zlajapravaraja wrote:PAPE, ako je Hajrovic problem lose atmosfere u reprezentaciji, izvini se Dzeki i Spahicu jos veceras, a ovog posalji u picku materinu.
A sto to?
Ne kontam, momak promijenio misljenje, pokajao se, zaganjao nase papire, sta mu sad zbog sujete trebamo jebati mater za sva vremena?!? Da se razumijemo, kad je bio taj slucaj ja sam prvi bio na dzekinoj strani al ne mogu da vjerujem da ne mogu zbog svoje sujete preci preko nekih izgovorenih stvari, pogotovo ako se rumeni izvinio kad je dosao na okupljanje. I jedan i drugi moraju shvatiti da nisu u repki zbog svoje statistike vec zbog viseg cilja, tj da je DRZAVNA REPREZENTACIJA iznad svakog pojedinca... Da su se neki pitali ne bismo danas imali ni Begovica ni Medunjanina...
I da se razumijemo, kad vec nije nikakva tajna, nije ga Pape odstranio vec je Edin rekao "ja sad necu doci" na sta mu je Pape rekao da i ne mora a onda, nakon sto ga je Spaha izmolio da dodje, njegovi mahalci su ga nafilovali sa nebulozama poput "eto vidis, tebe Pape ne cijeni blabla"...
Cuj molim te nece on doci, mozete misliti da vi svom sefu kazete "ja necu doci na posao, ne mogu raditi sa tim kolegom/kolegicom. Nonsens... Dzaba sav profesionalizam ovog svijeta, ne mozes ti ni iz jednog bosnje nikad istjerati balkan i balkansko shvatanje nekih stvari...
Cuj molim te nece on sad doci, ccc:roll:
Sent from my HTC One