SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
ibizza

#2426 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ibizza »

vinnie_jones wrote:
ibizza wrote: Rahi? :D
Ne znam ja te vaše interne nadimke, ma šlep'o se vazda sa njima, k'o neka maskota, k'o privjesak za ključeve. :mrgreen:
Fkt ne znam o kome govoris.
Ja sam prestao da se druzim sa rajom iz naselja ima 10 godina,tako ako znam to su ove "face" od rata pa do 2003/4.
vjesticanametli

#2427 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vjesticanametli »

vinnie_jones wrote:
ibizza wrote:
vinnie_jones wrote:Je li Coca živ, šta je sa malim Žućom?
Cocu sam jucer vidio (poslije 7-8 godina ),kupuje neke sokove,izgleda nije dosao pameti jos uvijek.
A ko je Zućo?
Mlađi brat od Žutog :mrgreen: , vrtio se uvijek sa Šabom, Cocom.
sabo znamo kako je zavrsio
rahi seta zenu i ĐŽetica
coca majmun ostao :D
vidi vidi komsija na temi :lol:
vjesticanametli

#2428 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

eh zaboravi na Eneta on se opametio :-D
brat od rahija se izgleda skinuo sa igle i sad ne mzemo strasiti djecu eto cele :lol:
ibizza

#2429 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ibizza »

vjesticanametli wrote:eh zaboravi na Eneta on se opametio :-D
Nije sam Ene,ima ih jos koji su se opametili , npr Ćelo :D
vjesticanametli

#2430 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

pa napisala sam.........nisam ga mogla prepoznati kad me pozdravio :-) drugi covjek
O'zone
Globalni moderator

#2431 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Muškarac razbijao u CM-u u Titovoj ulici u Sarajevu i povrijedio dvije radnice
U prodavnici kozmetike CM u Titovoj ulici u Sarajevu danas se dogodio incident u kojem je muškarac oštetio inventar i nanio lakše povrede dvjema radnicama.

Kako je za portal Klix.ba potvrđeno u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo, incident se dogodio oko 14:00 sati u prodavnici CM, koja se nalazi u ulici Titova na broju 46 u Sarajevu. Muškarac je ušao u prodavnicu, polupao dio inventara i povrijedio dvije zaposlenice CM-a.

Po dolasku policije je priveden i odvezen na Kliniku za psihijatriju KCUS-a, a zaposlenicama je pomoć ukazana u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, gdje su im konstantovane lakše tjelesne povrede.
:roll:
Bountiful

#2432 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Bountiful »

O'zone wrote:
U prodavnici kozmetike CM u Titovoj ulici u Sarajevu danas se dogodio incident u kojem je muškarac oštetio inventar i nanio lakše povrede dvjema radnicama.

Kako je za portal Klix.ba potvrđeno u Operativnom centru MUP-a Kantona Sarajevo, incident se dogodio oko 14:00 sati u prodavnici CM, koja se nalazi u ulici Titova na broju 46 u Sarajevu. Muškarac je ušao u prodavnicu, polupao dio inventara i povrijedio dvije zaposlenice CM-a.

Po dolasku policije je priveden i odvezen na Kliniku za psihijatriju KCUS-a, a zaposlenicama je pomoć ukazana u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, gdje su im konstantovane lakše tjelesne povrede.
bila sam tu.. mislim da taj idiot nije za psihijatrije vec za dobrih dobrih batina
Zlajs

#2433 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Zlajs »

ibizza wrote:
a vidi mojmilaša na jednom mjestu :-D
ZV Keli

#2434 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ZV Keli »

emko1234 wrote:
Kona__ wrote:trebam smajli koji se krsti :?

jos se fol ogradjuje, ne opravdava..
mozes se ti K krstit kad i sam/a znas da je tako.
nemojte bit robovi novina, sajtova, televizije. malo istrazi ako te vec zanima, pogledaj sta se krije iza cega pa onda pricaj i reci nesto pametno ako vec imas.

kurty@ imas ti ljude koji jebu bebe od 2 godina, i zena koje siluju muskarce, a isto tako imas i popove i hodze koji jebu djecake. evo velecasni kacavenda banjalukci je primjer. al to su ljudi koji su izuzeci od pravila. ovdje pricamo o najcescem obliku seksualnog zlostavljanja. kad muskarac siluje zenu.

