RUSIJA
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#2426 Re: RUSIJA
Jah...to ekskurziji su laprdali i u vezi Gruzije i Osetije pa im NATO portabl fensi armiju najuriše rezervisti sa intendantima i poljskom kuhinjom da ih ni avijacija nije mogla stići koliko su bježali. Mogu zamisliti šta bi bilo da su poslali desantnjike i Specnaz mjesto njih, skakli bi u Crno more i plivali do Bosfora
Nije Rusija više krepalina od države koju je vodio pijani Jeljcin koji nije znao gdje je šupalj da mu nije prstiju, Putin je bar armiju i komandu doveo u red - e to je ono što ne treba čačkati! Ako se zalaufaju kako samo oni znaju ima da za mjesec dana vojnici na odsustvu pecaju na Lamanšu 
-
jefferson
#2427 Re: RUSIJA
Kako se Rusija trudi imati prijatelje? Kuba ih je sutnula, Venecuela ce ih sutnuti.jastuk1 wrote:Ma znam, samo kažem da ustvari RF nema baš pravih prijatelja i to je ustvari najveći usud RF-a. Svi će im na kraju okrenuti leđa.Challenger__ wrote:
Stari. Ovdje pišem o mehanizmu donošenja odluka u EU a taj mehanizam nadobudni wannabi-redenck ne poznaje, nego lupeta. Dakle, mehanizam je jedno, a kako će se postaviti Grčka - vidjećemo.
Rusija se trudi - ne može se reć - stvarno se trudi, ali sve ponude su mahom talašika. I onda zapadni lihvaro-cionisti dođu sa boljom ponudom i izbiju Ruse iz igre. I to se stalno dešava, non stop u skoro svim sferama života. Od patenata ruskih naučnika koje ovi potkupe, do krkjuš poteza unutrašnje i vanjske politike na štetu RF-a.
Iran, Venecuela itd, stalno zovu Saudijsku Arabiju da smanji proizvodnju. Zasto Rusija ne kaze: evo da pomognemo nasoj socijalistickoj braci mi cemo smanjiti proizvodnju za dva miliona barela?
Tj. lako je tudjim kurcem gloginje mlatiti, pricati o nekom zapadnom imperijalizmu, i slicne gluposti, a sve preko ledja drugih.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2428 Re: RUSIJA
Sta se ti brines o mom seksualnom zivotudetroit-mercy wrote: Halo, de malo povuci dizgine. Gdje ja tvrdim da bi trebali biti drugaciji, ja samo kazem da nisu uopste drugaciji samo ih jebe njihova stvarna moc ili njihova projekcija stvarne moci kao kontra onima koji u Rusiji vide nekog emisara mira, postenja i pravde. Pa ja lijepo napisa gore o jedno listu sa dvije stranice![]()
A to o cackanju mecke i ekskurzijama, de popusti maloako nastavis tako Chelly (da se dopunim, mislio sam na Zivojinovica
) ce svrsiti prije vremena.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2429 Re: RUSIJA
Ovo mu je stvarno gafjefferson wrote: Nesreco moja Dzafer to vrlo dobro zna. Bas me zanima krajnji rezulat, ili ce to Rusija nuklearnim udarima sankcionisati?
- Domaci izdajnik
#2430 Re: RUSIJA
I meni to djeluje nešto sumLJivo....to za sex 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2431 Re: RUSIJA
Sta drugo reci kad te neko zatuče činjenicama i znanjem ko gvozednim maljom u glavuLajavikrelac wrote:I meni to djeluje nešto sumLJivo....to za sex
-
jefferson
#2432 Re: RUSIJA
Nije to gaf, to je vec za dijagnoze._BataZiv_0809 wrote:Ovo mu je stvarno gafjefferson wrote: Nesreco moja Dzafer to vrlo dobro zna. Bas me zanima krajnji rezulat, ili ce to Rusija nuklearnim udarima sankcionisati?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2433 Re: RUSIJA
Pa dobro druze Dzef, ti si moj zemljak, pa te gotivim a priori, i jos si pride sa njim u sukobu, ali nije decko glup. To moras priznatijefferson wrote: Nije to gaf, to je vec za dijagnoze.
