RUSIJA

Post Reply
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#2426 Re: RUSIJA

Post by Domaci izdajnik »

Jah...to ekskurziji su laprdali i u vezi Gruzije i Osetije pa im NATO portabl fensi armiju najuriše rezervisti sa intendantima i poljskom kuhinjom da ih ni avijacija nije mogla stići koliko su bježali. Mogu zamisliti šta bi bilo da su poslali desantnjike i Specnaz mjesto njih, skakli bi u Crno more i plivali do Bosfora :mrgreen: Nije Rusija više krepalina od države koju je vodio pijani Jeljcin koji nije znao gdje je šupalj da mu nije prstiju, Putin je bar armiju i komandu doveo u red - e to je ono što ne treba čačkati! Ako se zalaufaju kako samo oni znaju ima da za mjesec dana vojnici na odsustvu pecaju na Lamanšu :oops:
jefferson

#2427 Re: RUSIJA

Post by jefferson »

jastuk1 wrote:
Challenger__ wrote:
Stari. Ovdje pišem o mehanizmu donošenja odluka u EU a taj mehanizam nadobudni wannabi-redenck ne poznaje, nego lupeta. Dakle, mehanizam je jedno, a kako će se postaviti Grčka - vidjećemo.
Ma znam, samo kažem da ustvari RF nema baš pravih prijatelja i to je ustvari najveći usud RF-a. Svi će im na kraju okrenuti leđa.

Rusija se trudi - ne može se reć - stvarno se trudi, ali sve ponude su mahom talašika. I onda zapadni lihvaro-cionisti dođu sa boljom ponudom i izbiju Ruse iz igre. I to se stalno dešava, non stop u skoro svim sferama života. Od patenata ruskih naučnika koje ovi potkupe, do krkjuš poteza unutrašnje i vanjske politike na štetu RF-a.
Kako se Rusija trudi imati prijatelje? Kuba ih je sutnula, Venecuela ce ih sutnuti.
Iran, Venecuela itd, stalno zovu Saudijsku Arabiju da smanji proizvodnju. Zasto Rusija ne kaze: evo da pomognemo nasoj socijalistickoj braci mi cemo smanjiti proizvodnju za dva miliona barela?
Tj. lako je tudjim kurcem gloginje mlatiti, pricati o nekom zapadnom imperijalizmu, i slicne gluposti, a sve preko ledja drugih.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2428 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

detroit-mercy wrote: Halo, de malo povuci dizgine. Gdje ja tvrdim da bi trebali biti drugaciji, ja samo kazem da nisu uopste drugaciji samo ih jebe njihova stvarna moc ili njihova projekcija stvarne moci kao kontra onima koji u Rusiji vide nekog emisara mira, postenja i pravde. Pa ja lijepo napisa gore o jedno listu sa dvije stranice :mrgreen:
A to o cackanju mecke i ekskurzijama, de popusti malo :mrgreen: ako nastavis tako Chelly (da se dopunim, mislio sam na Zivojinovica :mrgreen: ) ce svrsiti prije vremena.
Sta se ti brines o mom seksualnom zivotu :oops: :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2429 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

jefferson wrote: Nesreco moja Dzafer to vrlo dobro zna. Bas me zanima krajnji rezulat, ili ce to Rusija nuklearnim udarima sankcionisati? :lol:
Ovo mu je stvarno gaf :D
Domaci izdajnik

#2430 Re: RUSIJA

I meni to djeluje nešto sumLJivo....to za sex :hmpf:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2431 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

Lajavikrelac wrote:I meni to djeluje nešto sumLJivo....to za sex :hmpf:
Sta drugo reci kad te neko zatuče činjenicama i znanjem ko gvozednim maljom u glavu :D
jefferson

#2432 Re: RUSIJA

Post by jefferson »

_BataZiv_0809 wrote:
jefferson wrote: Nesreco moja Dzafer to vrlo dobro zna. Bas me zanima krajnji rezulat, ili ce to Rusija nuklearnim udarima sankcionisati? :lol:
Ovo mu je stvarno gaf :D
Nije to gaf, to je vec za dijagnoze.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2433 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

jefferson wrote: Nije to gaf, to je vec za dijagnoze.
Pa dobro druze Dzef, ti si moj zemljak, pa te gotivim a priori, i jos si pride sa njim u sukobu, ali nije decko glup. To moras priznati
detroit-mercy