jednostavno mislim da postoje situacije u kojima se povecava vjerovatnoca da ti se nesto lose desi ako si zensko. naravno, to u pravilu ne bi trebalo da bude tako i svako bi trebao da radi i da se ponasa bez neke stege i bez razmisljanja o tim nenormalnim stvarima, al u savrsenom svijetu. posto ne zivimo u takvom, svako zensko kad krene napolje, po meni, bi trebalo da razmisli o nekim stvarima.
al ne, ne mozes ti to objasnit moralistama s foruma. zasto ona ne bi izasla gologuza ako joj se to vec radi, pa boze to je moderno?! i onda joj se nesto desi, i nije ona kriva. kriv je taj manijak 100%. al taj manijak je tu vece izabrao bas nju. pa haj da razmisljamo logicno, vjerovatno je pored njega proslo more cura al je on izabrao onu najgoliju koja je uz to pijana il drogirana. postavlja se pitanje zasto?
s jedne strane, zato sto je manijak. mentalno poremecen tip, s druge strane zato sto je ona gola, ne moze branit, hoda sama ulicom u 5 ujutro i jos baulja takva. daj ba, nemojte lazne standarde i kriterije postavljat. naravno da je manijak kriv, naravno da je kriv lik koji izvadi pistolj i ubije curicu od 17 godina na ulici bez razloga. al koji kurac curica od 17 godina radi u 3 ujutro na ulici? uzrocno posljedicne veze.
svi bi mi zeljeli da se mozemo ponasat kao da zivimo u slobodnoj i sigurnoj drzavi i svijetu. ocekujemo da nam se to obezbijedi. al tek kad shvatimo da je to nemoguce i kad pocnemo zivjeti u skladu s tim, manje ce nam se sranja desavat.
ja musko, sa 17 godina, izlaz do 12 i mrs kuci. zakasnis, ne izadjes iducu subotu. nikad mi se nista nije desilo.
ima sve svoje.
Gdje su to hodze silovale djecu,osim Kacevande isto tako nisam cuo ni da popovi isto rade.Poceo si bas lupati a bas si dobro poceo :-) :-)
jabidapitam

#2435 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jabidapitam »

ZV Keli wrote:
emko1234 wrote:
Kona__ wrote:trebam smajli koji se krsti :?

jos se fol ogradjuje, ne opravdava..
mozes se ti K krstit kad i sam/a znas da je tako.
nemojte bit robovi novina, sajtova, televizije. malo istrazi ako te vec zanima, pogledaj sta se krije iza cega pa onda pricaj i reci nesto pametno ako vec imas.

kurty@ imas ti ljude koji jebu bebe od 2 godina, i zena koje siluju muskarce, a isto tako imas i popove i hodze koji jebu djecake. evo velecasni kacavenda banjalukci je primjer. al to su ljudi koji su izuzeci od pravila. ovdje pricamo o najcescem obliku seksualnog zlostavljanja. kad muskarac siluje zenu.

jednostavno mislim da postoje situacije u kojima se povecava vjerovatnoca da ti se nesto lose desi ako si zensko. naravno, to u pravilu ne bi trebalo da bude tako i svako bi trebao da radi i da se ponasa bez neke stege i bez razmisljanja o tim nenormalnim stvarima, al u savrsenom svijetu. posto ne zivimo u takvom, svako zensko kad krene napolje, po meni, bi trebalo da razmisli o nekim stvarima.
al ne, ne mozes ti to objasnit moralistama s foruma. zasto ona ne bi izasla gologuza ako joj se to vec radi, pa boze to je moderno?! i onda joj se nesto desi, i nije ona kriva. kriv je taj manijak 100%. al taj manijak je tu vece izabrao bas nju. pa haj da razmisljamo logicno, vjerovatno je pored njega proslo more cura al je on izabrao onu najgoliju koja je uz to pijana il drogirana. postavlja se pitanje zasto?
s jedne strane, zato sto je manijak. mentalno poremecen tip, s druge strane zato sto je ona gola, ne moze branit, hoda sama ulicom u 5 ujutro i jos baulja takva. daj ba, nemojte lazne standarde i kriterije postavljat. naravno da je manijak kriv, naravno da je kriv lik koji izvadi pistolj i ubije curicu od 17 godina na ulici bez razloga. al koji kurac curica od 17 godina radi u 3 ujutro na ulici? uzrocno posljedicne veze.
svi bi mi zeljeli da se mozemo ponasat kao da zivimo u slobodnoj i sigurnoj drzavi i svijetu. ocekujemo da nam se to obezbijedi. al tek kad shvatimo da je to nemoguce i kad pocnemo zivjeti u skladu s tim, manje ce nam se sranja desavat.
ja musko, sa 17 godina, izlaz do 12 i mrs kuci. zakasnis, ne izadjes iducu subotu. nikad mi se nista nije desilo.
ima sve svoje.
Gdje su to hodze silovale djecu,osim Kacevande isto tako nisam cuo ni da popovi isto rade.Poceo si bas lupati a bas si dobro poceo :-) :-)

