FSAMlohavi wrote:FSA kO u ona dobra stara vremena.![]()
Na sjeveru Aleppa, karaju ISIL samo tako.

FSAMlohavi wrote:FSA kO u ona dobra stara vremena.![]()
Na sjeveru Aleppa, karaju ISIL samo tako.

Jes',jes',fura se na politicki IslamKikibombona wrote:Ja ovdje govorim o politici a ne duhovnosti. Navijas za islamske zemlje bez izuzetka. Kada je okrsaj muslimani vs muslimani, navijas za jacu stranu u sukobu, jer zelis veci uticaj islamskih zemalja na globalnom nivou. Svi tvoji komentari idu u prilog jacanju islamskog faktora, jacanju islamskih zemalja. Znaci, islamista. I ne znam zasto se stidite te etikete? Kao da je biti islamista nesto lose??Zgoljo wrote:![]()
![]()
Lik je jos i prorok pa je u kasikama vidio da sam ja islamista,ma sta god to znacilo![]()
Vec nekoliko puta ponavljam,ja zglave nisam vjernik praktikant,osim u posebnim prilikama a kamo li nekakav islamista,sta god to znacilo.Ali vjerujem u svojoj dusi,trudim se biti posten covjek,ne ciniti ljudima nikakav zulum a Svemoguci ce prosuditi o mome liku i djelu,i nikako ne dozvoljvam likovima poput tebe da vrijedjaju islam i muslimane, i one koji su redovni praktikanti.
Ja znam definiciju islamiste,sta god to znacilo,tebe i takvih kao sto si ti.Za vas je islamista,sta god to znacilo,svaki onaj covjek koji ima muslimansko ime a koji bar minimalno drzi bar do osnovnih principa svoje vjere.
Musliman za vas nije islamista,sta god to znacilo,samo onda ako uvijek i svugdje psuje Boga,ako nikad ne ide u dzamiju,ako se sprda sa vjerom,ako cuga redovno,makar svaki drugi dan,ako mu je odojak specijalitet itd.
Zato ja razumijem sto me je neko poput tebe prozvao islamistom,sta god,je li,to znacilo.
Labudane,do juce nisi znao ni gdje je Sirija a danas dijelis neke lekcijeBlack swan wrote:oni koji simpatišu teroriste na svim nivoima
zaista nemaju nikakve osnove da kritikuju druge
neka vade balvane iz svojih očiju a neka ne diraju trune u tuđima
hvala
Stara Gradiška stajlZellina wrote:Eeeeee....Dabogda ti svi Stepinci svrsavali na grobovima najmilijih!insomnia78 wrote:A oni koji podrzavaju kojekakve Stepince?
Poserem ti se na svu familiju....pizdo !
Ni Pariz te ne moze napraviti covjekom....Samo malj u glavu!
Vama Kurdima kojima zene imaju veca muda i brkove nego vi to ne bi trebalo biti smijesnoKikibombona wrote:Nisi dobar sa glavom jarane, ali si me sa ovim nasmijaoZellina wrote: ..da mu se....iz srebrenicke vukojebine stigao u France i uziva po forumu klixu.ba pljuvati po hrvatima i srbima..dok mu zena zaradjuje za zivot on palamudi ovdje o Stepincu i drugima
ma...malj u vugla!![]()
Kvalifikacije zasnovane na 'zavidnom' nivou neznanja o bilo kojoj vanjskopolitickoj temi koja je ocita iz njegovih postova i koju doticni i ne krije.Zellina wrote:Da ti pamet stane!Co0l wrote:Labudane,do juce nisi znao ni gdje je Sirija a danas dijelis neke lekcijeBlack swan wrote:oni koji simpatišu teroriste na svim nivoima
hvala
Koje proizvoljne kvalifikacije prema osobi koja je od 2003 godine ovdje....
a odakle si ti jado .....u kojem si ti mejtefu naucio gdje je Sirija ?
bio sam na golanskoj visoravni od mene dovoljnoCo0l wrote:Labudane,do juce nisi znao ni gdje je Sirija a danas dijelis neke lekcijeBlack swan wrote:oni koji simpatišu teroriste na svim nivoima
hvala
tvoje 'znanje' o 50 nijansi terorista, koljača i kanibala me savršeno ne interesiraju a fermam ih ni pišljiva bobaCo0l wrote: Kvalifikacije zasnovane na 'zavidnom' nivou neznanja o bilo kojoj vanjskopolitickoj temi koja je ocita iz njegovih postova i koju doticni i ne krije.
A ti, Bugojanac,odjebi i idi trazi sagovornike iz svoje ustanove,sa bolesnicima ne raspravljam.
Tim prije vise impresionira tvoje neznanje.Black swan wrote:bio sam na golanskoj visoravni od mene dovoljnoCo0l wrote:Labudane,do juce nisi znao ni gdje je Sirija a danas dijelis neke lekcijeBlack swan wrote:oni koji simpatišu teroriste na svim nivoima
hvala
zapravo nisam ali sam gledao u tom pravcu sa galilejskog jezera
jel dovoljno
zakoračio sam i u jordan s nekim baptistima preko rijeke jordan koja je plitka do pojasa bila
ko mali sam živio u iraku a posjetio i iran te kuvajt mislim da je dovoljno od mene za pustinju
Fermo-ne fermo,to sto ne razlikujes aktere dole samo pokazuje koliko ne znas.I jos se hvalis timeBlack swan wrote:tvoje 'znanje' o 50 nijansi terorista, koljača i kanibala me savršeno ne interesiraju a fermam ih ni pišljiva bobaCo0l wrote: Kvalifikacije zasnovane na 'zavidnom' nivou neznanja o bilo kojoj vanjskopolitickoj temi koja je ocita iz njegovih postova i koju doticni i ne krije.
A ti, Bugojanac,odjebi i idi trazi sagovornike iz svoje ustanove,sa bolesnicima ne raspravljam.
hvala
Black swan wrote:ne želim se opterećivati prolaznim glupostima

