Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hrasno38 wrote:U Članu 11 se navodi da je svaki klub.organizator utakmice dužan da na zahtjev kluba-gosta osigura najmanje pet posto ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače i to u odvojenoj i sigurnoj zoni. Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5 posto ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta.
Ne kontam sta je smijesno?
Odvojice se dio zapada, isto kao sto ste vi odvojili dio sjevera.
Nikada ovu budalastinu nisam podrzavao, ali kada se sjetim pojedinica koliko su svrsavali na odluku svoje uprave dodje mi da povratim. I to onih koji su najaktivniji, menstalita manijacs...boze me sacuvaj.
Treba otici na sjever da i maleni osjete sta je navijanje ,brojka i pun sjever....Da imaju sta slikati sa zapada i istoka A i da im pomognemo sa koreografijom da se ne sire beze po sjeveru
Melbourne_Australia wrote:Treba otici na sjever da i maleni osjete sta je navijanje ,brojka i pun sjever....Da imaju sta slikati sa zapada i istoka A i da im pomognemo sa koreografijom da se ne sire beze po sjeveru
Misliš nešto kao Torcida na rodjendanskom partiju?
Melbourne_Australia wrote:Treba otici na sjever da i maleni osjete sta je navijanje ,brojka i pun sjever....Da imaju sta slikati sa zapada i istoka A i da im pomognemo sa koreografijom da se ne sire beze po sjeveru
Sa_u_srcu wrote:Nikada ovu budalastinu nisam podrzavao, ali kada se sjetim pojedinica koliko su svrsavali na odluku svoje uprave dodje mi da povratim. I to onih koji su najaktivniji, menstalita manijacs...boze me sacuvaj.
Sa_u_srcu wrote:Nikada ovu budalastinu nisam podrzavao, ali kada se sjetim pojedinica koliko su svrsavali na odluku svoje uprave dodje mi da povratim. I to onih koji su najaktivniji, menstalita manijacs...boze me sacuvaj.
Svi na svoje.
Aneks 7 se mora ispoštovati
Ti ne ides svakako nigdje, tebi je bitno samo da net radi, jebo sve ostalo...
Ono titula se slavi pred 5 milja ljudi? grob ti jebem, ko je nasao komentarisati navijacku skupinu koja je punila i po 6 hilajda ljudi na svojoj tribini i ujedno razvijali koreografije koje timijevci mogu samo sanjati...
Svi na svoje.
Aneks 7 se mora ispoštovati
Ti ne ides svakako nigdje, tebi je bitno samo da net radi, jebo sve ostalo...