i puno edukovaniji od mene su odustali od rasprave sa tobom,ja necu ni ulaziti u istuVjecitiStudent wrote:Ja sve ono kontam s druge strane pripadnik "kritički raspoloženog, edukovanog dijela populacije", pa će sad rasprava, ko, kako, šta, gdje, ... kad ono ... navijač.zippoo87 wrote:i sta sada trebamo,hibernirati i zalediti se dok se ovo sto si napisao ne desi ?VjecitiStudent wrote: U tom "kritičkom davanju šanse" manjem zlu, istopiše se nama životi.
Bez temeljitog kraha ove muljave "ljevice" i opozicije uopće, boljitka NEĆE biti.
Da li si kao 'politički osviješten' upratio sinoć, koliko je puta slagala Sabina, u diskusiji o Zakonu o radu?
Što ostali muljavi učesnici naravno nisu ni skontali.
ili pokusavati na sve nacine poboljsati nesto ?
ti si previse negativan i frustriran iz nekog razloga,vjerovatno licnog i onda bukvalno po svima pucas paljbu i trazis dlaku u jajetu
savrseno ne postoji,ni kod ljudi ni kod bilo cega,u prirodi ne postoji savrseno nista,prema tome ,popusti malo i pisi nesto vedrije,veselije ili barem citaj
pratim ti postove i na svakoj temi si negativan ,bas na svakoj
i da ti odgovorim na pitanje,ne znam sta je Sabina lagala o ZORu,mozda sto nisam ni gledao od pocetka,vec od polovice emisije ali ostalo nisam primjetio da je lagala,i Pedja je objasnjavao ovdje ono sto je ona rekla,e sada drugo je sto neko napisa ovdje "nije nas Pedja ubijedio"...pa eto,neko vjeruje a neko misli da lazu
bilo kako bilo,Sabina je sinoc pomela ostale sagovornike,to je cinjenica,svidjala se tebi ili ne
pozdrav
mene nije bas tako lahko navuci u virtuelnom svijetu i ne primam se na ovakve prozivke i pokusaje "sukanja"
no ti slobodno smatraj mene i navijacem,ne smeta mi
odjavljujem se