Pa jadan ne bio,mojne mi ti o Dulji i njegovom statusu u repkimanijak1 wrote:Baš kao što sam i htio reći , boli ga ćuna što više nije kokuz.A nije ni neradnik .Međutim ti to bolje znaš.leškarenje wrote:Imaju treninzi gdje se vidi kako ko radi,valjda je to mjerodavno....barem je to svugdje normalno,samo nije kod Bajica....mozda ga ne voli treneri da mi ne bi nesto pametovo,ja sam bio da Bajic igra za repku kao starter dok je busio u Koniyi
![]()
I opet ona klasicna kokuzanerska,uzeo je pare i boli ga kurac![]()
![]()
![]()
Takvi kao ti ne mogu mi zgaditi izvrsnog Duljevića , jer ga isključivo posmatram kao budućeg stalnog reprezentativca , koji se i dokazao na Kirinom kupu.
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leškarenje
#24176 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
- shake69
#24177 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Begovic odbranio penal!
Pa je li to moguce, ljudi moji?
- Point.
#24178 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Del Neri je stari prdonja koji igra na sigurice, zato mu je u napadu igrao Maxi Lopezi i onaj Lasagna. Vidjecemo hoce li i Oddo nastaviti ko i Del Neri.
- Muhamed Đakmić
#24179 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa već je nastavio.Point. wrote:Del Neri je stari prdonja koji igra na sigurice, zato mu je u napadu igrao Maxi Lopezi i onaj Lasagna. Vidjecemo hoce li i Oddo nastaviti ko i Del Neri.
- Point.
#24180 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Tek je jedna utakmica. Doduse, Lasagna je zabio dva komada, ali valjda Bajic moze izbaciti mrtvog Maxi Lopeza iz tima.Muhamed Đakmić wrote:Pa već je nastavio.Point. wrote:Del Neri je stari prdonja koji igra na sigurice, zato mu je u napadu igrao Maxi Lopezi i onaj Lasagna. Vidjecemo hoce li i Oddo nastaviti ko i Del Neri.
- cyprus
#24181 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Svi treneri koji naše igrače ostavljaju na klupi su prdonje 
- luckylaka
#24182 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Besic neki dan odigra prilicno dobro cijelu utakmicu danas ga nema ni na klupi.Jesu li kartoni,povreda
- leškarenje
#24183 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jedino od tebe cujem da je odigrao prilicno dobro,haj ti malo vidi sta kazu navijaci Evertonaluckylaka wrote:Besic neki dan odigra prilicno dobro cijelu utakmicu danas ga nema ni na klupi.Jesu li kartoni,povreda
- luckylaka
#24184 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Daj ne pricaj Boga ti.Igrao cijelu utakmicu protiv Apollona(0:3)odlicno odigrao.A navijaca ko i ovdje ima svakakvih.I ovdje jedni ubjedjuju druge kako je Dzeko kloc.leškarenje wrote:Jedino od tebe cujem da je odigrao prilicno dobro,haj ti malo vidi sta kazu navijaci Evertonaluckylaka wrote:Besic neki dan odigra prilicno dobro cijelu utakmicu danas ga nema ni na klupi.Jesu li kartoni,povredaizmedju ostalog,da nikad gori igrac nije igrao za njihov tim
- leškarenje
#24185 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Haj dobro,jebes navijace i sta oni kazu....ali eto dje je danas,da nije i struka istog misljenja ko navijaci cim je na tribini 
-
Bazinga1234
#24186 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Leško je upravu, bio je poprilično los sa mnogo grešaka u igri. Posudba sto prije.
A i ovakav je naš najbolji zadnji vezni.
- luckylaka
#24187 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Onda nismo gledali istu utakmicu.Pobijedili u gostima 3:0 odigrao 90 minuta .Al dobro danas ga nema.Bazinga1234 wrote:Leško je upravu, bio je poprilično los sa mnogo grešaka u igri. Posudba sto prije.
-
Bazinga1234
#24188 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa nisu igrali protiv Arsenala jebo ga ti. igrali protiv anonimusa nekih i izveli C sastav.A i navijaci evertona su valjda objektivniji od nas i oni su uglavnom misljenja da je lose odigrao.luckylaka wrote:Onda nismo gledali istu utakmicu.Pobijedili u gostima 3:0 odigrao 90 minuta .Al dobro danas ga nema.Bazinga1234 wrote:Leško je upravu, bio je poprilično los sa mnogo grešaka u igri. Posudba sto prije.
-
Bazinga1234
#24189 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zabi ga Milošević. Momak mora dobiti priliku u reprezentaciji, svakako nam je oslabila konkurencija na ofanzivnom veznom. Tino haman propo, Milićević ostario i više ga ne treba zvati, Krunić drugoligaš. Dodatni plus mu je sto moze pokriti i poziciju krila.
