Mozes vala i odmah ionako je vrijedna ko wc soljaemigrazione wrote:U Sirokom od citave tribine gosti dobiju cosak, zasto bi na AFH bilo drugacije? Ako bi nasa uprava postupila drugacije imala bi strasnih problema sa nama, prvi bih otisao u prostorije i pred svima dole se popishao na clansku...pa ako su im drazi tamo nekakvi navijaci tamo nekakvog kluba, onda u dure, samo da znamo na cemu smo
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#24226 Re: Sarajevski derbi
-
lakilaka
#24227 Re: Sarajevski derbi
e da znas, kao sto ne znas, ali nisi ti kriv za to, kriva je majka priroda, pola mojih suboraca je na lavu i kovacima. zet mi je sehid na lavu. ja sam tamo govorio o vasim fudbalerima koji su se ispalili 92 a ne o navijacima pitarima, sa kojima sam ja branio drzavu bih. njima svaka cast. tako da razmisli ti nakon tvoji fasistickih izjava prije nego pritisnes <ENTER>.bleee_sa wrote:A taman sam tebe htio citirat' tamo na temi o PL da ti ponudim da te provedem malo od Lava do Kovača pa da ubuduće dobro promisliš prije nego što pritisneš ENTER.lakilaka wrote:kakvo bolesno razmisljanje. ovo je fasisticka izjava. kuda sve ovo vodi. nadam se, a rekao sam to i ranije, da je to samo kurcenje preko tastature, a u realnom zivotu su takvi manji od makovog zrna.bleee_sa wrote:Nisam ti ja buddy, mene da se pita naša i vaša djeca bi u odvojene škole išli
jebote treba svako razmisliti prije nego sto pritisne < ENTER >.
Last edited by lakilaka on 15/05/2017 21:05, edited 1 time in total.
-
Sa_u_srcu
#24228 Re: Sarajevski derbi
Hahaha cuj clanak...
to sad vidjeh... 
-
yasaq
#24229 Re: Sarajevski derbi
Samo da primjetim da je sudija Jakupović
već jednom bio suspendovan zbog derbija, zar ne !!!
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#24230 Re: Sarajevski derbi
Tako je samo jedan klub....ali kako ces ti to znati kad si tada jos uvijek cuvao svoju sljivu:)bleee_sa wrote:De nek neko napiše onim tamo na temi o Željezničarima da samo jedan klub u ovom gradu titulu pred Vječnom slavi, drugi može na Vilsonovom između Bristola i Treće Gimnazije
-
Sa_u_srcu
#24231 Re: Sarajevski derbi
hrasno38 wrote:Tako je samo jedan klub....ali kako ces ti to znati kad si tada jos uvijek cuvao svoju sljivu:)bleee_sa wrote:De nek neko napiše onim tamo na temi o Željezničarima da samo jedan klub u ovom gradu titulu pred Vječnom slavi, drugi može na Vilsonovom između Bristola i Treće Gimnazije
Jel ti fakat imas 40 kuka?