Rešad ef. Omerhodžić - osudjen ;-)
ZV Keli

#2436 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ZV Keli »

Comrad wrote:Ma i treba da nam bude ovako kad samo kenjamo i nista ne radimo. Sve isti likovi, iste price. I ajd neka se rokaju izmedju sebe, ali zasto moramo cekati da neko nevin nastrada pa da izadjemo na proteste. A stradat ce, to je vec evidentno. Samo je pitanje mjesta i vremena.

Pucnjava na Dobrinji pored DP-a u naselju gdje svakodnevno mladji roditelji setaju djecu za ruku i u kolicima. Ovo na Mojmilu pored obdanista. A kad padne mrtva glava onda ce nam biti kasno. Ovo je mali grad, nema ovdje nekih napustenih naselja gdje niko ne hoda. Sve pucnjave koje se dese, postoji velika mogucnost da neko nevin pokupi metak, jer uvijek sve vrvi od ljudi.

Mora se izaci na ulice i traziti vece kazne, sklanjanje gamadi sa ulica i izgradnju zatvora. Vrlo jednostavne stvari, od koji nasi politicari prave bauk!

Ja prosto ne mogu da vjerujem da osoba koja se poroka u sred nekog naselja dobije manje od godinu zatvora. I onda jos ceka zatvor i hoda slobodno i izvrsava druga krivicna djela. :-)

Ovo je imam osjecaj planski napravljeno, jer ne vidim sta je toliki problem zatvorit 200-300 klosara i ocistiti ovaj grad. Znaci pofatas ljude, imas materijala da ih osudis i bubni ih u zatvor neka truhnu.
Ja sma za uvodjenje smrtne kazne i to izvodjena na najgrublji moguci nacin,posto kod nas samo represivne mjere koriste a nikako preventivne onda je to jedino rjesenje.
ZV Keli

#2437 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ZV Keli »

jabidapitam wrote:
Rešad ef. Omerhodžić - osudjen ;-)
Hvala na odg,nisam znao,ja bih ga spalio,onako na humano-pacifisticki nacin
holowey

#2438 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by holowey »

ZV Keli wrote:
Comrad wrote:Ma i treba da nam bude ovako kad samo kenjamo i nista ne radimo. Sve isti likovi, iste price. I ajd neka se rokaju izmedju sebe, ali zasto moramo cekati da neko nevin nastrada pa da izadjemo na proteste. A stradat ce, to je vec evidentno. Samo je pitanje mjesta i vremena.

Pucnjava na Dobrinji pored DP-a u naselju gdje svakodnevno mladji roditelji setaju djecu za ruku i u kolicima. Ovo na Mojmilu pored obdanista. A kad padne mrtva glava onda ce nam biti kasno. Ovo je mali grad, nema ovdje nekih napustenih naselja gdje niko ne hoda. Sve pucnjave koje se dese, postoji velika mogucnost da neko nevin pokupi metak, jer uvijek sve vrvi od ljudi.

Mora se izaci na ulice i traziti vece kazne, sklanjanje gamadi sa ulica i izgradnju zatvora. Vrlo jednostavne stvari, od koji nasi politicari prave bauk!