Zasad ima učinak od 2 gola i 2 assista. Mene samo brine to sto formacijski izgleda kao da igra napadača a on bi nominalno trebao da bude ta desetka.
Zasad ima učinak od 2 gola i 2 assista. Mene samo brine to sto formacijski izgleda kao da igra napadača a on bi nominalno trebao da bude ta desetka.
- Logovan
#24190 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Milošević
http://sportske.ba/rifet-kapic-proglase ... em-godine/
Novi selektor neka pozove ovog momka. Zaslužio je.
-
Bazinga1234
#24191 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
I sto je najbitnije, za razliku većine slovenskih Bosanaca, ovaj je naš 100%.Logovan wrote:Milošević![]()
![]()
Btw isti portal prenosi navodnu zainteresiranost Eibara za Ćavara. Ovog momka treba kaparisati, ogroman potencijal.
Uz Hadžiahmetovića koji se priključuje nakon povrede i Gojaka imamo strašan vezni red u u -21 reprezentaciji + solidnu klupu u vidu Redžića, Lončara i Mustedanagica.
- leškarenje
#24192 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Koliko se mogu sjetiti da je neko pricao o ovome momku kad je bio kod nas da.mu treba dati priliku,ali jebaji ga sad....Logovan wrote:Milošević![]()
![]()
Da je bio kod kona sad bi svaki naslov glasio tipa " bivsi igrac zeljeznicara igrac godine u Sloveniji" ....ovako nigdje niko da spomene da je bio kod nas
- Muhamed Đakmić
#24193 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Govorilo se dosta o njemu, ali je u Sarajevu proveo samo godinu dana. Njega je u najvećoj mjeri profilirala Krajina iz Cazina. Bio je kapiten juniora. Nije htio ostati jer nije vjerovao da će dobiti šansu, odbio je ugovor i otišao po završetku juniorskog staža.leškarenje wrote:Koliko se mogu sjetiti da je neko pricao o ovome momku kad je bio kod nas da.mu treba dati priliku,ali jebaji ga sad....Logovan wrote:Milošević![]()
![]()
Da je bio kod kona sad bi svaki naslov glasio tipa " bivsi igrac zeljeznicara igrac godine u Sloveniji" ....ovako nigdje niko da spomene da je bio kod nas
-
Bazinga1234
#24194 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Elvir Muminović (16) , desni bek, potpisao profesionalni ugovor sa švicarskim Sionom.
Iako su velike vjerovatnoće da Sion ispada iz lige, lijepo je vidjeti da se pojavljuju mladi desni Bekovi, nakon Jusufa Gazibegovica još jedan perspektivan desni bek.Takodjer najkritičnija pozicija u reprezentaciji.
Iako su velike vjerovatnoće da Sion ispada iz lige, lijepo je vidjeti da se pojavljuju mladi desni Bekovi, nakon Jusufa Gazibegovica još jedan perspektivan desni bek.Takodjer najkritičnija pozicija u reprezentaciji.
- Artest
#24195 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Šta je s ovim Hadziahmetovićem, čas se pojavi u kadru, čas ga nema ni na mapi?! Povreda trbušnog zida je dosta zeznuta. Ako je samo to..
Propade mu sezona; možda bi ga neko primijetio u LE.
-
Bazinga1234
#24196 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Obnovio povredu izgleda, pauza Do proljećaArtest wrote:Šta je s ovim Hadziahmetovićem, čas se pojavi u kadru, čas ga nema ni na mapi?! Povreda trbušnog zida je dosta zeznuta. Ako je samo to..
-
Bazinga1234
#24197 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Prevljak strijelac za Mattersburg.
-
Bazinga1234
#24198 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Izgleda ništa od Simunovica
od povrede je neprepoznatljiv, Celtic primi 4 gola od Heartsa.
A i doveli su nekog stopera iz leipziga...
- studeni76
#24199 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Hebo sliku svoju, cim zamijeni zastavu i zaboravi igrat lopte. Nije dobroBazinga1234 wrote:Izgleda ništa od Simunovicaod povrede je neprepoznatljiv, Celtic primi 4 gola od Heartsa.
![]()
-
Bazinga1234
#24200 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Da @Studeni, tako izgleda.
Btw Tomić
Btw Tomić
Tomislav Tomić wrote: Za Olimpiju je upisao ukupno 15 nastupa, te nerijetko i našao svoje mjesto u timu kola.
"Što se tiče mojih igara, zadovoljan sam, ali uvijek može bolje. Odigrao sam veliki broj utakmicu te uz Kenana Bajrića sam najbolje ocijenjen statistički igrač po broju tačno oduzetih lopti. Želio bih i da skrenem pažnju budućem selektoru na Kenana Bajrića koji može biti kapacitet za reprezentaciju BiH", priča Tomić.