Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
agent_zero

#24176 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by agent_zero »

Evo ja ću nešto reći, informacija je neprovjerena, došla je do mene od jednog kruga ljudi koji se motaju oko repke. Tako da nemojte na meni koplja lomiti :D , samo prenosim šta je došlo do mene.

Uglavnom, radi se o tome da se je, navodno, džekson naljutio na papeta što je olako pozvao hajrovića, a da se ovaj prije toga nije čestito izvinuo edinu za one izjave preko medija i twittera. To je džeksona pogodilo i pravo se poslije tog popisa zakačio sa papetom i ovaj ga je htio odstraniti, a džekson nije htio da dođe na pripreme u prvi mah i afektu, jer se osjetio povrijeđenim.

Eto to je priča koja je do mene stigla. Rekao sad ili sutra, isto dođe.
jeza u ledja

#24177 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

agent_zero wrote:Evo ja ću nešto reći, informacija je neprovjerena, došla je do mene od jednog kruga ljudi koji se motaju oko repke. Tako da nemojte na meni koplja lomiti :D , samo prenosim šta je došlo do mene.

Uglavnom, radi se o tome da se je, navodno, džekson naljutio na papeta što je olako pozvao hajrovića, a da se ovaj prije toga nije čestito izvinuo edinu za one izjave preko medija i twittera. To je džeksona pogodilo i pravo se poslije tog popisa zakačio sa papetom i ovaj ga je htio odstraniti, a džekson nije htio da dođe na pripreme u prvi mah i afektu, jer se osjetio povrijeđenim.

Čuuuuuuujj?!!!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
agent_zero

#24178 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by agent_zero »

A eto vidim na prethodnim stranicama da je već neko pisao o tome. Sad vidim da nisam ništa novo prenio. :run:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#24179 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Matijevic_Vlado »

pricaju zene po brijacnici da je sada Spahic selektor? vele Pape se naljutio i sve odjebo
strong69

#24180 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by strong69 »

Safete, pusti momcima snimak vecerasnje utakmice kosarkaske reprezentacije! I pogledaj malo Acu Petrovica i kako covjek vodi tim, sa kojim emocijama. Sutra moraju da ginu na terenu, moraju da se bore i srcem i glavom. A ti moras da im preneses to.
1Dante1

#24181 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by 1Dante1 »

jeza u ledja wrote:
agent_zero wrote:Evo ja ću nešto reći, informacija je neprovjerena, došla je do mene od jednog kruga ljudi koji se motaju oko repke. Tako da nemojte na meni koplja lomiti :D , samo prenosim šta je došlo do mene.

Čuuuuuuujj?!!!!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Pa ne znam sto su onog uhlju i pozivali ikako kad je on vec jednom bio izabrao Svicarsku. Ko mu jebe mater, ne treba ga molit. Javno je popljuvao Dzeku nakon sto je izabrao Svicarsku, i ja da sam na Dzekinom mjestu opalio bih mu par samara samo radi one njegove supacke face.
Korisničkoime

#24182 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Korisničkoime »

cyprus wrote:Evo ja ništa ne znam :mrgreen:
Sram te bilo :D .
rajv0sa

#24183 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by rajv0sa »

Šo' bi reko jedan cijenjeni forumas, s kim' ja dijelim forum :run:
los merengues
Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići

#24184 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by los merengues »

Ja bih Papetu istetovirao na desnoj ruci(posto je lijeva vjerovatno zauzeta sa JNA
ili imenom vjerne ljube :D ),elem da na desnoj tetovira onu Osimovu:
"Ko ne moze da trci ne moze da igra". Pomoglo bi nam svima.
Kao i vecina nadam se pobijedi !
Partijaner

#24185 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Partijaner »

Sad znamo konacno ko je kriv za poraz, a to nije pape. :lol: :lol: :lol:
Image
DonV

#24186 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonV »

Image
zlajapravaraja

#24187 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zlajapravaraja »

DonV wrote:Image

Ni Kemal Malovcic ne bi odigrao onoliko lopti protivnickom igracu u noge ili u for ko Zvjezdan u petak :-?
zlajapravaraja

#24188 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zlajapravaraja »

PAPE, ako je Hajrovic problem lose atmosfere u reprezentaciji, izvini se Dzeki i Spahicu jos veceras, a ovog posalji u picku materinu.
sumirprimus

#24189 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sumirprimus »

sto bi gA slao u mp3?ako pape misli da mu treba takav igrac, i ako se taj igrac iodazvao,ostali ima da prihvate tu odluku i da svoje licne animozitete.nesuglasdice sta vec podrede timu i rezultatu...
naprosto ne mogu i ne zelim da vjerujem da je jedna tako glupa i tupa situacija mozebit odgovorna za neuspjeh..pa onda jebi ga...
mO k3

#24190 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mO k3 »

Sušić: Nećete nas lako skinuti s prvog mjesta
Bolje da je sutio i bio diplomata

Pape ,pape ako sutra katastrofa ,bolje uzmi francusko drzavljanstvo
shalla

#24191 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

zlajapravaraja wrote:PAPE, ako je Hajrovic problem lose atmosfere u reprezentaciji, izvini se Dzeki i Spahicu jos veceras, a ovog posalji u picku materinu.
A sto to?
Ne kontam, momak promijenio misljenje, pokajao se, zaganjao nase papire, sta mu sad zbog sujete trebamo jebati mater za sva vremena?!? Da se razumijemo, kad je bio taj slucaj ja sam prvi bio na dzekinoj strani al ne mogu da vjerujem da ne mogu zbog svoje sujete preci preko nekih izgovorenih stvari, pogotovo ako se rumeni izvinio kad je dosao na okupljanje. I jedan i drugi moraju shvatiti da nisu u repki zbog svoje statistike vec zbog viseg cilja, tj da je DRZAVNA REPREZENTACIJA iznad svakog pojedinca... Da su se neki pitali ne bismo danas imali ni Begovica ni Medunjanina...