Ja prosto ne mogu da vjerujem da osoba koja se poroka u sred nekog naselja dobije manje od godinu zatvora. I onda jos ceka zatvor i hoda slobodno i izvrsava druga krivicna djela. :-)

Ovo je imam osjecaj planski napravljeno, jer ne vidim sta je toliki problem zatvorit 200-300 klosara i ocistiti ovaj grad. Znaci pofatas ljude, imas materijala da ih osudis i bubni ih u zatvor neka truhnu.
Ja sma za uvodjenje smrtne kazne i to izvodjena na najgrublji moguci nacin,posto kod nas samo represivne mjere koriste a nikako preventivne onda je to jedino rjesenje.
sta je efikasnije - rigoroznost kazne ili neminovnost kazne? citajuci crnu hroniku, nekad razmisljam da je kazna neminovna i da je u obliku cvoke, pojedini visestruki povratnici u kriminal bi ostali bez glave od silnog cvokanja... a onda vidim snimke kriminalaca koje vezane lisicama sprovode u zgradu tuzilastva a njima osmijesi na licu i postaje mi jasno gdje lezi najveci problem: nije u policiji (oni pohvataju bagru), nije ni u sudstvu (oni pregledaju podastrte dokaze i razmotre prijedlog tuzilastva),a tuzilastvo gleda da im sto prije predmet ispadne iz ruku i na kraju imamo to sto imamo - visestruke povratnike u kriminal jer je tesko biti fin
Cholina_Lokica

#2439 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Cholina_Lokica »

Bountiful wrote:
O'zone wrote:

bila sam tu.. mislim da taj idiot nije za psihijatrije vec za dobrih dobrih batina
Al' cuj u CMu :-) Ne mogu da shvatim logican razlog za to, zene oko kozmetike se bave, kupuju i dodje delegat to da radi :-)
drugi_profil

#2440 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drugi_profil »

Ako niej kakav taliban pa mu smeta kozmetika
sith

#2441 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sith »

Zna li iko sta o tuci sto se desila na americkom univerzitetu u Sarajevu? Navodno se potukao vlasnik fakulteta Denis Prcic sa jednim od profesora. Ne cudi me nista od tog nazovi-fakulteta ali me cudi sto nije niko nista objavio.
Bodkin

#2442 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Bodkin »

sith wrote:Zna li iko sta o tuci sto se desila na americkom univerzitetu u Sarajevu? Navodno se potukao vlasnik fakulteta Denis Prcic sa jednim od profesora. Ne cudi me nista od tog nazovi-fakulteta ali me cudi sto nije niko nista objavio.
:shock: :shock: koliko god su nam drzavni univerziteti odron, ovi privatni modernih naziva su smece i porez na budale
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#2443 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Admir_1984 »

gdje dodje taj americki univerzitet?
rudy81

#2444 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by rudy81 »

Admir_1984 wrote:gdje dodje taj americki univerzitet?
ja mislim da im je glavno sjediste u tuzli, a u sarajevu su imali nesto u uniticu...ne znam jel u pitanju neko predstavnistvo il su tu odrzavali i nastavu. a i davno sam ovo cula, moguce da se sta promijenilo....
sith

#2445 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sith »

Greska, ovo je bilo u Tuzli gdje je sjediste Americkog univerziteta. U Sarajevu je samo ispostava fakulteta, cak nemaju ni dozvolu.

A dobio sam potvrdu, fakat je profesor nalemao denisa prcica! A nek je, s obzirom da je prcic optuzen i osudjen za razne prevare studenata, cak i za seksualno napastvovanje.
ibizza

#2446 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ibizza »

Zlajs wrote:
ibizza wrote:
a vidi mojmilaša na jednom mjestu :-D
Zlatane,zlatane :D (il' sam fulio :D )
newlevel

#2447 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by newlevel »

sith wrote:Greska, ovo je bilo u Tuzli gdje je sjediste Americkog univerziteta. U Sarajevu je samo ispostava fakulteta, cak nemaju ni dozvolu.

A dobio sam potvrdu, fakat je profesor nalemao denisa prcica! A nek je, s obzirom da je prcic optuzen i osudjen za razne prevare studenata, cak i za seksualno napastvovanje.
A zna li se koji je to profesor ??? :lol:
5 0 5

#2448 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by 5 0 5 »

newlevel wrote:
sith wrote:Greska, ovo je bilo u Tuzli gdje je sjediste Americkog univerziteta. U Sarajevu je samo ispostava fakulteta, cak nemaju ni dozvolu.

A zna li se koji je to profesor ??? :lol:
professor x

Image
Haj Vozdra

#2449 Re: AW: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Haj Vozdra »

E Bože moj, prekidaju potragu zbog mraka :(
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#2450 Re: AW: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by un1ted »

Haj Vozdra wrote:E Bože moj, prekidaju potragu zbog mraka :(
:-) :-) :-) jebo te :S Koji kurac od drzave!
Locked