YPG iz Efrina moze progutati dzihadiste iz Alepa za 48h, samo ako Amerika dozvoli.Opetja033 wrote:Daleko od toga da ce i Assadu biti svejedno nakon (vise nije pitanje ako nego kada) sto FSA oslobodi Rai i granicni prijelaz. Naprotiv. Isto vazi i za YPG. FSA kontrola nad Al Raijem ne odgovara ni Daeshu, ni Assadu, ni YPG-u. Mozda opet zdruzenim snagama nesto pokusaju. Ne bi bilo prvi put na sjeveru Halepa.![]()
Valjda iz tog razloga ova lose prikrivena zabrinutost.
Kikibombona wrote: YPG iz Efrina moze progutati dzihadiste iz Alepa za 48h, samo ako Amerika dozvoli.
Kikibombona wrote:SDF ce se spojiti juzno od turske granice preko Manbija i Baba.
Kikibombona wrote:Mada, Salih Muslim je rekao da ce YPG vjerovatno zauzeti Raku i sa njom nakon rata trgovati.
Maystor wrote:Ko je vaporizirao nusriće u Idlibu?
Hasan Ridha kaže SyAAF i RuAF.
No, ko god da je, dvadesetak okorjelih terorista je skončalo karijeru. Među njima i Ebu Firas, terorista iz Madaje, koji je i u proteklom terorističkom udaru 80-tih godina bio aktivan. Dugo je čekao da se reaktivira. Pa se na kraju deaktivirao.
Do podne jedno,od podne drugo...Hassan Ridha @sayed_ridha 16h16 hours ago
#JN commander Abo Firas Al-Suri was killed in by an airstrike by the #US led coalition in northern #Syria
1. Vec vidjeno. 'Mocnu FSA' koja sada uzima 8 sela za 8h je YPG iz Efrina pregazio kao plitak potok. Sa lakocom su im uzeli veliki teritorij, Meng, Tel Rifat... Razbjezali se glavom bez obzira. Mare bi za dan pao da nije dosla naredba od Amerike. Mogu ih zavrsiti kada zele. Ni turska artiljerija tu nista ne moze promijeniti...Opetja033 wrote:Kikibombona wrote: YPG iz Efrina moze progutati dzihadiste iz Alepa za 48h, samo ako Amerika dozvoli.![]()
![]()
![]()
Kikibombona wrote:SDF ce se spojiti juzno od turske granice preko Manbija i Baba.![]()
![]()
![]()
Kikibombona wrote:Mada, Salih Muslim je rekao da ce YPG vjerovatno zauzeti Raku i sa njom nakon rata trgovati.![]()
![]()
![]()
(ono, kad fakat ne vrijedi slova trositi)