Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#24177 Re: Liverpool FC
Kako ne pratis jbg, Goretzka zelja Kloppa, on je sredina, Bayern je valjda odustao jer su ih iz Schalkea napali zbog pristupa ili cega vec, okrenuli se Brandtu, mada su sve pisanja ali eto. Goretzka, Lemar i stoper jos jedan i nabij se nogom u guzicu
I Goretzka je kao i Keita moze doci na ljeto tek, jer je slobodan.
-
Korisničkoime
#24178 Re: Liverpool FC
Prije pola godine kada sam govorio da je u sustini samo do para i bih otisao da je lova stimala ljudi me napravise blago retaediranim.
Nasi me Englezi ovdje uvjeravali kako Liverpoolu nisu bitne pare jel ih ima na pretek, kako je to veliki klub i da zato svrco uopste i nije zainteresovan da ide u Barcu, kako Liverpool gradi tim za buducnost za dominaciju i da im je to vrijednije od 200 milila funti bla, bla.
Po meni trebali su ga prodati ljetos bilo bi pametnije i steta sto nisu, dobar je to igrac ali mislim da ne vrijedi 160 miliona i da su u sustini napravili dobar posao.
Sva sreca pa je doslo do nekih drugih promjena u Liverpoolu pa sada imaju ljude koji ce znati pametno investirati taj novac za razliku od prije kada bi sav taj novac spiskali na ublehe i promasaje. Ako postoji malo strpljenja ovaj novac bih se za par godina mogao vratit znatno uvecan
Nasi me Englezi ovdje uvjeravali kako Liverpoolu nisu bitne pare jel ih ima na pretek, kako je to veliki klub i da zato svrco uopste i nije zainteresovan da ide u Barcu, kako Liverpool gradi tim za buducnost za dominaciju i da im je to vrijednije od 200 milila funti bla, bla.
Po meni trebali su ga prodati ljetos bilo bi pametnije i steta sto nisu, dobar je to igrac ali mislim da ne vrijedi 160 miliona i da su u sustini napravili dobar posao.
Sva sreca pa je doslo do nekih drugih promjena u Liverpoolu pa sada imaju ljude koji ce znati pametno investirati taj novac za razliku od prije kada bi sav taj novac spiskali na ublehe i promasaje. Ako postoji malo strpljenja ovaj novac bih se za par godina mogao vratit znatno uvecan
- AmiĐa_Idriz
#24179 Re: Liverpool FC
Mene i dalje ne moze niko ubjediti da je prodan zbog novca.
- zomri
#24180 Re: Liverpool FC
Nego?
Amiđa nemojmo biti naivni, ovo nisu više klubovi nego korporacije. Buy low sell high je moto klubova poput Liverpoola dok ne zarade dovoljno da mogu zadržati ovakve.
Amiđa nemojmo biti naivni, ovo nisu više klubovi nego korporacije. Buy low sell high je moto klubova poput Liverpoola dok ne zarade dovoljno da mogu zadržati ovakve.
- AmiĐa_Idriz
#24181 Re: Liverpool FC
Pa da je do para prodali bi ga odma ljetos, zar ne?
Pala oficijelna stranica, valjda dok pobrisu glavuse njegove.
- zomri
#24182 Re: Liverpool FC
Prodali bi ga ljetos da su mogli dovesti jednog od ove dvojice. Pošto nijedan nije stigao nije bio povoljan momenat za prodaju.
Mislim, američkim vlasnicima nije do zajebancije; oni su tu radi profita i učiniće sve da klub bude stabilan. Neće tu biti puno neopravdanog trošenja, ali hoće stabilnosti. Vidiš da mahom ne kupuju starije igrače (čast izuzecima), jer im pada cijena, dok mlađima raste ili bar stoji na mjestu. Ulažu puno i u engleske igrače jer su sigurna investicija - mogu se vratiti pare za njih kad poželiš da odu.
Može se reći sve samo da se ne lažemo vole pare više nego išta.
Mislim, američkim vlasnicima nije do zajebancije; oni su tu radi profita i učiniće sve da klub bude stabilan. Neće tu biti puno neopravdanog trošenja, ali hoće stabilnosti. Vidiš da mahom ne kupuju starije igrače (čast izuzecima), jer im pada cijena, dok mlađima raste ili bar stoji na mjestu. Ulažu puno i u engleske igrače jer su sigurna investicija - mogu se vratiti pare za njih kad poželiš da odu.
Može se reći sve samo da se ne lažemo vole pare više nego išta.
-
Korisničkoime
#24183 Re: Liverpool FC
Recimo da je do kolicine para. U sustini se ne zna koliko su nudili ljetos, bile su neke novinarske bombe i saopstenja Barce koja su vise licila na pranje pred navijacima nego na ozbiljna saopstenja.AmiĐa_Idriz wrote:Pa da je do para prodali bi ga odma ljetos, zar ne?
Do para je, naravno da je do para i kod Liverpoola a i kod svrce, malo je i do toga da je ipak Barca u pitanju s kojom moze osvojiti prilicno sve, mada da je npr. Liverpool ponudio duplo vecu platu svrcu 10 konja nebi moglo odvesti u Liverpool.
