Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
svi u napad
#24201 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bio u ZE u petak i evo tek sad dolazim sebi. Ne mogu da vjerujem da nas najbolji igrac svih vremena gleda njemo tekmu i cini katastrofalne poteze sa zamjenama. Sto je najgore ako odemo na SP mislit ce da je veliki trener a i oni forumasi njegovi obozvatelji ce ponovo sa onim supljim komentarima da je on najbolji na svijetu. Pogledao za razliku od selektora jos jednom tekmu i vidio svu bijedu i nezainteresovanost nasih igraca. Izuzev profesionalaca Lulica i Begovica ostali zasluzili po par dobrih samarcina. Kad se sjetim koliko ih je hiljada ljudi cekalo ispred hotela pred utakmicu da im mahne i pozeli srecu, u nadi da ce prirediti najzad radost svom narodu dodju mi ponovo suze na oci. Evo treci put pred vratima velikog takmicenja i ne znamo otvoriti stekom vrata nego opet ona nasa tvrdoglavost udri glovom od njih i cekaj da se sama otvore. Neko je vec napisao da u slucaju poraza treba odmah dati otkaz selektoru i dovesti nekog sa iskustvom ko ce psiholoski pripremiti momke jer baraz ce biti ponovo pretezak za nas (nosioci Portugal, Francuska, Hrvatska i vjerovatno Svedska). Ja znam 100% da Avdiju ni rodjeni otac ne bi stavio u prvih 11 ali Sejo treba prodati momka. Bilo bi postenije da kazu nama navijacima koliko treba skupiti para za momka i da se rijesimo levata koji nije stalni ni u Hajduku. Sad se vidi da je Ciroki bio u pravu kad nije dao Pjani i Misketu da igraju skupa. Pjana kojeg strasno volim uz Avdiju ubjedljivo najlosiji na terenu (pogledajte dodavanja protivnickim igracima). Iako ne volim Izmeta decko je trebao vise igrati u ZE i treba ga staviti od pocetka u Zilini jer je kondiciono spreman i tehnicki potkovan. Takodjer mislim da general mora igrati jer neko treba i oduzeti loptu od njih. Najgora je Papetova tvrdoglavost i previse sporo mjenjanje svojih navika. Nadam se ipak dobrom rezultatu sutra, te da ce gospodin Svabo imati vremena da objasni Papetu neke stvari. Molim vas da u slucaju nase pobjede ne velicate selektora (kao sto ce opet obozavaoci raditi) jer uz svo duzno postovanje prema njemu kao covjeku on nije veliki trener (bio je najveci fudbaler svih vremena i kapa dolje za to). Zbijmo redove, motivisimo igrace i istjeraj Pape trkace i borce na teren. One momke koji ce kao i Lulic u petak trcati svih 90 minuta i najzad obradovati ovaj napaceni narod koji jos jedino njima vjeruje i uzda se u njih. Zdravi i sretni bili svi vi koji volite i navijate za jedinu domovinu Bosnu a bogami i Hercegovinu. Sretno Zmajevi.
- BHF_Manijak
#24202 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zasto moras biti pametnjakovic da bi saznao neke stvari. Pa ima ljudi koji su i privatno dobri sa reprezentativcima, jebote nisu u karantinu 10 dana, eno ti ih svaki drugi dan po Carsiji, po Radon Plazu sutaju bilijara, po kafama hodaju, tako da ne vidim zasto se nesto ne bi moglo saznati. Naravno da ce neki od njih reci haveru, joj buraz nije dobra situacija, ima svasta itd...Matijevic_Vlado wrote:a odakle vi pametnjakovici to sve znate? eto samo odakle i da je 100 posto tacno? nije da samo mene zanima nego vjerujem vecinu ovdje zanima odakle vama fol te informacije? nemoj samo da si procitao ne nekom forumu il novinama il ti pricao jaran koji je cuo "negdje"
- moa
- jeza u ledja
#24204 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A jel ti stvarno ocekujes da ti neko povjeruje? Ako ocekujes, a ocigledno ocekujes jer ne bi ovo ni pisao, onda ne shvatas da ce iole pametan covjek umjesto o tome sto si napisao razmisljati o tebi koji to pises. Jer, kako jedan ozbiljan insan moze ocekivati da napise ekskluzivnu, bombasticnu, privatnu, skandaloznu, itd, stvar na forumu o nekoj poznatoj licnosti , kao potpuno anoniman forumas nepoznat svima osim mozda nekolicini ljudi i onda ocekivati da mu neko povjeruje? Mislim kakvo misljenje prije svega o sebi moras imati da bi ocekivao da ti neko povjeruje?shalla wrote: Drug nemoj se ljutiti al jel stvarno očekuješ da sad napišemo "rekao mi taj i taj"?