-
detroit-mercy
#2434 Re: RUSIJA
Vidi idile_BataZiv_0809 wrote:Sta drugo reci kad te neko zatuče činjenicama i znanjem ko gvozednim maljom u glavuLajavikrelac wrote:I meni to djeluje nešto sumLJivo....to za sex
A sad, o kojim to cinjenicama pricamo
-
jefferson
#2435 Re: RUSIJA
Nije glup. Da li zivi u stvarnosti i cime se puca je vec druga stvar._BataZiv_0809 wrote:Pa dobro druze Dzef, ti si moj zemljak, pa te gotivim a priori, i jos si pride sa njim u sukobu, ali nije decko glup. To moras priznatijefferson wrote: Nije to gaf, to je vec za dijagnoze.
-
jastuk1
#2436 Re: RUSIJA
Upravo to, samo što bih ja još rekao ne možeš praznim k... gloginje mlatiti.jefferson wrote:Kako se Rusija trudi imati prijatelje? Kuba ih je sutnula, Venecuela ce ih sutnuti.jastuk1 wrote:Ma znam, samo kažem da ustvari RF nema baš pravih prijatelja i to je ustvari najveći usud RF-a. Svi će im na kraju okrenuti leđa.Challenger__ wrote:
Stari. Ovdje pišem o mehanizmu donošenja odluka u EU a taj mehanizam nadobudni wannabi-redenck ne poznaje, nego lupeta. Dakle, mehanizam je jedno, a kako će se postaviti Grčka - vidjećemo.
Rusija se trudi - ne može se reć - stvarno se trudi, ali sve ponude su mahom talašika. I onda zapadni lihvaro-cionisti dođu sa boljom ponudom i izbiju Ruse iz igre. I to se stalno dešava, non stop u skoro svim sferama života. Od patenata ruskih naučnika koje ovi potkupe, do krkjuš poteza unutrašnje i vanjske politike na štetu RF-a.
Iran, Venecuela itd, stalno zovu Saudijsku Arabiju da smanji proizvodnju. Zasto Rusija ne kaze: evo da pomognemo nasoj socijalistickoj braci mi cemo smanjiti proizvodnju za dva miliona barela?
Tj. lako je tudjim kurcem gloginje mlatiti, pricati o nekom zapadnom imperijalizmu, i slicne gluposti, a sve preko ledja drugih.
Rusija misli da još može nekoga šarmirati na ljepotu i stil iz 60-tih. OK, može Assadistu jer mu treba. I zbog podržavanja Assadiste joj se sve ovo dobrim dijelom napakuje i servira.
Al eto, neka RF i dalje čuva svoje saveznike. Sve joj je džaba - ti saveznici neće čuvati nju kad joj bude trebalo! Tu ključnu realnost Rusija nikako da nauči, nikako!
- Domaci izdajnik
#2437 Re: RUSIJA
Ti ko Pici života mi, ako ne postavljaš slikovnice ništa ne kontadetroit-mercy wrote:Vidi idile_BataZiv_0809 wrote:Sta drugo reci kad te neko zatuče činjenicama i znanjem ko gvozednim maljom u glavuLajavikrelac wrote:I meni to djeluje nešto sumLJivo....to za sex, jos ce i sex da padne kako su krenuli sa komplimentima
.
A sad, o kojim to cinjenicama pricamo.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2438 Re: RUSIJA
Opet homoseksualne aluzijedetroit-mercy wrote: Vidi idile, jos ce i sex da padne kako su krenuli sa komplimentima
.
- Challenger__
#2439 Re: RUSIJA
Ma znaš ti moj qrac.jefferson wrote:Nesreco moja Dzafer to vrlo dobro zna.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2440 Re: RUSIJA
Ne bih rekao da se necim puca. A stvarnost, to je vec relativno. Svi se mi samoobmanjujemo, a istina je samo jedna.jefferson wrote: Nije glup. Da li zivi u stvarnosti i cime se puca je vec druga stvar.
- Challenger__
#2441 Re: RUSIJA
Iznio si svoju prognozu, ja takođe, neka vrijeme sudi.jastuk1 wrote:Ma znam, samo kažem da ustvari RF nema baš pravih prijatelja i to je ustvari najveći usud RF-a. Svi će im na kraju okrenuti leđa.
