rekao da ostatak tekme nije dobro odigrao. Nego da je realno lose reagovao. Ispade po vama da je AG bio nemoguce izbjec. Fino se vidi da se rotira kako bi odbio loptu u drugom pravcu, no...
Mislim, daj da pricamo o cinjenicama. Necemo sad naglabati sta je moglo bit.
A cinjenica je da je lopta isla, jeste je Seo gledo, ali nije isla u tom pravcu. Ocekivao je da je Spaha izbije, vidi se da mu je presla tik preko glave, i onda je jos Aguero malo dotakao promjenio joj pravac.
Realno ufatila ga je u raskoraku. Sekunde su u pitanju, lako je sad gledat sa strane i pricat nesto, mogao je skocit u zrak pa da mu prodje ispod nogu, jelde. Jest, al na usporenom snimku.
Bicakcic je hladno pustio ovu loptu, mislim svi skacu on se saginje.
- Kinaski
#2438 Re: Sead Kolašinac
Momak nije ni vidio loptu jer je jablan bickakcic bio ispred njega i zaklanjao mu pogled, kada sae bico sageo seo se nas'o u neobranom grozdju.... I pustite momka na miru
- madner
#2439 Re: Sead Kolašinac
Mislim da nije niko prije njega loptu zakacio. Ispade da ga napadam ako kazem sto je ocito, covjek lose reagovo i to je to.
- omega369
#2440 Re: Sead Kolašinac
cestitke za igru kolasinca. odlican je igrac i veliko pojacanje za nasu reprezentaciju
i sve hvalospjevke, naravno
i sve hvalospjevke, naravno
- Edin H.
#2441 Re: Sead Kolašinac
Mozda se Bicakcic upravo uplasio da ne zabije auto-gol, pa je propustio. A na nesrecu ona dodje do Seje, balvana.OldMayor wrote:Pa bilo ga je moguce izbjeci da loptu nisu dotakli argentinci i da je Spaha izbio.madner wrote:Pa nisam rekao da ostatak tekme nije dobro odigrao. Nego da je realno lose reagovao. Ispade po vama da je AG bio nemoguce izbjec. Fino se vidi da se rotira kako bi odbio loptu u drugom pravcu, no...
Mislim, daj da pricamo o cinjenicama. Necemo sad naglabati sta je moglo bit.
A cinjenica je da je lopta isla, jeste je Seo gledo, ali nije isla u tom pravcu. Ocekivao je da je Spaha izbije, vidi se da mu je presla tik preko glave, i onda je jos Aguero malo dotakao promjenio joj pravac.
Realno ufatila ga je u raskoraku. Sekunde su u pitanju, lako je sad gledat sa strane i pricat nesto, mogao je skocit u zrak pa da mu prodje ispod nogu, jelde. Jest, al na usporenom snimku.
Bicakcic je hladno pustio ovu loptu, mislim svi skacu on se saginje.Mada i njega je zeznula putanja lopte.
- Partijaner
#2442 Re: Sead Kolašinac
Ti si fakat naporan tip, pa eto ti gore gif gdje se fino vidi da je Aguero zakacio loptu, nemoj skakat po zivcima.madner wrote:Mislim da nije niko prije njega loptu zakacio. Ispade da ga napadam ako kazem sto je ocito, covjek lose reagovo i to je to.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2443 Re: Sead Kolašinac
Ovo je autogol koji se moze desiti apsolutno svakom igracu na svijetu. Spahi koji cenaT preletila iznad glave, Bicakcic se sageo i Sead nije posteno ni vidio loptu dok ga nije udarila u nogu. To nije neznanje nego cisti sportski peh. Ostali dio utakmice je odigrao kako se od njega i ocekuje, cvrsto i beskompromisno. Mozemo mi traziti hiljadu dlaka u jajetu ali ovo je vjerovatno najkvalitetnija utakmica koju je odigrala nasa reprezentacija s obzirom na tezinu protivnika. I drugi gol jeste majstorija Mesija ali sam 100% siguran da bi ga Besic stigao da se niJe postavio Bicakcic ali i on je to uradio iz najbolje namjere. Velika Argentina kao i veliki Brazil nisu napravili postene akcije protiv nas i Hrvata da covjek moze reci "svaka cast" ali i mi i Hrvati smo pokazali da mozemo parirati juznoamerckom fudbalu, i da i mi znamo praviti poteze koji dizu publiku na noge. Dakle pocevsi od Kolasinca za mene su svi momci sinoc odigrali vrlo moguce i van svojih trenutnih mogucnosti i zato jos jedom veliko BRAVO!!!!!
Last edited by hrasno38 on 16/06/2014 15:37, edited 2 times in total.
- madner
#2444 Re: Sead Kolašinac
Pa ja sam postavio gif, gdje ti vidis promjenu putanje tako ti frljavih ociju? 
- Partijaner
#2445 Re: Sead Kolašinac
Ne treba meni gif jer sam gledao tekmu i iz ove situacije se ne moze najbolje vidjeti jer je skroz malo krznuo i to je bilo dovoljno da ga izbaci iz takta, ako ti mislis da je mogao bolje reagovati onda nemamo mi rodjak sta dalje pricati, ovo su sekunde u pitanju to ti je tako, sad sto si ti naporan to je druga stvar.madner wrote:Pa ja sam postavio gif, gdje ti vidis promjenu putanje tako ti frljavih ociju?

Zabaleta ce pamtiti Sea.
-
Mustang1
#2446 Re: Sead Kolašinac
Je'l moguce da covjek ne vidi da je lopta zakacena prije nego je dosla do Kolasinca
Mozda gledas na 10" monitoru ?
Na tv.u se jasno vidi da je lopta skrenuta
Mozda gledas na 10" monitoru ?
- hodža
#2447 Re: Sead Kolašinac
Pustite debila ba 
Momak je odigrao fantastično, sa obzirom na godine i (ne)iskustvo
Imao nekoliko odličnih startova po kojima je i postao poznat i spriječio da par opasnih lopti dođe u srce 16 m.
Iz utakmice u utakmicu će biti sve bolji i bolji i sigurno je da će imati fantastičnu karijeru. A kako i ne bi kad je momak rušilac, mislim na Sea
Inače kad ne igra voli da ide u lov na medvjede i da mezi ovčavinu i sudžuk. A evo i slika koja to dokazuje :

Momak je odigrao fantastično, sa obzirom na godine i (ne)iskustvo
Iz utakmice u utakmicu će biti sve bolji i bolji i sigurno je da će imati fantastičnu karijeru. A kako i ne bi kad je momak rušilac, mislim na Sea

- Kinaski
#2448 Re: Sead Kolašinac
Ne hranite trolla, moderacijo reaguj na ove provokacije
- madner
#2449 Re: Sead Kolašinac
Vidim ovdje ovi coravi traze moderaciju a ujedno vrijedjaju na licnoj osnovi. Sta reci, doza objektivnosti bi im dobro dosla. I naravno cvike.