- BHF_Manijak
#24205 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A koga boli qrac kad si ti skepican prema svemu.
- dakine
- KPNCTNJAH
#24207 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sto onda prozivati selektora kad je svima jasno u cemu (u kome) je problem? Nikakav igrac nije veci od reprezentacije, ono se nadje da ucjenjuje cijelu naciju, kao on ljut i nece doci dok ne dobije izvinjenje. Hiljade ljudi se nervira kad je on na klupi u svom klubu i raduju svakom njegovom golu kao da je za reprezentaciju i sad ti njima tako vracas. Ako cemo se igrati takve igre, onda bi on meni na klupi bio, bez obzira koliko je vazan za tim. Zato je Pape i govorio ono da bi mu Edin igrao i da dodje pola sata pred tekmu, da mu kaze da je on jako bitan za tim... u fazonu nisi ti meni svako.
Jebo majku, mi smo bas gamad nacija, fakat kad malo bolje razmislis nista nam se ovo ne desava bez razloga... uvijek kad mislis da je sve kako treba, nadje se neki problem koji te vrati skoro na nulu... svakako smo sica mi koji volimo i pratimo nacionalni tim u bilo kojem sportu, pa hajmo se dodatno dijeliti, tek toliko da bude zanimljivije i teze postici zacrtani cilj...
Ne treba ti mahala da shvatis da ono uopste nije licilo na reprezentaciju koja je napravila taj niz od desetak utakmica bez poraza...
Jebo majku, mi smo bas gamad nacija, fakat kad malo bolje razmislis nista nam se ovo ne desava bez razloga... uvijek kad mislis da je sve kako treba, nadje se neki problem koji te vrati skoro na nulu... svakako smo sica mi koji volimo i pratimo nacionalni tim u bilo kojem sportu, pa hajmo se dodatno dijeliti, tek toliko da bude zanimljivije i teze postici zacrtani cilj...
Ne treba ti mahala da shvatis da ono uopste nije licilo na reprezentaciju koja je napravila taj niz od desetak utakmica bez poraza...
- jeza u ledja
#24208 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne, skeptican sam prema svemu sto neko anoniman postavlja na forum tvrdeci da je istina, a sto je nemoguce dokazati niti poreci.BHF_Manijak wrote:A koga boli qrac kad si ti skepican prema svemu.
Svako sa imalo pameti je skeptican. Devedeset posto ljudi ovdje je skepticno.
Jedino moze povjerovati neko ko zeli u to da vjeruje.
Velika vecina ljudi ce ti reci identicnu stvar, i govori ti. Tebi, shalli, moketu, i ostalima. Jedino pitanje koje se tu postavlja je odkud vama ideja da ce vam neko vjerovati? (Potrebu da vam neko povjeruje ocigledno imate, jer ne bi uopste o tome palamudili na forumu.) Dakle a) sami ste sebi svrha; b) zlonamjerni ste; c) imate nerealno misljenje o sebi. Utakmica, rezultati i reprezentacija su za vas u drugom planu.
Jasno da ne mislite da je tako, ali s obzirom da zivite u ego-tripu to i ne treba da cudi.
Znaci, nit vam mozemo vjerovati jer vas nepoznajemo, nit mozemo vjerovati da imate tacne informacije cak i ako ste vi uvjereni u njih, niti , na kraju mozemo imati povjerenje u vase dobre namjere, cak i da ste 100% u pravu.
Zakljucak - zadrzite svoje traceve i izmisljotine za sebe, zbog sebe i zbog sviju nas. Vi ne ispadate djeca, a mi se ne moramo nervirati zbog vasih "informacija".
-
Dead Man Walking
#24209 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kriviti selektora sto je sebi to dozvolio i sto nema nikakav autoritet. Hajd ti stisni pa svom sefu reci "necu ja sutra doci ako primis tog i tog" ma sta radio. Mozes jedino ako ti je sef pizdun i marioneta.
- Kemal Malovčić
#24210 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Džeko, Džeko...