#2434 Re: RUSIJA

Post by detroit-mercy »

_BataZiv_0809 wrote:
Sta drugo reci kad te neko zatuče činjenicama i znanjem ko gvozednim maljom u glavu :D
Vidi idile :mrgreen: , jos ce i sex da padne kako su krenuli sa komplimentima :mrgreen: .
A sad, o kojim to cinjenicama pricamo :mrgreen: .
jefferson

#2435 Re: RUSIJA

Post by jefferson »

_BataZiv_0809 wrote:
jefferson wrote: Nije to gaf, to je vec za dijagnoze.
Pa dobro druze Dzef, ti si moj zemljak, pa te gotivim a priori, i jos si pride sa njim u sukobu, ali nije decko glup. To moras priznati
Nije glup. Da li zivi u stvarnosti i cime se puca je vec druga stvar.
jastuk1

#2436 Re: RUSIJA

Post by jastuk1 »

jefferson wrote:
jastuk1 wrote:
Challenger__ wrote:
Stari. Ovdje pišem o mehanizmu donošenja odluka u EU a taj mehanizam nadobudni wannabi-redenck ne poznaje, nego lupeta. Dakle, mehanizam je jedno, a kako će se postaviti Grčka - vidjećemo.
Ma znam, samo kažem da ustvari RF nema baš pravih prijatelja i to je ustvari najveći usud RF-a. Svi će im na kraju okrenuti leđa.

Rusija se trudi - ne može se reć - stvarno se trudi, ali sve ponude su mahom talašika. I onda zapadni lihvaro-cionisti dođu sa boljom ponudom i izbiju Ruse iz igre. I to se stalno dešava, non stop u skoro svim sferama života. Od patenata ruskih naučnika koje ovi potkupe, do krkjuš poteza unutrašnje i vanjske politike na štetu RF-a.
Kako se Rusija trudi imati prijatelje? Kuba ih je sutnula, Venecuela ce ih sutnuti.
Iran, Venecuela itd, stalno zovu Saudijsku Arabiju da smanji proizvodnju. Zasto Rusija ne kaze: evo da pomognemo nasoj socijalistickoj braci mi cemo smanjiti proizvodnju za dva miliona barela?
Tj. lako je tudjim kurcem gloginje mlatiti, pricati o nekom zapadnom imperijalizmu, i slicne gluposti, a sve preko ledja drugih.
Upravo to, samo što bih ja još rekao ne možeš praznim k... gloginje mlatiti.

Rusija misli da još može nekoga šarmirati na ljepotu i stil iz 60-tih. OK, može Assadistu jer mu treba. I zbog podržavanja Assadiste joj se sve ovo dobrim dijelom napakuje i servira.

Al eto, neka RF i dalje čuva svoje saveznike. Sve joj je džaba - ti saveznici neće čuvati nju kad joj bude trebalo! Tu ključnu realnost Rusija nikako da nauči, nikako!
Domaci izdajnik

#2437 Re: RUSIJA

detroit-mercy wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
Vidi idile :mrgreen: , jos ce i sex da padne kako su krenuli sa komplimentima :mrgreen: .
Ti ko Pici života mi, ako ne postavljaš slikovnice ništa ne konta :roll: a meni se ne da crtati ovuda :zzzz:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2438 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

detroit-mercy wrote: Vidi idile :mrgreen: , jos ce i sex da padne kako su krenuli sa komplimentima :mrgreen: .
Opet homoseksualne aluzije :oops: A vala ne ponavljao ti ja druze, covjek ti je dobro napisao. Nisu ni tvoji postovi losi, samo ulicarsko omalovazavanje kad ti ponestane argumenata, ne valja brate :shock:
Challenger__

#2439 Re: RUSIJA

Post by Challenger__ »

jefferson wrote:Nesreco moja Dzafer to vrlo dobro zna.
Ma znaš ti moj qrac.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#2440 Re: RUSIJA

Post by _BataZiv_0809 »

jefferson wrote: Nije glup. Da li zivi u stvarnosti i cime se puca je vec druga stvar.
Ne bih rekao da se necim puca. A stvarnost, to je vec relativno. Svi se mi samoobmanjujemo, a istina je samo jedna. :thumbup:
Challenger__

