Nisu iste cijene vise, jest da ti je procesor sranje, ali npr. taj RAM bi mogao prodati takog polovnog, za iste pare, mozda cak i skuplje nego sto si ga ti dobio.caseytron wrote:Kako ne moze, ja sam prije 18 mjeseci uzeo i3 6100, R9 380, 8GB DDR4 i ostale sve stvari za okruglo 1000KM. Evo dan danas gura, samo cu bocnuti i5 6500 i deri dalje
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- diablobih
#24151 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
-
Mega Man X
#24152 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne kontam predlaganje i5 2500 i GTX 1050Ti.. yebi me ako će on išta pokrenuti na High s time..
-
caseytron
#24153 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sluzi on dan danas odlicno, dere sve bez problema. Sto ce covjeku i5 2500, kad moze G seriju uzeti koja je u rangu ovog i3, koji je opet u 80% naslova bolji od i5 2500. Jedino K verzija pa da se klok nabacidiablobih wrote:Nisu iste cijene vise, jest da ti je procesor sranje, ali npr. taj RAM bi mogao prodati takog polovnog, za iste pare, mozda cak i skuplje nego sto si ga ti dobio.caseytron wrote:Kako ne moze, ja sam prije 18 mjeseci uzeo i3 6100, R9 380, 8GB DDR4 i ostale sve stvari za okruglo 1000KM. Evo dan danas gura, samo cu bocnuti i5 6500 i deri dalje
- diablobih
#24154 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nisam ja ni predlagao taj entry level procesor, koji je bio entry prosle godine. Nego ti govorim, da bi tvoja konfiguracija bila slicne cijene i danas, tj. da ti je procesor normalan.
-
l33t
#24155 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Hoce li neko PUBG-a, pricalo se prije o tome 
-
DonieBrasco
#24156 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igra li neko od vas "Euro Truck Simulator 2" ili "American Truck Simulator" ?
Sta je popularnije, bolje, kvalitetnije da nema bugova ? Mislim da je ATS novija igra, za ovaj ETS 2 ima bruka nekih updata ako se ne varam ?
Sta je popularnije, bolje, kvalitetnije da nema bugova ? Mislim da je ATS novija igra, za ovaj ETS 2 ima bruka nekih updata ako se ne varam ?
- Raigor Stonehoof
#24157 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igrao sam ja European jedno vrijeme, ko droga, jedva se skinuo
U osnovi je to ista igra, ali mislim da za European imas vise cesta i gradova za posjetiti, a i zanimljiviji su krajolici.
U osnovi je to ista igra, ali mislim da za European imas vise cesta i gradova za posjetiti, a i zanimljiviji su krajolici.
- ferratilis
#24158 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ETS2 ti je trenutno dosta bolja igra. Jedini bitni DLC-evi su oni koji prosiruju teritoriju, ali to ti i ne treba u pocetku, mozes ih kasnije nabavit ako ti se igra bas svidi. Ako ces kupit samo jedan DLC, onda kupi Skandinaviju, vecina ljudi i preporucuje taj svakako. ATS je jos uvijek u nekoj fazi sirenja jer je mali studio pa im treba dosta vremena da prosire teritoriju. Ako planiras igrati multiplayer ili ProMods, onda moras zbaviti te DLC-e za mapu jer se bez njih ne mogu ti modovi igrati. Inace, ETS ima prejak community, cak raja ima i svoju radio stanicu u igri koja ide uzivo. Izbor muzike je sranje, ali dosta se trude. Ima i dosta drugih modova tako da igra vrijedi daleko vise od ATS (trenutno). Veca briga ti treba biti kako da nabavis kakav dobar volan da dozivljaj bude potpun 
-
DonieBrasco
#24159 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Znaci za pocetak je dosta samo bazna igra a onda kasnije neki DLC ili ima redosljed koji DLC se moze uzeti.
Rijetko kad igram igre i ako igram kratko traje, naletih na neki youtube snimak pa reko da vidim vasa misljenja. Mada sumnjam da cu, da se ne navucem jer vidim da jaku dugo traju putovanja i transporti.
Rijetko kad igram igre i ako igram kratko traje, naletih na neki youtube snimak pa reko da vidim vasa misljenja. Mada sumnjam da cu, da se ne navucem jer vidim da jaku dugo traju putovanja i transporti.
