Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
uskrsno_respo wrote:Shand tu traku mozes naci u svakom supermarketu u sa ovaj sat ne mozes u tome je bit
dao je primjer los ali ako zelis ovaj sat naci ces nacin da dođes do njega. (ako zelis)
sigurno ti neko od prijatelja ima pej pal,i bej....
ako nema ima raje na piku sto to imaju pa se zarovi,pitaj... uzet ce ti nekih 10-20 maraka i opet ces bolje proci
Nisam upratio da li je neko ranije objavio jedan oglas sa PIK-a, ali naslov oglasa je Obradžujem papke, pitanja koja su covjeku postavljali su za nadrealista
Kakav je rizik u pitanju u ovom slucaju 11 dolara?Jel neko zahtjevao od njega taj sat ili ga je on postavio na pik cisto da bi zaradio?To sto se vama desilo sta da ti kazem nekom se desi nekome ne zavisi kakve si srece u datom momentu.
djeco rucak je gotov wrote:Kakav je rizik u pitanju u ovom slucaju 11 dolara?Jel neko zahtjevao od njega taj sat ili ga je on postavio na pik cisto da bi zaradio?To sto se vama desilo sta da ti kazem nekom se desi nekome ne zavisi kakve si srece u datom momentu.
Al mi ne znamo sta se njemu desavalo
Lakse bi bilo da je zahtjevao nego ovako na slijepo pa ne zna hoce li ga prodati ili ne
Svaki posao posjeduje određeni rizik.Nema para na guzove nigdje.
Naravno da nije prevarant. On je odredio cijenu, nije nikoga natjerao da kupi kod njega. To sto su se zajebali pa kupili, nije njegov problem...
uskrsno_respo wrote:Evo da pitam javno je li iko zainteresovan mebi kupiti jednu stvar sa ebaya?
Znaci placam sve moguce dadzbine koje budu i jos uslugu
xamp wrote:Jesi punoljetan? Hoces da kazes da ni u jednoj banci nemas racun??
Ma punoljetan sam imam racun u hypo al to je za platu
A kad bi otvarao ponovo za ebay islo bi odvojeno od tekuceg
A kad sam prvi put otvarao samo je raif mogao na paypal pa nisam se ni raspitivao za ostale poslije toga
Nemas potrebe da imas odvojen od tekuceg. Registruj se preko paypala i rijesi se svih briga.
Zasto? Ako na kompu nemas virusa onda nemas razloga za strah. Plus svaki put kad se plati preko paypala ili bilo sta uradi dodje ti na mail tako da mozes odmah da cancelujes ako ti je neko uletio na paypal...
djeco rucak je gotov wrote:
Ako neko prodaje sat koji ne vrijedi 80km i njegova stvarna vrijednost je 20-30km taj covjek je prevarant.
Nidje veze! Ako cemo vec o tome kolika je njegova stvarna vrijendost onda ona nije ni 20-30 KM nego 5-6 KM i sta cemo sad! Ni dalje nisi u stanju objasniti:
Ako neko vidi ovaj sat i cijenu 80KM, plati 80KM i u dogovorenom roku dobije ispravan sat koji odgovara slici i opisu iz oglasa GDJE i STA je tu prevara?!?!?!?!?!
dzaba tebi pricat kad ne zelis da shvatis.objasnjeno do sad 100 puta.
Nisi. Da ti ponovim pitanje: Ako neko vidi ovaj sat i cijenu 80KM, plati 80KM i u dogovorenom roku dobije ispravan sat koji odgovara slici i opisu iz oglasa GDJE i STA je tu prevara?!?!?!?!?!
djeco rucak je gotov wrote:nije prevara dok ne dođe kuci i ne vidi stvarnu cijenu sata na ebay.
Osim sto ce vidjeti da je magarac sto nije prije kupovine gledao na ebayu i dalje nisi objasio: Ako neko vidi ovaj sat i cijenu 80KM, plati 80KM i u dogovorenom roku dobije ispravan sat koji odgovara slici i opisu iz oglasa GDJE i STA je tu prevara?!?!?!?!?!
djeco rucak je gotov wrote:nije prevara dok ne dođe kuci i ne vidi stvarnu cijenu sata na ebay.
Osim sto ce vidjeti da je magarac sto nije prije kupovine gledao na ebayu i dalje nisi objasio: Ako neko vidi ovaj sat i cijenu 80KM, plati 80KM i u dogovorenom roku dobije ispravan sat koji odgovara slici i opisu iz oglasa GDJE i STA je tu prevara?!?!?!?!?!
prevara je sto je sat precjenjen.hajd da ja kupim sat kod kineza za 5 maraka i prodam ga tebi za 55 sta ces reci kad vidis taj isti sat kod kineza koji kosta 5km?
prevara je sto je sat precjenjen.hajd da ja kupim sat kod kineza za 5 maraka i prodam ga tebi za 55 sta ces reci kad vidis taj isti sat kod kineza koji kosta 5km?
Otkad je prevara ako je sat precjenjen?!?!?!?!?!?!?!?!?
Sta cu reci? Udri se bekane, al necu rec da si me prevario. Imam oci, usi, ruke, noga, hodam, vozim, ko mi je kriv sto nisam isao kod Kineza da vidim koliko je sat.
Reci ce da se zajeb'o pravo Al ne i da je prevaren... Jedino bi bila prevara da ti slazes da si taj sat kupio u svici i platio 600 maraka i sad ga prodajes za 80
djeco rucak je gotov wrote:aha ispade postenjacina sad ovaj sto nabija cijene i ceka zrtvu da se ulovi
znaci prevaranti ne postoje za sve smo krivi samo mi niko drugi?
Ne mozes nazvati prevarantom nekoga ako ti imas slobodu izbora, da malo zagooglas pa da odlucis da li ces kupiti ili neces.
Onda su prevaranti svi ovi sto prodaju markiranu robu jer znamo da ne vrijedi ni blizu onoliko koliko je cijene. Naci ces istu majicu samo bez njigovog logo-a za puno manje para.
djeco rucak je gotov wrote:aha ispade postenjacina sad ovaj sto nabija cijene i ceka zrtvu da se ulovi
Ne mozes nazvati prevarantom nekoga ako ti imas slobodu izbora, da malo zagooglas pa da odlucis da li ces kupiti ili neces.
Onda su prevaranti svi ovi sto prodaju markiranu robu jer znamo da ne vrijedi ni blizu onoliko koliko je cijene. Naci ces istu majicu samo bez njigovog logo-a za puno manje para.
Pa nisu ni postenjacine.Sta drugo rade nego hvataju levate pa kad vide da je levata malo onda su kao neke akcije 40-50%
Naravno da postoje prevaranti, ali ovo nije prevarant! Kao sto su ti drugi, ukljucujuci i mene, napisali bar 100x, ako je neko vidio oglas u kojem se prodaje sat za 80 KM, ako je platio 80 KM i u dogovorenom roku dobio sat koji odgovara opisu i slici iz oglasa to N-E-M-A nikakve prevare. To sto nije istrazio koliko takav sat zaista kosta je njegov problem.