- KPNCTNJAH
#24211 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta je trebao Pape ? Staviti Dzeku na klupu ? Pa razapeli bi ga novinarcici i navijaci da smo izgubili, a on na klupi. Znam da sam napisao da bi ga ja drzao na klupi, ali to je druga stvar... nije to klub, pa da ga za kaznu mozes ostaviti na klupi par utakmica, ovdje nemas toliko prostora za takve stvari, nama je svaka tekma odlucujuca...
Pape jeste marioneta, kao sto bi bilo i sa svakim drugim selektorom i bilo je sa svakim prethodnim... nema on potpunu slobodu u svom radu sve dok nam je drzava rinaka i dok se svakakvi likovi vrte oko reprezentacije, bez obzira na to koji je sport u pitanju...
Na sve to jos imas igrace koji prave neke klanove i ekipice izmedju sebe, a ta prica nije od jucer... zna se godinama za to, pa ne znam kakav lik trebas biti da se vuces po terenu dok igras za svoju drzavu i s tribina te bodre ljudi koji bi tu istu reprezentaciju pratili i da se igra na Neptunu...
Nisam ljubitelj mahalske price, ali sam ljut nakon onakve partije nasih igraca... ja im iskreno necu zamjeriti ako sutra izgube, a pokazu zelju kao danas kosarkasi...
Pape jeste marioneta, kao sto bi bilo i sa svakim drugim selektorom i bilo je sa svakim prethodnim... nema on potpunu slobodu u svom radu sve dok nam je drzava rinaka i dok se svakakvi likovi vrte oko reprezentacije, bez obzira na to koji je sport u pitanju...
Na sve to jos imas igrace koji prave neke klanove i ekipice izmedju sebe, a ta prica nije od jucer... zna se godinama za to, pa ne znam kakav lik trebas biti da se vuces po terenu dok igras za svoju drzavu i s tribina te bodre ljudi koji bi tu istu reprezentaciju pratili i da se igra na Neptunu...
Nisam ljubitelj mahalske price, ali sam ljut nakon onakve partije nasih igraca... ja im iskreno necu zamjeriti ako sutra izgube, a pokazu zelju kao danas kosarkasi...
- jeza u ledja
#24212 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Jest, iz aviona si vidjelo da se Hajrovic i Dzeko ne podnose na utakmici. Ne znam je li mu ijednu loptu Hajrovic dodao.KPNCTNJAH wrote: Ne treba ti mahala da shvatis da ono uopste nije licilo na reprezentaciju koja je napravila taj niz od desetak utakmica bez poraza...
- jeza u ledja
#24213 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A mogucnost da je Dzeko opravdano zakasnio ne postoji?Dead Man Walking wrote:Kriviti selektora sto je sebi to dozvolio i sto nema nikakav autoritet. Hajd ti stisni pa svom sefu reci "necu ja sutra doci ako primis tog i tog" ma sta radio. Mozes jedino ako ti je sef pizdun i marioneta.
- KPNCTNJAH
#24214 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma jebes i Dzeku i Hajrovica, kazem da oni igraci nisu licili na ekipu, nista timski nije odradjeno kako treba... hajd' da ne znaju, pa im covjek ne bi previse zamjerio, ali gledali smo ih kad igraju kao Barca iz najboljih dana, ono u petak je sve bilo nekako nazor...jeza u ledja wrote:Jest, iz aviona si vidjelo da se Hajrovic i Dzeko ne podnose na utakmici. Ne znam je li mu ijednu loptu Hajrovic dodao.KPNCTNJAH wrote: Ne treba ti mahala da shvatis da ono uopste nije licilo na reprezentaciju koja je napravila taj niz od desetak utakmica bez poraza...
Nema opravdanog kasnjenja iz desetih razloga kad je reprezantacija u pitanju... ili si povrijedjen ili imas smrtni slucaj u porodici, to je jedino opravdanje koje mogu shvatiti... sve ostalo je stavljanje sebe iznad nacionalnog tima...
- jeza u ledja
#24215 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A eventualni potpis za drugi klub?
Da ponovim, dosao je 3 dana , ne 15 minuta pred utakmicu.
Sto se tice utakmice, povezati slabo odigranu utakmicu sa nekim nepodnosenjem medju igracima je izrazito subjektivno. Tesko je uopste dati na to komentar.
Da ponovim, dosao je 3 dana , ne 15 minuta pred utakmicu.
Sto se tice utakmice, povezati slabo odigranu utakmicu sa nekim nepodnosenjem medju igracima je izrazito subjektivno. Tesko je uopste dati na to komentar.