-
LSD
#24232 Re: Sarajevski derbi
Hrasno,
samo mu reci da se vrati na svoje i da se mani fudbala
samo mu reci da se vrati na svoje i da se mani fudbala
- emigrazione
#24233 Re: Sarajevski derbi
Ti mozes na tekmu samo prerusen u stativu, ili sismisha sta ti je lakse...hrasno38 wrote:Mozes vala i odmah ionako je vrijedna ko wc soljaemigrazione wrote:U Sirokom od citave tribine gosti dobiju cosak, zasto bi na AFH bilo drugacije? Ako bi nasa uprava postupila drugacije imala bi strasnih problema sa nama, prvi bih otisao u prostorije i pred svima dole se popishao na clansku...pa ako su im drazi tamo nekakvi navijaci tamo nekakvog kluba, onda u dure, samo da znamo na cemu smo![]()
![]()
- ultima_palabra
#24234 Re: Sarajevski derbi
Jel to vi onu ekskurziju prije dvije godine zovete proslavom? U 10 sati tu noc prodjoh Ferhadijom, nigdje nikoga...ibizza wrote:Ne zajebaji, znas da ih je 50-tak doslo prosli put do vjecnebleee_sa wrote:De nek neko napiše onim tamo na temi o Željezničarima da samo jedan klub u ovom gradu titulu pred Vječnom slavi, drugi može na Vilsonovom između Bristola i Treće Gimnazije![]()
Ali su mi fenomen, titulu slave pred 10-tak hiljada ljudi...izgleda, oni imaju tu neku brojku od 10-12 milja i to je kapak...kad je ljeto, bude malo dijaspore, bude ovih neodredjenih, pa pogledaju Euro tekmu i to ti je to... sirotinja
- leškarenje
#24235 Re: Sarajevski derbi
LSD wrote:A i to ocekuješ od Bleea neko normalno razmišljanjelakilaka wrote:kakvo bolesno razmisljanje. ovo je fasisticka izjava. kuda sve ovo vodi. nadam se, a rekao sam to i ranije, da je to samo kurcenje preko tastature, a u realnom zivotu su takvi manji od makovog zrna.bleee_sa wrote:Nisam ti ja buddy, mene da se pita naša i vaša djeca bi u odvojene škole išli
jebote treba svako razmisliti prije nego sto pritisne < ENTER >.![]()
covjek bi da djeca idu u odvojene škole![]()
(šeta što nema smajlija koji klanja)
Dobra
-
ibizza
#24237 Re: Sarajevski derbi
iskreno ja pricam o posjeti na posljednjoj tekmi kad se titula dize.ultima_palabra wrote:Jel to vi onu ekskurziju prije dvije godine zovete proslavom? U 10 sati tu noc prodjoh Ferhadijom, nigdje nikoga...ibizza wrote:Ne zajebaji, znas da ih je 50-tak doslo prosli put do vjecnebleee_sa wrote:De nek neko napiše onim tamo na temi o Željezničarima da samo jedan klub u ovom gradu titulu pred Vječnom slavi, drugi može na Vilsonovom između Bristola i Treće Gimnazije![]()
Ali su mi fenomen, titulu slave pred 10-tak hiljada ljudi...izgleda, oni imaju tu neku brojku od 10-12 milja i to je kapak...kad je ljeto, bude malo dijaspore, bude ovih neodredjenih, pa pogledaju Euro tekmu i to ti je to... sirotinja
Sto se tice nase proslave, ono se raja sama organizovala, jer klub niije nista uradio po tom pitanju, tako da je masa raje otisla kucama, a tek kasnije saznali da su neki otisli i pred vjecnu...Ali opet je bilo 5-6 hiljada ljudi...bez sadrzaja, nije imalo smisla boraviti nesto druze.
-
lakilaka
#24238 Re: Sarajevski derbi
kako ovaj forumas ultima_palabra, ubija argumentovano i bez vrijedjanja i fasistickih izjava. ali treba imati taj nivo. lako je vrijedjati i lagati i bezobrazno iznositi fasisticke izjave. cuj da djeca ( od dva brata ili dvije sestre ) idu u odvojene skole. to je najveca glupost i najveca rasisticka izjava koju sam procitao unazad par godina. covjek pomisli da napusti ovaj forum. ali opet, treba se boriti protiv zla, argumentima i istinom.
ultima_palabra svaka ti cast.
-
ibizza
#24239 Re: Sarajevski derbi
pa gdje je taj argument?lakilaka wrote:kako ovaj forumas ultima_palabra, ubija argumentovano i bez vrijedjanja i fasistickih izjava. ali treba imati taj nivo. lako je vrijedjati i lagati i bezobrazno iznositi fasisticke izjave. cuj da djeca ( od dva brata ili dvije sestre ) idu u odvojene skole. to je najveca glupost i najveca rasisticka izjava koju sam procitao unazad par godina. covjek pomisli da napusti ovaj forum. ali opet, treba se boriti protiv zla, argumentima i istinom.