- leškarenje
#24184 Re: Liverpool FC
Jedan od drazih igraca ikad,imponuje njegova smirenost u svakoj situaciji
neka je sa srecom,a prelazi u klub koji mi je isto drag ko i Liverpul
Code: Select all
• Coutinho je 6 puta izabran za igrača utakmice u Premiershipu, a bio je starter u 13 mečeva ove sezone.
• "WhoScored" je objavio da je Brazilac najbolje ocijenjen igrač u Engleskoj s prosječnom ocjenom od 8.03.
• Odigrao je 42 utakmice u 2017. godini za klub s Anfielda, a nije mu pokazan niti jedan žuti karton.
-
Romanija
#24185 Re: Liverpool FC
Izvanredan igrac, ali ako je njegova trzisna cijena 142 mil, koliko li bi tek bili EH ili KdB?!?! Steta sto ode iz EPL.
- zomri
#24186 Re: Liverpool FC
Cijena mu je 105m, može pod određenim uslovima doći do te cifre ali teško da će svi biti ispunjeni.
- MyTao
#24187 Re: Liverpool FC
Naravno da nije do para. Momak jednostavno zeli da ide i nemoguce ga je zadrzati protiv njegove volje.
Nudili su mu i vecu platu nego u Barsi ali nista. Liverpool ga je zadrzao koliko je mogao.
Nudili su mu i vecu platu nego u Barsi ali nista. Liverpool ga je zadrzao koliko je mogao.
- Edin H.
#24188 Re: Liverpool FC
Odlicna vijest za navijace koju su kupili 2017/18 Coutinhov dres, Liverpool daje £50 vaucer.
- Tito_i_Partija
#24189 Re: Liverpool FC
Kakav nizak, ocajan, infantilan, da ne kazem debilan komentar.AmiĐa_Idriz wrote:£142M.
Sve najgore.
- Logovan
#24190 Re: Liverpool FC
Čim je postao šupak, trebali su ga prodati (i odmah kupiti onog stopera Van nešto), ali jok, oni ga čuvaju. Samo su ga izazvali da postane još veći šupak.AmiĐa_Idriz wrote: Zato sto se ponasao kao pravi supak u posljednjih koliko mjeseci. Znam da je ovo sve normalno u danasnjem fudbalu, ali.
- Gandalf
#24191 Re: Liverpool FC
No dobro, šta je tu je, u fudbalu najviše mrzim transfer sapunice, klubu a i treneru je najvažnije da zna koga ima 100 % na raspolaganju, što sada Klopp konačno i zna, ne može se praviti ekipa za visoke domete ako ti jedan od glavnih igrača gleda samo kako će što prije pobjeći. Nakon što se ovo raščistilo očekujem barem jedno zvučno ime na Anfieldu vrlo brzo. Ne mislim da je ovo neki strašan gubitak jer klub u rosteru ima već nekoliko odličnih igrača te ogroman novac da dovede još nekoliko jakih igrača, a Keita je već kaparisan.
- AmiĐa_Idriz
#24192 Re: Liverpool FC
To sam i ja pisao, sigurno da je bolje odma se na pocetku rijesiti i naci zamjenu nego ovako, u sred sezone izgubiti vaznog igraca.Logovan wrote:Čim je postao šupak, trebali su ga prodati (i odmah kupiti onog stopera Van nešto), ali jok, oni ga čuvaju. Samo su ga izazvali da postane još veći šupak.AmiĐa_Idriz wrote: Zato sto se ponasao kao pravi supak u posljednjih koliko mjeseci. Znam da je ovo sve normalno u danasnjem fudbalu, ali.
Sad ce se traziti mnogo vece cifre za igrace koji su nama interesantni nego inace sto bi trazili. Ne znam.
- zomri
#24193 Re: Liverpool FC
Ma ja vjerujem Edwardsu da nije toliki levat da već nije dogovorio transfer zamjene. E sad je li to Keita za januar ili je Lemara dogovorio ljetos, pitanje je.
- zomri
#24194 Re: Liverpool FC
Evo kaže partypooper da misli da će zamjena stići u januaru, mada nema garancija.
- SmokingMan
#24195 Re: Liverpool FC
Opet će doći neki novi Andy Carroll,kao da gledam. 
Last edited by SmokingMan on 06/01/2018 22:12, edited 1 time in total.
- Gandalf
#24196 Re: Liverpool FC
Najvažnije je ne zalijetati se i ne kupovati nekog novog Carolla za 100 miliona, mislim da su vremena paničnih kupovina prošla a i ljudi zaduženi za transfere u posljednje vrijeme dovode bolje igrače, tržište je veliko, igrača koji žele ići je mnogo i oni preko svojih agenata mogu isforsirati transfer, tako da se ne sekiram ni sekunde šta i kako poslije Kutinja, odličan igrač, ali daleko od toga da je nezamjenjiv.
- AmiĐa_Idriz
#24197 Re: Liverpool FC
Kaze raja na Twitteru da nece proci ljekarske, osakatile ga ove povrede 
- AmiĐa_Idriz
-
Romanija
#24199 Re: Liverpool FC
Liverpool, poput Arsenala, postaju shega od fudbalskog kluba. U Centralnom Komitetu vec spremaju pamflete kako ce bit lako zamjeniti Kutinja i kako su 142 mil bitnija, ..., i kako je Liverpool veci klub od Barce. 
- zomri
#24200 Re: Liverpool FC
Tandem aca lukas & luis marko zapalio seriju a