-
Dead Man Walking
#24216 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma nek vjeruje ko sta hoce, to je svacije pravo. Meni ni u dzep bi uz dzepa, ko misli da je razlog potpis za neki klub, ili sta ja znam, bujrum nek misli i dalje. Razlog nije javno obznanjen, a da je neki opravdan to se vrlo jasno moglo reci i svima bi zacepili usta. A zasto jasno nije receno? Zasto se nisu mogli na presicu dovesti Dzeko i Hajrovic i pokazati da nema sukoba i poruciti svima da im sjasu s one stvari? Jednostavno, Safet je kriv koliko i Dzeko. Selektor ne smije biti marioneta, mora biti autoritet i njemu uvijek na prvom mjestu mora biti ono sto je najbolje za tim, a ne briga hocel ga novinari razapeti.
- relativno84
#24217 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dead Man Walking wrote:Selektor smije biti marioneta,ne mora biti autoritet i njemu uvijek na drugom mjestu mora biti ono sto je najbolje za tim, a ne briga hocel ga novinari pohvaliti.
Moze i ovako Bosna je ovo naravno..sretno momcima u svakom slucaju trebat ce im
- jeza u ledja
#24218 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Dzeko daje intervju Saneli Prasovic juce vrlo moguce bas zbog tih traceva, na sta su komentari na forumu uglavnom bili "odkud nadje vremena da daje intervju" ili "sto ga ne prikazu danas, a ne tek u srijedu?".Dead Man Walking wrote:Ma nek vjeruje ko sta hoce, to je svacije pravo. Meni ni u dzep bi uz dzepa, ko misli da je razlog potpis za neki klub, ili sta ja znam, bujrum nek misli i dalje. Razlog nije javno obznanjen, a da je neki opravdan to se vrlo jasno moglo reci i svima bi zacepili usta. A zasto jasno nije receno? Zasto se nisu mogli na presicu dovesti Dzeko i Hajrovic i pokazati da nema sukoba i poruciti svima da im sjasu s one stvari? Jednostavno, Safet je kriv koliko i Dzeko. Selektor ne smije biti marioneta, mora biti autoritet i njemu uvijek na prvom mjestu mora biti ono sto je najbolje za tim, a ne briga hocel ga novinari razapeti.
Sto se tice razloga zakasnjenja, moze biti milion stvari koje nisu za javnost.
Mene recimo cudi sto je uopce to postao predmet rasprave, od samog pocetka. Znaci isti novinari prave famu oko 2 dana zakasnjenja, isti novinari poslije od toga granaju pricu o Hajrovicu, i isti novinari poslije utakmicue povezuju sve to zajedno u lijepu sarenu lazu za podizanje tiraza.
Sto kazes nek vjeruje ko sta hoce, ja cu vjerovati u ono sto vidim ili cujem iz necijih usta. Za sve ostale info, ne znam zasto, ali imam inklinaciju da ih s gnusanjem popljujem.
Sto se tice Susica, pitam se uopste sto covjek i sa tim treba da se zamajava, pogotovo ako je prica skroz fabrikovana? Ali eto bitno je, da raja zna, to je u ovom trenutku najvaznije.
- noiserr
#24219 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Cuj jedino se tako mogu iskupiti (da pobjede u Slovackoj). Pa kad je to majketi bilo kakva pobjeda bila izvjesna? I da izgube opet ce mi dragi biti, i imat ce moju podrsku. A vi kojima treba racune polagati ako se utakmica izgubi I koji jedva docekaju da tracaju o raspolozenju u svlacionici, slobodno mozete navijati za Zanzibar sto se mene tice.shalla wrote:Ja sam napisao da sam se jučer sjebao i razočarao ali sam isto tako napisao i čitavo vrijeme pišem da idemo aBd po pobjedu gore, jedino se tako mogu iskupiti, so simple...KPNCTNJAH wrote:Ali si morao nicim izazvan spomenuti da nesto znas... kako me nerviraju takvi likovi...