- avetinja
#24240 Re: Sarajevski derbi
Kakav bi autogol bio da nam daju čitav jug. Poslije onakve euforije, lomljenja nogu, ograđivanja žicom, pozivanja na uzvraćanje istom mjerom, da se rahatimo sa 4000 karata.
Automatski bi se priča okrenula u kontra smjeru: mi smo gospoda, nećemo da uništimo derbi, i slično.
Automatski bi se priča okrenula u kontra smjeru: mi smo gospoda, nećemo da uništimo derbi, i slično.
- bleee_sa
#24241 Re: Sarajevski derbi
Biće Zapad ko nekad.
Mi smo tu i stojimo sa strane
Mi smo tu i stojimo sa strane
- ultima_palabra
#24242 Re: Sarajevski derbi
Nista ja ne vjerujem dok ne vidim da su Kencho i Kwong aminovali 5% 
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#24243 Re: Sarajevski derbi
5% jednima i drugima.
Do nekih drugih normalnih vremena.
Do nekih drugih normalnih vremena.
-
todd_smith
#24244 Re: Sarajevski derbi
Mit o velikom otporu sakice manijaka protiv citave drzave polahko pocinje.
- strong69
#24245 Re: Sarajevski derbi
Sto se mene tice, budale su ako ne daju jug i dio zapada po cijeni od 20 KM. 6.000 navijaca Zeljeznicara x 20 KM = 120.000 KM. Sve ostalo ide na stetu kase Sarajeva i ne treba se voditi i ugledati na sitnosicarske i klosarske poteze uprave Zeljeznicara i zadnjeg pa i prijasnjih derbija. Jedino ispravno je bojkotovati svaki derbi na Grbavici dok se ne dobiju normalni uslovi.
- ultima_palabra
#24246 Re: Sarajevski derbi
Vec imamo mit o sudijskoj zavjeri koja je bordo divove ostavila bez trofeja. I preposteni Cala je odigrao svoju ulogu. Steta pa je ovo doba kamera i interneta.todd_smith wrote:Mit o velikom otporu sakice manijaka protiv citave drzave polahko pocinje.
- Charuga
- Globalni moderator
#24247 Re: Sarajevski derbi
Plus ovo sa teme o PLBiHhrasno38 wrote:od koga od vas jadova......hehehehe nemas pojma koliko bi taj film volio da odgledam a onda fino nakon oporavka da se uhvatim svoga posla i jednog po jednog dok ne pocne da se pisa krv!!!!leškarenje wrote:Flautaces ti na koju god dodjes ako budes provaljenu kanalu ces zavrsiti ,al dobro ne bi bio prvi....ima ih sto su to isprobali
A po tebe cu prvo doci i to na kapiju RAD-a!!!
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”hrasno38 wrote:jebi ga eto ti nemas 6 banki pa koliko vidim idealan primjer si gore navedenog!!!!leškarenje wrote:Lik koji je senilan,koji ima 6 banki je ogranicen....to nije nista novo,stari tijelo,stari mozak ako ga je i bilo i tako dalje....
» hrasno38
14 dana
» leškarenje
21 dan
-
Sa_u_srcu
#24248 Re: Sarajevski derbi
Nemojte se svadjati sta vam je...usrali ste derby, naravno ne vi sa foruma nego generalno pojedinci, pogovotovo vasa uprava i sad ce ovo ovako ici u nedogled...i znao sam da ce se ovo desiti...i eto sad opet svrsavajte jedni pa drugi na ove odluke...
-
splinter
#24249 Re: Sarajevski derbi
Koliko rasprave i svađe oko karata. Svaki put se suština gura u drugi plan. Nadam se da će igra a derbiju biti muška i da će biti golova. Grad Sarajevo zaslužuje nešto tako. A ko hoće da dođe doći će. Nema izgovora. Niti nas može ko zaustavit i spriječit. Nadam se de dobroj tekmi u subotu! 
- Anestezija
#24250 Re: Sarajevski derbi
tebi je dzaba ulaz uz licnu i omot s kasete rize ruzeHouse wrote:eto nas na zapadjoj kakva će ludnica da bude