I da se razumijemo, kad vec nije nikakva tajna, nije ga Pape odstranio vec je Edin rekao "ja sad necu doci" na sta mu je Pape rekao da i ne mora a onda, nakon sto ga je Spaha izmolio da dodje, njegovi mahalci su ga nafilovali sa nebulozama poput "eto vidis, tebe Pape ne cijeni blabla"...

Cuj molim te nece on doci, mozete misliti da vi svom sefu kazete "ja necu doci na posao, ne mogu raditi sa tim kolegom/kolegicom. Nonsens... Dzaba sav profesionalizam ovog svijeta, ne mozes ti ni iz jednog bosnje nikad istjerati balkan i balkansko shvatanje nekih stvari...
Cuj molim te nece on sad doci, ccc:roll:

Sent from my HTC One
mO k3

#24192 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mO k3 »

Nisam gotivio ovoga HAjrovica nikako jer mudrac ,ali mi ga je sada zao jer imam dojam da se nad njim vrsi mobing

@shalla ima te price to je vec vise cula kazala kako bi rekli ,ali ima neka istina tu koja je napravila losu atmosferu u repki i zato su podbacili ,ovdje ne govorim o bojkotu
missko

#24193 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by missko »

E sad ja necu vise pratiti Dzeksona u Cityu
BHF_Manijak

#24194 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Odavno je poznato da je Dzeko fakat sujetan do qrca, steta fin momak, ali sujeta ga ubi i to zbog glupih stvari. Hajd jebiga nije jednostavno kad ti se na ego udari, sviju od nas neakd zatangira nesto, ali brate ovo su ciste gluposti!

Shalla, potvrdjujem tu pricu, bilo je "ili-ili", pa su se ipak na kraju strasti smirile. :(
mO k3

#24195 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mO k3 »

BHF_Manijak wrote:Odavno je poznato da je Dzeko fakat sujetan do qrca, steta fin momak, ali sujeta ga ubi i to zbog glupih stvari. Hajd jebiga nije jednostavno kad ti se na ego udari, sviju od nas neakd zatangira nesto, ali brate ovo su ciste gluposti!

Shalla, potvrdjujem tu pricu, bilo je "ili-ili", pa su se ipak na kraju strasti smirile. :(
Znaci ima istine???
missko

#24196 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by missko »

Ja ovog malog nisam nikad ni pratio gdje igra al sad sam se zainteresovao pa on mu je drugi Negredo frajer ubi i ljevom i desnom i slobodne i penale i trci i brz. Jebo Dzeku i ja bi mu reko neces ne moras ima sad onaj koji hoce.
Dzeko tacno ne moze odglumit nista, poslije tekme se tacno vidjelo da mu nije krivo cak sta vise mozda je izgledalo da mu je bilo drago zbog zijana

[youtube]www.youtube.com/watch?v=PCKaWC1HaAo[/youtube]
Last edited by missko on 09/09/2013 23:14, edited 1 time in total.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#24197 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Matijevic_Vlado »

a odakle vi pametnjakovici to sve znate? eto samo odakle i da je 100 posto tacno? nije da samo mene zanima nego vjerujem vecinu ovdje zanima odakle vama fol te informacije? nemoj samo da si procitao ne nekom forumu il novinama il ti pricao jaran koji je cuo "negdje"
shalla

#24198 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

Matijevic_Vlado wrote:a odakle vi pametnjakovici to sve znate? eto samo odakle i da je 100 posto tacno? nije da samo mene zanima nego vjerujem vecinu ovdje zanima odakle vama fol te informacije? nemoj samo da si procitao ne nekom forumu il novinama il ti pricao jaran koji je cuo "negdje"
Drug nemoj se ljutiti al jel stvarno očekuješ da sad napišemo "rekao mi taj i taj"?
Vidiš da svakako i nije neka tajna :sad:

Al imam feeling da aBd uzimamo sutra :bih:
sumirprimus

#24199 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by sumirprimus »

e da pape ima damu sad pustit obojicu od prve minute..mozda bi se iz tog nesto dobro i izrodilo... :D
last mohicans

#24200 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by last mohicans »

Matijevic_Vlado wrote:a odakle vi pametnjakovici to sve znate? eto samo odakle i da je 100 posto tacno? nije da samo mene zanima nego vjerujem vecinu ovdje zanima odakle vama fol te informacije? nemoj samo da si procitao ne nekom forumu il novinama il ti pricao jaran koji je cuo "negdje"
Zna se brate, kako ne zna. Većina ljudi je to saznala na ovaj ili onaj način. Mi jesmo mahalska nacija i u svakoj priči nadodamo ili nalijemo, ali gdje ima dima ima i vatre. Sukob se desio, ne znam šta je to tako teško to prihvatiti. Pa i Edin je u traileru intervjua to na neki način priznao.
Locked