#2441 Re: RUSIJA

Post by Challenger__ »

jastuk1 wrote:Ma znam, samo kažem da ustvari RF nema baš pravih prijatelja i to je ustvari najveći usud RF-a. Svi će im na kraju okrenuti leđa.
Iznio si svoju prognozu, ja takođe, neka vrijeme sudi.
jefferson

#2442 Re: RUSIJA

Post by jefferson »

Challenger__ wrote:
Ma znaš ti moj qrac.
Jbg, kada bude Rusija sankcionisala nuklearnim udarima, sjeti se i neznalice Dzafera pa ga upozori.
Fudo387

#2443 Re: RUSIJA

Post by Fudo387 »

Lajavikrelac wrote:Putin je bar armiju i komandu doveo u red - e to je ono što ne treba čačkati! Ako se zalaufaju kako samo oni znaju ima da za mjesec dana vojnici na odsustvu pecaju na Lamanšu
Sve je moguce, meni je izvjesniji scenario po kojem bi molili Boga da upekne minus ne bi li se kako Svabo opet smrz'o. :D
Domaci izdajnik

#2444 Re: RUSIJA

Ma kakav....neće Švabo to više, opametio se on ;-) skup sport...
Fudo387

#2445 Re: RUSIJA

Post by Fudo387 »

Lajavikrelac wrote:Ma kakav....neće Švabo to više, opametio se on skup sport...
Meni je od Domzala do Sietla sve Svabo. :D
detroit-mercy

#2446 Re: RUSIJA

Post by detroit-mercy »

Lajavikrelac wrote:
detroit-mercy wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
Ti ko Pici života mi, ako ne postavljaš slikovnice ništa ne konta :roll: a meni se ne da crtati ovuda :zzzz:
Znaci u tvojoj bojanci, Rusi su na Lamansu :mrgreen: . Dobra ti ta bojanka, jos kad bi nam rekao i gdje kupujes gudru, sve bi bilo dobro :mrgreen: .
detroit-mercy

#2447 Re: RUSIJA

Post by detroit-mercy »

Challenger__ wrote:
Ma znaš ti moj qrac.
Lucky je malo nervozan :mrgreen: .
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2448 Re: RUSIJA

Post by japin_mutapi »

kakvi ruski prijatelji
kuba venecuela možda iran

pa pola evrope je bilo "prijatelj" rusije tj. cececepea dok je bilo istog i varšavskog saveza
svi jedva čekali da ih se otarase i pobjegnu iz zagrljaja ruskog međeda ... ko god ima imalo pameti bježi od rusije glavom bez obzira i ograđuje se

rusija je vazda bila agresor
to je u samom biću ruske državnosti i historije
Challenger__

#2449 Re: RUSIJA

Post by Challenger__ »

EVROPA UPOZORVA CIPRASA: Ne pokušavaj da staviš veto na sankcije Rusiji!

:lol:

Image

Predsednik Spoljnopolitičkog odbora nemačkog parlamenta Norbert Retgen upozorio je novog grčkog premijera Aleksisa Ciprasa da ne koristi pravo veta na proširenje sankcija protiv Rusije kao "monetu za potkusurivanje" u pregovorima o programu za izvlačenje Grčke iz finansijskih poteškoća.

"Bilo kakav pokušaj povezivanja ova dva politička polja mora da bude zaustavljen i pre nego što počne", istakao je danas Retgen, koji je visoki član konzervativne stranke kancelarke Angele Merkel, preneo je Rojters.

Cipras, koji je u nedelju pobedio na izborima usred nezadovoljstva naroda zbog mera stroge štednje koje su oborile životni standard mnogim Grcima, zabrinuo je evropske partnere kritikujući saopštenje EU u kojem se Moskva upozorava da joj prete nove sankcije zbog uloge u ukrajinskoj krizi.
Challenger__

#2450 Re: RUSIJA

Post by Challenger__ »

japin_mutapi wrote:rusija je vazda bila agresor
to je u samom biću ruske državnosti i historije
Jeste Japine. Najsvježiji primjer agresije su napad na Francusku i Napoleona dok je postio i Bogu se molio u drevnoj Notre Dame, da ne pominjem divljački napad na mirotvorca Hitlera.

:lol:

Japine, Japine, hahaha.
Post Reply