emko1234 wrote:Kona__ wrote:trebam smajli koji se krsti
jos se fol ogradjuje, ne opravdava..
mozes se ti K krstit kad i sam/a znas da je tako.
nemojte bit robovi novina, sajtova, televizije. malo istrazi ako te vec zanima, pogledaj sta se krije iza cega pa onda pricaj i reci nesto pametno ako vec imas.
kurty@ imas ti ljude koji jebu bebe od 2 godina, i zena koje siluju muskarce, a isto tako imas i popove i hodze koji jebu djecake. evo velecasni kacavenda banjalukci je primjer. al to su ljudi koji su izuzeci od pravila. ovdje pricamo o najcescem obliku seksualnog zlostavljanja. kad muskarac siluje zenu.
jednostavno mislim da postoje situacije u kojima se povecava vjerovatnoca da ti se nesto lose desi ako si zensko. naravno, to u pravilu ne bi trebalo da bude tako i svako bi trebao da radi i da se ponasa bez neke stege i bez razmisljanja o tim nenormalnim stvarima, al u savrsenom svijetu. posto ne zivimo u takvom, svako zensko kad krene napolje, po meni, bi trebalo da razmisli o nekim stvarima.
al ne, ne mozes ti to objasnit moralistama s foruma. zasto ona ne bi izasla gologuza ako joj se to vec radi, pa boze to je moderno?! i onda joj se nesto desi, i nije ona kriva. kriv je taj manijak 100%. al taj manijak je tu vece izabrao bas nju. pa haj da razmisljamo logicno, vjerovatno je pored njega proslo more cura al je on izabrao onu najgoliju koja je uz to pijana il drogirana. postavlja se pitanje zasto?
s jedne strane, zato sto je manijak. mentalno poremecen tip, s druge strane zato sto je ona gola, ne moze branit, hoda sama ulicom u 5 ujutro i jos baulja takva. daj ba, nemojte lazne standarde i kriterije postavljat. naravno da je manijak kriv, naravno da je kriv lik koji izvadi pistolj i ubije curicu od 17 godina na ulici bez razloga. al koji kurac curica od 17 godina radi u 3 ujutro na ulici? uzrocno posljedicne veze.
svi bi mi zeljeli da se mozemo ponasat kao da zivimo u slobodnoj i sigurnoj drzavi i svijetu. ocekujemo da nam se to obezbijedi. al tek kad shvatimo da je to nemoguce i kad pocnemo zivjeti u skladu s tim, manje ce nam se sranja desavat.
ja musko, sa 17 godina, izlaz do 12 i mrs kuci. zakasnis, ne izadjes iducu subotu. nikad mi se nista nije desilo.
ima sve svoje.