Btw napisao sam da nije ništa pretjerano bitno, možda je to dosta manje od onog što nam se prezentira tako da ne kontam zašto vas to toliko nervira... Možda je mene npr. nasekiralo i razočaralo to što je Avdija povrijeđen![]()
Sutra će aBd pokazati svima nama koliko su veliki, nek se izdignu iz svih mahalanja i nek nam pokažu ono što su pokazivali zadnjih godina, slogu, dobru atmosferu i kao plod toga dobru igru... Nije u petak trebalo biti veliki poznavatelj fudbala da bi se primijetilo da mnogo toga ne štima ali evo, nek ostave to iza sebe i idemo po pobjedu i po potvrdu prvog mjesta
Reprezentacija BiH, svetinja
- shalla
#24220 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Iskreno, mene boli kita jel mi neko vjeruje ili ne, meni je bitno da ja vjerujem tome od koga sam to čuojeza u ledja wrote:A jel ti stvarno ocekujes da ti neko povjeruje? Ako ocekujes, a ocigledno ocekujes jer ne bi ovo ni pisao, onda ne shvatas da ce iole pametan covjek umjesto o tome sto si napisao razmisljati o tebi koji to pises. Jer, kako jedan ozbiljan insan moze ocekivati da napise ekskluzivnu, bombasticnu, privatnu, skandaloznu, itd, stvar na forumu o nekoj poznatoj licnosti , kao potpuno anoniman forumas nepoznat svima osim mozda nekolicini ljudi i onda ocekivati da mu neko povjeruje? Mislim kakvo misljenje prije svega o sebi moras imati da bi ocekivao da ti neko povjeruje?shalla wrote: Drug nemoj se ljutiti al jel stvarno očekuješ da sad napišemo "rekao mi taj i taj"?
Zatim, kao što vidiš, moja informacija nije tako ni bombastična ni ekskluzivna jer kao što se može vidjeti jako puno raje zna za to. Vidi, ne znam koliko si dugo u Americi ali moram ti odati jednu tajnu: LJUDI U BOSNI MAHALAJU, vole pričati o svemu i svačemu, kako o svom tako i tuđim privatnim životima, vole mahalati o svemu onom u šta su direktno i indirektno uključeni tako da ne znam zašto ti je teško povjerovati da ima dosta raje koja znaju pun qratz informacija iz raznih sfera...
I zar ti logika ne nalaže da bih, umjesto da svi znaju ko sam, baš volio da ostanem anoniman ako već znam tu informaciju
I po ko zna koji put ponavljam, ja se i dalje nadam večerašnjoj pobjedi i plasmanu aBd na to svjetsko, nedam reći nikome od vas da ih voli više nego ja, sa nekolicinom od njih se često čujem i vidim i stvarno su to sve redom extra momci ali me upravo zbog toga i pogađa sve ovo, nisam mogao vjerovati da zbog svojih sujeta mogu minirati nešto za šta 4 miliona ljudi u BiH (i vjerovatno još cca milion u inostranstvu) živi...
Padobranac iznad mene, gdje ti vidje da sam ja napisao da se JEDINO TAKO mogu iskupiti
Ja ih nikad neću prestati voljeti, navijati, gristi nokte svaku tekmu i radovati se svakom uspjehu ali nažalost i tugovati poslije neuspjeha... Ja sam rekao da očekujem od njih da se izdignu iznad ovoga i nek večeras aBd pobjede, to će umnogome zataškati porušenu atmosferu...
- ultima_palabra
#24221 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa otkad je počela priča o neslozi, moglo se pretpostaviti šta je u pitanju... detalji su se razlikovali, ali ako čitava država priča o tome, teško je vjerovati da je to stiglo onako iz have.
Nadam se da je taj sastanak urodio plodom.
Nadam se da je taj sastanak urodio plodom.
- noiserr
#24222 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Padobranac ti je mater.shalla wrote:Iskreno, mene boli kita jel mi neko vjeruje ili ne, meni je bitno da ja vjerujem tome od koga sam to čuojeza u ledja wrote:A jel ti stvarno ocekujes da ti neko povjeruje? Ako ocekujes, a ocigledno ocekujes jer ne bi ovo ni pisao, onda ne shvatas da ce iole pametan covjek umjesto o tome sto si napisao razmisljati o tebi koji to pises. Jer, kako jedan ozbiljan insan moze ocekivati da napise ekskluzivnu, bombasticnu, privatnu, skandaloznu, itd, stvar na forumu o nekoj poznatoj licnosti , kao potpuno anoniman forumas nepoznat svima osim mozda nekolicini ljudi i onda ocekivati da mu neko povjeruje? Mislim kakvo misljenje prije svega o sebi moras imati da bi ocekivao da ti neko povjeruje?shalla wrote: Drug nemoj se ljutiti al jel stvarno očekuješ da sad napišemo "rekao mi taj i taj"?