- ferratilis
#24160 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nebitan je redoslijed, kupujes ono sto ti se svidja, igra je modularna
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#24161 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ETS 2 je grozna igra.
sjediš, voziš se, dovlačiš, odvlačiš, a prolazi ti život pred očima. što reče Raigor, sunce me obasjalo kad ga deinstalirah. ne možeš se skinuti sa tog sranja.
deinstalacija je nastupila kada sam maksimalno apgrejdovo svoj kamion i imao još oko 25 kamiona u firmi.
dakle, jako zarazna igra, vrlo jednostavnog koncepta, i sa vrlo vjernim prikazom života kamiondžije: u šta mi život prođe...
sjediš, voziš se, dovlačiš, odvlačiš, a prolazi ti život pred očima. što reče Raigor, sunce me obasjalo kad ga deinstalirah. ne možeš se skinuti sa tog sranja.
deinstalacija je nastupila kada sam maksimalno apgrejdovo svoj kamion i imao još oko 25 kamiona u firmi.
dakle, jako zarazna igra, vrlo jednostavnog koncepta, i sa vrlo vjernim prikazom života kamiondžije: u šta mi život prođe...
-
Mega Man X
#24162 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kad smo kod ETS-a.. the addiction is real. 
P.S: Plave vertikalne "linije" znače da imam na Steam nalogu, a bijela je na Wishlist-u, obzirom da je Italija poskupa kao DLC.

P.S: Plave vertikalne "linije" znače da imam na Steam nalogu, a bijela je na Wishlist-u, obzirom da je Italija poskupa kao DLC.

- Bloo
- Globalna šefica
#24163 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Možeš li pokupiti Šemsu, kraljicu noći na pumpi kraj Lašvanske petljeChmoljo wrote:ETS 2 je grozna igra.
- Averus
#24164 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Klinac bi cmoljo uninstall da je bilo sex scena 
Jos bi mu se i Bloo prikljucila...
- Chmoljo
#24165 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
eno sad
kad bi napravili dobru biznis simulaciju, tipa vodiš islamsku zajednicu u BiH, ja bih to igro.
a tu nema ništa seksualno.
kad bi napravili dobru biznis simulaciju, tipa vodiš islamsku zajednicu u BiH, ja bih to igro.
- Bloo
- Globalna šefica
#24166 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
napravili bismo ti mi mapu Reis i hiljadu i jedna noć 
- Bloo
- Globalna šefica
#24167 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
slušaj ti mali.....Averus wrote:Klinac bi cmoljo uninstall da je bilo sex scena
bili bismo ko Thelma & Louise ...al kamiondzijski
- Chmoljo
- supercali
#24169 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Prvi "level" odlazak na dzumuChmoljo wrote:eno sad![]()
![]()
Jebes se sa ostalim dzematlijama oko mjesta
Cuj nema sexa
Ajd parkiraj pored dzamije kako treba majcin sine
Jos ako uzmes fahdovu kao maticnu uh
- Bloo
- Globalna šefica
#24170 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ko bi bio boss kojes trebas da pobijedissupercali wrote:Prvi "level" odlazak na dzumuChmoljo wrote:eno sad![]()
![]()
Jebes se sa ostalim dzematlijama oko mjesta
Cuj nema sexa
Ajd parkiraj pored dzamije kako treba majcin sine
Jos ako uzmes fahdovu kao maticnu uh
Kampanja Find Cerić
- supercali
#24171 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa nema bossa u simulaciji
- Bloo
- Globalna šefica
#24172 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
mora biti neki izazov...supercali wrote:Pa nema bossa u simulaciji
oteti pare od Cerića...
- diablobih
#24173 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ti bi neke nemoguće misije k'o san andreas kad onog crnju voziš pored voza, a debil ne zna pucati.Bloo wrote:mora biti neki izazov...supercali wrote:Pa nema bossa u simulaciji![]()
oteti pare od Cerića...
- Bloo
- Globalna šefica
#24174 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igra koju niko nikad neće završitidiablobih wrote:Ti bi neke nemoguće misije k'o san andreas kad onog crnju voziš pored voza, a debil ne zna pucati.Bloo wrote:mora biti neki izazov...supercali wrote:Pa nema bossa u simulaciji![]()
oteti pare od Cerića...
-
Mega Man X
#24175 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne kontam kako raja i dan danas ne može da riješi "Wrong Side of the Tracks" misiju na San Andreas..