-
jefferson
#2442 Re: RUSIJA
Jbg, kada bude Rusija sankcionisala nuklearnim udarima, sjeti se i neznalice Dzafera pa ga upozori.Challenger__ wrote:Ma znaš ti moj qrac.jefferson wrote:Nesreco moja Dzafer to vrlo dobro zna.
-
Fudo387
#2443 Re: RUSIJA
Sve je moguce, meni je izvjesniji scenario po kojem bi molili Boga da upekne minus ne bi li se kako Svabo opet smrz'o.Lajavikrelac wrote:Putin je bar armiju i komandu doveo u red - e to je ono što ne treba čačkati! Ako se zalaufaju kako samo oni znaju ima da za mjesec dana vojnici na odsustvu pecaju na Lamanšu
- Domaci izdajnik
#2444 Re: RUSIJA
Ma kakav....neće Švabo to više, opametio se on
skup sport...
-
Fudo387
#2445 Re: RUSIJA
Meni je od Domzala do Sietla sve Svabo.Lajavikrelac wrote:Ma kakav....neće Švabo to više, opametio se on skup sport...
-
detroit-mercy
#2446 Re: RUSIJA
Znaci u tvojoj bojanci, Rusi su na LamansuLajavikrelac wrote:Ti ko Pici života mi, ako ne postavljaš slikovnice ništa ne kontadetroit-mercy wrote:Vidi idile_BataZiv_0809 wrote:
Sta drugo reci kad te neko zatuče činjenicama i znanjem ko gvozednim maljom u glavu, jos ce i sex da padne kako su krenuli sa komplimentima
.
a meni se ne da crtati ovuda
-
detroit-mercy
#2447 Re: RUSIJA
Lucky je malo nervozanChallenger__ wrote:Ma znaš ti moj qrac.jefferson wrote:Nesreco moja Dzafer to vrlo dobro zna.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2448 Re: RUSIJA
kakvi ruski prijatelji
kuba venecuela možda iran
pa pola evrope je bilo "prijatelj" rusije tj. cececepea dok je bilo istog i varšavskog saveza
svi jedva čekali da ih se otarase i pobjegnu iz zagrljaja ruskog međeda ... ko god ima imalo pameti bježi od rusije glavom bez obzira i ograđuje se
rusija je vazda bila agresor
to je u samom biću ruske državnosti i historije
kuba venecuela možda iran
pa pola evrope je bilo "prijatelj" rusije tj. cececepea dok je bilo istog i varšavskog saveza
svi jedva čekali da ih se otarase i pobjegnu iz zagrljaja ruskog međeda ... ko god ima imalo pameti bježi od rusije glavom bez obzira i ograđuje se
rusija je vazda bila agresor
- Challenger__
#2449 Re: RUSIJA
EVROPA UPOZORVA CIPRASA: Ne pokušavaj da staviš veto na sankcije Rusiji!
![]()
Predsednik Spoljnopolitičkog odbora nemačkog parlamenta Norbert Retgen upozorio je novog grčkog premijera Aleksisa Ciprasa da ne koristi pravo veta na proširenje sankcija protiv Rusije kao "monetu za potkusurivanje" u pregovorima o programu za izvlačenje Grčke iz finansijskih poteškoća.
"Bilo kakav pokušaj povezivanja ova dva politička polja mora da bude zaustavljen i pre nego što počne", istakao je danas Retgen, koji je visoki član konzervativne stranke kancelarke Angele Merkel, preneo je Rojters.
Cipras, koji je u nedelju pobedio na izborima usred nezadovoljstva naroda zbog mera stroge štednje koje su oborile životni standard mnogim Grcima, zabrinuo je evropske partnere kritikujući saopštenje EU u kojem se Moskva upozorava da joj prete nove sankcije zbog uloge u ukrajinskoj krizi.
- Challenger__
#2450 Re: RUSIJA
Jeste Japine. Najsvježiji primjer agresije su napad na Francusku i Napoleona dok je postio i Bogu se molio u drevnoj Notre Dame, da ne pominjem divljački napad na mirotvorca Hitlera.japin_mutapi wrote:rusija je vazda bila agresor
Japine, Japine, hahaha.