Zatim, kao što vidiš, moja informacija nije tako ni bombastična ni ekskluzivna jer kao što se može vidjeti jako puno raje zna za to. Vidi, ne znam koliko si dugo u Americi ali moram ti odati jednu tajnu: LJUDI U BOSNI MAHALAJU, vole pričati o svemu i svačemu, kako o svom tako i tuđim privatnim životima, vole mahalati o svemu onom u šta su direktno i indirektno uključeni tako da ne znam zašto ti je teško povjerovati da ima dosta raje koja znaju pun qratz informacija iz raznih sfera...
I zar ti logika ne nalaže da bih, umjesto da svi znaju ko sam, baš volio da ostanem anoniman ako već znam tu informaciju![]()
I po ko zna koji put ponavljam, ja se i dalje nadam večerašnjoj pobjedi i plasmanu aBd na to svjetsko, nedam reći nikome od vas da ih voli više nego ja, sa nekolicinom od njih se često čujem i vidim i stvarno su to sve redom extra momci ali me upravo zbog toga i pogađa sve ovo, nisam mogao vjerovati da zbog svojih sujeta mogu minirati nešto za šta 4 miliona ljudi u BiH (i vjerovatno još cca milion u inostranstvu) živi...
Padobranac iznad mene, gdje ti vidje da sam ja napisao da se JEDINO TAKO mogu iskupiti![]()
Ja ih nikad neću prestati voljeti, navijati, gristi nokte svaku tekmu i radovati se svakom uspjehu ali nažalost i tugovati poslije neuspjeha... Ja sam rekao da očekujem od njih da se izdignu iznad ovoga i nek večeras aBd pobjede, to će umnogome zataškati porušenu atmosferu...
"jedino se tako mogu iskupiti, so simple..." jesam li to ja napisao?
- shalla
#24223 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Genijalac, jedino se tako mogu iskupiti za poraz u petak, na to sam mislio, zato sam i napisao so simple (trebalo nam je 9 bodova iz 4 utakmice, jednu smo prokockali, dakle samo pobjeda nam igra gore). Nisam mislio da se sa tim trebaju iskupiti za ova sranja jer se tu nemaju šta iskupljivati, to nek im ostane na čast. Ima svugdje toga, u svakoj firmi, ali kad zbog toga padne produktivnost onda je to problem a to je bilo očito u petak (ne pamtim tekmu u kojoj je Edin manje pretrčao i borio se)...
Za prvu rečenicu ti neću ništa replicirati, više govori o tebi i tvojoj kulturi nego o meni...
Za prvu rečenicu ti neću ništa replicirati, više govori o tebi i tvojoj kulturi nego o meni...
- noiserr
#24224 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja sam sve objasnio u svom prvom postu. Ti nisi nikakav navijac, to moje misljenje se ne mjenja.shalla wrote:Genijalac, jedino se tako mogu iskupiti za poraz u petak, na to sam mislio, zato sam i napisao so simple (trebalo nam je 9 bodova iz 4 utakmice, jednu smo prokockali, dakle samo pobjeda nam igra gore). Nisam mislio da se sa tim trebaju iskupiti za ova sranja jer se tu nemaju šta iskupljivati, to nek im ostane na čast. Ima svugdje toga, u svakoj firmi, ali kad zbog toga padne produktivnost onda je to problem a to je bilo očito u petak (ne pamtim tekmu u kojoj je Edin manje pretrčao i borio se)...
A sto se tice kulture, ti si taj koji si izabrao da se vrjedjas, nije mi mrsko odgovoriti.
- shalla
#24225 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da, u pravu si, isto je malo šuknuti i vrijeđati porodicu...noiserr wrote:Ja sam sve objasnio u svom prvom postu. Ti nisi nikakav navijac, to moje misljenje se ne mjenja.shalla wrote:Genijalac, jedino se tako mogu iskupiti za poraz u petak, na to sam mislio, zato sam i napisao so simple (trebalo nam je 9 bodova iz 4 utakmice, jednu smo prokockali, dakle samo pobjeda nam igra gore). Nisam mislio da se sa tim trebaju iskupiti za ova sranja jer se tu nemaju šta iskupljivati, to nek im ostane na čast. Ima svugdje toga, u svakoj firmi, ali kad zbog toga padne produktivnost onda je to problem a to je bilo očito u petak (ne pamtim tekmu u kojoj je Edin manje pretrčao i borio se)...
A sto se tice kulture, ti si taj koji si izabrao da se vrjedjas, nije mi mrsko odgovoriti.
A u pravu si i to da ja nisam navijač, mene ustavri boli qratz za reprezentacijom, zato sve i doživljavam tako emotivno
P.s. mIjenja i vrIjeđaš